A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Triunghiuri cu mere si ciocolata

Postat de: pansy1 in Prajituri

Untul se freaca spuma ,apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom Se adauga ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare. Se amesteca intr-un castron faina (preferabil cernuta...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si esenta de vanilie . Galbenusurile se freaca cu zaharul si se toarna peste albusuri.Se adauga faina,...Citeste continuarea

Tagliatelle in doua culori cu pui...

Postat de: fluturas in Paste

Se fierb pastele 8 minute in apa clocotita cu sare,se scurg si se clatesc cu apa rece.Se taie pieptul de pui cubulete,se caleste in ulei de masline,se adauga ciupercile pana se rumenesc si...Citeste continuarea

Torturi cu fructe si frisca

Postat de: nadina73 in Torturi

Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma bine apoi se pune zaharul si se mixeaza in continuare dupa care se pune zeama de lamaie apoi se amesteca cu o spatula si...Citeste continuarea

Tort Martisor

Postat de: susu in Torturi

Blatul:   Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si zaharul vanilat treptat si se mixeaza in continuare. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, un praf de...Citeste continuarea

Tarta cu mere taiate sferturi

Postat de: micki in Dulciuri

Untul se bate bine impreuna cu zaharul,se adauga aromele si ouale unul cate unul si la urma faina cernuta si amestecata cu praful de copt...se amesteca tot cu mixerul,dar la viteza...Citeste continuarea

Tarta cremoasa ("Pastel de Nata")

Postat de: gamilici in Prajituri

Aluatul : Se amesteca faina cu apa si sare pana cand se formeaza aluatul. Untul (250 g ) se imparte in 3. Pe masa de lucru presarata cu faina se intinde aluatul cu facaletul cat sa...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu praz

Postat de: nadina73 in Mancaruri de post

Se curata ceapa si se toaca marunt impreuna cu prazul numai partea alba pana la frunze(daca nu aveti praz nici o problema eu fac si fara si e minunata) Se caleste in ulei aproximativ 15 minute...Citeste continuarea

Tort cu crema de portocale

Postat de: adnas54 in Torturi

Se feliaza 3 portocale in fasii potrivite. Se pun intr-un sirop fierbinte din 200 g de zahar si 200 ml. de apa. Se fierbe la foc scazut, astfel încât acestea sa devina transparente,...Citeste continuarea

Terina cu spanac

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Ceapa si usturoiul se curata si se maruntesc la robot. Se incinge uleiul intr-o craticioara si se calesc ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi se adauga spanacul si jumatate din cana de lapte....Citeste continuarea

Turnulete cu mascarpone, ciocolata...

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se prepara blatul: se amesteca cu mixerul foarte bine ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga amidonul si faina cernute impreuna. Se amesteca usor cu o spatula, apoi se...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu mere

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blat: Se bat ouale cu praful de sare,zaharul si vanilia pana ce isi dubleaza voulmul.Se adauga uleiul si laptele,apoi faina amestecata cu cacao,coaja de portocala  si praful de copt.Se...Citeste continuarea

tocanita de cartofi - de post

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

legumele se curata si se spala ceapa  , morcovul, kapia , ardeiul iute se taie cubulete si se prajesc usor in ulei . se adauga pasta de ardei , boiaua si rosiile taiate...Citeste continuarea

Tocanita cu legume si pui la cuptor

Postat de: pusikmea in Pui

Toate ingredientele se aseaza intr-un vas uns cu ulei. Se toarna o cana cu apa, se mai adauga sare si piper la legume, se mai stropeste cu ulei si se lasa la cuptor pana se rumenesc pulpele Citeste continuarea

Tocanita de cartofi

Postat de: pusikmea in Porc

se parjeste scarita, se caleste ceapa cu celelalte legume in uleiul in care am prajit scarita, lasam sa se inabusesca putin dupa care adaugam si cartofii, ma inabusim putin, punem scarita si apa...Citeste continuarea

Tocanita buna

Postat de: pusikmea in Pui

se caleste ceapa cu morcovul taiat rondele, se adauga ciupercile si pieptul de pui taiat cubulete, se lasa putin la innabusit, apoi adaugam si cartofii, unem un pahar cu apa, cand au fiert...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: bitza in Prajituri

Tiramisu reţetă adaptata Am amestecat praful de crema cu laptele si am mixat pana a devenit o crema groasa.In fiecare pahar am rupt cate un piscot,am pus cate 2 linguri de cafea peste ele,2...Citeste continuarea

Tort cu cafea si ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Punem zaharul si esenta si mixam in continuare pana obtinem o crema. Adaugam faina amestecata cu cacaoa si praful...Citeste continuarea

Tocanita rustica

Postat de: pusikmea in Mancaruri cu carne

Curatam morcovii si ii taiem rondele, curatam cartofii si ii taiem cubulete. condimentam cu sare si piper si dam la fiert, in apa cat se la acopere, pana cand sunt fierte toate. Intre timp,...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si capsuni raw

Postat de: antzuka in Torturi

Blat Nuca se hidrateaza cu o seara inainte!Se pune in putina apa si dimineata se clateste si se lasa sa se usuce de apa.Acest proces ajuta la macinarea mai fina a nucii la un gust mai fin si...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: pusikmea in Torturi

Se curata merele de coaja si se scoate cotorul. Pe fundul unei cratite cu diametrul de 25–30 cm se pun 5 linguri de zahar intr-un strat uniform peste care se pun merele unele langa...Citeste continuarea

Tort Eclair cu cappuccino si caramel

Postat de: laylalala in Torturi

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, lichiorul de ciocolata, romul, sarea,...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca cu zaharul si se toarna peste albusuri.Se adauga faina,...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: pusikmea in Mancaruri cu carne

Se caleste ceapa cu morcovul si ardeiul, dupa care se adauga pieptul de pui fasii subtiri, ficateii si pipotele, le lasati sa se inabuseasca. Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si...Citeste continuarea

Tort Dana

Postat de: pusikmea in Torturi

Bati ouale spuma cu zaharul, adaugifaina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao, amestecand usor. torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata si coci i cuptorul preincalzit circa...Citeste continuarea

Tortila spaniola

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Prajesti cartofii taiati cubulete. In alta tigaie pui 1 ceapa la calit, adaugi cartofii, carnatii si 4 oua batute bine. Apoi cu o lingura de lemn formezi o omleta rotunda de pe margini spre...Citeste continuarea

Turta dulce cu piersici si portocale

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

1 cana de zahar se pune intr-o craticioara la topit.cand e gata topit se adauga cana de apa.cand se topi de tot zaharul,se stinge focul,se pune si cealalta cana cu zahar si se mesteca pana se...Citeste continuarea

Tort de Dragobete, inimioara

Postat de: burdulea56 in Torturi

Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful de copt, continuam sa batem spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam...Citeste continuarea

Tort tutti frutti

Postat de: susu in Torturi

Se prepara o compozitia de blat obisnuita (se freaca galbenusurile cu zahar si se bat albusurile spuma cu putina sare). Se adauga treptat faina si esentele. Se coace intr-o tava dreptunghiulara...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de porc si paste

Postat de: diana_k in Porc

Carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins. Se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare. O  lasam 2...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: ionix in Torturi

Eu am facut un tort mai mare, pe lung, si de aceea am aceste cantitati. Se alege o tava mai inalta in care se pune zaharul brun la carmelizat. Zaharul se caramelizeaza la foc iute, de aceea...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si capsuni

Postat de: roberta24 in Torturi

Blat Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa si tare. Adaugam apoi treptat galbenusurile...Citeste continuarea

Tocinei de cartofi

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Se curata cartofii,se spala bine,se dau pe razatoare cu ochiu mic apoi se storc bine de zeama. ceapa se curata si se da si ea tot prin razatoarea mica usturoiul il curatam si se piseaza...Citeste continuarea

Tort Martisor

Postat de: laylalala in Torturi

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de prajituri. Pentru aluat, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas se bat galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ciuperci

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Copanelele se spala bine. intr-o cratita se pune putin ulei si se pun copanelele si se prajesc pe ambele parti cat sa iasa sangele(2 min pe o parte si 2 min pe cealalta). apoi se adauga o...Citeste continuarea

Tarte cu crema de vanilie

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Se pune faina intr-un vas se face o gaura in mijloc se adauga o priza de sare, zaharul, zaharul vanilat, untul rece (taiat bucatele mici) si galbenusurile. Se amesteca bine aluatul si se...Citeste continuarea

Tortilla cu sunca si cascaval

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete mici.Se pun intr-o tigaie adanca cu mult ulei si se lasa la fript pana se inmoaie(nu dati focul prea tare ca nu trebuie sa se friga).Cand s-au...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu piure

Postat de: susu in Pui

Se spala si sterge carnea. Se condimenteaza bine prin “masaj” si se lasa la rece cateva ore pana la pregatire. Se curata ceapa si se toaca marunt iar usturoiul felii. Rosiile se...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: silvi0ara in Torturi

Se ia un vas termorezistent si se unge cu unt. Se curata merele de coaja si se scoate cotorul,apoi se stropesc cu zeama de lamaie sa nu oxideze.Se aseaza in forma si in fiecare gaura se pune...Citeste continuarea

Tort cu fructe

Postat de: susu in Torturi

Blatul: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga cate o lingura de zahar si se bate  pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand galbenusurile si se amesteca dupa...Citeste continuarea

Tort Savoare cu Piersici

Postat de: adnas54 in Torturi

 Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma, cand incep sa se intareasca adaugati treptat zaharul si plicul de zahar vanilat. Bateti bine pana intoarceti...Citeste continuarea

Tort cioco-piersica

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blatul: Se unge o forma de tort cu diametrul de 26 cm.Se incinge cuptorul la 180gC. Se amesteca untul moale cu 100g zahar,sarea,zaharul vanilat si coaja de portocala,apoi se adauga pe rand...Citeste continuarea

Tarta cu mere si crema de vanilie

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Se pune faina intr-un vas se   face o gaura in mijloc se adauga o priza de sare, zaharul, zaharul vanilat, untul rece (taiat bucatele mici) si galbenusurile. Se amesteca bine aluatul si se...Citeste continuarea

Tocanita de curcan cu ghebe

Postat de: Irina in Curcan

Am taiat carnea fasii, cartofii i-am feliat, iar ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Am folosit un vas Zepter, drept pentru care nu am adaugat deloc ulei. Deci, am pus carnea in vas, am...Citeste continuarea

Tort ganache de ciocolata

Postat de: diana_k in Torturi

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge. adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt. pt sirop: fierbem apa cu...Citeste continuarea

Tort Zmeurica

Postat de: madi_marin in Torturi

Se prepara intai blatul: se bat ouale intregi spuma cu zaharul foarte foarte bine, apoi se adauga faina si amidonul cernute impreuna inainte, se amesteca usor pana se incorporeaza totul si se pune...Citeste continuarea

Tortilla

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete mici.Se pun intr-o tigaie adanca cu mult ulei si se lasa la fript pana se inmoaie(nu dati focul prea tare ca nu trebuie sa se friga).Cand s-au...Citeste continuarea

Tort inimioara

Postat de: Dnelutza in Torturi

Zbatem bine ouale cu zaharul, iar cind acesta s-a topit adaugam faina cernuta impreuna cu amidonul, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. Tapetam tava de la cuptor cu hirtie de copt, rasturnam...Citeste continuarea

Tort masinuta

Postat de: jolygina in Prajituri

Se face un pandispan din ingrediente. Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, se pune uleiul treptat, galbenusurile frecate se adauga si ele, praful de copt se amesteca cu faina, dupa...Citeste continuarea

Taietei chinezesti cu pui si trei...

Postat de: Sylvia in Pui

Rehidratam ciupercile chinezesti in 200 ml de apa  fierbinte, eu le pun  cu apa calduta 2 minute la microunde ,asa arata dupa ce s-au rehidratat ca si in poza atasata. Intr-un wok sau...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]