Tort de ciocolata cu crema de cocos
Postat de: adela1981 in TorturiSa ne apucam de treaba :) separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra pana ce isi dubleaza volumul, apoi adaugam uleiul. Topim ciocolata cu smantana si adaugam...Citeste continuarea
Tarta cu crema de ness
Postat de: aziz in PrajituriFacem crusta mai intai amestecand untul cu zaharul pana devine pufos adaugam galbenusul si apoi faina si poate o lingura doua apa rece ,este un blat sfaramicios.Punem in tava de tarta si dam...Citeste continuarea
Tarta cu Spanac
Postat de: nico15 in Aperitive / GarnituriSe pune faina intr-un castron de dimensiuni mijlocii, se va adauga untul taiat cubulete, oul si sarea si se va framanta, acesta va fi baza noastra pentru tarta.Aceasta compozitie o vom da la...Citeste continuarea
Tort Cosulet
Postat de: Gina_Cristina in TorturiBate ouale cu zaharul,adauga frisca batuta,faina si praful de copt.Tapeteaza tava cu ulei si faina si torni compozitia in tava si o lasi la cuptor 45 min.Dupa ce se raceste se taie blatul in...Citeste continuarea
Tarte portugheze
Postat de: ianculubita in DulciuriPe aluatul intins,se pudreaza scortisoara,se ruleaza,tai bucati de 2-3cm grosime,le aseaza in formele de briose unse,desfaci rulourile cat forma ca un cosulet si dai la cuptor 10min;intre...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originala
Postat de: angyb in PrajituriTiramisu reţetă originala Pentru inceput pregatiti cafeaua adaugati zaharul si lasati-o sa se raceasca. Separati albusurile de galbenusuri. Bateti spuma galbenusurile cu jumatate din...Citeste continuarea
Tochitura
Postat de: dakris in Mancaruri cu carneCarnea se sareaza si se prajeste in putin ulei. Cand e apropae prajita adaugam vinul, iar cand acesta s-a evaporat se pune si carnatul taiat felii si lasam sa se prajeasca impreuna pana se...Citeste continuarea
Tort de nuci si ciocolata
Postat de: Maria68 in TorturiIntr-un castron se amesteca untul, zaharul si sarea. Se separa ouale. Se bate albusul. Nucile se amesteca impreuna cu faina si praful de copt. Se bate spuma compozitia de unt si se...Citeste continuarea
Tort Joffre
Postat de: simona119 in TorturiIntr-un vas, amestecati untul cu 200 g zahar pudra si 6 galbenusuri adaugate pe rand pana cand obtineti o compozitie omogena si cremoasa. Separat, puneti pe foc 5 linguri de apa cu 100 g zahar tos...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: timea in PuiSpalam si curatam ciupercile si le taiem bucatele. Tocam ceapa si o punem la calit in ulei impreuna cu carnaciorii si pieptul de porc taiate bucatele. Adaugam apoi ciupercile si mai lasam la...Citeste continuarea
Tarta cu umplutura de visine
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriAluat: Mixam margarina (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul vanilat,zaharul si apa. Adaugam praful de copt,coaja de portocala,iar la urma faina,pe care o punem...Citeste continuarea
Tarta "Martisor"
Postat de: lia in PrajituriIntr-un vas incapator, cernem faina cu praful de copt, adaugam sucul de rodie in care am dizolvat zaharul si colorantul si la final margarina topita si racita. Framantam un aluat nelipicios,...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si visine
Postat de: irena in TorturiBlat: se amesteca albusurile cu apa si se bat foarte bine ,adaug treptat zaharul,bat bine,apoi adaug galbenusurile,bat si adaug cacao si faina trecute prin sita.Torn aluatul intr o forma cu diam...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu carnaciori
Postat de: oana_pisicutza16 in Mancaruri cu carneSe taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei Peste ceapa calita se adauga pasta de ardei Carnatii se taie rondele si se calesc putin impreuna cu ceapa si pasta de ardei Se...Citeste continuarea
Tagliatelle de spanac cu pui si lamaie
Postat de: mitinita in PasteSe curata pieptul de pui si se taie in cuburi de 2 cm. Intr-un bol se adauga zeama de la 1/2 lamaie,coaja rasa si cimbrul.Se adauga cuburile de pui si se lasa deoparte pana fierbem pastele....Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu blat
Postat de: adela1981 in TorturiTiramisu reţetă cu blat Se bat albusurile cu apa si zaharul spuma, adaugam cele 3 galbenusuri , se mai bate... adaugam cafeaua, faina si praful de copt... am copt intr-o forma cu diametrul...Citeste continuarea
Terine cu gorgonzola , smochine si...
Postat de: Bucataras in DulciuriInmuiati smochinele in vinul de Marsala. Aranjati hartie de copt intr-o tava, in care puneti un strat de gorgonzola gros de 1 cm, un strat de smochine taiate felii, un strat de...Citeste continuarea
Terina cu miere si gorgonzola
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriTopiti untul intr-o tigaie si amestecati cu mierea. Taiati gorgonzola dolce IGOR si amestecati-o intr-un blender impreuna cu untul topit si mierea pana cand obtineti un preparat foarte...Citeste continuarea
Tarta cu fructe
Postat de: brunetica in PrajituriBiscuitii ii macinam cu robotelul si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei si taiat bucatele. Asezam blatul de biscuiti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ...Citeste continuarea
Tartă cu spanac şi brânză
Postat de: madi_marin in Aperitive / GarnituriSpanacul se curăţă şi se spală bine. Se opăreşte pentru câteva minute în apă cu sare, se scoate, se răceşte apoi se scurge bine. Ceapa se toacă mărunt, la fel şi...Citeste continuarea
Tocanita aromata picanta
Postat de: alinutzika in PuiSe toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete...Citeste continuarea
Tort Diplomat
Postat de: Steffy in TorturiSe bate frisca Hulala pana devine foarte consistenta si se pune la rece. Luati o cratita inalta (aproximativ 5 kg), o clatiti cu apa rece si o acoperiti cu o punga de unica folosinta Taiati...Citeste continuarea
Tochitura ardeleneasca
Postat de: gurita_ta2005 in PorcSe taie carnea cubulete(eu am folosit ceafa de porc pentru ca are si putina grasime) si se pune la calit in ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga vinul rosu (1 paharel mic) si se lasa sa se...Citeste continuarea
Tagliattelle cu spanac si tocanita...
Postat de: alice_ciobanu in Mancaruri cu carneAstfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte....Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: LALY in PrajituriALUAT: intr-un castron punem apa minerala,uleiul si praful de sare.Adaugam faiana si amestacam pana obtinem un aluat tare,elastic care nu se lipeste.Se lasa la rece 15 minute. Intre timp...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi
Postat de: gurita_ta2005 in PorcCeapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga si morcovul ras pe razatoarea mica si carnea de porc. Adaugam si ceasca de vin alb si le lasam 5 min sa se...Citeste continuarea
Tochitura
Postat de: Dya in PorcCarnea de porc (fleica) spalata in prealabil, o taiem in cuburi potrivit de mari si o punem la rumenit in uleiul incins, intr-o tigaie cu capac, atat timp cat este necesar pentru a se patrunde...Citeste continuarea
Tort aniversar
Postat de: dentistutza in TorturiBlatul: separam albusurile de galbenusuri si punem deoparte 3 din cele zece galbenusuri. Intr-o cratita se fierbe zaharul cu apa pana se dizolva si clocoteste. Se toarna in sirop nucile...Citeste continuarea
Tort rapid
Postat de: angyb in TorturiCrema: topiti pe baine marie 200 ml de frisca impreuna cu ciocolata alba dupa care dati la rece. Bateti bine frisca dupa care adaugati ciocolata topita batand mereu pana cand crema se...Citeste continuarea
Tacos
Postat de: MyFancyCake in PuiTaiem pieptul de pui cubulete si il punem la incalzit intr-o tigaie teflonata fara adaos de ulei. Adaugam 1 lingurita condimente pentru pui. In fiecare tacos punem cate 1 lingura sos tzatiki...Citeste continuarea
Tocanita de pipote si inimi
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carneCalim ceapa in putin ulei, adaugam ardeiul si morcovii taiati, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam pipotele si mai lasam putin sa se caleasca impreuna. Am adaugat sucul de rosii,...Citeste continuarea
Tagliatelle cu dovlecel, bacon si...
Postat de: nico15 in PastePregatim aluatul de tagliatelle amestecam ouale cu faina si sarea, incepem framantarea, daca observam ca este tare, punem putina apa la incalzit, sa fie calduta si adaugam putin, numai daca...Citeste continuarea
Tarta cu ghebe din foi de placinte
Postat de: iri_love in Aperitive / Garniturimorcovul l-am curatat ,spalat si apoi l-am dat pe razatoare. ceapa am curatat-o ,spalat-o si am taiat-o marunt,iar ghebele le-am clatit sub jet de apa si le-am dat pe masina de...Citeste continuarea
Tort de mascarpone cu cirese
Postat de: miremirc in TorturiBlat : mixam albusurile spuma tare cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, adaugam apoi galbenusurile pe rand, uleiul si apa treptat. La sfarsit incorporam faina amestecata cu...Citeste continuarea
Tort de duminica
Postat de: Silvioara in TorturiBlatul: Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si cele 4 lunguri de ulei pana se omogenizeaza amestecul. Albusurile se bat bine cu telul impreuna...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi
Postat de: VERONICA2607 in Mancaruri de postCartofii, ceapa, morcovul si ardeiul se curata se spala si se taie astfel, ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici iar cartofii cuburi mai mari. Se pune ceapa la calit in ulei, apoi se...Citeste continuarea
Tarta cu hamsii
Postat de: kukibella in Pestehamsiile se curata,.se spala cu apa rece şi se scurg. orezul se spala şi se pune ın apa fierbinte ptr.aprox.20 min. coacazele se curata de cozi şi se pun ın apa fierbinte ptr.aprox.25...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu galuste
Postat de: miremirc in PuiCuratam ceapa si o taiem marunt. O calim putin in ulei, apoi adaugam pipetul de pui, spalat si taiat bucatele, boia-ua, sarea, piperul si frunza de dafin. Acoperim cu apa rece si punem sa fiarba...Citeste continuarea
Tort Mousse
Postat de: deliciousflavours in TorturiAlbusurile se bat spuma tare cu un strop de sare si cu cele 3 linguri de zahar. Separat mixam galbenusurile cu uleiul si romul. Turnam aceasta compozitie peste albusuri si omogenizam foarte usor...Citeste continuarea
Tort "Martisor"
Postat de: cristinne in TorturiBlatul: Se freaca spuma albusurile. Se adauga zaharul pana iesea ca o bezea. Se amesteca cu galbenusurile, se adauga faina si se pune in forme de tort si se coace la foc mediu( 200 grade)...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu nuci caramelizate
Postat de: miha in PrajituriTiramisu reţetă cu nuci caramelizate Caramel: Caramelizam zaharul intr-un vas mic. Cand a devenit lichid si de culoarea chihlimbarului adaugam nuca si amestecam usor, pana toata nuca...Citeste continuarea
Tort Martisor
Postat de: irena in TorturiBlat: In albusuri se toarna apa si se bat f bine, se adauga zaharul cate putin si se bat albusurile pana se intaresc foarte bine, apoi adaug galbenusurile, apoi faina si cacaoa trecute...Citeste continuarea
Tortellini cu carne cu sos de rosii...
Postat de: gurita_ta2005 in TortelliniRosiile se dau pe razatoarea mica,se pun foile de dafin,busuioc,cumbru,usturoi praf,piper si peperoncino.Usuroiul se striveste si se pune intreg.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă tort
Postat de: deyutzky in TorturiTiramisu reţetă tort In primul rand se pregateste cafeaua si se lasa la racit dupa care ne apucam de crema. Zaharul il batem bine bine cu galbenusurile. Se adauga mascarpone care...Citeste continuarea
Tocana de legume cu pui si masline
Postat de: dakris in PuiIntr-o cratita, in care am turnat cca 50 ml ulei si o cana de apa, am inabusit pret de cateva minute, ceapa taiata solzisori, morcovul si radacina de patrunjel razuite marunt si ardeiul...Citeste continuarea
Tarta cu afine din filmul "My...
Postat de: Adinuta in Vegan / Raw veganPasul 1: Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul. In altul mai mic uleiul, laptele (eu de data aceasta am uitat sa trec pe lista sa cumpar de soia si am folosit lapte normal, insa am mai gatit cu...Citeste continuarea
Tort "37"
Postat de: iri_love in Torturila prepararea blatului procedam astfel:pentru inceput separam ouale,albusurile la batem foarte bine cu un praf de sare,iar galbenusurile le batem pentru inceput cu zaharul pana se formeaza o spuma...Citeste continuarea
Tarta bruna cu branza si visine
Postat de: silvi0ara in PrajituriSe framanta un aluat din faina, zahar, ou, fulgi de unt, sare, praf de copt si cacao. Se inveleste aluatul in foile de plasic si se lasa la frigider 45-60 de minute. Apoi,pe planseta de lucru...Citeste continuarea
Tagliatelle cu pui si ciuperci
Postat de: mikidaniro in PasteSe pun la fiert tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp punem pe foc un vas in care punem putin ulei si un catel de usturoi zdrobit,pe care il lasam pana devine...Citeste continuarea
Tartă cu vişine
Postat de: diaconta in PrajituriPreparam mai intai foaia de tarta.Aceasta va trebui sa stea la frigider,timp in care vom prepara umplutura. Cernem faina,o amestecam cu sarea si praful de copt.De data aceasta,praful de copt...Citeste continuarea