Prajitura cremoasa
Postat de: ela in PrajituriLasam untul la temperatura camerei cu cateva ore inainte. Pregatim foile,pe rand:mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat,iar la final cocosul amestecat cu faina cernuta in...Citeste continuarea
Pizza de casa
Postat de: momo121 in PizzaIntr-un bol am pus faina si sarea, apoi separat drojdia am dizolvat-o in putina apa calduta si am pus-o peste faina si sare, si putin cate putin din apa, nu toata odata, ca faina are capacitatea...Citeste continuarea
Prajitura cu capsuni
Postat de: papabundetot in PrajituriBlatul : Am mixat foarte bine in robot ouale si zaharul,aproximativ 10 minute,apoi am adaugat esenta si faina amestecata cu praful de copt si am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 20-25...Citeste continuarea
Pestisori prajiti in crusta crocanta
Postat de: cristeena20 in Crap / Caras- Curatam bine pestii si ii punem cu sare, piper, usturoi si suc de lamaie sa stea cateva ore (chiar si cu o seara inainte). Ii scurgem, apoi ii dam prin faina amestecata cu faina de malai,...Citeste continuarea
Prajiturele cu capsuni si mascarpone
Postat de: Valclaudia in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare . Galbenusurile le mixam cu zaharul, turmericul si praful de copt pana isi dubleaza volumul. Adaugam rand...Citeste continuarea
Pulpa de miel cu jeleu de mazare,...
Postat de: nico15 in OaieFacem marinada din ingredientele mentionate. Masam bine carnea, dupa care punem totul intr-o punga speciala si dam la frigider peste noapte. A doua zi scoatem carnea si o stergem bine, aruncam...Citeste continuarea
Pasca poloneza cu branza de vaci si...
Postat de: Xandrinne in PrajituriCum se prepara Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao Facem aluatul: mixam oul cu zaharul, bine-bine, apoi adaugam untul moale si mixam iarasi. Amestecam faina cu cacaua, zaharul...Citeste continuarea
Prajitura Dinte de negru
Postat de: farfuriavesela in PrajituriPrepararam blatul astfel: Frecam untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga treptat laptele, 1/2 din cantitatea de faina, bicarbonatul, cacao si restul de faina. Se...Citeste continuarea
Pasta de sardine
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / GarnituriScurgem fileurile de sardine de ulei si le lasam la desarat in lapte, pentru minim 20 minute. Scurgem fileurile de lapte, le punem intr-un bol. Adaugam untul la temperatura camerei, piperul,...Citeste continuarea
Prajitura cu branza si jeleu de...
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBlaturile: Luam 3 oua, le separam, mixam galbenusurile cu zaharul, un plic de zahar vanilat, 3 linguri faina si 1 lingurita praf de copt. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, apoi...Citeste continuarea
Pui la cuptor cu cartofi si rosii...
Postat de: pity19 in PuiClatim bine puiul , , cartofii ii clatim , curatam de coaja , taiem rondele mari si dam la fiert impreuna cu puiul , in 4 litri de apa , condimentam cu sare si lasam la fiert aprox 30 de minute!...Citeste continuarea
Prajitura cu crema de mure
Postat de: Creatsa in PrajituriAm mixat albusurile spuma cu un praf de sare apoi am adaugat zaharul ,lingura cu lingura,si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Am adaugat apa si galbenusurile si am mai mixat cca 1 minut ....Citeste continuarea
Pachetele cu gem - de post
Postat de: Mokuska in DulciuriCartofii spalati ii punem la fiert in coaja. Pana fierb cartofii punem la topit cele 2 linguri de margarina intr-o cratita mai intinsa, turnam pesmetul in margarina incinsa si amestecam in...Citeste continuarea
Prăjitură cu brânză şi fructe...
Postat de: Bucataras in PrajituriEste foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de...Citeste continuarea
Pui Shanghai
Postat de: farfuriavesela in Puipieptul de pui sa taie in fasii se adauga sare si piper si se lasa la frigider cateva minute amestecam cele 3 oua cu 3 linguri de amidon, soia si mustarul punem pe...Citeste continuarea
Placintica rapida
Postat de: Constelatialeu in DulciuriFrecam galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste,adaugam branza si stafidele si omogenizam.Am tapetat o tavita cu hartie de copt (16/22 cm).Am desfacut aluatul si l-am taiat in doua...Citeste continuarea
Paine de casa
Postat de: Adele in PiineIntr-un pahar punem apa calda cu drojdia si zaharul amestecam bine pana se dizolva. Intr-un vas pregatim faina ,adaugam sarea si incepem sa turnam cate un pic de apa ,amestecam incet si punem...Citeste continuarea
Prajitura "Spinare de Caprioara"
Postat de: daniela_16 in PrajituriBlatul: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se topeste, adaugam faina cernuta,praful de copt, cacaua si amestecam bine sa nu se faca...Citeste continuarea
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Postat de: NutiR in PrajituriFaina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un...Citeste continuarea
Paine impletita cu mac
Postat de: xana in PiineDizolvam drojdia in 3-4 linguri de lapre caldut, adaudam o lingura rasa din cantitatea de faina si amestecam. Lasam acoperit pana incepe a face spuma, cca 10 minute. Faina o punem intr-un...Citeste continuarea
Pupuri (placinta ardeleneasca cu...
Postat de: CarmenBlue in Aperitive / GarnituriAm avut doar 25 de grame de drojdie proaspata, dar, din fericire am avut si un pliculet de drojdie uscata Dr. Otker, Asa ca drojdia uscata am amestecat-o cu faina cernuta intr-un lighean, iar cea...Citeste continuarea
Placinta cu mere de vara
Postat de: rena in PrajituriCuratam merele si le taiem feliute ,le punem in cratita cu zahar si le calim 5 min. Lasam sa se raceasca si facem blatul. Separam ouale si batem albusul spuma cu un praf de sare....Citeste continuarea
Pastrav a la Venitienne
Postat de: camelia75 in Pastrav1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt. 3.Asezati...Citeste continuarea
Paste cu sunca si branza Emmentaler
Postat de: krysty in SpagheteSe pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga pastele. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in...Citeste continuarea
Placintele cu branza de oaie,...
Postat de: aliliana in PiineAluatul: se pune faina intr-un vas cu sare si drojdie, cimbru . Se amesteca. Se adauga apa calduta si framantam. Spre final adaugam untul topit. Framantam bine si daca aluatul mai cere faina, mai...Citeste continuarea
Pulpe la cuptor in punga magica
Postat de: pity19 in PuiClatim pulpele , ungem cu usturoi praf , condimentam ( condimentele din punga ) , punem in punga magica in care am pus 2 cuburi de unt , inchidem punga , cu o scobitoare intepam si dam la cuptorul...Citeste continuarea
Prajitura cu mere
Postat de: camelia75 in Prajituri1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei creme. 2.Adaugati ouale si mixati bine. 3.Amestecati faina cernuta cu praful de copt...Citeste continuarea
Pizza la multicooker
Postat de: camelia75 in Pizza1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. Acoperti castronul cu prosop curat si lasati...Citeste continuarea
Prajitura "Norisor"
Postat de: farfuriavesela in PrajituriPreparam blatul Frecam bine galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilinat, pana se face o crema, apoi adaugam apa si faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava cu unt si intindem...Citeste continuarea
Prajitura Rudy
Postat de: andaoana in PrajituriAluat : Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea,galbenusul si untul rece si cu degetele incepem sa omogenizam pentru a obtine firmituri (nu vom avea un...Citeste continuarea
Placinta cu mere si aluat fraged
Postat de: postavaru in PrajituriPentru aluat cernem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt. Adaugam untul taiat bucatele si ouale batute putin. Incepem sa framantam si adaugam laptele, otetul si praful de sare....Citeste continuarea
Placinte ardelenesti cu branza
Postat de: tanyapatap in Aperitive / GarnituriSe dizolva drojdia intr-un bol cu apa calduta si cu putin zahar. Se pune faina intr-un castron si se face o adancitura in mijloc.Se pune drojdia acolo se presara cu faina si se lasa pana creste...Citeste continuarea
Paine impanata cu unt si cascaval
Postat de: Nicole28 in Aperitive / GarnituriCrestam painea cu un cutit ascutit fara a taia si coaja de jos. Printre cubuletele formate implantam fasii de unt. Presaram sare si piper dupa gust,apoi cascavalul ras iar la final marar...Citeste continuarea
Prajitura cu fructe si topping de...
Postat de: reisnaor_2006 in PrajituriBatem galbenusurile cu zaharul, uleiul, laptele si amestecam faina cu praful de copt, zaharul vanilat si le mixam impreuna. Albusurile le batem cu un praf de sare si omogenizam cu galbenusurile....Citeste continuarea
Placinta cu branza, ceapa verde si...
Postat de: delia64 in Aperitive / GarnituriDin faina , drojdie , sare si maia framantam un aluat simplu de placinta , lasam la crescut pana isi dubleaza volumul . Spalam ceapa si mararul si le tocam marunt , le amestecam cu branza , eu...Citeste continuarea
Prajitura cu crema de ciocolata
Postat de: Diana_Maria in PrajituriBlatul: se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul dupa care adaugam pe rand galbenusurile, faina in ploaie, praful de copt, esenta de vanilie si praful de sare. Se...Citeste continuarea
Pui pe sticlă, varianta 2 ;)
Postat de: panacris in PuiPuiul se curăță se spală apoi se tamponează cu un prosop de hârtie. Apoi se ”masează” pe dinafară și interior cu ulei de măsline, se asezonează de sare...Citeste continuarea
Prajitura cu fructe seci si cirese
Postat de: comanligia in PrajituriAm separat mai intai ouale,am batut albusul spuma cu putina sare,apoi am adaugat zaharul in ploaie si am batut bine cu mixerul pana s-a topit zaharul. Apoi am adaugat galbenusurile si am...Citeste continuarea
Prajitura neagra
Postat de: camelia75 in Prajituri1 Mixati ouale cu zaharul pana amestecul devine cremos,apoi adaugati untul. 2.Amestecati faina cernuta cu praful de copt si cacao,apoi o puneti peste amestecul cu oua. 3.Ungeti baza si...Citeste continuarea
Piure de telina si cartofi cu ficatei
Postat de: stratulatgeorgiana in FicatSe curata si spala telina si cartofii se taie cuburi mai marisoare si se pun la fiert. Cand sunt fierte bine-bine se scurg de apa si se paseaza foarte bine pentru a nu ramane cocoloase si se...Citeste continuarea
Prajitura "Desteapta"
Postat de: Dea_Dea in PrajituriTopim untul si il lasam la racit. Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul si esenta de vanilie. Turnam utul topit si omogenizam , apoi adaugam si faina si iarasi omogenizam.Adaugam...Citeste continuarea
Paine umpluta
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriDrojdia o pasam cu zaharul, adaugam putina apa calda si o lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Separat, cernem faina, adaugam oul, un praf de sare si drodia dospita. Amestecam ingredientele...Citeste continuarea
Placinte la cuptor
Postat de: pity19 in Aperitive / GarnituriAluatul : Punem faina intr-un castron , sarea , zaharul , drojdia dizolvata in apa calda , framantam putin dupa care completam de apa , framantam din nou , si dam la crescut in loc cald aprox 40...Citeste continuarea
Placinte ardelenesti cu branza
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriAluatul se face la fel ca cel de la "Placinte ardelenesti cu varza murata". Se framanta pe masa infainata 10 minute, se pune in castron si se lasa la loc cald acoperit cu un prosop o...Citeste continuarea
Pandispan cu capsuni
Postat de: ela in PrajituriCapsunile le curatam de codite,le spalam,le taiem bucati mai mici si le punem la scurs intr-o sita,acoperite cu zaharul pudra. Cernem faina cu praful de copt. Mixam albusurile cu un praf de...Citeste continuarea
Pastrav cu fenicul, orez brun si...
Postat de: Oana in PastravOrezul l-am spalat si l-am pus la fiert cu 4 cani de apa si sare, am pus capacul si am lasat la foc potrivit pana s-a absorbit toata apa si orezul a fost fiert. Secretul este sa nu ridicati...Citeste continuarea
Placinte ardelenesti cu varza murata
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriSe dizolva drojdia ci zaharul si putina apa calduta. Se pune faina intr-un castron mare si se face o adancitura in mijloc. Se toarna drojdia acolo se presara cu putina faina si se lasa 5...Citeste continuarea
Papricas de pui cu galuste
Postat de: merisor67 in Mancare copiiPunem uleiul in vasul multicookerului, setam functia FRY pentru 10 minute si calim ceapa tocata solzisori pana devine translucida, apoi adaugam pulpele de pui asezonate cu sare si piper si...Citeste continuarea
Placinte ardelenesti
Postat de: Creatsa in Aperitive / GarnituriIntr-un vas am amestecat faina cu sarea. Am dizolvat drojdia cu zaharul in apa calduta. Am facut o adancitura in mijlocul fainii si am adaugat apa cu drojdia si zaharul. Am inceput sa...Citeste continuarea
Paine rapida in 30 de minute
Postat de: CarmenBlue in PiineCernem faina printr-o sita cu gauri mici, apoi o amestecam cu drojdia si zaharul. Amestecam laptele si apa si le incalzim la foc mic, cca 1 minut. Amestecul nu trebuie sa fie fierbinte, ci doar...Citeste continuarea



















