A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu piersici si nectarine

Postat de: merisor67 in Prajituri

Reteta pentru branza de iaurt o gasiti   aici . Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu branza sfaramata si zaharul, apoi adaugam pe rand, uleiul,...Citeste continuarea

Piept de pui cu nuca de cocos /...

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja (in apa cu sare), pana patrunde usor furculita in ei. Pieptul de pui se spala si se tamponeaza cu servetele absorbante. Se taie felii cat mai...Citeste continuarea

Piept de pui condimentat

Postat de: Bunica in Pui

Pieptul de pui se spala,sterge cu un servetel absorbant si feliaza. Fiecare felie se condimenteaza dupa dorinta. Se ia o tigaie antiaderenta si pui uleiul la incins. In uleiul incins se...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: babi5 in Dulciuri

Foile de  placinta se lasa sa se dezghete la  temperatura camerei. Stafidele se pune la inmuiat cu putina esenta rom si apa calda. Apoi ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vaniliat....Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu de caise si...

Postat de: Creatsa in Prajituri

Blat : Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si apa.Am adaugat treptat zaharul mixand bine pana am obtinut o bezea tare si lucioasa. Peste albusuri am adaugat uleiul,galbenusurile...Citeste continuarea

Pizzete de vinete

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Taiem vanata rondele subtiri si le coacem pe o tava, pana ce se rumenesc usor. Taiem rosia si cascavalul in cubulete mici, usturoiul, busuiocul si ceapa verde le tocam marunt. Saram dupa...Citeste continuarea

Piept de pui in lapte cu rosii cherry

Postat de: nadea68 in Pui

Incepem cu pieptul de pui... Intindem feliile pe masa de lucru,adaugam sare,piper si curry,dupa gust. Luam o tigaie si o asezam pe foc.Adaugam putin ulei.Asezam feliile de piept la rumenit.Cand...Citeste continuarea

Pariziene cu varza

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Drojdia se pune in laptele cald in care am adaugat si zaharul si se lasa sa se umfle. Intr-un vas se pune faina, sarea si uleiul. Se amesteca, apoi se pune laptele cu drojdia si se framanta...Citeste continuarea

Prajitura turnata cu branza si visine

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Prima data spalam visinele, le scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs. Blatul:  Ouale le mixam spuma cu un praf de sare si zahar. Adaugam uleiul, laptele si extractul de...Citeste continuarea

Placinta cu branza, merisoare si...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pregatiti din timp tava in care urmeaza sa faceti placinta, ungand-o cu putin ulei. Se ia cate o foaie de placinta, se unge cu o pensula din silicon cu putin ulei si se pune in tava. Se suprapun...Citeste continuarea

Prajitura cu urda,mere si ghimbir

Postat de: papabundetot in Prajituri

Blat: Am separat galbenusurile de albus,galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul,esenta,apoi am adaugat uleiul de masline,faina,praful de copt si ghimbirul macinat.Albusurile le-am batut spuma...Citeste continuarea

Porc cu legume si orez salbatic

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea de porc o avem deja taiata cubulete,am pus peste ea sos de peste,otet de orez si 5 spices si am lasat-o la marinat pana cand am fost eu la piata Morcovii i-am taiat bastonase,bambusul...Citeste continuarea

Plachie de macrou

Postat de: Carmen_Ana in Peste

Am taiat capetele si coditele,am curatat macroul de intestine si l-am spalat bine in interior,pana am eliminat toata pelicula neagra . Dupa ce s-a scurs de apa,am taiat fiecare macrou in 3...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata si...

Postat de: Valyvalentyna in Prajituri

Pt. inceput preparam siropul: Caramelizam zaharul apoi turnam apa {atentie la maini} lasam pana scade un pic {la foc mic} adaugam esenta, zaharul vanilat si mai lasam putin apoi oprim focul si...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si fructe

Postat de: gicuta69 in Prajituri

 1. Nucile se curăţă şi se macină. Gălbenuşurile se bat cu 6  linguri de zahăr pudră şi zahărul vanilat, până când se obţine o cremă consistentă şi se...Citeste continuarea

Prajitura "Casuta"

Postat de: robert_badica in Prajituri

Foi:Se pun pe foc la bain-marine toate ingredientele pana ce se face o compozitie omogena,dupa care se adauga 600 gr. faina si se amesteca bine.Se ia de pe foc si se inparte coca in doua.Dintr-o...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: Ela68 in Prajituri

1. Foile se lasa la dezghetat. 2. Ouale se bat cu zaharul, apoi se adauga iaurtul, esenta de vanilie si coaja de lamaie. 3. Stafidele se lasa la inmuiat in putina apa cu esenta de rom. 4....Citeste continuarea

Pandispan cu glazura de cacao

Postat de: OanaBd in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se bat spuma cu telul pana devine tare, treptat se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul. Galbenusurile se amesteca...Citeste continuarea

Paine De Casa

Postat de: Valyvalentyna in Piine

Cernem faina intr-un vas mai mare iar intr-o cana frecam drojdia cu zaharul pina se topeste zaharul apoi adaugam 2 linguri de apa calduta cu 2 linguri de faina si lasam sa creasca pt. 10 min....Citeste continuarea

Pizza Cu Salam

Postat de: Valyvalentyna in Pizza

Framintam pt blat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o gropita in mijloc unde punem zaharul si drojdia cu 2-3 linguri de apa calduta si lasam pt 15 min sa creasca, apoi ne apucam de...Citeste continuarea

Piept de Raţă cu Ceapă...

Postat de: ionix in Rata

Preparare piept de raţă Pieptul de raţă se spală bine, se şterge de apă şi se crestează pe partea cu pielea (nu trebuie tăiat până se ajunge la partea de carne, ci...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si cocos

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim in primul rand tava de copt , o tava de 30x20 pe care o tapetam cu hartie de copt . Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul pana devine cremoasa  ; daca este...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu varza la cuptor

Postat de: carla27carla in Pui

Se spala pulpele de pui si se curata de eventuale pene.Se spala rosiile si se taie felii.Varza se toaca.Mararul verde se spala si se toaca marunt.Intr-o tava de yena se pune varza ,se da cu sare...Citeste continuarea

Piept de pui cu sos de portocale

Postat de: tarasmariana in Pui

Intr-un bol punem faina, sarea, piperul si amestecam. Se tavaleste carnea in faina si se pune intr-o tigaie incinsa cu unt si rumenim carnea pe ambele parti. Luam o tava, o tapetam cu hartie de...Citeste continuarea

Placinta cu branza si dovlecel

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Curatam dovlecelul de coaja si seminte si il dam pe razatoarea mare sau il trecem prin robot, impreuna cu ceapa, ca in cazul meu.  Amestecam branza cu putin piper si boia de ardei dulce,...Citeste continuarea

Prajitura cu visine si fulgi de...

Postat de: Oana in Prajituri

Visinele fara samburi se pun intr-un castron impreuna cu zaharul, se amesteca si se lasa cateva ore, sau cel mai bine de seara pana dimineata. Se strecoara apoi sucul (si se pastreaza in frigider...Citeste continuarea

Prajitura cu portocale si migdale-...

Postat de: Oana in Prajituri

Portocala se taie felii, indepartand pielea alba si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se separa ouala, albusurile se bat spuma cu u praf de sare si cu cateva picaturi de lamaie....Citeste continuarea

Pasta de ghimbir cu usturoi

Postat de: elucubratiiculinare in Sosuri

Se curata ghimbirul de coaja si se taie in bucati mai mici. Se pune in robotul de bucatarie impreuna cu cateii de usturoi si apa si se mixeaza timp de 5 minute. Trebuie sa avem o pasta cat mai...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de branza si...

Postat de: Creatsa in Prajituri

Blat : Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare si apa. Am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare. Peste bezea am adaugat uleiul ,galbenusurile si...Citeste continuarea

Paste cu ton si ciuperci gratinate...

Postat de: cristeena20 in Paste

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt pana devine moale si sticloasa. Adaugam 2 catei de usturoi tocati marunt si adaugam ciupercile din conserva...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: predaraluca in Prajituri

Albusurile se bat spuma cu zaharul dupa care se adauga uleiul , galbenusurile , aromele si amesteca bine cu mixerul . dupa ce am amestecat bine ingredientele , adaugam faina in ploaie si amestecam...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si goji

Postat de: andaoana in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade Intr-un castron punem branza si o mixam impreuna cu zaharul, zaharul vanilat , untul  si ouale pana cand se face fina si se topeste zaharul.  Adaugam...Citeste continuarea

Prajitura cu branza

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se bat bine ouale impreuna cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga uleiul, coaja rasa de lamaie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se obtine o compozitie putin mai groasa...Citeste continuarea

Penne cu ciuperci si sunca

Postat de: carmi26 in Penne

Se caleste ceapa verde cu putin ulei de masline, se adauga sunca afumata taiata cubulete, condimente, sare, piper sau delikat, depinde ce prefera fiecare. Se adauga ciupercile, cand scad se adauga...Citeste continuarea

Piept de pui (pe tava) cu dovlecei...

Postat de: Dya in Pui

Pieptul de pui, il taiem in jumatate si il batem cu ciocanul, cat sa se fragezeasca carnea. O condimentam cu sare si piper dupa gust si o rumenim pe tava incinsa. In paralel, feliem dovleceii...Citeste continuarea

Prajitura cu cirese (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Prajituri

Cernem faina, pentru a fi aerata. Pregatim un bol incapator in care punem ouale. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si un varf de lingurita cu sare. Mixam. Ouale trebuie sa fie la temperatura...Citeste continuarea

Prajitura "Buzdugan" (reteta video)

Postat de: farfuriavesela in Prajituri

Pregatim prajiturile astfel: Blaturile (pentru 24 de discuri de 7-8 cm diametru, care vor forma 12 prajituri) Separam ouale, batem albusurile spuma tare cu un praf de sare si apoi cu...Citeste continuarea

Piept de pui umplut la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Pieptul de pui il curatam de pielita daca are, il taiem in jumate si il batem putin ca pe snitel. Saram si piperam fiecare parte si ungem interiorul cu unt, adaugam o felie de sunca, una de...Citeste continuarea

Pateuri cu ciuperci

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Am scurs de saramura ciupercile si le-am clatit cu apa rece . Am spalat ceapa si patrunjelul si le-am toacat marunt . Se calesc verdeturile si ciupercile in ulei . Se condimenteaza cu...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: ryta in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca  galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se  amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga apoi...Citeste continuarea

Prajitura marmorata

Postat de: Carmen_Ana in Prajituri

Intr-un bol am mixat ouale si zaharul,pana compozitia a devenit cremoasa si zaharul tos s-a dizolvat . Am adaugat untul si uleiul in timp ce mixam compozitia,apoi am adaugat alternand faina si...Citeste continuarea

Prajitura cu lemon curd si ananas

Postat de: Bianca20 in Prajituri

Blat:  albusurile se mixeaza cu praful de sare pana devine o crema tare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana ce acesta se topeste. Se adauga nuca de cocos, untul si faina amestecata cu...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: robert_badica in Prajituri

Incepem cu umplutura: curatam merele,le dam pe razatoare si le punem pe foc intr-o oala cu zaharul si scortisoara.Amestecam pana cand se absoarbe tot sucul.Batem bine margarina(sau daca nu aveti...Citeste continuarea

Piure de cartofi

Postat de: robert_badica in Mancare copii

Se curata cartofii si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se scot intr-un bol si se piseaza impreuna cu laptele,margarina,uleiul si sarea.Dupa ce devine pufos si cremos se portioneaza si se decoreaza...Citeste continuarea

Pancakes cu branza de vaci

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Amesteca intr-un bol faina cu praful de copt, sarea, oul si zaharul. Adauga treptat laptele si apa minerala, omogenizand.La final adauga branza de vaci. Daca e umeda amesteca cu lingura, daca e...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: Criss in Prajituri

Visinele se spala, se scot samburii si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga surplusul de zeama. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi alternativ zaharul, zaharul vanilat si apa clocotita si...Citeste continuarea

Placinte la tigaie cu cas si marar...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Amestecam drojdia cu zaharul si praful de sare pana devine lichida. Adaugam laptele caldut,apoi iaurtul si faina proapat cernuta. Ca sa desprindem aluatul de maini turnam in fir subtire...Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor cu sos de...

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea: Am marinat pieptul de porc in sos de peste,otet de orez,5 spices,ghimbir praf si l-am lasat la marinat aproximativ 2 ore,apoi intr-o cratita mai mare,am pus usturoiul taiat...Citeste continuarea

Prajitura cu mac Tosca

Postat de: lacralacry in Prajituri

Batem cele opt albusuri cu un varf de cutit de sare pana se intaresc si sta telul drept, dupa care adaugam zaharul treptat in ploaie  si mixam in continuare... batem albusurile pana acestea...Citeste continuarea

Prajitura cu rulada si mousse de...

Postat de: Creatsa in Prajituri

Blatul de rulada: Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare si cele 3 linguri de apa rece. Am adaugat treptat zaharul mixand bine pana am obtinut o bezea tare ,apoi am adaugat...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]