A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta pufoasa de ciocolata

Postat de: deyutzky in Prajituri

Punem intr-un bol faina, praful de copt, cacaua si amestecam bine. Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si apa calduta si mixam. Rupem ciocolata bucatele mici, o adaugam in...Citeste continuarea

Tarta cu branza de vaci si portocale

Postat de: angelika in Dulciuri

Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora. Se amesteca...Citeste continuarea

Tocana de miel cu smantana si...

Postat de: Sidy in Oaie

Taiem carnea de miel in bucati nu prea mari, o spalam bine si o lasam pe un servet de hartie sa se scurga. Taiem marunt ceapa verde cu cozi cu tot si ardeiul in bucati mici, apoi le sotam...Citeste continuarea

Tort de rulade si piersici

Postat de: mirela0911 in Torturi

Rulada: Se bat albusurile spuma tare impreuna cu praful de sare apoi zaharul. Se adauga galbenusurile pe rand si la final se pune faina cernuta, amestecand usor de jos in sus. Se intinde...Citeste continuarea

Tort diplomat cu ananas

Postat de: adela1981 in Torturi

In primul rand pregatim o crema de vanilie: punem laptele pe foc, mixam galbenusurile cu zaharul si vaniliile, apoi adaugam amidonul. Laptele fierbinte se toarna in fir subtire, si se amesteca...Citeste continuarea

Trandafiri cu mere si pere

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Pregatirea este rapida si simpla. decongelez foile de foietaj le intind si le ung cu miere,apoi fierb 5 minute merele si perele taiate felii lungi si subtiri cu cuisoare si zahar ,cateva...Citeste continuarea

Tort Sarlota

Postat de: ancutaCH in Torturi

Pregatire Blat : Se zdrobesc biscuitii foarte marunt. Intr-o tigaie se topeste untul in care se adauga zaharul pudra, esenta si biscuitii sfaramati. Se toarna compozitia in tava de tort...Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte

Postat de: pusikmea in Torturi

Inainte de a ne apuca de blat topim ciocolata pentru frunze, dupa care spalam bine frunzele, le stergem cu un servetel, iar cu ajutorul unei pensule ungem partea cu nervurile mai pronuntate (...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: Criss in Torturi

Biscuitii se zdrobesc, se amesteca cu zahar pudra, unt topit. Se pune amestecul intr-o forma de tort detasabila, se taseaza bine de tot cu lingura si se pune in frigider. Intr-un bol se bat...Citeste continuarea

Tartine aperitiv

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput se prajesc feliile de paine dupa care se ung cu unt si apoi se taie patrate.    Peste patratelele de paine unse cu unt se aseaza icre rosii si negre. Separat se...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: postavaru in Torturi

Incepem cu pregatirea cremei. Rupem ciocolata si o punem la foc mic impreuna cu frisca. Cand au ajuns la punctul de fierbere dam deoparte si amestecam pana se omogenizeaza. Dam la frigider pana se...Citeste continuarea

Tocanita taraneasca de porc cu...

Postat de: Toamna07 in Mancaruri cu carne

Am curatat cartofii si i-am taiat cuburi,ciupercile le-am spalat foarte bine pt. ca eu nu le curat de coaja(contine vitamine)si le-am taiat in doua, ceapa si si usturoiul le-am tocat marunt ....Citeste continuarea

Tort Mousse de Ciocolata

Postat de: gamilici in Torturi

1.Ouala se bat cu 3 linguri de faina pana devin pufoase. 2.Ciocolata neagra si cea de lapte se topeste cu untul pe bain-marie. .Lasati compozitia sa se raceasca maxim 5 min. 3.Combinati...Citeste continuarea

Tartine simplu de preparat

Postat de: cristinutza92 in Aperitive / Garnituri

Taiem o felie de salam subtire apoi o impartim in doua, pe felia de piine adaugam salamul taiat, apoi cascavalul taiat subtire .....rosia la fel o taiem cubice subtiri si imprastiem pe tartina...Citeste continuarea

Tort Scooby Doo

Postat de: sufletista in Torturi

Blatul -mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine, adaugam treptat galbenusurile si mixam bine dupa fiecare, adaugam faina cernuta,coaja de lamaie si...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: Steffy in Prajituri

Tiramisu reţetă adaptata Frisca o facem conform instructiunilor de pe pachet si o punem la frigider. 250 ml lapte+2 linguri zahar tos+o lingura cacao se pun la fiert si apoi se da la rece....Citeste continuarea

Tartine cu dulceata de capsuni

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Incep si eu pregatirea tartelor cu gandul ca vor fi delicioase si ca nu ma voi putea abtine de la mancat de bune ce vor fi, deci cu placere si rezultatul la urma depaseste asteptarile mele....Citeste continuarea

Tavalite

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Se separa galbenusurile de albusuri.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine ca o spuma mai groasa si se deschide la culoare. Apoi se adauga treptat uleiul, continuand sa...Citeste continuarea

Tort cu nuca - Gordon Ramsay

Postat de: Toamna07 in Torturi

Preincalziti cuptorul la 190 de grade .Ungeti cu unt o forma de tort de 23 de cm ( forma mea a vut diametrul de 26 cm si a iesit perfect) . Intr-un bol mare ,bateti galbenusurile ,coniacul (eu...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: LALY in Torturi

BLATUL : separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile bine cu un praf de sare. Intr-o cratita punem zaharul si apa si lasam sa fiarba la foc mic, pana se topeste tot...Citeste continuarea

Tarta cu ceapa verde si frunze de...

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Faina se amesteca cu untul rece si sarea, se adauga oul si apa rece si se formeaza o bila de aluat care se pune in frigider. Se aleg doar frunzele de ridichi proaspete, verzi nu si cele...Citeste continuarea

Tarta Simeon al II-lea

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Pentru blat puneti intr-un bol curat untul rece taiat bucatele si biscuitii faramati. Amestecati pana obtineti o masa mare de firimituri lipicioase. Ungeti cu unt o tava cu inel de 26 cm si...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne tocata...

Postat de: panacris in Pui

Carnea tocata, se amesteca cu ouale, ciupercile decongelate si pesmetul. Se asezoneaza de sare, piper, boia si marar. Se framanta bine pana se omogenizeaza, Se unge o tava cu putin ulei sau...Citeste continuarea

Tort cu mousse de piersici

Postat de: Toamna07 in Torturi

Pregatim blatul: Se mixeaza ouale intregi impreuna cu zaharul, timp de 20-25 min. pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul; adaugam ingredientele uscate ( faina cernuta si...Citeste continuarea

Tort cu frisca si banane

Postat de: angyb in Torturi

Puneti la fiert apa cu zaharul pana cand se ingroasa putin.Lasati sa se raceasca. Taiati blatul in doua, insiropat,i adaugati bananele taiate felii o parte din frisca batuta spuma ,al 2 blat,...Citeste continuarea

Torchietti al pesto

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, se lasa cca 10 minute, se scurg de apa si se dau sub un jet de apa. Adaugam pastele intr-un vas termorezistent, punem sosul pesto si cascavalul ras,s e...Citeste continuarea

Tarta omleta de prepelita

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Sunca si salamul le taiem felii subtiri. Ceapa verde o curatam, o taiem marunt si o calim in putin unt. Ungem cu unt o forma rotunda de 40 cm diametru , asezam o foaie de aluat pe fundul...Citeste continuarea

T Bone Steak la gratar

Postat de: BuburuzaBubu in Vita

Se amestecă uleiul de masline cu rozmarin şi usturoi pisat  şi marinati carnea 12 de ore in frigider. Din cand in cand intoarcem bucata de...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie

Postat de: Bunica in Torturi

  Blatul Albusurile se bat impreuna cu zaharul pana stau pe teluri, Galbenusurile se adauga pe rand, batandu-se in continuare. Cand galbenusurile sunt incorporate se scoate mixerul...Citeste continuarea

Trigoane cu gem si nuca

Postat de: cocolina in Dulciuri

Foile se lasa sa se decongeleze si se pun pe masa de lucru care o ungem cu putin ulei sa nu se lipeasca.Intindem foaia pe pare o taiem in bucati patrate si punem in fiecare patrat cate o lingura...Citeste continuarea

Tocanita de pui(de primavara)

Postat de: mikidaniro in Pui

Pieptul il taiem cuburi mari si il punem intr-o tigaie impreuna cu uleiul.Adaugam sare,piper,boia dulce si il lasam pana se rumeneste pe toate partile,apoi il scoatem intr-o farfurie si adaugam...Citeste continuarea

Traistute cu ciuperci si carne de porc

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Clatite: Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute. In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele. Umplutura: Intr-un...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: postavaru in Dulciuri

Pentru crusta maruntim biscuitii cu robotul. Separat topim ciocolata impreuna cu untul apoi o adaugam peste biscuitii macinati. Amestecam pana capapta un aspect nisipos. Punem amestecul in...Citeste continuarea

Tort aromat cu capsuni

Postat de: alba_zori in Torturi

De explicat poate e simplu,e de lucrat si trebuie dragoste,placere de a face si placere de a gusta fiecare bucatica,e o explozie de arome in palat si nu altceva,deci am inceput cu pregatirea...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă reinterpretata

Postat de: adasev12 in Prajituri

Tiramisu reţetă reinterpretata Mai intai am facut cafeluta si am lasat la racit. Dupa ce s-a racit am pus esenta de rom in ea. Gelatina am pus-o in apa rece la hidratat in frigider. Astfel...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: timea in Torturi

Batem ouale intregi cu mixerul pana se deschid la culoare. Adaugam pe rand zaharul mixand in continuare, apoi, uleiul si laptele. Separat amestecam ingredientele solide: faina, cacaoa si praful de...Citeste continuarea

Tarta cu mere si prune

Postat de: jolygina in Prajituri

Facem foaia in felul urmator: amestecam margarina cu zaharul si ouale, dupa ce s-a topit zaharul si s-a format ca o spuma adaugam laptele, apoi faina si praful de copt. Cand foaia este gata o...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă italiana

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Tiramisu reţetă italiana Se pune  la fiert 1,5 litri de apa cu zahar si cafea pana fierbe in clocote. Separam galbenusurile de albusuri si folosim doar galbenusurile pe care le mixam...Citeste continuarea

Tort Amandina de ocazie

Postat de: Toamna07 in Torturi

Pregatim blatul: Se incinge cuptorul. Separam ouale si galbenusurile le frecam cu ulei pana devin ca o maioneza subtire. Albusurile le mixam pana devin tari si apoi adaugam zaharul, apa,...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: sufletista in Porc

Carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade, Se adauga sucul de rosii si condimente...Citeste continuarea

Tarta cu somon afumat si feta

Postat de: RuxyRux in Somon

Blatul este acelasi ca la tarta cu branzeturi grecesti si de care v-am spus ca m-am indragostit...aduce teribil de bine cu foietajul si e ff simplu de facut. Framantam toate ingredientele cu untul...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: ana in Torturi

Mai intai preparam blatul si apoi crema de ciocolata a prajiturii. Spargem ouale si separam albusurile de galbenusuri. Punem intr-un vas galbenusurile si le frecam cu zaharul pana cand acesta...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu ciocolata si nuci

Postat de: RuxyRux in Torturi

Am preparat crema de vanilie, am amestecat ouale cu zaharul, apoi faina si laptele cu vanilia, apoi am pus laptele pe foc, si am adaugat amestecul de ou . Facem crema pe foc mic amestecand tot...Citeste continuarea

Tort cu cirese negre si glazura de...

Postat de: pusikmea in Torturi

Se unge o forma termorezistenta cu unt, dupa care se aseaza un strat de dulceata. Se separa albusurile de galbenusuri, dupa care se bat albusurile spuma cu un praf de sare, pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Tort de primavara

Postat de: bucatarimcudiana in Torturi

Am folosit un blat de tort din 4 oua,facut dupa reteta clasica. Am taiat blatul in trei foi l-am insiropat si l-am umplut cu creme ole, un strat de vanilie si unul de capsuni. Crema am facut-o...Citeste continuarea

Tortellini cu branza, ciuperci si...

Postat de: panacris in Tortellini

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Spanacul dezghetat se toaca marunt. Intr-o craticioara se pun la calit in ulei cu putina apa, o parte din ceapa si usturoi. Dupa ce s-a inmuiat...Citeste continuarea

Tort Fluture

Postat de: gamilici in Torturi

Blat Se separa albusurile de galbenusuri.Se amesteca cele din urma cu zaharul.Se bat spuma albusurile,se adauga galbenusurile, faina si praful de copt.Se coace intr-o forma rotunda....Citeste continuarea

Turte cu dulceata de cirese negre

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput cernem faina si o adaugam intr-un vas in care facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia amestecata cu un praf de sare. Apoi adaugam laptele batut, ouale, zaharul si untul pe care...Citeste continuarea

Tort Jofrre de ciocolata

Postat de: RuxyRux in Torturi

Blatul: Intr-un vas pe foc mic punem apa, cacaoa, si zaharul brun si foarte putin lasam cat sa se dizolve zaharul si amestecam bine, obtinand un sirop gros de ciocolata, apoi lasam  la...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: ana77 in Torturi

Tiramisu reţetă cu blat Blatul: - Bati albusurile spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile, faina si mirodeniile - amesteci usor, apoi torni compozitia in tavade la aragaz tapetata cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]