A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita de pui cu iaurt

Postat de: miha in Pui

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper si boia de ardei. Pieptul de pui taiat cubulete il dam prin acest amestec. Ceapa si usturoiul tocate marunt le calim usor in 2 linguri cu ulei...Citeste continuarea

Tort Valentine's day

Postat de: diana_k in Torturi

Blat : Albusurile se mixeaza bine cu zaharul si se inblobeaza uleiul, apoi faina , praful de copt si cacaoua.se coce in tava bine unsa cu unt si tapetata cu faina si se lasa la racit. Pt...Citeste continuarea

Tort cu buttercream si nuci...

Postat de: cccris in Torturi

Ciocolata se topeste la baie de abur, se raceste putin, se adauga peste unt si se freaca bine de tot cu mixerul pina devine o crema pufoasa. Se adauga cite un pahar de zahar si o lingura de...Citeste continuarea

Tagliatelle de ciocolata flambate...

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din...Citeste continuarea

Tort indragostit

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat: se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul dupa care galbenusurile, faina, cacaco, si praf de copt. se da la cutor 35min. Crema1: Untul trebuie sa...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu fluturi albi

Postat de: susu in Torturi

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul si sarea. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bate albusul rece spuma cu un praf de sare. Nucile date prin rasnita de cafea se amesteca...Citeste continuarea

Tort Fluture diplomat

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa ca la bezea. Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul si esenta...Citeste continuarea

Tort ,,Inimioara cu fructe,,

Postat de: burdulea56 in Torturi

Incepem cu gelatina pe care o punem la inmuiat in 100 ml  lapte cam 30 minute. Pregatim un blat: 3 albusuri batute spuma cu 3 linguri de zahar la care adaugam praful de copt si...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si mure.

Postat de: dicarmencitta1957 in Dulciuri

Se face mai intai crema de vanilie cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida Hulala, pe care o bagam la frigider.Cand facem crema se amesteca impreuna praful de vanilie cu laptele si smantana...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu cabanos

Postat de: ela in Mancaruri cu carne

Se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul si rosia se maruntesc si ele,cabanosul se taie cubulete,morcovii la fel. Se pun toate la distuit cu putin ulei si apa,sare,piper,15min. Intre timp...Citeste continuarea

Tocana de legume cu orez pentru iarna

Postat de: bitza in Zacusca

Orezul se pune la fiert separat.Ceapa,morcovul si ardeiul se pun la calit in ulei,apoi se adauga si rosiile si 2 l apa.Dupa ce au fiert si legumele si orezul,acesta se pune peste legume si se mai...Citeste continuarea

Tort de piersici cu blat de ciocolata.

Postat de: dicarmencitta1957 in Dulciuri

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine. Se lasa deoparte....Citeste continuarea

Tort de visine cu crema de iaurt.

Postat de: dicarmencitta1957 in Dulciuri

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine. Se lasa deoparte....Citeste continuarea

Tort de clatite cu branza de vaci

Postat de: Sylvia in Torturi

   Pentru umplutura: amestecam intr-un bol branza de vaci cu zaharul,  galbenusul si smantana.  Dupa ce este omogenizata compozitia adaugam scortisoara si stafidele si...Citeste continuarea

Tort de zapada

Postat de: Teo in Torturi

Blatul:  Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul,  se freaca galbenusurile cu 2 linguri de ulei si se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma. Se...Citeste continuarea

Tort cu doua creme si cirese confiate.

Postat de: dicarmencitta1957 in Torturi

Blatul: Separam ouale,albusul de galbenus.Batem albusurile cu un praf de sare bine si apoi adaugam zaharul cate o lingura si amestecam bine,pana ce se incorporeaza si se topeste...Citeste continuarea

Tort de pere cu crema de iaurt.

Postat de: dicarmencitta1957 in Torturi

Crema: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,apoi se adauga smantana,branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine.Se lasa deoparte. Separat se lasa...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie si kiwi.

Postat de: dicarmencitta1957 in Torturi

Separam ouale,albusul de galbenus.Batem albusurile cu un praf de sare bine si apoi adaugam zaharul cate o lingura si amestecam bine,pana ce se incorporeaza si se topeste zaharul. Adaugam...Citeste continuarea

Tocanita de pui (2)

Postat de: bitza in Pui

Se frige carnea separat.Ceapa o tocam marunt impreuna cu ardeiul si o punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit se adauga si carnea aproape fripta si se pune apa(sa acopere totul). Cand este...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Sylvia in Torturi

 Intindem foaia de tarta intr-o tava rotunda si o intepam din loc in loc cu o furculita sa nu se ridice la copt . Coacem tarta la 200 grade timp de 10 minute si apoi scadem...Citeste continuarea

Tort cu nuca, alune si fistic

Postat de: ela in Torturi

BLATUL: Se separa galbenusurile de ou de albusuri.Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intaresc.Se completeaza treptat zaharul,mixand in continuare,se incorporeaza apoi...Citeste continuarea

Tort "indragostit"

Postat de: micki in Torturi

Preparam biscuitele astfel: Se bate cu mixerul,ouale galbenusurile,praful de sare si zaharul.Se amesteca cam 15 minute pana devine o crema tare.Se adauga si faina in ploaie,se amesteca...Citeste continuarea

Tort "Caramel"

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Intr-o cratita (sau forma speciala pentru tort) se caramelizeaza 200g zahar, apoi se tapeteaza peretii vasului. Separat, se amesteca 6 oua cu 50g zahar, laptele caldut si esenta de vanilie....Citeste continuarea

Tort "Lapte de pasare"

Postat de: anisoara in Torturi

Inainte de a incepe prepararea tortului  se pune la inmuiat gelatina cu 100 de grame de apa fiarta racita. Intr-un vas se separa  albusurile de  galbenusuri. Bolurile cu cite cele...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata si nuci

Postat de: bitza in Torturi

Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: roberta24 in Torturi

Pentru inceput ne vom ocupa de mere: se taie merele feliute subtiri, se curata de coaja si seminte si se pun pe o farfurie. Dupa ce au fost curatate toate se vor stropi cu zeama de lamaie pentru a...Citeste continuarea

Tort cu afine de padure

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blatul: Galbenusurile cu zaharul,praful de sare si vanilia se bat bine cu mixerul pana isi dubleaza volulmu,se adauga faina,se omogenizeaza si la safarsit se adauga albusurile batute spuma...Citeste continuarea

Tort Fantezie-Tabla de sah

Postat de: silvi0ara in Torturi

Mod de preparare blaturi: Se incalzeste cuptorul la 190 de g.Se ung usor tavile si se acopera cu hartie pergament taiate dupa forma tavilor(tavile trebuie sa aiba un diametru de 20 cm,daca nu...Citeste continuarea

Tort capsuni

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blat: Intr-un bol se freaca bine cele 3 galbenusuri cu 3 linguri zahar,praful de sare si vanilia,pana isi dubleaza volumul.Se adauga faina si la sfarsit amestecand de jos in sus albusurile...Citeste continuarea

Tort in 2 culori

Postat de: silvi0ara in Torturi

Mai intai se lasa la inmuiat gelatina in 300 ml apa rece. Biscuitii se sfarama bine si se amesteca cu untul topit (sa fie lichid). Se ia o forma rotunda de tort cu fundul detasabil, se pune in...Citeste continuarea

Tort Cupidon

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana luceste. Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul si...Citeste continuarea

Tort de cacao cu nuca

Postat de: Adinacarla in Torturi

Separam albusele de galbenuse. Se bat albusele spuma tare cu sarea, se adauga treptat zaharul si se bate incontinuarepana se intareste beseaua. Se pun galbenusele unul cate unul,faina cernuta...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: silvi0ara in Torturi

Mod de preparare blaturi: Cele 10 galbenusuri se freaca foarte bine cu sarea, avanilia,coaja si zeama de lamaie, si zaharul,pana ce amestecul isi dubleaza volumul si devine o crema...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu 2 creme

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blatul: Se unge mai intai o tava de tort si se tapeteaza cu hartie pergament, cu diametrul de 23 cm.Apoi se preincalzeste cuptorul la 180gC. Intr-o craticioara se topeste ciocolata la...Citeste continuarea

Tort Kiev

Postat de: Anastasia in Torturi

preparare bezea: 1.se mixeaza albusurile pana devin lucioase apoi se adauga zaharul in 5~6 prize, adaugand urmatoarea portie dupa dizolvarea completa a fiecarei :D 2.dupa ce a-ti obtinut o...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Pentru blat: Se framanata un aluat potrivit de tare din toate ingredientele.Se formeaza o bila si se infasoara in folie de plastic si se da la rece pentru 1 ora. Se unge o tava de tarta cu...Citeste continuarea

Tort de iarna

Postat de: violette in Torturi

Se bate frisca, se adauga zaharul pudra, intaritorul de frisca, se amesteca si se da la rece; Cat timp sta frisca la rece pregatim crema astfel: amestecam 2 ling. de faina cu 3 ling. de zahar,...Citeste continuarea

Tort cu crema de ness

Postat de: roberta24 in Torturi

Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea tare. Galbenusurile le amestecam...Citeste continuarea

Tort dragalas

Postat de: cccris in Torturi

Pe un blat de pandispan se aseaza un strat de mousse de ciocolata (click AICI pentru reteta) , alt blat de pandispan si se decoreaza cu pasta de zahar. Citeste continuarea

Tort de bezea cu coacaze

Postat de: Sylvia in Torturi

Preparare : Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se separa ouale. Se bate untul cu zaharul tos si zaharul vanilat; se inglobeaza galbenusurile, urmate de lapte si de faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tort imbracat in Crema Caramel

Postat de: adnas54 in Torturi

Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma, cand incep sa se intareasca adaugati treptat zaharul si plicul de zahar vanilat. Bateti bine pana intoarceti bolul si...Citeste continuarea

Tort de sarlota

Postat de: ionela2682 in Torturi

Se pun 10 galbenusuri si se amesteca cu 10 linguri de zahar intr-o cratita. Dupa ce s-a ingrosat se pune cratita pe foc mic. Se amesteca 4 linguri de faina si o cana de lapte fiert in care s-au...Citeste continuarea

Tarta cu mascarpone si piersici

Postat de: Brindusa in Prajituri

Am amestecat in robot, cu cutitul pt coca (se poate si cu paletele, la un mixer puternic sau cu mana): untul, zaharul si sarea pana s-au facut o crema. Am adaugat apoi faina si galbenusurile, pana...Citeste continuarea

Tort egiptean

Postat de: bitza in Torturi

Foile: batem albusurile spuma,apoi adaugam zaharul si mixam in continuare pana acesta se topeste.Nucile le amestecam cu faina si le adaugam la compozitia de albus,amestecand usor cu o...Citeste continuarea

Tort lapte de pasare cu cacao

Postat de: Anastasia in Torturi

Blatul: Se incalzesc ouale cu galbenusurile,un pic de sare si cu zaharul la bain-marie pana ajunge la temperatura suportabila pentru piele,aproximativ 45~50 de grade C. Luati compozitia...Citeste continuarea

Tocanita de pui

Postat de: bitza in Pui

Se proportioneaza puiul,se spala si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt,morcovul se da pe razatoarea mica si se pun impreuna intr-o cratita cu 2 linguri de ulei.Dupa ce s-au calit se adauga...Citeste continuarea

Tort inimos

Postat de: Anastasia in Torturi

Pentru blat Mixam totul la robot si tapetam cu aceasta compozitie o forma de tort detasabila cu diametrul de 22 cm. Pana e gata mouse-ul de ciocolata dam la rece. Pentru mouse-ul de...Citeste continuarea

Tzatziki

Postat de: cccris in Salate

Se rad castravetii (curatati sau nu de coaja, cum doriti) si se lasa la scurs. Se piseaza brinza, se adauga iaurtul si se freaca pina ajunge totul o crema fina. Se adauga usturoiul,...Citeste continuarea

Tort dragoste

Postat de: rivka in Torturi

Se prepara blatul: Apa cu zaharul se pun intr-o craticioara pe foc impreuna cu cacaoa , se aduga untul si nuca de cocos pe foc pana capata consistenta unei smantani groase.Se adauga...Citeste continuarea

Tilapia pane cu garnitura de...

Postat de: Irina in Peste

Deci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]