Tort cifra unu
Postat de: botcrina in TorturiPregătim două forme de chec, le ungem cu unt sau ulei şi le tapetăm cu faină. Separăm 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu jumătate din plicul de praf de copt şi stingem cu...Citeste continuarea
Taitei chinezesti cu pui(sau...
Postat de: aziz in PuiPregatim mai intaii legumele.Taiem ceapa pestisori si o punem la calit cu putin ulei, adaugam carnita fasii si restul de legume. Lasam la inabusit cu capacul deasupra. Condimentam dupa gust,...Citeste continuarea
Tort cu capsuni
Postat de: irena in TorturiPrepar aluatul 2 - amestec ingredientele si intind pe o hartie de copt,intr o tava de copt ,apoi trasez linii si pun in congelator. Prepar aluatul 1 - mixez ouale cu zahar pana isi dubleaza...Citeste continuarea
Turtite simple
Postat de: miremirc in PiineMaia : amestecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi adaugam putin lapte caldut si lasam la dospit 10 minute. Intr-un castron cernem faina, adaugam sarea, uleiul de masline, maia-ua si...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie si piure...
Postat de: mimmi in TorturiSeparam ouale, galbenusurile le frecam spuma cu zaharul si cacao, adaugam bicarbonatul stins, faina cernuta si albusurile batute spuma. Amestecam cu dosul unei linguri si turnam compozitia intr-o...Citeste continuarea
Tort cu banane şi dulce de leche
Postat de: sisterskitchen in Torturi1.Într-un bol mare se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul şi nuca de cocos. 2.Ouăle se bat bine cu mixeul timp de 5 minute. Adăugăm zahărul, untul şi iaurtul. 3....Citeste continuarea
Tartă cu carne de curcan
Postat de: sisterskitchen in Curcan1. Untul moale se freacă bine împreună cu sarea. Adăugăm oul şi amestecăm. Treptat se incorporează făina până obţinem un aluat uşor elastic. Se înfăşoară în...Citeste continuarea
Tocana de oua
Postat de: mamaieelena in Aperitive / GarnituriLegumele curatate, spalate si apoi taiate julienne, le-am pus intr-o cratita la calit in ulei si un pic de sare am pus si ciupercile. Cand s-au calit bine adica ceapa s-a inmuiat bine am adaugat...Citeste continuarea
Tort cu crema diplomat si mascarpone
Postat de: mamaieelena in TorturiM-am gandit sa incep cu rulada sa o pot pune la frigider astfel: am separat albusurile de galbenusuri si am batut cu mixerul albusurile bine, apoi am adaugat si zaharul batand in continuare pana...Citeste continuarea
Tagliatelle carbonara
Postat de: Oana in PastePastele se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Cel mai bine ar fi sa fie si clatite sub jet de apa rece, altfel se vor lipi...asa cum am patit eu :( Baconul...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de postSe rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt. Ceapa se toaca si ea marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga...Citeste continuarea
Tort cu nuca si ciocolata
Postat de: Maria68 in TorturiPentru blat: Batem ouale foarte bine cu un praf de sare, cu zaharul tos si cu scortisoara, pana isi dubleaza volumul. Adaugam cate o lingura de unt topita, mai batem 1-2 minute, pana devin...Citeste continuarea
Tort savarina
Postat de: aziz in TorturiSe bat albusurile spuma adaugam 5 linguri din zahar si mixam in continuare pana devine o compozitie lucioasa. Adaugam galbenusurile mixate in prealabil cu uleiul si 2 linguri de zahar. Faina se...Citeste continuarea
Tort aniversar
Postat de: miha in TorturiBlat: Ciocolata rupta bucatele se topeste impreuna cu untul la foc mic. Se mixeaza apoi pana compozitia devine cremoasa. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si se...Citeste continuarea
Tigaie picanta de pui
Postat de: mikidaniro in PuiPasul 1:curatam,spalam si taiem in patru ciupercile Pasul 2:spalam pieptul de pui si il taiem cuburi potrivite Pasul 3:spalam,curatam,lasam la scurs ficateii,apoi ii taiem bucati...Citeste continuarea
Tarta cu branza si legume
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriBlatul de tarta : Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat care se pune la rece pentru o ora. Legumele: Se fierb in coaja cartofii se curata si se taie marunt. Se...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu ciocolata
Postat de: panacris in PrajituriTiramisu reţetă cu ciocolata Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Frisca se bate energic cu zaharul pudra pana se intareste. Se adauga crema de mascarpone si se amesteca pana se...Citeste continuarea
Tort de 3 ani
Postat de: dena in TorturiBlat Se separa ouale. Galbenusurile impreuna cu zaharul pudra, apa si un praf de sare se mixeaza pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema pufoasa. Se adauga apoi faina cernuta si praful...Citeste continuarea
Tort cu jeleu de portocale
Postat de: diana_k in Torturipentru prepararea blatului de pandispan : mixam albusurile, adaugam treptat zaharul, apoi incorporam galbenusurile si uleiul, apoi cu o lingura amestecam faina, praful de copt si cacaoa....Citeste continuarea
Tort Carol
Postat de: irena in TorturiBlatul: Peste albusuri se toarna apa si se bat pana albusul devine tare,adaug zaharul cate putin,bat,apoi adaug galbenusurile,si mixez,apoi adaug faina si cacao trecute prin sita si amestec usor...Citeste continuarea
Tartine cu sfecla si macrou afumat
Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri1. Macroul se curata de piele si oase, apoi se marunteste si se pune intr-un bol. 2. Intr-un alt vas punem castravetele taiat cubulete , iar peste adaugam o lingurita de zahar si una de otet....Citeste continuarea
Tocanita de pui cu ciuperci
Postat de: marinicayou10 in PuiAsa..acum trecem la treaba :) Pieptul de pui il taiem fasii lungi. Ceapa julienne, ardeiul tot ceva fasii ..le vedeti in poze. Nu trebuiesc tocate marunt. Ciupercutele le taiem felii. Acum,...Citeste continuarea
Tort cu crema de sampanie
Postat de: mikidaniro in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le mixam cu 2 linguri de zahar pana se intaresc,iar galbenusurile le mixam impreuna cu o lingura de zahar,esenta de vanilie,uleiul,sarea...Citeste continuarea
Tarte cu branza feta
Postat de: irena in Aperitive / GarnituriSe indeparteaza coaja feliilor de paine,si se aplatizeaza usor cu facaletul.Se unge fiecare felie cu unt topit si se aseaza in forme,apoi se coc in cuptorul incins la 180 C timp de 8 - 10 min,pana...Citeste continuarea
Tort Chitara
Postat de: miha in TorturiCorpul chitarei: Ciocolata rupta bucatele se topeste impreuna cu untul la foc mic sau la microunde. Se mixeaza apoi pana compozitia devine cremoasa. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se...Citeste continuarea
Tarta cu lamaie si bezea
Postat de: miremirc in PrajituriCrusta : Amestecam untul cu faina si sarea, ca si cum ne-am freca palmele; trebuie sa fie sfaramicios aluatul. Adaugam apa la final si framantam pana formam o bila, pe care o invelim...Citeste continuarea
Tarta cu branza si portocale
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBlatul: Separam ouale. Albusurile le mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile treptat,apoi praful de copt. Ness-ul il dizolvam in 2 lingurite de apa calda,apoi il incorporam in...Citeste continuarea
Tort cu nuca
Postat de: irena in TorturiPtr foile cu nuca: 2 00 gr nuca prajita si macinata,300 gr zahar,2 linguri miere,1 ou,4 linguri lapte,200 gr faina. Se amesteca toate ingredientele, se framanta si rezulta un aluat putin...Citeste continuarea
Tort Padurea Neagra
Postat de: alba_zori in TorturiPregatim pandispanul de ciocolata in trei faze. 1.Albusurile impreuna cu zaharul tos le mixam foarte bine pana devine spuma tare. 2.Untul impreuna cu zaharul pudra mixam pana devine...Citeste continuarea
Tort cu zmeura, mandarine si...
Postat de: panacris in TorturiMascarpone, zaharul pudra si frisca se bat energic, pana se obtine o crema spumoasa. Piscoturile se trec rapid prin zeama de compot de mandarine. Se aseaza un strat de crema pe platou, se...Citeste continuarea
Tochitura- reteta mea
Postat de: marianascarlat in PorcCarnea spalata si uscata cu un prosop de bucatarie o tai cubulete, carnatul il tai cam de un centimetru iar kaiserul fasiute. Toc ceapa marunt. Pun pe foc o cratita cu untul si cand acesta s-a...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: MIUTA in TorturiBlat: Se separa ouale.Se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste.Se adauga galbenusurile,apa,uleiul si praful de copt stins in 2-3 linguri suc de lamaie.Se...Citeste continuarea
Tort halba de bere
Postat de: mimmi in TorturiBlat alb: Separam ouale,galbenusurile le frecam spuma cu zaharul,albusurile le batem tare si le adaugam peste galbenusuri,cernem faina amestecata cu praful de copt,adaugam un praf de sare si...Citeste continuarea
Tort de biscuiti
Postat de: iri_love in Torturipentru inceput preparam crema astfel:adaugam zaharul in lapte,apoi adaugam faina si cacao,iar la final esenta de cafea,dupa care amestecam cu un tel si apoi punem sa fiarba la foc potrivit...Citeste continuarea
Tort cu smantana de casa.
Postat de: Monica1997 in TorturiSe separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul...Citeste continuarea
Turte
Postat de: medioto59 in PiineCernem faina intr-un vas.In mijlocul acesteia adaugam sarea, uleiul si drojdia dizolvata in putina apa. Amestecam toate aceste ingrediente iar apoi adaugam putin cate putin restul de apa,...Citeste continuarea
Tort diplomat cu ciocolata
Postat de: irena in TorturiOuale se amesteca cu zaharul pe baie de abur pana capata consistenta unei smantani groasa si las deoparte. Separat hidratam gelatina in 10 linguri apa si asezam castronelul intr un alt vas cu...Citeste continuarea
Tartă cu vanilie
Postat de: sisterskitchen in PrajituriÎntr-un castron care se poate introduce în cuptor, se pun toate ingredientele pentru aluat, mai puţin făina, amestecăm şi dăm la cuptor. Când untul s-a...Citeste continuarea
Tajine au Citron
Postat de: Elenakiko in Pui1. Spalati pulpele, le sarati si le bagati la cuptor in tava cu putin ulei de masline. Ca de obicei, eu am pus in tava hartie de copt, e cea mai buna solutie sa nu se arda nimic. Le lasati la foc...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu ciuperci
Postat de: lia in PorcCuratam ceapa, morcovul si usturoiul si le spalam. Spalam si bucatile de carne, ciupercile si ardeiul. Tocam ceapa, maruntim ardeiul si le calim in ulei, cam 5 minute la foc mic. Intre timp dam...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: VERONICA2607 in Mancaruri de postAsa harnici cum suntem...ne apucam de treaba..sa vedem ce-o sa iasa...:)... Mamaliguta stiti voi cum s-o faceti....:)...la sfarsit vom avea nevoie de ea, sa fie calda oricum....Citeste continuarea
Tartine pentru micul dejun
Postat de: meosiris in Aperitive / GarnituriEu am gasit aceasta paine uscata in magazin asa ca nu a trebuit sa mai stau dupa ea sa se usuce in cuptor dar daca nu gasiti sau vi se pare mai ok, puteti usca feliile de paine direct in...Citeste continuarea
Tort cu mascarpone si fructe de padure
Postat de: oana_pisicutza16 in TorturiBlat: Se bate albusul spuma cu zaharul, dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina. Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea Crema mascarpone: Se mixeaza...Citeste continuarea
Tort cu mere si crema de vanilie
Postat de: mickyapostu in TorturiBlatul: Bateti galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine albicioasa. Adaugati mierea si untul moale la temperatura camerei si amestecati. Adaugati scortisoara, praful de copt si faina...Citeste continuarea
Tort Diplomat aniversar
Postat de: adasev12 in Torturiblatul: ouale se bat f bine cu zaharul si vanilia , se adauga apoi amidonul , uleiul si cacao. Se omogenizeaza bine si la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor...Citeste continuarea
Tagliatelle con Salsa Bolognese
Postat de: Sidy in PasteCuratam legumele dupa care le tocam marunt sau le dam pe razatoare. Punem intr-o tigaie putin ulei de masline si putin cate putin din carnea tocata si amestecata, astfel incat toata sa se poata...Citeste continuarea
Tarta cu rosii
Postat de: miha in Aperitive / GarnituriToate ingredietele le-am pus la framantat si dospit in cuva masinii de paine. Daca este nevoie mai puteti adauga putina faina, trebuie sa avem un aluat elastic si nelipicios. Aluatul...Citeste continuarea
Tort pentru iubirea mea
Postat de: angyb in TorturiBlatul: Bateti spuma ouale impreuna cu zaharul dupa care adaugati untul, laptele si colorantul alimentar. Adaugati faina si drojdia si dati la cuptor pt. 45 de minute aproximativ pana trece...Citeste continuarea
Tarta rapida cu fructe
Postat de: panacris in PrajituriSe pun la fiert 600 ml. lapte. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si 200 ml. lapte rece. Amestecul obtinut se adauga in laptele fierbinte si se fierbe la foc mic budinca pana se obtine o...Citeste continuarea
Tort cu crema de iaurt si ananas
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare, apoi pe rand se adauga zaharul batand bine dupa fiecare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa, apoi se toarna emulsia...Citeste continuarea