A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cremoasa

Postat de: ela in Prajituri

Lasam untul la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Pregatim foile,pe rand:mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat,iar la final cocosul amestecat cu faina cernuta in...Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: momo121 in Pizza

Intr-un bol am pus faina si sarea, apoi separat drojdia am dizolvat-o in putina apa calduta si am pus-o peste faina si sare, si putin cate putin din apa, nu toata odata, ca faina are capacitatea...Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni

Postat de: papabundetot in Prajituri

Blatul : Am mixat foarte bine in robot ouale si zaharul,aproximativ 10 minute,apoi am adaugat esenta si faina amestecata cu praful de copt si am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 20-25...Citeste continuarea

Pestisori prajiti in crusta crocanta

Postat de: cristeena20 in Crap / Caras

- Curatam bine pestii si ii punem cu sare, piper, usturoi  si suc de lamaie sa stea cateva ore (chiar si cu o seara inainte). Ii scurgem, apoi ii dam prin faina amestecata cu faina de malai,...Citeste continuarea

Prajiturele cu capsuni si mascarpone

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare . Galbenusurile le mixam cu zaharul, turmericul si praful de copt  pana isi dubleaza volumul. Adaugam rand...Citeste continuarea

Pulpa de miel cu jeleu de mazare,...

Postat de: nico15 in Oaie

Facem marinada din ingredientele mentionate. Masam bine carnea, dupa care punem totul intr-o punga speciala si dam la frigider peste noapte. A doua zi scoatem carnea si o stergem bine, aruncam...Citeste continuarea

Pasca poloneza cu branza de vaci si...

Postat de: Xandrinne in Prajituri

Cum se prepara Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao Facem aluatul: mixam oul cu zaharul, bine-bine, apoi adaugam untul moale si mixam iarasi. Amestecam faina cu cacaua, zaharul...Citeste continuarea

Prajitura Dinte de negru

Postat de: farfuriavesela in Prajituri

Prepararam blatul astfel: Frecam untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga treptat laptele, 1/2 din cantitatea de faina, bicarbonatul, cacao si restul de faina. Se...Citeste continuarea

Pasta de sardine

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Scurgem fileurile de sardine de ulei si le lasam la desarat in lapte, pentru minim 20 minute. Scurgem fileurile de lapte, le punem intr-un bol. Adaugam untul la temperatura camerei, piperul,...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si jeleu de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blaturile: Luam 3 oua, le separam, mixam galbenusurile cu zaharul, un plic de zahar vanilat, 3 linguri faina si 1 lingurita praf de copt. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, apoi...Citeste continuarea

Pui la cuptor cu cartofi si rosii...

Postat de: pity19 in Pui

Clatim bine puiul , , cartofii ii clatim , curatam de coaja , taiem rondele mari si dam la fiert impreuna cu puiul , in 4 litri de apa , condimentam cu sare si lasam la fiert aprox 30 de minute!...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de mure

Postat de: Creatsa in Prajituri

Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare apoi am adaugat zaharul ,lingura cu lingura,si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Am adaugat apa si galbenusurile si am mai mixat cca 1 minut ....Citeste continuarea

Pachetele cu gem - de post

Postat de: Mokuska in Dulciuri

Cartofii spalati ii punem la fiert in coaja. Pana fierb cartofii punem la topit cele 2 linguri de margarina intr-o cratita mai intinsa, turnam pesmetul in margarina incinsa si amestecam in...Citeste continuarea

Prăjitură cu brânză şi fructe...

Postat de: Bucataras in Prajituri

Este foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de...Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de: farfuriavesela in Pui

pieptul de pui sa taie in fasii se adauga sare si piper si se lasa la frigider cateva minute amestecam cele 3 oua cu 3 linguri de amidon, soia si mustarul punem pe...Citeste continuarea

Placintica rapida

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Frecam galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste,adaugam branza si stafidele si omogenizam.Am tapetat o tavita cu hartie de copt (16/22 cm).Am desfacut aluatul si l-am taiat in doua...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: Adele in Piine

Intr-un pahar punem apa calda cu drojdia si zaharul amestecam bine pana se dizolva. Intr-un vas pregatim faina ,adaugam sarea si incepem sa turnam cate un pic de apa ,amestecam incet si punem...Citeste continuarea

Prajitura "Spinare de Caprioara"

Postat de: daniela_16 in Prajituri

Blatul: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se topeste, adaugam faina cernuta,praful de copt, cacaua si amestecam bine sa nu se faca...Citeste continuarea

Placinte cu urda ca la mine-acasa !

Postat de: NutiR in Prajituri

Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un...Citeste continuarea

Paine impletita cu mac

Postat de: xana in Piine

Dizolvam drojdia in 3-4 linguri de lapre caldut, adaudam o lingura rasa din cantitatea de faina si amestecam. Lasam acoperit pana incepe a face spuma, cca 10 minute. Faina o punem intr-un...Citeste continuarea

Pupuri (placinta ardeleneasca cu...

Postat de: CarmenBlue in Aperitive / Garnituri

Am avut doar 25 de grame de drojdie proaspata, dar, din fericire am avut si un pliculet de drojdie uscata Dr. Otker, Asa ca drojdia uscata am amestecat-o cu faina cernuta intr-un lighean, iar cea...Citeste continuarea

Placinta cu mere de vara

Postat de: rena in Prajituri

Curatam merele si le taiem feliute ,le punem in cratita cu zahar si le calim 5 min. Lasam sa se raceasca si facem blatul. Separam ouale si batem albusul spuma cu un praf de sare....Citeste continuarea

Pastrav a la Venitienne

Postat de: camelia75 in Pastrav

1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt. 3.Asezati...Citeste continuarea

Paste cu sunca si branza Emmentaler

Postat de: krysty in Spaghete

Se pun 2l de apa cu  sare  intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in...Citeste continuarea

Placintele cu branza de oaie,...

Postat de: aliliana in Piine

Aluatul: se pune faina intr-un vas cu sare si drojdie, cimbru . Se amesteca. Se adauga apa calduta si framantam. Spre final adaugam untul topit. Framantam bine si daca aluatul mai cere faina, mai...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor in punga magica

Postat de: pity19 in Pui

Clatim pulpele , ungem cu usturoi praf , condimentam ( condimentele din punga ) , punem in punga magica in care am pus 2 cuburi de unt , inchidem punga , cu o scobitoare intepam si dam la cuptorul...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: camelia75 in Prajituri

1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei creme. 2.Adaugati ouale si mixati bine. 3.Amestecati faina cernuta cu praful de copt...Citeste continuarea

Pizza la multicooker

Postat de: camelia75 in Pizza

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati...Citeste continuarea

Prajitura "Norisor"

Postat de: farfuriavesela in Prajituri

Preparam blatul Frecam bine galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilinat, pana se face o crema, apoi adaugam apa si faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava cu unt si intindem...Citeste continuarea

Prajitura Rudy

Postat de: andaoana in Prajituri

Aluat : Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea,galbenusul si untul rece si cu degetele incepem sa omogenizam pentru a obtine firmituri (nu vom avea un...Citeste continuarea

Placinta cu mere si aluat fraged

Postat de: postavaru in Prajituri

Pentru aluat cernem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt. Adaugam untul taiat bucatele si ouale batute putin. Incepem sa framantam si adaugam laptele, otetul si praful de sare....Citeste continuarea

Placinte ardelenesti cu branza

Postat de: tanyapatap in Aperitive / Garnituri

Se dizolva drojdia intr-un bol cu apa calduta si cu putin zahar. Se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in mijloc.Se pune drojdia acolo se presara cu faina si se lasa pana creste...Citeste continuarea

Paine impanata cu unt si cascaval

Postat de: Nicole28 in Aperitive / Garnituri

Crestam painea cu un cutit ascutit fara a taia si coaja de jos. Printre cubuletele formate implantam fasii de unt. Presaram sare si piper dupa gust,apoi cascavalul ras iar la final marar...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe si topping de...

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Batem galbenusurile cu zaharul, uleiul, laptele si amestecam faina cu praful de copt, zaharul vanilat si le mixam impreuna. Albusurile le batem cu un praf de sare si omogenizam cu galbenusurile....Citeste continuarea

Placinta cu branza, ceapa verde si...

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Din faina , drojdie , sare si maia framantam un aluat simplu de placinta , lasam la crescut pana isi dubleaza volumul . Spalam ceapa si mararul si le tocam marunt , le amestecam cu branza , eu...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata

Postat de: Diana_Maria in Prajituri

Blatul: se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul dupa care adaugam pe rand galbenusurile, faina in ploaie, praful de copt, esenta de vanilie si praful de sare. Se...Citeste continuarea

Pui pe sticlă, varianta 2 ;)

Postat de: panacris in Pui

Puiul se curăță se spală apoi se tamponează cu un prosop de hârtie. Apoi se ”masează” pe dinafară și  interior cu ulei de măsline, se asezonează de  sare...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe seci si cirese

Postat de: comanligia in Prajituri

Am separat mai intai ouale,am batut albusul spuma cu putina sare,apoi am adaugat zaharul in ploaie si am batut bine cu mixerul pana s-a topit zaharul. Apoi am adaugat galbenusurile si am...Citeste continuarea

Prajitura neagra

Postat de: camelia75 in Prajituri

1 Mixati ouale cu zaharul pana amestecul devine cremos,apoi adaugati untul. 2.Amestecati faina cernuta cu praful de copt si cacao,apoi o puneti peste amestecul cu oua. 3.Ungeti baza si...Citeste continuarea

Piure de telina si cartofi cu ficatei

Postat de: stratulatgeorgiana in Ficat

Se curata si spala telina si cartofii se taie cuburi mai marisoare si se pun la fiert. Cand sunt fierte bine-bine se scurg de apa si se paseaza foarte bine pentru a nu ramane cocoloase si se...Citeste continuarea

Prajitura "Desteapta"

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Topim untul si il lasam la racit. Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul si esenta de vanilie. Turnam utul topit si omogenizam , apoi adaugam si faina si iarasi omogenizam.Adaugam...Citeste continuarea

Paine umpluta

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Drojdia o pasam cu zaharul, adaugam putina apa calda si o lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Separat, cernem faina, adaugam oul, un praf de sare si drodia dospita. Amestecam ingredientele...Citeste continuarea

Placinte la cuptor

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Aluatul : Punem faina intr-un castron , sarea , zaharul , drojdia dizolvata in apa calda , framantam putin dupa care completam de apa , framantam din nou , si dam la crescut in loc cald aprox 40...Citeste continuarea

Placinte ardelenesti cu branza

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Aluatul se face la fel ca cel de la "Placinte ardelenesti cu varza murata". Se framanta pe masa infainata 10 minute, se pune in castron si se lasa la loc cald acoperit cu un prosop o...Citeste continuarea

Pandispan cu capsuni

Postat de: ela in Prajituri

Capsunile le curatam de codite,le spalam,le taiem bucati mai mici si le punem la scurs intr-o sita,acoperite cu zaharul pudra. Cernem faina cu praful de copt. Mixam albusurile cu un praf de...Citeste continuarea

Pastrav cu fenicul, orez brun si...

Postat de: Oana in Pastrav

Orezul l-am spalat si l-am pus la fiert cu 4 cani de apa si sare, am pus capacul si am lasat la foc potrivit pana s-a absorbit toata apa si orezul a fost fiert. Secretul este sa nu ridicati...Citeste continuarea

Placinte ardelenesti cu varza murata

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Se dizolva drojdia ci zaharul si putina apa calduta. Se pune faina intr-un castron mare si se face o adancitura in mijloc. Se toarna drojdia acolo se presara cu putina faina si se lasa 5...Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste

Postat de: merisor67 in Mancare copii

Punem uleiul in vasul multicookerului, setam functia FRY pentru 10 minute si calim ceapa tocata solzisori pana devine translucida, apoi adaugam pulpele de pui asezonate cu sare si piper si...Citeste continuarea

Placinte ardelenesti

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas am amestecat faina cu sarea. Am dizolvat drojdia cu zaharul in apa calduta. Am facut o adancitura in mijlocul fainii si am adaugat apa cu drojdia si zaharul. Am inceput sa...Citeste continuarea

Paine rapida in 30 de minute

Postat de: CarmenBlue in Piine

Cernem faina printr-o sita cu gauri mici, apoi o amestecam cu drojdia si zaharul. Amestecam laptele si apa si le incalzim la foc mic, cca 1 minut. Amestecul nu trebuie sa fie fierbinte, ci doar...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]