A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta cu frisca si capsuni

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Amestecam zaharul cu untul topit si praful de sare. Treptat adaugam ouale unul cate unul pana rezulta o crema spumoasa. La sfarsit incorporam faina. Punem aluatul infasurat intr-o folie alimentara...Citeste continuarea

Tortellini cu sos de ardei si ceapa...

Postat de: caroline in Tortellini

Ceapa o spalam si o taiem rondele. Ardeiul il spalam il taiem fasii subtiri. Punem intr-o tigaie putin ulei ,calim ceapa impreuna cu ardeiul,Cind acestea au prins culoare,adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu brinza si spanac

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul, pe care eu l-am facut la robot, am pus faina si sarea in vasul robotului, am adaugat untul rece taiat cubulete si le-am mixat pina au devenit nisipoase(citeva secunde, maxim...Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone

Postat de: lili in Torturi

Pentru blatul 1 o sa sfaramam biscuitii in blender si ii amestecam cu untul topit si siropul de artar. Intindem blatul de biscuiti intr-o tava si il presam putin. Branza mascarpone o amestecam...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ciuperci

Postat de: eduard_09 in Pui

Carnea de pui se spala si se prajeste pe ambele parti in putin ulei. Le scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim. In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si usturoiul tocate,lasam...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si kiwi

Postat de: caroline in Torturi

Pregatim crema amestecind intr-o craticioara ,la foc mic,frisca si ciocolata rupta bucati .Cind ciocolata s-a topit,stingem focul si dam la rece circa 2 ore . In momentul ornarii tortului,mixam...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si cirese

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Spalam cirese si le scoatem samburii. Ciocolata o topim pe baie de aburi impreuna cu laptele, apoi o lasam sa se racoreasca. Untul in topim partial, adaugam zaharul pudra si il mixam pana se...Citeste continuarea

Tort cu crema ganache

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema ganache: Intr-un vas se adauga 300 ml frisca lichida (100 ml se pastreaza) si se pune pe foc mic pana ajunge in punctul de fierbere(nu trebuie sa fiarba). Se da deoparte de pe foc,...Citeste continuarea

Tarta cu legume la gratar - reteta...

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

1.Am incins o tigaie gril.Am spalat vanata si dovleacul,le-am taiat rondele circa 2-3mm si le-am facut pe gratar. 2.Am spalat si rosiile,le-am taiat 3-4 mm si le-am presarat cu sare. 3.Am...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc

Postat de: nadea68 in Paste

Rosiile se spala si se taie. Se pun intr-o cratita de inox si se lasa la foc mic. Le amestecam din cand in cand pana se inmoaie bine. Cand sunt gata se strecoara de seminte si coaja. Se pun din...Citeste continuarea

Tort cu capsune, ciocolata si...

Postat de: Poliana in Torturi

Incepem cu blaturile, pentru ca vor fi 3 la numar :)  Apa fierbinte o amestecam cu cacaoa pana cand obtinem o crema omogena. O lasam deoparte la racit. Faina o amestecam cu praful de copt...Citeste continuarea

Tocanita de pui

Postat de: eduard_09 in Pui

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. In tigaie se adauga ulei si se prajesc putin pulpele pe amblele parti. Se scot intr-un vas si se acopera. In tigaia care am prajit...Citeste continuarea

Tort cu bilute de ciocolata

Postat de: Irina in Torturi

Am pus piscoturile la robot pana s-au sfaramat si am adaugat untul moale. Am amestecat. Am pregatit o forma cu fund detasabil, am pus piscoturile in ea si am tasat. Am dat la frigider pentru 10...Citeste continuarea

Tort "Kodrit Kadir"

Postat de: Geanina87 in Torturi

Blat : Amestecam cu un tel oul, zaharul, laptele, uleiul si esenta de rom, peste care adaugam faina amestecata cu cacaoa,praful de copt si ness-ul. Omogenizam bine totul si lasam deoparte....Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: alba_zori in Torturi

Un blat foarte simplu de facut,doar trebuie sa astepti sa se raceasca.. Am inceput ,dupa cum se vede in poze cu ciocolata,margarina si laptele pus in vase pe baie de aburi impreuna cu cele 2...Citeste continuarea

Tocanita de vara cu ciuperci

Postat de: COSTEO in Mancaruri de post

Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putina apa sau mai intai se rumeneste in ulei,si apoi se inabusa.Se adauga rosiile tocate marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,dovlecelul curatat si taiat...Citeste continuarea

Tort cu iaurt

Postat de: Luana in Torturi

Se pune gelatina intr-o cana peste care adaugam zeama din compot . Iaurtul se pune intr-un vas impreuna si 300 gr zahar zaharul vanilat si se mixeaza pana devine spumos. Frisca se bate...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu ananas

Postat de: nadea68 in Prajituri

Tiramisu reţetă cu ananas Mai intai separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le frecam bine cu zaharul.Adaugam mascarpone si continuam pana se obtine o crema. Albusurile le batem...Citeste continuarea

Tocanita dietetica cu pulpe de pui...

Postat de: camelia75 in Mancaruri cu carne

1.Spalati bine pulpele,apoi le condimentati cu sare si piper. 2.In vasul Zepter puneti uleiul de masline,apoi asezati pulpele de pui si acoperiti cu capacul.Focul sa fie mic.Cand acul...Citeste continuarea

Tort degrade

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat : Albusurile cu apa si sarea se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , se omogenizeaza. Se adauga faina , iar la final cacaoa. Se...Citeste continuarea

Tarta cu branza de vaci si fructe

Postat de: Aliii in Torturi

Pentru blat: se amesteca faina cu untul si cu sarea pana se omogenizeaza.Sfarama bucatelele de unt, amestecand in acelasi timp prin faina.Nu framanta prea mult untul cu faina,deoarece acesta o...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: Ksenya in Prajituri

Spalam capsunele le punem intr-o oala si adaugam laptele si amidonul si zaharul,dam cu blederul pana se omogenizeaza compozitia,punem pe foc mic si amestecam continuu (pentru a evita formarea...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: RuxyRux in Torturi

Va spun de la inceput ca am respectat reteta pas cu pas ...si asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti in caz ca nu doriti doar probe( cu sau fara succes)... Apa si zaharul (100 de gr din total) se...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: cristeena20 in Prajituri

Aluat:  Amestecam zaharul, galbenusul, uleiul si laptele intr-un bol si adaugam faina amestecata cu praful de copt, cat cuprinde sa iasa un aluat de tarta potrivit de moale. Il lasam la...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

Postat de: Alina26 in Pui

1.Spalam carnea o dezosam si o taiem bucati potrivite.Le punem la prajit intr-o oala cu  putin ulei. 2.Curatam legumele (ceapa, morcovul si ardeiul) si le taiem marunt. Dupa ce s-a prajit...Citeste continuarea

Tort cu budinca si visine

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Pregatim crema punand 800 ml lapte la fiert. Zaharul si galbenusurile le mixam pana se topeste zaharul, dupa adaugam restul de lapte si budinca. Dupa ce a fiert laptele il luam putin de pe foc...Citeste continuarea

Tortilla de pui cu sos picant

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Pentru lipii se incalzeste usor laptele,se amesteca cu drojdia,zaharul si 5 linguri faina.Se lasa maiaua la dospit 10 min.Restul de faina se cerne,se face o groapa in mijloc si se toarna...Citeste continuarea

Tort Cookie Monster

Postat de: CookieMonster in Torturi

Blatul albastru: Mixati albusurile spuma cu putina sare timp de 5 minute. Adaugam zaharul tos si cel vanilat, untul taiat in cubulete mixand in continuare pana amestecul se...Citeste continuarea

Tort de inghetata cu capsuni si...

Postat de: lilik in Torturi

Prima data pregatiti blatul: -separati albusurile de galbenusuri si bateti albusurile cu zaharul si praful de sare ca pentru bezea,apoi adaugati pe rand galbenusurile,uleiul si la sfarsit...Citeste continuarea

Tort cu Crema de Sampanie

Postat de: Alina26 in Torturi

Pregatim Blatul: 1.Se separa albusurile de galbenusuri. 2.Se bat albusurile cu un praf de sare. 3.Se adauga o lingura de zahar si se bate spuma pana ce se topeste zaharul si apoi se...Citeste continuarea

Tort cu spumă de zmeură şi...

Postat de: madi_marin in Torturi

Se prepară întâi crema de ciocolată care trebuie să stea la frigider până pregătim blatul şi spuma de zmeură. Se pun ciocolata, frişca, cacaoa şi esenţa de rom...Citeste continuarea

Tort cu frisca si piscoturi

Postat de: alexa_elena in Torturi

Punem apa la fiert, adaugam zahar( dupa gust) si lasam pe foc sa dea cateva clocote, la final adaugam esenta. Pregatim frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Punem intr-o tava un rand de...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: Bunica in Torturi

Blatul: Mixam albusurile cu zaharul pana devin lucioase si stau pe teluri. Adaugam galbenusurile mixand in continuu. Cand au fost bine incorporate galbenusurile adaugam aromele,faina si...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu portocale

Postat de: simona72 in Torturi

Pt blat: pune ouale in robotul de bucatarie s-au mixeazale cu zaharul, adauga untul topit, zeamma celor 2 portocale, amesteca faina cu amidonul si praful de copt si punele peste compozitia de...Citeste continuarea

Tarta rustica cu ceapa verde, in...

Postat de: CookieMonster in Piine

1. Asezati faina in forma de fantana, adaugati ouale, vinul, uleiul, sarea si zaharul. Se framanta bine pana se obtine un aluat moale si neted. Acoperiti vasul si lasati-l sa se odineasca minim 30...Citeste continuarea

Tocana de cartofi

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi. Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o tigaie cu putin ulei incins.Adaugam morcovul curatat,spalat si taiat rondele.Lasam 2-3 minute...Citeste continuarea

Tartă cu cireşe

Postat de: diaconta in Prajituri

Pentru aluat am amestecat faina cu un praf de sare,praful de copt si crema Mascarpone rece.Am adaugat apoi smantana,zaharul,ouale batute si vanilia. Am framantat un aluat elastic,l-am acoperit...Citeste continuarea

Tochitura dacica adaptata

Postat de: aliliana in Mancaruri cu carne

Ficatii de pasare se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se dau sub jet de apa , se tin la scurs. Ceapa se curata, se spala , se toaca marunt....Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si iaurt

Postat de: papabundetot in Prajituri

Aluatul: am topit la microunde untul (cam 70 secunde a durat),apoi l-am amestecat cu zaharul,faina si apa,si am framantat pana cand aluatul se desprindea de pe peretii vasului.Am format o bila...Citeste continuarea

Tocanita de dovlecei cu carne de pui

Postat de: dariadeea in Pui

Mai intai am spalat carnea,am taiat-o bucat potrivite.Legumele le-am spalat,ceapa am tocat-o pestisor,morcovul rondele,usturoiul l-am tocat marunt,dovleceii i-am curatat de coaja si i-am tocat...Citeste continuarea

Tort Masinuta

Postat de: sufletista in Torturi

Blat -Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, Galbenusurile le mixam cu uleiul. Peste compozitia de galbenusuri adaugam 1/2 din...Citeste continuarea

Tort Teren de Fotbal

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat -mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, Separat mixam galbenusurile cu uleiul pana devine ca o crema si se albesc,adaugam laptele si...Citeste continuarea

Tort Batman

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat- Mixam albusurile cu un praf de sare,dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, Separat mixam galbenusurile cu uleiul pana devine ca o crema,adaugam laptele si il...Citeste continuarea

Tort cu branza si visine

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Stoarcem branza de zer daca are si o dam la frigider 30 min.Dupa o mixam bine cu laptele si zaharul pudra.Adaugam visinele spalate si fara samburi, esenta,nuca de cocos si plicurile de zahar...Citeste continuarea

Tort de vara cu visine

Postat de: Monica1997 in Torturi

BLAT: Se separa ouale. Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma. Se adauga apoi zaharul, galbenusurile, uleiul, faina. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Punem in cupe jumatati de piscot inmuiate in cafea amestecata cu lichior Intr-unbol amestecam branza mascarpone cu crema de vanilie pe care am pregatit-o dupa...Citeste continuarea

Tort de inghetata cu ciocolata si...

Postat de: Irina in Torturi

Dupa cum va ziceam, am urmat pas cu pas reteta Jamilei de inghetata de vanilie. Laptele impreuna cu smantana le-am pus intr-un vas pe foc, am adaugat vanilia si pastaile. Cand laptele a dat...Citeste continuarea

Tort cu frisca si ciocolata -...

Postat de: gaby_d in Torturi

Incepe prepararea tortului pregatind crema de ciocolata. Adu frisca lichida la temperatura de fierbere, opreste focul si pune ciocolataa rupta bucati. Amesteca pana se topeste complet....Citeste continuarea

Tarta cu branzica telemea la cuptor

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul astfel: preparam maiaua amestecand 2 linguri de faina cu laptele caldut, drojdia maruntita, zaharul si sarea.Lasam sa-si dubleze volumul, adaugam margarina, oul si restul de...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si carne

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul astfel: preparam maiaua amestecand 2 linguri de faina cu laptele caldut, drojdia maruntita, zaharul si sarea.Lasam sa-si dubleze volumul, adaugam margarina, oul si restul de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]