A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Omleta padurarului

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Carnaciorul se taie feliute si se trage usor la tigaie. Se adauga ciupercile curatate si spalate si se prajesc impreuna la foc iute 2-3 minute. Ouale se bat cu un praf de sare, se toarna peste...Citeste continuarea

Omleta cu ardei, cascaval si Ceva Fin

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Coacem ardeiul, il curatam de coaja si cotor. Spargem ouale, le amestecam cu sare si piper intr-un bol. Le punem la prajit in tigaie peste 1 lingura de ulei lasata la incins. Adaugam...Citeste continuarea

Orez cu legume si turmenic

Postat de: ReteteDePoveste in Mancaruri de post

Alegem orezul de boabele urate, il splam bine, pana cand apa devine limpede si il scurgem. Intre timp, punem intr-o cratita separat apa la fiert. Ceapa tocata o punem la calit intr-o cratita...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: larisa_22 in Aperitive / Garnituri

Tocam sunca si cascavalul cuburi! Ardelul si rosia le tocam foarte marunt. Batem ouale foarte bine, adaugam sarea si ingredientele tocate si amestecam. Preparam omleta in tigaie de teflon...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi si afumatura, la...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja ii spalam si ii taiem cubulete mici. Feliem in fasii subtiri si ardeiul capia. Slaninuta (sau ce afumatura dorim) o taiem cubulete mici. Cascavalul il taiem si...Citeste continuarea

Omleta in straturi

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a pregati doua omlete, cu cate 3 oua fiecare. Batem cele 3 oua spuma, impreuna cu sarea, mararul tocat si chili, le punem la copt intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei si...Citeste continuarea

Orez cu ciocanele si sos de ciuperci

Postat de: danielaR in Pui

Se fierb ciocanelele in apa cu sare.In aceeasi apa punem la fiert punguta cu orez. Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul,adaugam si ciupercile si le calim bine. Adaugam smantana si...Citeste continuarea

Omleta cu piept de pui, rosii si...

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se taie cubulete. Ouale se bat cu sare si lapte. Pieptul de pui se amesteca cu ouale. Tigaia se unge cu ulei , se lasa la incins si se toarna oul cu carnea. Se taie rosiile...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu branza si...

Postat de: CookieMonster in Aperitive / Garnituri

1. Spalati si curatati de codite fasolele. Puneti-le la fiert in apa clocotita timp de 15 minute, apoi lasati-le la scurs 2. Curatati morcovii si ceapa, taiati-le marunt, folosind robotul de...Citeste continuarea

Omleta speciala

Postat de: ReteteDePoveste in Aperitive / Garnituri

Se caleste ceapa in putin ulei. Cand ceapa devine transparenta, se adauga ardeiul, se mai tine pe foc 2-3 minute, apoi se adauga bulionul, se lasa 1-2 minute ca toate aromele sa se imbine, si se...Citeste continuarea

Oua cu ciuperci

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Facem un sos bechamel din 50 g unt, faina si lapte, condimentam si-l lasam deoparte. Intr-un vas mic punem ouale fierte si curatate, ciupercile feliate si calite in tigaie cu lingura de unt,...Citeste continuarea

Omleta cu blat de legume "ca de pizza"

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

Am vrut sa fac omleta cu dovlecei si ciuperci, sa mai adaug si bacon si cascaval, adica exact ca o pizza, doar sa nu fie pizza. Asa ca am pus in tigaie cu putin ulei dovleceii taiati felii...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu branza si rosii...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Curatam ceapa, o spalam si o feliem pe rotund. Punem untul la topit intr-o tigaie antiaderenta si calim ceapa in el pentru 2-3 minute. Rasturnam totul intr-o forma termorezistenta si ungem...Citeste continuarea

Oua fidea in sos de ardei

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat spuma.Se adauga parmezanul,patrunjelul tocat marunt,sare,piper si amestecam totul bine. Din compozitie facem pe rand mai multe omlete subtiri pe care le prajim pe ambele parti....Citeste continuarea

Omleta

Postat de: antohevictor in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale intr-un castron impreuna cu laptele. Se adauga cubuletele de branza si putina sare, dupa gustul fiecaruia. Intr-o tigaie, dupa ce se incinge uleiul, se adauga ouale batute si se...Citeste continuarea

Omleta călătorului

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ceapa și ardeii se curăță, se taie rondele și se pun la prăjit în puțin ulei, cca. 5 minute la foc mediu, acoperit. Când ingredientele au devenit translucide se adaugă...Citeste continuarea

Omleta cu rosii cherry, bacon si...

Postat de: simona72 in Mancare copii

Punem putin ulei la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam 1 minut, adaugam rosiile chery, le lasam si pe ele tot 1 minut, iar peste adaugam ouale batute cu un praf de sare si...Citeste continuarea

Omleta cu rosii

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

 Alegem rosii foarte bine coapte. Dam rosiile pe razatoare si indepartam coaja. Punem rosiile  intr-o tigaie si  lasam pe foc amestecand continuu pana  obtinem un sos...Citeste continuarea

Omleta cu ceapa rosie

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata si se toaca mai mare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se caleste ceapa 10-12 minute. Ouale, laptele si parmezanul se bat bune. Se pune sare si piper. Cand...Citeste continuarea

Omleta pufoasa cu patrunjel

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un varf de sare.Patrunjelul il spalam si il tocam fin.Il adaugam la compozitia de albusuri si amestecam cu grija....Citeste continuarea

Omleta cu cascaval

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Ouale batute spuma impreuna cu sarea, busuiocul si chili, le punem la copt (pe ochiul aragazului) intr-o tigaie unsa cu ulei si acoperita cu un capac. Cand omleta s-a copt adaugam cubulete de...Citeste continuarea

Orez basmati cu ardei colorati

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Spalam bine orezul si-l punem la fiert, la foc domol. Cat fierbe orezul pregatim legumele. Taiem ardeiul cubulete, ceapa marunt, morcovul in rondele mici. Toate legumele le punem la calit in...Citeste continuarea

Orez cu dovleac

Postat de: alba_zori in Mancaruri de legume

Un risotto delicios si simplu de facut. 1.Am curatat dovleacul de coaja si l-am taiat cubulete mici,l-am pus intr-o cratita incapatoare de marmura,margarina sau ulei de masline,doi catei de...Citeste continuarea

Orez cu cascaval si rosii cherry

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Spalam orezul in apa rece. Intr-o tigaie punem untul si il lasam sa se topeasca.Adaugam orezul si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.Punem apa ( raportul apa-orez fiind 3:1 ),sare,piper...Citeste continuarea

Omleta RoXx

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Branza se da pe razatoarea mica. Ardeiul se spala si se taie fasii subtiri. Salamul se taie fasii cam 1 cm grosime. Se scot samburii la masline si se feliaza sau se taie bucatele mici pe langa...Citeste continuarea

Omleta cu rosii

Postat de: artistique in Aperitive / Garnituri

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine  adaugand sare si piper dupa gust....Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale in apa cu sare . Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat. Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua  (pisat), ton (scurs...Citeste continuarea

Ostropel cu carne de pasare

Postat de: iri_love in Pui

Pentru inceput curatam ceapa si ardeiul, apoi le tocam marunt. Le punem intr-o tigaie cu ulei la calit, amestecand incontinuu. Apoi adaugam usturoiul curatat si tocat. Separat rosiile le spalam si...Citeste continuarea

Oregano in otet

Postat de: Valclaudia in Conserve

Curatam de pe cotoare frunzulitele de oregano. Le spalam bine, le scurgem de apa si umplem un borcanel cu aceste frunze. Presaram deasupa 1 lingurita de sare si umplem borcanul cu otet...Citeste continuarea

Oua ochiuri cu legume

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Tragem la tigaie baconul (sau ce carnita aveti)taiat feliute impreuna cu ciupercile taiate feliute si ele. La lasam la foc iute 3-4 minute, adaugam rosia curatata de coaja si taiata cuburi si mai...Citeste continuarea

Omletă cu legume coapte în jar

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Legumele coapte se taie mărunt, se pun la gătit în puțin ulei, împreună cu ardeiul tocat mărunt în tigaia Doubleta. După ce s-au înmuiat se adaugă ouăle bătute...Citeste continuarea

Omleta cu legume

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat bine cu sare peste care se pune marar. Se lasa la odihnit.  Intr-o tigaie antiaderenta cu un strop de ulei se pun rondele de ceapa si ardeiul taiat fasii la calit. Cand s-au...Citeste continuarea

Orez cu carne de rata(Arroz de pato)

Postat de: xana in Rata

Rata se taie in bucati si se pune la fiert cu sare. Apoi se aleg oasele si pielea iar carnea se taie marunt.  Orezul se fierbe in apa de la rata. Trebuie sa aiba o consistenta putin mai...Citeste continuarea

Omleta cu sunca presata si dovlecel

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Prima data am curatat dovlecelul si l-am taiat feliute mai subtirele, l-am sarat un picut si l-am dat de-o parte. Apoi am taiat feliute sunca si am batut ouale cu putina sare, piper si laptele....Citeste continuarea

Oua in tigaie cu ton si sos de stridii

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

Am luat doua oua, nu mai multe doar doua, le-am batut bine si am adaugat mirodenii dupa gust, adica cimbru, oregano, busuioc, tarhon si piper, ba chiar am pus si niste Fuchs ca nu strica sa fie si...Citeste continuarea

Orez integral cu ciuperci si...

Postat de: artistique in Aperitive / Garnituri

Preparare aripioare picante: Se ia painea uscata si se piseaza cat sa ramana granule mari. Se adauga in pesmet boia de ardei iute cu piper si sare si curry. Se iau aripioarele si se dau...Citeste continuarea

Orez cu lapte a la Merisor

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Spalam bine orezul si-l acoperim cu 1/2 din cantitatea de apa. Lasam orezul in apa, timp de minim 15 minute timp in care acesta isi va mari volumul. Laptele il punem la fiert impreuna cu...Citeste continuarea

Omleta cu bacon si miez de lapte

Postat de: ralu_ca in Porc

Feliile de bacon le-am "tras" la tigaie cateva minute. Ouale le-am batut bine, am adaugat branza rasa si am omogenizat. Intr-o tigaie am pus foarte putin ulei si am rasturnat compozitia...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Pui

Punem uleiul intr-un vas cu fundul dublu. Tocam marunt ceapa si o adaugam peste uleiul incalzit. Amestecam usor 1-2 minute apoi adaugam bucatile de carne si le lasam (maxim 5-10 minute) sa se...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu crusta de...

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Cartoful se curata de coaja , se spala si se da pe razatoarea mare.Se amesteca cu untul topit,sare si piper dupa gust si se pune in vasul termorezistent uns cu unt. Se preseaza si se ridica si...Citeste continuarea

Omleta cu legume, la tigaie

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Tocam ciupercile felii si le calim intr-o tigaie antiaderenta, presarand peste ele un praf de sare. Cand s-au calit si nu mai au zeama, le punem pe o farfurie. Taiem ardeiul gras cubulete mici...Citeste continuarea

Omleta cu sos de rosii

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

 Mai intai am taiat un dovlecel marisor felii si l-am pus la foc in tigaie cu putin ulei. Ar fi bine sa aveti in vedere sa ungeti tigaia bine cu ulei si pe peretii ei fiindca veti avea nevoie...Citeste continuarea

Orez cu lapte - desertul copilariei

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Am spalat bine orezul si l-am acoperit cu 1/2 parte apa. Masura mea a fost un bol de 350 ml. Am lasat orezul in apa 15 minute timp in care s-a marit volumul. Laptele l-am pus la fiert...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecei

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se trage in tigaie, in putin ulei de masline. Se adauga baconul feliat subtire si se mai lasa cateva minute pana se inmoaie. Ouale se bat bine si...Citeste continuarea

Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie antiaderenta prajim pe ambele parti feliutele subtiri de kaiser. Cand sunt aproape rumene,adaugam feliile de dovlecel si de rosie. Lasam sa se prajeasca cate un minut pe ambele...Citeste continuarea

Orez cu lapte si frisca lichida

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Punem intr-un vas cu fundul dublu laptele, orezul spalat, batonul de scortisoara, mierea si lasam sa fiarba la foc mic. Amestecam din cand in cand si avem grija sa nu dea pe afara din oala....Citeste continuarea

Omleta

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Intr-un bol punem ouale si le batem cu ajutorul unui tel.Adaugam sare si piper dupa gust.Adaugam si cascavalul ras. Separat ,intr-o tigaie punem la calit dovlecelul taiat in 4 si apoi...Citeste continuarea

Oua pe pat de legume cu mortadela

Postat de: kukibella in Aperitive / Garnituri

Se caleşte usturoiul,adaugandu-se pe rand ardeiul,ciupercile,mortadela,roşiile curatate de coaja şi taiate cubulete; Se calesc aprox.5-7 min. Se fac cuiburi ın cratita cu  legume...Citeste continuarea

Orez bali

Postat de: heera in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput se pune orezul la fiert. Apoi intr-un wok sau o tigaie mai inalta se pune pieptul de pui taiat cubulete la prajit cand e rumen se aduga ceapa cu ardeiul si ele taiate cubulete se...Citeste continuarea

Omleta sfaramata

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput  am batut ouale.   Apoi am ras cascavalul si l-am adaugat peste oua.   La final am adaugat putin de piper alb(pentru ca acesta nu este asa de concentrat ca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]