A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Supa crema de dovleac servita in paine

Postat de: oanapl in Supe

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald.  Cerni faina intr-un castron si adaugi in...Citeste continuarea

Scoici delicioase cu cascaval Delaco

Postat de: Adrian2016 in Paste

       Scoicile le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un praf de sare, pentru 10 minute de cand clocoteste apa. Ceapa, ardeiul kapia si sunca le tocam marunt....Citeste continuarea

Salata cu ton - la borcan

Postat de: mihaelar63 in Salate

Spalati si curatati legumele. Lasati salata verde sa zvante. Scurgeti de lichidul din conserva boabele de porumb si le clatiti cu apa rece. Scurgeti din nou. Taiati...Citeste continuarea

Saratele cu branza si cascaval

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron, se pun oul, sarea, untul, untura si smantana. Se adauga branza si cascavalul date pe razatoarea mare si putina faina. Se amesteca totul, adaugand faina treptat, pana cand se...Citeste continuarea

Salata rucola cu somon si mango

Postat de: katty in Salate

 Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie incingem 1 lingura de ulei de masline si punem somonul....Citeste continuarea

Salata cu piept de pui, ciuperci si...

Postat de: autodiag in Salate

Pieptul de pui se spala, se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa. Se indeparteaza spuma care se formeaza, se adauga o lingurita cu sare, o foaie de dafin si cateva boabe de piper si...Citeste continuarea

Salata de peste, arahide si kiwi a...

Postat de: ladydi in Salate

Eu am avut sfecla coapta si rasa si nu a mai fost nevoie sa coc. Punem ouale la fiert si pregatim celelalte ingrediente; radem 1 morcov mic, tocam prazul si ceapa verde, indepartam pielea...Citeste continuarea

Supa crema de cartofi dulci cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Supe/Ciorbe

Intr-o craticioara, se pune ceapa tocata marunt, adaugam untul si lasam sa se inmoaie. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pune peste ceapa inmuiata, impreuna cu 2 litri de apa....Citeste continuarea

Salata de naut cu legume

Postat de: nico_nico in Salate

Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama  de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert prospat, il lasam la racit (poti folosi naut din...Citeste continuarea

Shaorma de rata

Postat de: ladydi in Rata

Curatam, taiem cartofii pai si ii punem la prajit in untura de rata. Cat se prajesc cartofii, curatam si zdrobim usturoiul, taiem friptura fasiute, tocam prazul rondele, tocam varza...Citeste continuarea

Sprot prajit in ulei

Postat de: gabrielasfechis in Peste

Spalam bine pestele si daca nu e curatat, trebuie curatat pe interior. Puteti alege sa le scoateti si coloana vertebrala, daca nu va place sa simtiti oasele. Eu am ales sa le scot si coloana...Citeste continuarea

Salata cu ciuperci si cremvusti II

Postat de: mihaelar63 in Salate

Spalati si tocati cuburi ardeii. Fierbeti usor cremvustii. Taiati cremvustii rondele. Lasati cremvustii sa se raceasca inaine sa-i puneti in salata. Scurgeti ciupercile...Citeste continuarea

Supa de pui

Postat de: sufletista in Supe/Ciorbe

Carnea de pui o spalam bine, dupa care o punem in apa cu sare la fiert, spumam de cate ori este nevoie, dupa care adaugam legumele (curatate,spalate si taiate in bucati). Lasam sa fiarba la foc...Citeste continuarea

Somon picant cu sos roz de mustar...

Postat de: madi_marin in Peste

Se unge somonul cu sos picant, apoi se condimentează cu sare. Se pune la fript pe plita încinsă. Se prepară gnocchi: se amestecă piureul cu broccoliul fiert, răcit rapid în...Citeste continuarea

Supa de salata verde cu galuste de...

Postat de: mihaelar63 in Supe

Curatati ceapa, ardeiul si morcovii. Spalati legumele. Tocati cubulete legumele si le puneti la calit in ulei, impreuna cu sunca de porc taiata cubulete sau feliute . Cand ceapa devine...Citeste continuarea

Spaghete cu legume

Postat de: Bunica in Spaghete

Se curăță toate legumele și se spală. Se lasă la scurs. Spaghetele se pun la fiert, în apă cu sare (urmați indicațiile de pe pungă). Când sunt fierte, se scurg...Citeste continuarea

Snitele din carne de porc

Postat de: MotanLaOale in Porc

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite. Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun...Citeste continuarea

Supa-gulas ungureasca cu galuste a...

Postat de: Ksenya in Supe

Cum se prepara Supa-gulas ungureasca cu galuste a la Ildiko, gust autentic și reconfortant pentru intreaga familie: Carnea o spalam si o saram. Intr-o oala incapatoare, turnam uleiul. Cand...Citeste continuarea

Slanina afumata

Postat de: sufletista in Mezel de casa

Slanina proaspata se sareaza bine pe ambele parti, dupa care se lasa 2 zile intr-o incapere racoroasa. Dupa cele 2 zile, se taie cu cutitul un pic in mijloc, dupa care se leaga cu sarma cate 2...Citeste continuarea

Sarmale in cuib

Postat de: ladydi in Mancaruri cu carne

Tocam ceapa marunt, spalam orezul si le punem intr-un castron peste carnea tocata. Amestecam si adaugam sare, piper si cimbru si omogenizam. Punem lecio si 1 lingura de bulion si amestecam...Citeste continuarea

Stufat cu iepure

Postat de: sufletista in Iepure

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare, rozmarin, boia de ardei, se spumeaza de cate ori este nevoie. Intr-o tigaie, adaugam uleiul, untura si cand s-a incalzit, adaugam carnea pe...Citeste continuarea

Salata de pui cu ciuperci si maioneza

Postat de: aliliana in Salate

Carnea de pui spalata se pune la fiert, in apa cu sare. Cand este gata, se scoate din apa, se pune intr-o strecuratoare, la scurs. Se toaca marunt si se pun intr-un bol. Ciupercile se scurg si ele...Citeste continuarea

Salata de telina cu maioneza

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Telina se curata de coaja, se spala, se taie felii, dupa care se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert, o scurgem de apa, o lasam sa se raceasca bine, dupa care o tocam (sau o dam pe...Citeste continuarea

Saratele

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Drojdia se inmoaie cu 4 linguri de apa, apoi se amesteca cu smantana, margarina,100g cascaval ras, sare si un ou.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la...Citeste continuarea

Salata Suba

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Sfecla se coace sau se fierbe pana ce este patrunsa bine, o lasam sa se raceasca bine, dupa care o curatam de coaja si o dam prin razatoarea cu ochiuri mari. In alta cratita, fierbem cartofi,...Citeste continuarea

Saratele fragede

Postat de: Ksenya in Aperitive / Garnituri

Se amesteca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Intr-un vas, se pune untura, smantana, drojdia si branza de oi, se amesteca, apoi treptat se adauga faina, pana devine un aluat ferm. Se...Citeste continuarea

Saratele

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Dam branza telemea pe razatoare si o amestecam cu 2 oua, faina, unt si smantana.Se framanta pana devine omogena si se intinde in foi subtiri de cca. 5 mm si se taie in fasi late de 1 cm. Se pun in...Citeste continuarea

Salata de sfecla rosie cu sprot...

Postat de: mihaelar63 in Salate

 Taiati sfecla si ceapa rosie  cubulete. Curatati ouale de coaja. Unul dintre ele se toaca marunt . Deschideti conservele. Puneti intr-un bol de portelan toate ingredientele si...Citeste continuarea

Saratele cu telemea

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol, amestecam untul, de la temperatura camerei, cu smantana rece si oul. Telemeaua o dam pe razatoarea cu ochiuri mici, o amestecam in compozitia de mai sus. Adaugam praful de copt,...Citeste continuarea

Strudel cu cartofi si ghebe

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare pana ce intra furculita in ei. Ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam de coaja si ii taiem cubulete...Citeste continuarea

Salata de Boeuf

Postat de: ancutsa in Salate

  Se pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare cu apa. Dupa ce se ia spuma, se adauga morcovii. Dupa aprox 30 de minute, se adauga si cartofii (morcovii fierband mai greu decat...Citeste continuarea

Sufleu de branza cu visine

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Mixam intr-un vas branza, crema de branza si smantana. Adaugam galbenusurile, zaharul si amidonul. Separat, mixam albusurile spuma, apoi le adaugam peste compozitia de branza. Intr-o tava...Citeste continuarea

Salata de fructe II

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Sotul curata fructele. Tot el deschide borcanul si conservele de fructe. Se toarna compotul de ananas intr-un bol mare de sticla. Se adauga si zeama de la piersici si de la compotul de...Citeste continuarea

Salata cu clemetine, rodii,...

Postat de: panacris in Salate

Se începe cu rodia, se taie pe jumătate apoi se scot sâmburii într-un castron. Avocado-ul se taie pe jumătate se salvează semința, din mijloc, se adaugă zeama de...Citeste continuarea

Salata cu clementine, rodii,...

Postat de: panacris in Salate

Se începe cu rodia, se taie pe jumătate, apoi se scot sâmburii într-un castron. Avocado-ul se taie pe jumătate, se salvează samburele, din mijloc, se adaugă zeama de...Citeste continuarea

Salata de boeuf (fara boeuf...ca nu...

Postat de: Valentin68 in Salate

Mai intai, punem la fiert cartofii in coaja. Punem sa fiarba si morcovul si pastarnacul, dupa ce l-am curatat. Dupa ce au fiert, le lasam sa se raceasca, cartofii ii curatam de coaja. Pregatim...Citeste continuarea

Saleuri cu untura și smantana

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

    Făina cernută se amestecă cu untura ușor, până se înglobează și se obține un amestec nisipos. Apoi, se adaugă ouăle, drojdia desfăcută în puțin...Citeste continuarea

Saratele cu unt

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

  Într-un vas încăpător, se rade brânza. Se amestecă cu cele patru ouă şi cu untul moale (păstrat la temperatura camerei). Se presară făina şi se...Citeste continuarea

Salam de biscuiţi, reţetă in...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Salam de biscuiţi, reţetă in doua culori Punem in doua boluri biscuitii pentru fiecare compozitie.  Ii rupem cu mana in bucati mari si medii, apoi turnam lapte peste ei. Amestecam...Citeste continuarea

Salata de fasole rosie cu maioneza

Postat de: gurita_ta2005 in Salate

Fasolea rosie se clateste cu apa rece si se lasa la scurs. Ceapa rosie se taie solzisori,se freaca cu putina sare,castravetele se taie pe jumatate si felii subtiri. Adaugam fasolea scursa...Citeste continuarea

Sarmale de Craciun

Postat de: ancutsa in Porc

Se spala bine orezul. Se toaca marunt ceapa. Se amesteca bine carnea tocata cu orezul, ceapa, apa (pentru a le face moi, pufoase), condimentele si 1 lingura de bulion. Pe fiecare frunza de...Citeste continuarea

Snikers

Postat de: andaoana in Dulciuri

Blat : Pregatim o tava de copt de marime20x30 Cuptorul il pornim la 180 grade Faina o amestecam cu praful de copt si cu nuca macinata. Albusurile le batem impreuna cu zaharul si...Citeste continuarea

Salata de varza cu gulie si telina

Postat de: autodiag in Salate

Varza se spala si se taie fideluta. Telina se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mica. Gulia se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare, la fel si morcovul....Citeste continuarea

Salata cu carne si clementine

Postat de: andaoana in Salate

Carnea o taiem in cubulete mici ( 1cm/0,5) si o condimentam cu sare ,piper si sos de soia. Punem pe foc la incins un wok, sau daca nu aveti wok o tigaie . Adaugam in ea o lingura de ulei si...Citeste continuarea

Scoici Saint Jacques cu morcovi si...

Postat de: ctlina in Fructe de mare

Se curata legumele. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul.  Se taie morcovii în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.  Intr-o tigaie sau wok,...Citeste continuarea

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata Biscuitii i-am maruntit,apoi am pus laptele pe foc, iar cand e fierbinte se adauga cacaoa amestecata cu zahar, se amesteca, apoi se adauga untul bucati. Se...Citeste continuarea

Somon in crusta de alune si parmezan

Postat de: gurita_ta2005 in Somon

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit pentru...Citeste continuarea

Sarmale ca la mama

Postat de: Bucataras in Porc

1. Da ceapa pe razatoare si scurge-o de lichid. 2. Amesteca carnea cu orezul si ceapa, condimenteaza cu sare, piper si boia si da-o la frigider. 3. Portioneaza foile de varza pentru...Citeste continuarea

Salata de taitei cu dressing din...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se decongeleaza crevetii, daca este cazul si se indeparteaza carapacea, lasand capul si coada. Cu un cutit, se face o incizie pe spatele fiecarui crevete si se indeparteaza vena.  Se...Citeste continuarea

Salam de biscuiţi, reţetă fara...

Postat de: amalia01 in Prajituri

Salam de biscuiţi, reţetă fara zahar Biscuitii ii sfarami cu mana, astfel incat sa mai ramana si bucati printre ei ( ca doar nu facem parizer!). Pui la fiert apa cu zaharul Green Sugar...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]