A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cifra unu

Postat de: botcrina in Torturi

Pregătim două forme de chec, le ungem cu unt sau ulei şi le tapetăm cu faină. Separăm 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu jumătate din plicul de praf de copt şi stingem cu...Citeste continuarea

Taitei chinezesti cu pui(sau...

Postat de: aziz in Pui

Pregatim mai intaii legumele.Taiem ceapa pestisori si o punem la calit cu putin ulei, adaugam carnita fasii si restul de legume. Lasam la inabusit cu capacul deasupra. Condimentam dupa gust,...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: irena in Torturi

Prepar aluatul 2 - amestec ingredientele si intind pe o hartie de copt,intr o tava de copt ,apoi trasez linii si pun in congelator. Prepar aluatul 1 - mixez ouale cu zahar pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Turtite simple

Postat de: miremirc in Piine

Maia : amestecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi adaugam putin lapte caldut si lasam la dospit 10 minute. Intr-un castron cernem faina, adaugam sarea, uleiul de masline, maia-ua si...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si piure...

Postat de: mimmi in Torturi

Separam ouale, galbenusurile le frecam spuma cu zaharul si cacao, adaugam bicarbonatul stins, faina cernuta si albusurile batute spuma. Amestecam cu dosul unei linguri si turnam compozitia intr-o...Citeste continuarea

Tort cu banane şi dulce de leche

Postat de: sisterskitchen in Torturi

1.Într-un bol mare se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul şi nuca de cocos. 2.Ouăle se bat bine cu mixeul timp de 5 minute. Adăugăm zahărul, untul şi iaurtul. 3....Citeste continuarea

Tartă cu carne de curcan

Postat de: sisterskitchen in Curcan

1. Untul moale se freacă bine împreună cu sarea. Adăugăm oul şi amestecăm. Treptat se incorporează făina până obţinem un aluat uşor elastic. Se înfăşoară în...Citeste continuarea

Tocana de oua

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Legumele curatate, spalate si apoi taiate julienne, le-am pus intr-o cratita la calit in ulei si un pic de sare am pus si ciupercile. Cand s-au calit bine adica ceapa s-a inmuiat bine am adaugat...Citeste continuarea

Tort cu crema diplomat si mascarpone

Postat de: mamaieelena in Torturi

M-am gandit sa incep cu rulada sa o pot pune la frigider astfel: am separat albusurile de galbenusuri si am batut cu mixerul albusurile bine, apoi am adaugat si zaharul batand in continuare pana...Citeste continuarea

Tagliatelle carbonara

Postat de: Oana in Paste

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Cel mai bine ar fi sa fie si clatite sub jet de apa rece, altfel se vor lipi...asa cum am patit eu :( Baconul...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de post

Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt. Ceapa se toaca si ea marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga...Citeste continuarea

Tort cu nuca si ciocolata

Postat de: Maria68 in Torturi

Pentru blat: Batem ouale foarte bine cu un praf de sare, cu zaharul tos si cu scortisoara, pana isi dubleaza volumul. Adaugam cate o lingura de unt topita, mai batem 1-2 minute, pana devin...Citeste continuarea

Tort savarina

Postat de: aziz in Torturi

Se bat albusurile spuma adaugam 5 linguri din zahar si mixam in continuare pana devine o compozitie lucioasa. Adaugam galbenusurile mixate in prealabil cu uleiul si 2 linguri de zahar. Faina se...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: miha in Torturi

Blat: Ciocolata rupta bucatele se topeste impreuna cu untul la foc mic. Se mixeaza apoi pana compozitia devine cremoasa. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si se...Citeste continuarea

Tigaie picanta de pui

Postat de: mikidaniro in Pui

Pasul 1:curatam,spalam si taiem in patru ciupercile Pasul 2:spalam pieptul de pui si il taiem cuburi potrivite Pasul 3:spalam,curatam,lasam la scurs ficateii,apoi ii taiem bucati...Citeste continuarea

Tarta cu branza si legume

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Blatul de tarta : Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat care se pune la rece pentru o ora. Legumele: Se fierb in coaja cartofii se curata si se taie marunt. Se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu ciocolata

Postat de: panacris in Prajituri

Tiramisu reţetă cu ciocolata Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Frisca se bate energic cu zaharul pudra pana se intareste. Se adauga crema de mascarpone si se amesteca pana se...Citeste continuarea

Tort de 3 ani

Postat de: dena in Torturi

Blat Se separa ouale. Galbenusurile impreuna cu zaharul pudra, apa si un praf de sare se mixeaza pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema pufoasa. Se adauga apoi faina cernuta si praful...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de portocale

Postat de: diana_k in Torturi

pentru prepararea blatului de pandispan : mixam albusurile, adaugam treptat zaharul, apoi incorporam galbenusurile si uleiul, apoi cu o lingura amestecam faina, praful de copt si cacaoa....Citeste continuarea

Tort Carol

Postat de: irena in Torturi

Blatul: Peste albusuri se toarna apa si se bat pana albusul devine tare,adaug zaharul cate putin,bat,apoi adaug galbenusurile,si mixez,apoi adaug faina si cacao trecute prin sita si amestec usor...Citeste continuarea

Tartine cu sfecla si macrou afumat

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. Macroul se curata de piele si oase, apoi se marunteste si se pune intr-un bol. 2. Intr-un alt vas punem castravetele taiat cubulete , iar peste adaugam o lingurita de zahar si una de otet....Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ciuperci

Postat de: marinicayou10 in Pui

Asa..acum trecem la treaba :) Pieptul de pui il taiem fasii lungi. Ceapa julienne, ardeiul tot ceva fasii ..le vedeti in poze. Nu trebuiesc tocate marunt. Ciupercutele le taiem felii. Acum,...Citeste continuarea

Tort cu crema de sampanie

Postat de: mikidaniro in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le mixam cu 2 linguri de zahar pana se intaresc,iar galbenusurile le mixam impreuna cu o lingura de zahar,esenta de vanilie,uleiul,sarea...Citeste continuarea

Tarte cu branza feta

Postat de: irena in Aperitive / Garnituri

Se indeparteaza coaja feliilor de paine,si se aplatizeaza usor cu facaletul.Se unge fiecare felie cu unt topit si se aseaza in forme,apoi se coc in cuptorul incins la 180 C timp de 8 - 10 min,pana...Citeste continuarea

Tort Chitara

Postat de: miha in Torturi

Corpul chitarei: Ciocolata rupta bucatele se topeste impreuna cu untul la foc mic sau la microunde. Se mixeaza apoi pana compozitia devine cremoasa. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: miremirc in Prajituri

Crusta : Amestecam untul cu faina si sarea, ca si cum ne-am freca palmele; trebuie sa fie sfaramicios aluatul.  Adaugam apa la final si framantam pana formam o bila, pe care o invelim...Citeste continuarea

Tarta cu branza si portocale

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Separam ouale. Albusurile le mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile treptat,apoi praful de copt. Ness-ul il dizolvam in 2 lingurite de apa calda,apoi il incorporam in...Citeste continuarea

Tort cu nuca

Postat de: irena in Torturi

Ptr foile cu nuca: 2 00 gr nuca prajita si macinata,300 gr zahar,2 linguri miere,1 ou,4 linguri lapte,200 gr faina. Se amesteca toate ingredientele, se framanta si rezulta un aluat putin...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: alba_zori in Torturi

Pregatim pandispanul de ciocolata in trei faze. 1.Albusurile impreuna cu zaharul tos le mixam foarte bine pana devine spuma tare. 2.Untul impreuna cu zaharul pudra mixam pana devine...Citeste continuarea

Tort cu zmeura, mandarine si...

Postat de: panacris in Torturi

Mascarpone, zaharul pudra si frisca se bat energic, pana se obtine o crema spumoasa.  Piscoturile se trec rapid prin zeama de compot de mandarine. Se aseaza un strat de crema pe platou, se...Citeste continuarea

Tochitura- reteta mea

Postat de: marianascarlat in Porc

Carnea spalata si uscata cu un prosop de bucatarie o tai cubulete, carnatul il tai cam de un centimetru iar kaiserul fasiute. Toc ceapa marunt. Pun pe foc o cratita cu untul si cand acesta s-a...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: MIUTA in Torturi

Blat: Se separa ouale.Se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste.Se adauga galbenusurile,apa,uleiul si praful de copt stins in 2-3 linguri suc de lamaie.Se...Citeste continuarea

Tort halba de bere

Postat de: mimmi in Torturi

Blat alb: Separam ouale,galbenusurile le frecam spuma cu zaharul,albusurile le batem tare si le adaugam peste galbenusuri,cernem faina amestecata cu praful de copt,adaugam un praf de sare si...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: iri_love in Torturi

pentru inceput preparam crema astfel:adaugam zaharul in lapte,apoi adaugam faina si cacao,iar la final esenta de cafea,dupa care amestecam cu un tel si apoi punem sa fiarba la foc potrivit...Citeste continuarea

Tort cu smantana de casa.

Postat de: Monica1997 in Torturi

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul...Citeste continuarea

Turte

Postat de: medioto59 in Piine

Cernem faina intr-un vas.In mijlocul acesteia adaugam sarea, uleiul si drojdia dizolvata in putina apa. Amestecam toate aceste ingrediente iar apoi adaugam putin cate putin restul de apa,...Citeste continuarea

Tort diplomat cu ciocolata

Postat de: irena in Torturi

Ouale se amesteca cu zaharul pe baie de abur pana capata consistenta unei smantani groasa si las deoparte. Separat hidratam gelatina in 10 linguri apa si asezam castronelul intr un alt vas cu...Citeste continuarea

Tartă cu vanilie

Postat de: sisterskitchen in Prajituri

Într-un castron care se poate introduce în cuptor,  se pun toate ingredientele  pentru aluat, mai puţin făina, amestecăm şi dăm la cuptor. Când untul s-a...Citeste continuarea

Tajine au Citron

Postat de: Elenakiko in Pui

1. Spalati pulpele, le sarati si le bagati la cuptor in tava cu putin ulei de masline. Ca de obicei, eu am pus in tava hartie de copt, e cea mai buna solutie sa nu se arda nimic. Le lasati la foc...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu ciuperci

Postat de: lia in Porc

Curatam ceapa, morcovul si usturoiul si le spalam. Spalam si bucatile de carne, ciupercile si ardeiul. Tocam ceapa, maruntim ardeiul si le calim in ulei, cam 5 minute la foc mic. Intre timp dam...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: VERONICA2607 in Mancaruri de post

    Asa harnici cum suntem...ne apucam de treaba..sa vedem ce-o sa iasa...:)... Mamaliguta stiti voi cum s-o faceti....:)...la sfarsit vom avea nevoie de ea, sa fie calda oricum....Citeste continuarea

Tartine pentru micul dejun

Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri

Eu am gasit aceasta paine uscata in magazin asa ca nu a trebuit sa mai stau dupa ea sa se usuce in cuptor dar daca nu gasiti sau vi se pare mai ok, puteti usca feliile de paine direct in...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si fructe de padure

Postat de: oana_pisicutza16 in Torturi

Blat: Se bate albusul spuma cu zaharul, dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina. Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea Crema mascarpone: Se mixeaza...Citeste continuarea

Tort cu mere si crema de vanilie

Postat de: mickyapostu in Torturi

Blatul: Bateti galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine albicioasa. Adaugati mierea si untul moale la temperatura camerei si amestecati. Adaugati scortisoara, praful de copt si faina...Citeste continuarea

Tort Diplomat aniversar

Postat de: adasev12 in Torturi

blatul: ouale se bat f bine cu zaharul si vanilia , se adauga apoi amidonul , uleiul si cacao. Se omogenizeaza bine si la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor...Citeste continuarea

Tagliatelle con Salsa Bolognese

Postat de: Sidy in Paste

Curatam legumele dupa care le tocam marunt sau le dam pe razatoare. Punem intr-o tigaie putin ulei de masline si putin cate putin din carnea tocata si amestecata, astfel incat toata sa se poata...Citeste continuarea

Tarta cu rosii

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Toate ingredietele le-am pus la framantat si dospit in cuva masinii de paine. Daca este nevoie mai puteti adauga putina faina, trebuie sa avem un aluat elastic si  nelipicios. Aluatul...Citeste continuarea

Tort pentru iubirea mea

Postat de: angyb in Torturi

Blatul: Bateti spuma ouale impreuna cu zaharul dupa care adaugati untul, laptele si colorantul alimentar. Adaugati faina si drojdia si dati la cuptor pt. 45 de minute aproximativ pana trece...Citeste continuarea

Tarta rapida cu fructe

Postat de: panacris in Prajituri

Se pun la fiert 600 ml. lapte. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si 200 ml. lapte rece. Amestecul obtinut se adauga in laptele fierbinte si se fierbe la foc mic budinca pana se obtine o...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si ananas

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare, apoi pe rand se adauga zaharul batand bine dupa fiecare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa, apoi se toarna emulsia...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]