A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Desert tort de ciocolata Tuxedo

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Blat : Preincalzim cuptorul la 160ºC. Ingredientele uscate (faina, zaharul, cacaua, praful de copt si bicarbonatul) le vom cerne si le punem impreuna intr-un castron separat apoi le...Citeste continuarea

Dulceata de nuci verzi

Postat de: antici_gabytza in Dulceata / Gem

Spalam nucile si le curatam de toata coaja verde.Dupa ce am terminat de curat bine nucile adaugam apa rece peste ele.Le spalam bine si scurgem de apa.Adaugam iar apa si le lasam pana a 2 a zi(le...Citeste continuarea

Desert savarine

Postat de: Creatsa in Prajituri

Aluat : Intr-un vas mai incapator pune faina cernuta. Amesteca laptele cald cu drojdia si lingura de zahar. Adauga peste faina laptele amestecat cu drojdia, ouale si uleiul si omogenizeaza...Citeste continuarea

Desert minciunele

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput pregatim maiaua astfel: drojdia o amestecam cu 2 lingurite de zahar, 2 linguri de faina peste care adaugam un pahar de apa calduta si lasam sa creasca pana isi mareste volumul....Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: Cornelia89 in Dulceata / Gem

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar. Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn. Se...Citeste continuarea

Desert cu crema de iaurt si piscoturi

Postat de: miha in Dulciuri

Smantana pentru frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si intaritorul pentru frisca. Se mixeaza pana frisca devine ferma si pufoasa. Separat in...Citeste continuarea

Dorada cu lapte de cocos

Postat de: simona72 in Peste

Pestele curatat si spalat se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie si se lasa pt 15 minute la marinat in frigider. Se pun 2-3 linguri ulei de masline intr-o tigaie, se adauga ceapa...Citeste continuarea

Dorada cu rosii

Postat de: simona72 in Peste

Curatati pestele si condimentati-l cu sare, piper, stropit cu putina zeama de lamaie si 1-2 linguri ulei de masline. Lasati-l pt 30 minute la frigider. Rosiile taiate in cuburi mari, se pun...Citeste continuarea

Desert cu fructe

Postat de: simona72 in Mancare copii

Fructele le-am pregatit de cu seara: pepenele curatat de coaja si taiat cubulete, piersicile din compot(fara sirop) taiate cubulete, ciresele fara simburi, se amesteca toate fructele taiate cu...Citeste continuarea

Dulceata de nuci verzi

Postat de: Isabel in Dulceata / Gem

Nucile se curata de coaja verde pana la partea alba si se pun intr-un vas cu apa rece si se lasa in apa pana a doua zi schimband de cateva ori apa. Se pune pe foc intr-o oala apa cu zaharul la...Citeste continuarea

Discuri cu capsuni

Postat de: caroline in Dulciuri

Se amesteca laptele caldut cu zaharul si virful de sare.Zaharul trebuie sa se topeasca. Se adauga apoi uleiul ,drojdia si 2-3 linguri faina.Se amesteca si se lasa la dospit 5 minute. Se pune...Citeste continuarea

Desert prajitura Kinder Pingui

Postat de: comanligia in Prajituri

Blat : Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga apa, uleiul, faina, cacaua si praful de copt, se amesteca bine toate si la final se pun albusurile batute spuma. Se unge tava cu unt si...Citeste continuarea

Drob de pui

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Tocam verdeturile. Ficatul de pui il punem la fiert in apa fara sare. Il lasam la racit dupa care il taiem cubulete. Batem ouale crude pe care le amestecam cu ficatul de pui, verdeturile, sare si...Citeste continuarea

Detoxifiant de sfecla

Postat de: gurita_ta2005 in Conserve

Sfecla se curata de coaja si se taie bucati.Morcovul il curatam si il taiem rondele. Ingredientele se pun in robotul de bucatarie,se adauga sarea si piperul.Se mixeaza totul bine,daca pasta...Citeste continuarea

Desert cheesecake rece cu ciocolata...

Postat de: vio_dreams in Prajituri

Blat : Macinam biscuitii la robot. Adaugam untul si ciocolata topita. Amestecam bine. Vom obtine o compozitie destul de moale.  Tapetam forma de tort cu hartie de copt si punem...Citeste continuarea

Dovlecei pane

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de legume

Curatam dovlecelul de coaja si il feliem cat se poate de subtire. Il saram si il asezam in strecuratoare pentru a-si pierde apa in exces (cca 20 minute). Pregatim un aluat ca de clatite din...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Se spala visinele, in apa ies eventuali locatari din ele, se scobesc de samburi. Se pun in cratita cu zaharul si se lasa pana a doua zi. A doua zi cand si-au lasat sirop se pun la fiert, cu...Citeste continuarea

Dulceata de cirese 2

Postat de: carla27carla in Dulceata / Gem

Se spala ciresele si se curata de samburi.Se pun intr-o cratita cu fund dublu si se acopera cu zahar.Se lasa de seara pana dimineata.Dimineata se pune cratita pe foc la foc mic sa fiarba.Se curata...Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta

Postat de: gurita_ta2005 in Dulceata / Gem

Dulceata de capsuni reteta Capsunile se curate de codite,se pun intr-un castron de apa si se clatesc foarte bine. Se taie in bucati mai mici(dupa preferinta).Se pun intr-o oala mare,se pune...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Curatam dovleceii de coaja, ii taien in doua pe lungime si cu ajutotul unui cutit si a unei lingurite scpbim interiorul cat sa inlaturam semintele. La ardei taiem capacul cu codita si cu...Citeste continuarea

Desert cu zmeura si frisca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Ales zmeurica cea mai frumoasa.Batut smantana  bine pana s-a intarit,adaugat zaharul brun.Asezat in pahare zmeura frisca,cum vreti voi si aveti rabdare sau o mancati asa fara sa mai ormati in...Citeste continuarea

Desert prajitura cu caise

Postat de: merisor67 in Prajituri

Am spalat caisele, le-am scos samburii si le-am lasat la scurs.  Albusurile, separate de galbenusuri le-am batut foarte bine cu putina sare, folosind telul,  pana s-au facut spuma,...Citeste continuarea

Degetele de pui pane cu sos dulce...

Postat de: RuxyRux in Pui

Taiati carnea in fasiute( de dimensiunea unui deget). Stropiti-o cu zeama de lamaie. Adaugam sosul dulce de iute, sarea, turmericul si piperul. Amestecam bine carnea cu sosul si lasam pentru 30...Citeste continuarea

Dorada la cuptor cu legume

Postat de: papabundetot in Peste

Pestele l-am curatat si spalat,apoi l-am sters cu un prosop de bucatarie si l-am marinat cu putina zeama de lamaie si sare. In acest timp pana cand pestele se marina am curatat legumele si le-am...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti

Postat de: ralu_ca in Mancaruri cu carne

Dovleceii se spala bine, se taie in 2 sau 3 bucati ( depinde cat de lungi sunt ) se scobesc in interior. Carnea se amesteca cu orezul, sare, piper, delikat, ceapa taiata marunt si bulion ( la...Citeste continuarea

Dulceata de nuci verzi

Postat de: simona72 in Dulceata / Gem

Am curatat nucile de coaja verde(ulterior am aflat ca trebuie sa ramina doar partea alba), iar aici eu am gresit...au mai ramas si ceva firicele de parte verde si nu le-am pus imediat cum le-am...Citeste continuarea

Dulceata de cirese

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Spalam cirese, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare. Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam vreo 3 ore pana lasa zeama. Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz....Citeste continuarea

Dovlecei si rosii umplute

Postat de: aliliana in Mancaruri cu carne

Legumele se spala, se curata, se toaca.  Rosiile se spala si se golesc in interior, dovlecelul se spala, se curata de coaja, se scobeste in interior. Intr-o tigaie se pune la calit in...Citeste continuarea

Desert cu spuma de cirese

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Spalam ciresele si le lasam sa se scurga de apa. Scoatem samburii cam la 120 de grame, le punem in bleder si le facem piure. Frisca rece o mixam pana devine spuma. Adaugam mascarponele,...Citeste continuarea

Drob din ficat de pasare

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Ficatul se pune la fier in lapte ,bineinteles dupa ce a fost spalat. Cat fierbe ficatul ,se curata ceapa ,se spala si apoi se taie marunt punandu-se apoi la calit cat sa se inmoaie....Citeste continuarea

Drob de miel

Postat de: diaconta in Oaie

Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici. Am fiert ouale Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei. Am pus maruntaiele...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: aliliana in Dulceata / Gem

Visinele  se pun intr-un vas cu apa, se spala, se curata de frunze, cozi etc.   Scoatem samburii. In vasul de  dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 100 ml apa si sucul de visine...Citeste continuarea

Desert prajitura “O noapte la...

Postat de: gaby_d in Prajituri

Blat cocos:  Mixeaza spuma albusurile cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si mixeaza pana ce e complet topit. Te opresti doar cand nu mai simti cristale de zahar in compozitie. Adauga...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Spalam visinele, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare. Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam 3 ore pana lasa zeama sau pana a doua zi. Le punem apoi la fiert pe ochiul...Citeste continuarea

Dulceata de cirese

Postat de: aliliana in Dulceata / Gem

Ciresele se pun intr-un vas cu apa, se spala, se aleg de codite, frunze si alte impuritati.   Scoatem samburii. In vasul de  dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 150 ml apa. Se...Citeste continuarea

Desert chec pufos cu cacao

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

In primul rand trebuie sa aveti o forma de chec mai mare, sau forma de cozonac, pentru ca cea de chec e prea ingusta, eu am folosit una rotunda ca sa incapa tot aluatul. Imi cer scuze ca nu am...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: ianculubita in Dulceata / Gem

Fructele spalate, curatate de samburi, le punem in vas cu zahar, amestecam si lasam 1-2 ore sa-si lase sirop. Punem apoi vasul pe foc, impreuna cu batonul de vanilie taiat in doua pe lung. Lasam...Citeste continuarea

Desert pandispan cu caise

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu zaharul  si vanilia se bat spuma (ca la bezea). Galbenusurile se freaca cu uleiul ca la maioneza.  Jumatate din...Citeste continuarea

Drob de ied cu cabanos

Postat de: rocsi_1612 in Oaie

Organele de ied le spalam bine sub jetul de apa, apoi le punem intr-o oala cu apa la fiert. Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa si le lasam la racorit. Limba trebuie curata de pielita ce o...Citeste continuarea

Dulceata de cirese

Postat de: Alina26 in Dulceata / Gem

1.Am spalat ciresele,le-am scos samburi si le-am taiat in doua. 2.Intr-o oala inalta,ca sa nu sara stropi cand fierbe,am pus ciresele,zaharul amestecat cu gelfix si am amestecat. 3.Am pus...Citeste continuarea

Desert cu Miez de lapte 2

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Taiem banana in bucatele.Intr-o tigaie punem untul sa se topeasca,adaugam bucatile de banana si zaharul brun si lasam sa se caramelizeze.Asezam ingetata pe farfurie,apoi bananele si miezul de...Citeste continuarea

Dulceata de cirese galbene

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Se curata ciresele de codite se spala si se scot samburii. Intr-o cratita mai inalta se pun ciresele, se adauga zaharul si apa. Pentru ca ele nu sunt zemoase, le fierbem imediat, nu trebuiesc...Citeste continuarea

Dulceata de cirese amare

Postat de: iri_love in Dulceata / Gem

Dupa ce m-am vazut cu ciresele fara samburi am pus zaharul deasupra si am asteptat sa se mai racoreasca vremea ca era tare zabuseala in bucatarie de nu puteai sta.   Apoi am pus ciresele la...Citeste continuarea

Dovlecei in sos de rosii

Postat de: nadea68 in Mancaruri de legume

Se taie dovleceii rondele si se pun un pic cu sare sa se scurga.Intr-o tigaie calim ceapa ,si ustroiul in putin ulei. Dovleceii se prajesc in ulei. Cand ceapa s-a calit un pic ,se adauga...Citeste continuarea

Dulceata de cirese pietroase

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Spalam si scobim ciresele,le punem in cratita cu zahar pana a doua zi.Pentru acest tip de cirese nu este foarte zemos e nevoie sa adaugam si cca 200 ml apa.Punem cratita pe foc,cu focul domol si...Citeste continuarea

Deliciu la pahar cu capsuni si zmeura

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Piscoturile se fac pudra la robot. Frisca se mixeaza cu vanilia 1 minut. Capsunile si zmeura se zdrobesc cu o furculita,  se amesteca cu branza dulce si frisca, apoi se adauga pudra de...Citeste continuarea

Dulceata de cirese

Postat de: ralu_ca in Dulceata / Gem

Ciresele se spala, se scot samburii si se pun intr-o cratita cu zahar peste ele. Se lasa asa pana a 2a zi. Se pune dulceata de cirese la foc mic si se ia din cand in cand spuma formata. Se...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: Dya in Dulceata / Gem

Visinele, curatate si spalate, le punem intr-un vas impreuna cu un kilogram si jumatate de zahar  (un strat de visine, un altul de zahar). Le lasam peste noapte la rece, iar a doua zi le...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti

Postat de: simona72 in Vita

Dovleceii se spala, se taie capetele, se taie in trei fiecare, se scobesc cu o lingurita, dar sa nu fie strapunsi pe cealalta parte. Carnea se spala, se curata de pielite si se da prin masina de...Citeste continuarea

Dorada la cuptor

Postat de: papabundetot in Peste

Se curata pestele de solzi si organele interne,eu am taiat si capetele din care se poate face o delicioasa ciorba. Se spala bine si se da cu sare.se lasa asa la frigider 1 ora sau cat timp...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]