A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bors cu urzici si ciuperci

Postat de: ianculubita in Ciorbe

In primul rand ne ocupam de urzici,le curatam,daca aveti manusi sa le folositi pentru ca inteapa dar intepaturile de urzici,fac bine la reumatism(asta a fost o paranteza),le spalam in multe ape...Citeste continuarea

Budinca de briose cu lapte de cocos

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pt briose: untul moale de la temperatura camerei se mixeaza, se adauga zaharul pudra si se continua mixarea pana zaharul se topeste si devina o crema. Se adauga oul, se continua mixarea si se...Citeste continuarea

Briose Martisor :)

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am separat galbenusurile de albusuri,galbenusul l-am amestecat bine cu zaharul,apoi am adaugat coaja de lamaie,esenta,untul putin incalzit si am continuat sa amestec bine,am pus apoi laptele,faina...Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul si untul pana devine o crema spumoasa.Adaugam zaharul vanilat,esenta,praful de copt si faina.Mixam totul pana iese o crema pufoasa. Punem capsunile in cuptorul cu...Citeste continuarea

Briose cu mascarpone

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixeaza bine ouale cu zaharul si mierea,vanilia si sarea,adauga branza mascarpone iaurtul si laptele,omogenizeaza,adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si amesteca bine Umple pe 3...Citeste continuarea

Budinca de broccoli cu dovlecei

Postat de: ilinca_rox in Mancaruri de legume

Broccoli se lasa la decongelat. Intre timp se spala si se feliaza dovlecelul. Intr-o tava tapetata cu putin unt se aranjeaza legumele impreuna cu branza feliata: se pune, pe rand, cate o felie de...Citeste continuarea

Briose cu mere si scortisoara

Postat de: cristeena20 in Prajituri

- Curatam merele de coaja si le taiem cubulete - Intr-un bol amestecam ingredientele uscata: adica faina cu scortisoara, nucsoara, ghimbirul , zaharul si praful de copt. - In alt castron...Citeste continuarea

Biscuiţi cu stafide, alune de...

Postat de: sisterskitchen in Dulciuri

1. Se încinge cuptorul la 150 grade. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. 2. Se pun untul şi zahărul într-un procesor şi se pulsează de 2-3 ori, până...Citeste continuarea

Briose cu picaturi de ciocolata

Postat de: aura78 in Dulciuri

Intr-un castron amesteca : faina in prealabil cernuta ,zaharul, cacaoa,praful de copt si sarea. Intr-un castron bate oul si adauga laptele si uleiul. Incorporeaza putin cate putin...Citeste continuarea

Biban cu gnocchi

Postat de: Bunica in Peste

Pastele se curata,eviscereaza, spala ,usuca cu servetele absorbant. Se taie in doua pe lungime. Tigaia dry cooker se pune la incins. Punem pestele in tigaie ei-l lasam cate4-5 minute pe...Citeste continuarea

Biban fript cu legume

Postat de: Irina in Peste

Am curatat pestele si i-am taiat capul si coada.  Am spalat cateva buchetele de broccoli si am curatat cartoful si ciupercile. Am pus tigaia la incins pe foc. Dupa cateva minute am...Citeste continuarea

Brownie bottom cheescake

Postat de: Ela68 in Prajituri

1. Amestecati untul si ciocolata la Bain Marie pana se omogenizeaza. Dati deoparte si adaugati zaharul, amestecand in continuare pana la topirea acestuia. Se lasa putin la racit. 2....Citeste continuarea

Briose cu mousse de mascarpone si...

Postat de: caroline in Dulciuri

Pentru briose:   Ingredientele trebuiesc sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol mixam untul impreuna cu zaharul pana ce devin o crema . Separam albusul de galbenus. Adaugam...Citeste continuarea

Briose cu zucchini

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron am pus cele 2 oua pe care le-am batut bine,am adaugat apoi condimentele,laptele,uleiul,faina si praful de copt. Zucchini i-am spalat bine,si apoi i-am dat pe razatoarea...Citeste continuarea

Burgeri de pui

Postat de: bylaura in Pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat sau blender. Ceapa si usturoiul se da pe razatoarea cu ochiuri mici, iar patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele si se...Citeste continuarea

Banana Split

Postat de: Gagarin in Dulciuri

Se taie banana pe lungime in 2 bucati egale. Se aseaza intr-un vas mai lunguiet cele 3 globuri de inghetata in sir indian iar pe laturi se va pune cate o jumatate de banana. Se lipeste si se...Citeste continuarea

Briose

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul pana se albesc,adaugam iaurtul si mixam bine,apoi uleiul si amestecand bine . Punem faina in ploaie si praful de copt si amestecam bine Separam in 2 compozitia in...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Untul la temperatura camerei se amesteca la mixer pana devine cremos, apoi urmeaza zaharul si vanilia, mixam in continuare( 3 minute). Urmeaza sa adaugam ouale pe rand, mixam bine dupa fiecare,...Citeste continuarea

Baclava rulouri

Postat de: Creatsa in Dulciuri

  Am taiat cca 3 cm marginile foii de placinta.(Mi se pareau putin prea mari foile) Fiecare foaie de placinta am taiat-o apoi in doua pe latime. Am amestecat nuca...Citeste continuarea

Budinca de peste cu cartofi dulci

Postat de: papabundetot in Fructe de mare

Am spalat curatat si uscat pestele,si pentru ca desi era file,avea destule oase mari pe care eu nu am reusit sa le scot,am decis sa rumenesc un pic pestele in unt,pentru a-i inmuia putin carnea si...Citeste continuarea

Bagels

Postat de: Satisfyyourcravings in Piine

Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă...Citeste continuarea

Bezele cu nuca de cocos

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Punem albusurile intr-un vas si le mixam cu sarea pana cand spuma formeaza creste moi. 2. Adaugam treptat zaharul, cate 2 linguri odata, si mixam de fiecare data pana cand se dizolva complet...Citeste continuarea

Briose cu bacon si parmezan

Postat de: simsim82 in Aperitive / Garnituri

Se prajeste bacon-ul in propria grasime,apoi se adauga ceapa tocata si se lasa la foc mic pana incepe sa se rumeneasca ceapa. Intr-un castron punem toate ingredientele ''uscate'' si in altul...Citeste continuarea

Budinca cu portocale si foi de...

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Mai intai rupem foile de placinta si le rasfiram sa se usuce putin, pana cand pregatim celelalte ingrediente. Curatam portocala, coaja o dam pe razatoare, iar feliile, dupa ce am indepartat...Citeste continuarea

Bomboane de dovleac

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Dovleacul se da pe razatoare si se pune la calit cu zahar si scortisoara. Se lasa la racit si se fac bilutele. Se pune ciocolata pe farfurie si se pun bomboanele iar deasupra se pune nuca de...Citeste continuarea

Brownies cu branza

Postat de: rena in Prajituri

Mai intai punem cuptorul la incalzit la 200 de grade. Intr-o oala punem untul cu zaharul si ciocolata rupta bucatele,lasam sa se topeasca.Dupa ce s-a racit putin batem usor cele 3 oua si le...Citeste continuarea

Budinca pentru mic dejun, cu foi de...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate. Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt. Taiem pastrama de porc...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: natalia_catinean in Aperitive / Garnituri

Ouale se mixeaza cu putin o lingurita zahar,apoi se adauga, pe rand faina si condimentele. Legumele si carnaciorul se maruntesc in robot si se aduaga in compozitie. Se umplu formele de briose...Citeste continuarea

Bezele pufoase

Postat de: pushaa in Dulciuri

Incigem cuptorul la temperatura mica spre medie. Pregatim un vas adanc din sticla sau metal, nu din plastic. Albusurile se bat spuma tare. Incorporam treptat zaharul pudra. zaharul vanilat si...Citeste continuarea

Bibilica cu masline

Postat de: aura78 in Mancaruri cu carne

Spala bibilica si transeaz-o. Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate...Citeste continuarea

Briose de vanilie

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Intr-un bol mixam untul topit cu zaharul dupa care adaugam ouale batute separat. Mixam bine impreuna. Treptat adaugam cate o lingura de faina si mixam dupa fiecare pana se incorporeaza bine toata...Citeste continuarea

Brownies cu nuci si mix de fructe

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Rupem ciocolata bucatele, o topim pe baie de aburi apoi o lasam sa se raceasca. Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul, praful de sare, adaugam coaja rasa de portocala, untul de la temperatura...Citeste continuarea

Biscuiti fragezi (de post) -2-

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Se mixeaza margarina cu zaharul vanilat si zaharul.Se adauga apoi sarea,praful de copt stins,esenta si putina faina.Lasam mixerul deoparte si incepem sa framantam cu mainile adaugand faina pana...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Prajim nuca intr-o tigaie de teflon,o lasam la racit apoi o trecem prin robot. Foile de placinta trebuie sa fie decongelate complet pentru a nu se rupe. Ungem tava cu putin ulei, asezam o...Citeste continuarea

Biscuiti Curcubeu

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Se framanta un aluat din toate ingredientele (mai putin colorantii) ,faina adaugandu-se putin cate putin,pana cand aluatul nu se mai lipeste de mana Impartiti aluatul in 6 parti relativ egale...Citeste continuarea

Biscuiti Inimioare

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Din toate ingredientele se framanta un aluat nelipicios si compact. Incepeti cu 200 g faina si daca aluatul este prea moale sau lipicios, mai adaugati faina cate putin, pana obtineti rezultatul...Citeste continuarea

Blatul meu pentru tort

Postat de: ela in Torturi

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun separat in cate un vas.Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat 90gr zahar. brun pe care il adaugam treptat si dupa...Citeste continuarea

Biscuiti spritati

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un bol mixam untura cu zaharul,aduagam ouale si mixam dupa fiecare,adaugam laptele,smantana,esenta de vanilie,coaja de lamaie si mixam pana ce se omogenizeaza, Adaugam nuca macinata,praful...Citeste continuarea

Budinca de orez cu smochine

Postat de: babi5 in Dulciuri

Se spala bine orezul apoi se pune la fiert cu praful de sare si cu apa. Cand apa a scazut se adauga laptele fierbinte si smochinele taiate bucatele mici. Se adauga 2 zahar vaniliat si 200 gr...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita punem apa cu zaharul la fiert,lasam sa fiarba pana se formeaza un sirop. Lasam sa se raceasca cca 10 min dupa care adaugam mierea si zeama de lamaie,esenta de vanilie,amestecam...Citeste continuarea

Budinca de orez

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Spalam orezul bine si il punem intr-o cratita cu fundul mai gros, adaugam apa, untul, sarea, cele 2 linguri de zahar brun si zaharul vanilat. Lasam sa fiarba pana incepe sa scada apa, apoi turnam...Citeste continuarea

Briose in forma de inima de...

Postat de: madalinaneamu in Prajituri

Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la o incorporare completa. Intr-un bol punem untul, si il punem la topit in cuptorul cu microunde, il lasam pentru...Citeste continuarea

Branzoaice trandafir

Postat de: Veronica22 in Prajituri

Drojdia se lichefiaza cu o lingura de zahar. Faina se pune intr-un vas,se adauga zaharul,coaja de lamaie si portocala,esenta,uleiul,galbenusurile,drojdia lichefiata si laptele.Se framanta...Citeste continuarea

Bomboane cu biscuiti si ricotta

Postat de: caroline in Dulciuri

 Topim intr-o craticioara ciocolata impreuna cu untul.Dupa ce ciocolata s-a topit complet,inchidem focul.  Biscuitii ii sfaramam fin ( puteti folosi robotul ) si ii adaugam la...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii si praz

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Asezam feliile de paine in tava pe hartie de copt. Ungem feliile de paine cu ulei de arahide. Presaram putin cascaval ras peste feliile de paine unse. Asezam rondele de praz, apoi...Citeste continuarea

Briose cu crema de branza

Postat de: AlinaStoica in Prajituri

Incingeti cuptorul la 180 grade C. Tapetati 2 tavi pentru briose cu 16 forme de hartie. Se amesteca 175 ml apa clocotita cu cacaoa intr-un bol, pana se obtine o pasta fina. Se lasa amestecul la...Citeste continuarea

Basmati cu sos de ceapa...

Postat de: merisor67 in Peste

Pentru prepararea orezului eu am avut supa de pui preparata cu o zi inainte. Punem supa de pui in vasul multicookerului si lasam 5 minute pe programul FRY pentru a atinge punctul de fierbere....Citeste continuarea

Budinca din tarate de ovaz - Dukan

Postat de: Criss in Dulciuri

Laptele se pune intr-o cratita, pe foc mic, impreuna cu indulcitorul. Se adauga taratele si se amesteca in continuu pana cand se ingroasa asemeni grisului cu lapte. Atentie ca se lipeste...Citeste continuarea

Biscuiti cu nesquik

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Intr-un bol punem untura, oul, zaharul si cel pudra cu pastai de vanilie. Mixam usor pana obtinem o crema, adaugam nuca macinata, coaja rasa de portocala si praful de copt. Cernem faina,...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de cirese si...

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixeaza ouale cu zaharul sare si vanilia  pana se albesc, adauga iaurtul si omogenizeaza apoi uleiul in fir subtire Topeste ciocolata si adaug-o compozitiei pune apoi faina  impreuna...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]