Desert racoritor cu fructe
Postat de: Valclaudia in DulciuriSpalam fructele, capsunile se taie bucatele si se presara zaharul vanilat peste ele. Asezam in 6 boluri un strat de capsuni aromate, deasupra punem cate 2-3 linguri de inghetata, apoi topping...Citeste continuarea
Desert prajitura Tosca
Postat de: Geanina87 in PrajituriBlat: Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul treptat, pana cand spuma devine lucioasa ca pentru bezea.Se pune macul si nuca de cocos si se omogenizeaza, dupa care se cerne peste...Citeste continuarea
Dulceaţă de cireşe negre
Postat de: botcrina in Dulceata / GemCurăţăm cireşele de codiţe şi le spalăm bine. Scoatem samburii din ele şi le amestecăm cu zahărul. Lăsăm să stea de azi pe mâine. A doua zi punem cireşele, să fiarbă...Citeste continuarea
Desert prajitura tavalita cu cocos
Postat de: xana in PrajituriPentru blat, batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Separat, mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi turnam margarina topita cate putin, fara a ne opri din mixat....Citeste continuarea
Dovlecei umpluti si sos de capsuni...
Postat de: papabundetot in VitaDovleceii i-am taiat in 3 bucati fiecare,potrivite ca si marime,am scos miezul din fiecare bucata,am presarat peste ei putina sare si ulei si i-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt....Citeste continuarea
Desert chec mozaic
Postat de: andreea91 in PrajituriSeparam galbenusurile de albusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul vanilat (eu zaharul vanilat l-am facut pudra) si le batem cu viteza mica, apoi adaugam zaharul...Citeste continuarea
Desert prajitura deliciu cu nuca si...
Postat de: timea in PrajituriCum se prepara Desert prajitura deliciu cu nuca si caramel un desert de nota 10 Blat : mixam albusurile cu un varf de sare pana devin spuma. Adaugam zaharul treptat, alternand cu apa...Citeste continuarea
Dorada en papillote, cu cartofi noi...
Postat de: privatelaura in PesteSpalam si curatam pestele de solzi si pe interior. Eu ii tai capul si coada. Il stergem cu un prosop de hartie apoi il stropim cu un pic de ulei de masline. Presaram un pic de sare de mare,...Citeste continuarea
Dulceata de nuci
Postat de: pushaa in Dulceata / GemLasam nucile in apa pana a doua zi. A doua zi le curatam de partea verde. Pentru ca ti se innegresc mainile de la ele folositi manusi si de preferat sa le curatati sub jet de apa. Nucile...Citeste continuarea
Dovlecel umplut cu branza la cuptor
Postat de: carla27carla in Mancaruri de legumeSe spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se...Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: Luana in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Capsunile le-am spalat si curatat de codite. Cele mari le-am taiat in 2 restul le-am lasat Intregi. Se pun int-un ceaun impreuna cu zahar zeama de la jumatate...Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: cris2711 in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Intai am pregatit borcanele,8 la numar,de 440 gr.Le-am spalat ,apoi le-am pus la cuptor la 100°C cu usa intredeschisa,pentru 15 minute. Capsunile...Citeste continuarea
Desert nuci umplute
Postat de: diana_k in PrajituriAluat: Batem ouale cu zaharul, nu trebuie insistat prea mult, adaugam uleiul, esentele si la final faina, aproximativ 600 g de grame. Avem nevoie de un aluat moale, nelipicios, daca punem prea...Citeste continuarea
Desert Night
Postat de: Larra in DulciuriCuratam merele de coaja si le tocam cubulete mici Le punem intr.o tigaie in care adaugam suc de la ce 2 portocale Lasam sa fiarba 10 min Oprim focul si direct din tigaie punem merele in...Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: merisor67 in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Curatam capsunile de codite, le spalam bine si le lasam la scurs pana dispare apa de prin ele. Punem in vasul multicookerului un rand de capsuni, un rand de zahar...Citeste continuarea
Deliciu racoritor
Postat de: AlexandraOrdean in DulciuriAsezati inghetata pe farfurie. Bateti frisca tare si adaugati peste inghetata. Decorati cu topping de ciocolata Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: farfuriavesela in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Capsunele se spala, se indeparteaza coditele si se stropesc cu zeama lamailor, care are rolul atat de a da un gust bun dulcetei noastre, cat si pentru a intari...Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: amalia01 in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Fructele le speli repede, sub jet de apa ( ca sa nu isi piarda aroma) si le cureti de frunzulite; Intr-o oala de 8 litri asezi fructele,alternativ cu zaharul si le...Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: Oana in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Capsunile se curata si se spala bine, apoi se pun intr-o oala incapatoare si de preferat cu fundul dublu. Se pune un strat de zahar si unul de capsuni si se fierbe la...Citeste continuarea
Desert prajitura cu blat de nuca,...
Postat de: merisor67 in PrajituriBlat : mixam albusurile spuma cu putina sare, adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam bine pana obtinem o bezea tare. Adaugam apa minerala, uleiul si mixam usor, apoi adaugam...Citeste continuarea
Dulceaţă de căpşuni –...
Postat de: madi_marin in Dulceata / GemCăpşunile se spală bine şi se curăţă de codiţe şi frunzuliţe. Dacă sunt mari, se taie în sferturi. Se toacă mărunt şi ananasul În cuva aparatului se pun straturi...Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: gabrielasfechis in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Am facut dulceata in cantitate mica(camara mica, planuri multe). La 2 kg capsuni am pus 1 kg zahar.Mie imi place dulce dulce, puteti reduce cantitatea de zahar daca...Citeste continuarea
Desert clatite in sos de vanilie
Postat de: ralu_ca in DulciuriAm preparat umplutura din ingredientele de mai sus dupa care am umplut clatitele in forma de suluri. Le-am aseazat in forma unsa cu putin unt si am turnat deasupra sosul de vanilie preparat...Citeste continuarea
Dovlecei scăzuţi – Multicooker
Postat de: madi_marin in Mancaruri de legumeÎn cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează aparatul pe funcţia FRY. Când s-a încins, se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi se călesc pentru câteva...Citeste continuarea
Dulceata de fragi
Postat de: Constelatialeu in Dulceata / GemAm cules fragii cu mare bagare de seama,sa nu-i strivesc .Zaharaul cu apa le-am pus pe foc intr-o cratita cu fundul mai gros si am lasat sa dea in 2-3 clocote,apoi am pus fragii si am redus focul...Citeste continuarea
Desert prajitura cu iaurt si caise
Postat de: rena in PrajituriBlat: Separam ouale si batem albusul cu 5 linguri de zahar. Galbenusurile le frecam cu 3 linguri de zahar si esenta de vanilie. Amestecam cele doua compozitii usor cu spatula, adaugam faina...Citeste continuarea
Desert cu fructe
Postat de: pity19 in DulciuriMixam frisca , pana cand aceasta devine mai grosuta! Biscuitii ii punem in blender , lasam doar cateva secunde pana acestia se sfarma usor! Banana o taiem felii , kiwi curatam de coaja si...Citeste continuarea
Desert Trifle cu capsuni
Postat de: Luckycake in DulciuriPrima data curatam merele de coaja, indepartam cotorul, si apoi le taiem bucatele.Intr-o tigaie punem merele impreuna cu zaharul si 2 linguri de apa si o lingura de zeama de...Citeste continuarea
Desert simplu la pahar by me
Postat de: Adele in DulciuriCrema: intr-o oala punem pe foc laptele si esenta de vanilie,intre timp intr-un vas amestecam ouale cu zahar si faina pana obtinem o compozitie cremoasa.Luam cateva linguri de lapte cald...Citeste continuarea
Desert prajitura cu cafea
Postat de: mirela0911 in PrajituriBlat: Albusurile se bat spuma tare cu zaharul pana ce acesta se topeste, se adauga nuca macinata si pesmetul. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la...Citeste continuarea
Drob de porc cu verdeata si slanina
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriSpalam organele si le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert le scurgem, le lasam sa se racoreasca, doar limba cat este fierbinte o decojim de pielita. Le taiem bucati mari si le trecem prin...Citeste continuarea
Desert pasca fara aluat
Postat de: MotanLaOale in DulciuriSe pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine. Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul....Citeste continuarea
Dulceata de capsuni reteta
Postat de: alexa_elena in Dulceata / GemDulceata de capsuni reteta Curatam capsunele, le spalam, daca sunt mari le taiem in doua, daca sunt mai micute le putem lasa intregi. Intr-o cratita se pune un strat de zahar, unul de capsune,...Citeste continuarea
Dulceata de caise
Postat de: delia64 in Dulceata / GemSe spala caisele , se scot samburii si se pun intr-un lighean cu zahar , se amesteca din cand in cand sa se topeasca zaharul . A doua zi cand zaharul este topit si caisele au lasat...Citeste continuarea
Dovlecei gratinati
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriTaiem dovlecelul si ardeii rondele, tocam patrunjelul, usturoiul si ceapa si le calim impreuna cu untul, pentru 5 minute, folosind programul FRY al Multicooker-ului. Casul de capra il trecem prin...Citeste continuarea
Desert mentolat cu ciocolată
Postat de: diaconta in DulciuriAm pregatit o forma de tort cu inel detasabil în care am pus o folie pentru ca l-am rasturnat când s-a întarit crema. Ciocolata alba am topit-o pe baie de aburi,când a...Citeste continuarea
Dovlecei scazuti
Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri1. Dovleceii se spala si se curata, se da pe razatoarea mare. Ceapa se toaca si se inabuseste in putin unt sau ulei (eu am folosit un cubulet de unt). Se adauga dovleceii, sucul de rosii si se...Citeste continuarea
Desert placinta ruseasca cu branza
Postat de: Ksenya in DulciuriStafidele se pun la inmuiat. Se pune grisul intr-un castron cu smantana, se incorporeaza si se lasa la odihnit minim 30 minute. Branza se da prin sita sau la robot pana devine o crema. Ouale se...Citeste continuarea
Drob de miel
Postat de: adela1981 in Aperitive / GarnituriPentru inceput puneti maruntaiele la fiert cca o ora si jumatate sau doua ore in apa clocotitata fara sare. Luati spuma ori de cate ori se formeaza. Verdeturile se toaca marunt,...Citeste continuarea
Desert prajitura cu piscoturi...
Postat de: merisor67 in PrajituriReteta de unde m-am inspirat este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-triumf-26570.html Blat: separam albusurile de galbenusuri si dam deoparte 4 galbenusuri pe...Citeste continuarea
Dovlecei si vinete la gratar
Postat de: mihaelamiky1992 in Aperitive / Garnituri- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar - Dupa ce s-au racit incepem le condimentam - Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de...Citeste continuarea
Drob de pui
Postat de: carla27carla in FicatPieptul de pui se da prin masina de tocat carne.# cepe verzi se curata,se toaca marunt.Se incinge uleiul intr-o tigaie ,se pune ceapa ,se inabusa si se adauga ficatul de pui.Se inabusa impreuna cu...Citeste continuarea
Deliciu cu nuci si visine bete
Postat de: claudiaO in PrajituriPregatim budincile conform indicatilor de pe plic cu 500 ml lapte cu 4 linguri de zahar la 1 plic -la cea dde vanilie am mai adaugat esenta de vanilei iar la cea de ciocolata, rom....Citeste continuarea
Desert pandispan
Postat de: luminita79 in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,se adauga zaharul treptat si se mixeaza bine. La final se adauga cescuta de apa. Se continua mixarea....Citeste continuarea
Desert rulada cu crema la rece
Postat de: geobucataras in PrajituriSeparam ouale, batem albusurile cu zaharul si esenta pana devin spuma, iar dupa aceea cu o lingura de lemn incorporam galbenusurile si faina, amestecand de sus in jos foarte usor. Dupa ce am...Citeste continuarea
Dorada in crusta cu sos de leurda
Postat de: simona72 in PestePestele curatat, fara cap si coada se taie pe lungime. Daca puteti scoate fileuri si mai bine. Se condimenteaza cu sare si piper, lemongras macinat, se stropesc cu putin ulei de masline, se...Citeste continuarea
Drob mixt (vita si pui)
Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri1. Indeparteaza grasimea (in cazul in care exista) de pe inima , taie inima si spal-o bine cu apa rece. 2. Da deoparte o bucatica de inima (400 g), iar restul (1000 g) pune-o la fiert impreuna...Citeste continuarea
Drob de pui
Postat de: ilinca_rox in Aperitive / GarnituriPregatire carne: Se decongeleaza, daca este cazul, se spala si se pun separat la fiert pulpele si ficateii. Se verifica cu o furculita daca sunt gata, apoi se scurg de apa si le tocam marunt....Citeste continuarea
Drob de pui cu ficat
Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri- Ficatelul l-am fiert si apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva...Citeste continuarea
Desert Cuburi cu miere si nuca de...
Postat de: cristeena20 in PrajituriCum se prepara Desert Cuburi cu miere si nuca de cocos, reteta Tavalita cu miere: Blat: Punem intr-un vas ouale amestecate cu zaharul, laptele, margarina, mierea si punem la foc mic sa...Citeste continuarea