A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Desert prajitura in foi

Postat de: getix in Prajituri

Foi:  Intr-un bol mixam  ouale cu zaharul. Peste acestea adaugam nuca si mierea si amestecam usor cu o spatula sau lingura de lemn. Adaugam putin cate putin faina + bicarbonatul....Citeste continuarea

Desert placinta cu dovleac

Postat de: adela_64 in Prajituri

Spalati bine coaja dovleacului, curatati-l de seminte, taiati-l felii cat sa intre pe gura robotului sau cat sa va fie usor sa-l dati pe razatoarea mare, cu coaja cu tot. Da ati citit bine, cu...Citeste continuarea

Desert la pahar cu cus-cus si gutui

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Curatam gutuile iar coaja si cotoarele le punem intr-o craticioara, le acoperim cu apa si le lasam sa fiarba pana aceste devin moi. strecuram lichidul obtinut si il punem intr-un vas impreuna cu...Citeste continuarea

Delicii de nuca de cocos

Postat de: cristeena20 in Prajituri

- Intr-un bol punem cocosul si zaharul . Trebuie sa fie cantitati egale . - Puneti ouale intregi si cu mana incepeti sa incorporati toate ingredientele . - Pregatiti forme de hartie mici de...Citeste continuarea

Desert prajitura fina cu nuca de...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Pentru primul blat , mixam albusurile cu zaharul tos si un praf de sare pana obtinem o spuma ferma. Adaugam nuca de cocos si faina in ploaie, amestecam cu o lingura de lemn de jos in sus pana se...Citeste continuarea

Dulceata de dovleac

Postat de: margo in Dulceata / Gem

Dovleacul se taie bucati,se scoate partea cu seminte , se curata de coaja,apoi se da pe razatoare.Ghimbirul se curata de coaja si se da pe razatoare. In cratita pentru...Citeste continuarea

Desert prajitura Eugenia

Postat de: ela in Prajituri

Crema: frecam galbenusurile cu zaharul pudra (sau zahar normal) cateva minute, apoi adaugam apa rece si frecam in continuare pana isi dubleaza volumul. Adaugam amidonul si faina si omogenizam...Citeste continuarea

Dulceata de morcov cu nuca

Postat de: AnyCostescu in Dulceata / Gem

Morocovul se curata de coaja si se taie in cubulete. Intr-un ceaun de tuci punem pe foc  apa , zharul si batonul se scortisoara. Cand incepe sa fiarba punem morcovul. Lasam ceaunul la foc...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: margo in Dulceata / Gem

Gutuile se spala si se curata de coaja,apoi li se scoate casuta cu seminte.Se taie felii sau cuburi de marime potrivita.In cratita pentru  dulceata se pune la fiert apa cu zaharul.Se ia spuma...Citeste continuarea

Desert tort Egiptean cum sa prepari...

Postat de: gaby_d in Torturi

Mod de pregatire Desert tort Egiptean cum sa prepari cel mai delicios tort Blaturi de nuca : Mixezi spuma albusurile cu un varf cutit sare. Cand ai obtinut o spuma pufoasa adaugi zaharul si...Citeste continuarea

Desert rulada cu ciocolata

Postat de: timea in Prajituri

Crema:  Intr-un vas amestecam smantana pentru frisca cu zaharul si punem pe foc, amestecand din cand in cand in vas pana fierbe. Luam de pe foc si adaugam ciocolata rupta bucatele,...Citeste continuarea

Dulceata de gutui la Multicooker

Postat de: AdyNA_RadU in Dulceata / Gem

Initial am facut un sirop din apa cu zahar, cu ajutorul programului BOIL. Am lasat sa se fiarba apa cu zaharul pana cand , atunci  cand incercam , se lipea de degete (aprox. 1...Citeste continuarea

Desert reteta de preparare a...

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol amestecam branza de vaci cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie razuita, oul, biocarbonatul si praful de sare. Apoi adaugam treptat faina. Amestecam...Citeste continuarea

Desert rapid la pahar

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Mixezi smantana lichida cu  zaharul pana cand capata volum si consistenta.   2. Inmoi biscuitii in cafea pentru 2-3 secunde si ii scoti pe o farfurie. 3. Pui in pahar un...Citeste continuarea

Desert la pahar cu crema de iaurt...

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil....Citeste continuarea

Deruny ( Clatite ucrainiene de...

Postat de: retetele_tinei in Aperitive / Garnituri

Cartofii si ceapa se curata si se spala.Dupa care se rad cartofii, prin razatoarea mare.Ceapa se rade si ea, tot prin razatoarea mare. Se amesteca. Dupa se adauga:oul,faina,sare si piper,si...Citeste continuarea

Dulceata de piersici

Postat de: cristinutanicolita in Dulceata / Gem

Piersicile se spala si se taie cubulete. Zaharul se pune intr-o craticioara pe foc si se amesteca continuu pana acesta devine lichid. Cand acesta s-a topit frumos se sdauga apa...Citeste continuarea

Dovlecei pane

Postat de: robert_badica in Mancaruri de legume

Dovlecei,se spala,se curata de coaja,si se taie rondele ceva mai groase.Ouale se bat cu sare,piper si boia de ardei.Fiecare felie de dovlecel se da cu sare pentru a iesi cat mai multa apa din...Citeste continuarea

Desert chec Clementina

Postat de: Adele in Prajituri

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, se bat albusurile bine si se lasa deoparte, dupa care se bat galbenusurile cu zaharul, vanilia si treptat uleiul pana devin spumoase si isi...Citeste continuarea

Desert checul mofturosilor

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se poate folosi orice marime de pahar respectand proportiile in functie de cantitatea care doriti sa iasa. Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Desert tort diplomat de mere

Postat de: vio_dreams in Torturi

Blat : Batem ouale cu zaharul pana ce devin cremoase. Adaugam faina si praful de copt si omogenizam. Turnam compozitia in forma de tort tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mic pana...Citeste continuarea

Dulceata de smochine

Postat de: Irina in Dulceata / Gem

Intai si intai am pregatit smochinele: le-am spalat, taiat coditele si le-am taiat in patru. Apa impreuna cu zaharul le-am pus pe foc pana s-a format un sirop legat.  Am adaugat...Citeste continuarea

Dulceata de struguri

Postat de: margo in Dulceata / Gem

Se aleg struguri cu bobul mare si carnos.Se curata boabele de pe ciorchine si se spala,apoi se lasa sa se zvante. Int-o cratita se fierbe apa cu zaharul si zeama de lamaie.Cand siropul incepe...Citeste continuarea

Dourada cu legume la cuptor

Postat de: cristeena20 in Peste

Prima data pregatim pestele: se curata de solzi si de intestine si se cresteaza . Il presaram cu sare , piper alb , punem in fiecare 1 foaie de dafin si felii de lamaie. Il stropim cu putin ulei...Citeste continuarea

Desert cornulete bicolore

Postat de: Criss in Prajituri

Intr-un bol se pune drojdia si o lingura de zahar, se amesteca pana se lichefiaza, apoi se adauga laptele caldut. Se lasa cateva minute, pana cand incepe sa se umfle.  Intr-un vas mai...Citeste continuarea

Desert placinta invartita cu mere...

Postat de: gaby_d in Mancaruri de post

Topeste margarina/untul la foc mic si lasa sa se raceasca. Curata merele de coaja si da-le pe razatoarea cu ochiuri mari. Pune-le la calit intr-un vas impreuna cu zaharul....Citeste continuarea

Desert simplu la pahar 2...

Postat de: Adele in Mancare copii

Se pune laptele pe foc cu ciocolata si caramelele,pana incepe sa fiarba si sa topesc.Intr-un vas se amesteca cacaoa cu faiana si zaharul  in putin lapte pana devine cremoasa .Cu un plolonic...Citeste continuarea

Dovlecei cu branza si smantana

Postat de: andra001 in Mancaruri de legume

Se rad dovleceii, se taie in lung in doua, se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierti se scot, se scurg bine, se aseaza pe o farfurie, se acopera cu cascaval ras, apoi se toarna...Citeste continuarea

Dulceata de ardei iute

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Ne inarmam cu manusi si multa rabdare.Spalam ardeiul il crestam pe din doua si eliminam semntele,iar nervurile partial,trebuie sa-i lasam din iuteala.Apoi  taiem ardeiul bucatele...Citeste continuarea

Dulceata de ardei iuti

Postat de: margo in Dulceata / Gem

Ardeii se spala,se usuca,apoi li se scot samburii si nervurile.Este o operatie mai migaloasa, dar merita efortul,avand in vedere rezultatul final.In timpul curatarii purtati manusi pentru a evita...Citeste continuarea

Dulceata de mure

Postat de: Toamna07 in Dulceata / Gem

Am cumparat 2 kg de mure, din ele am devorat cam un pumn, zic. :) Restul, scapate, le-am pus intr-o cratita, intinsa, de inox si le-am  acoperit cu 1,5 kg de zahar; le-am lasat...Citeste continuarea

Dovlecei gratinati

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se spala, se feliaza si se asaza in vasul multicooker-ului impreuna cu untul. Se selecteaza din MENU functia FRY pentru 15 minute aproximativ, cat sa se rumeneasca usor. ...Citeste continuarea

Desert prajitura Tosca

Postat de: gaby_d in Prajituri

Blat: Mixeaza spuma albusurile impreuna cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul mixand in continuare pana la diluarea completa. Peste albusurile spuma cerne faina....Citeste continuarea

Dulceata de pepene galben

Postat de: rodicamaria in Dulceata / Gem

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cubulete mici . Se amesteca cu zaharul si le lasa deoparte ( eu am lasat cam 30 min. amestecand din cand in cand ) pana cand lasa zeama apoi se...Citeste continuarea

Desert prajitura rapida cu prune

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am pus galbenusurile pe care le-am mixat cu zaharul si apoi pe rand cu ulei, lapte, praf de copt si faina in ploaie. Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am adaugat la...Citeste continuarea

Dulceata de mure

Postat de: rocsi_1612 in Dulceata / Gem

Murea o spalam cu apa rece, cu mare grija sa nu o sfaramam si o punem la scurs intr-o sita. Intr-o oala mai groasa, eu am folosit una de tuci, turnam apa si zaharul. Punem oala pe aragaz, la...Citeste continuarea

Dovlecel umplut cu legume mexicane

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de legume

Se pune la incins uleiul si se calesc putin legumele. Se condimenteaza cu sare si piper. Dovlecelul se spala bine si se taie in 3 sau 4, se scot semintele cu lingurita si se aseaza in tava de...Citeste continuarea

Desert cu zmeura

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, apoi impartim foaia in 30 de patratele. Frecam galbenusul de ou cu lingura de lapte si apoi ungem fiecare patrat in parte, apoi presaram zahar...Citeste continuarea

Desert cheesecake cu capsuni

Postat de: merisor67 in Torturi

Mai intai pregatim o forma rotunda cu peretii detasabili pe care o captusim pe interior cu folie alimentara. Blat : Punem untul intr-un vas pe foc, la topit. Maruntim biscuitii cu ajutorul...Citeste continuarea

Deliciu cu nuca, ciocolata si visine

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Pentru inceput preparam umplutura/crema de nuca macinata: mixam albusurile cu un praf de sare si 15 linguri de zahar pana obtinem o spuma ferma. Adaugam apoi nuca macinata si lasam crema...Citeste continuarea

Desert placinta greceasca

Postat de: simona72 in Dulciuri

Ouale intregi se mixeaza cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Se adauga in fir subtire uleiul in timp ce mixam la viteza redusa. Foile de placinta se rup in bucatele...Citeste continuarea

Desert cu branza pufoasa si afine

Postat de: Oana in Prajituri

Se opresc cateva afine pentru decor si se pun la congelator. Restul de afine se mixeaza cu o lingura de zahar pudra pana se obtine un piure fin. Se opreste jumatate din piureul de afine, iar...Citeste continuarea

Dovlecel pane cu telemea Delaco

Postat de: babi5 in Mancare copii

Dovlecelul se curata se spala se feliaza apoi se sareaza putin si se lasa 10min  . cu sarea sa se inmoaie dupa care se stoarce bine de apa.Intr-un  castron batem ouale bine cu putina...Citeste continuarea

Desert prajitura nemteasca cu...

Postat de: Bon_Jovi in Prajituri

Mai intai o sa va spun ce este quarkul (si pentru mine a fost ceva nou). Quark este un fel de crema de branza mai acrisoara si o gasiti in marile magazine la raionul de iaurturi si branzeturi....Citeste continuarea

Desert biscuiti de post cu nuca de...

Postat de: mena29 in Dulciuri

Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 190-200 grade C. Amestecam pe rand toate ingredientele. Cu mainile umezite,formam bile din aluatul rezultat si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o...Citeste continuarea

Dulceata fina din fructe de soc

Postat de: Criss in Dulceata / Gem

Se aleg doar fructele negre, coapte. Dupa cum vedeti, pe ciorchine sunt si bobite verzi sau mov deschis. Acelea nu le-am pus la dulceata. Se culeg asadar bobitele si se spala in 2-3 ape. Daca se...Citeste continuarea

Dovlecei pentru iarna

Postat de: robert_badica in Conserve

Se spala si se decojesc dovlecei. Apoi se toaca cubulete si se pun in borcane impreuna cu apa si sarea. Se fierb la baine-marine. Citeste continuarea

Desert placinta dobrogeana

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Am facut aceasta placinta de trei ori la rand, odata si la mama mea si tare buna a iesit de fiecare data. Am gasit la Kaufland foi de placinta necongelate, 18 foi in pachet si tare mult mi-au...Citeste continuarea

Dovlecel umplut si pui copt pe sare

Postat de: danielaR in Pui

Spalam dovlecelul si il scobim cat de mult putem.Amestecam carnita cu bulionul si ciupercile si sare si piper.Umplem dovlecelul si il dam la cuptor intr-un vas yena  In alt vas yena punem...Citeste continuarea

Dulceata de soc

Postat de: pushaa in Dulceata / Gem

Fructele trebuie sa fie culese atunci cand sunt foarte bine coapte, au culoarea neagra si sunt moi. Nu trebuie sa mancam bobitele crude. Desprindem cu grija bobitele de soc de pe ciorchine....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]