A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Panna cotta cu ciocolata alba

Postat de: simsim82 in Dulciuri

Se hidrateaza gelatina in apa rece  10 minute. Frisca se toarna intr-o craticioara si se adauga zaharul. Se pune craticioara pe foc mic si se lasa 5  minute, amestecand continuu....Citeste continuarea

Piroschi-pirosti

Postat de: nadea68 in Mancaruri de post

Intr-un bol punem drojdia o lingura de zahar si putina apa calduta.Lasam la crescut. Dupa 15 minute cand drojdia a crescut punem apa intr-un castron,adaugam drojdia amestecam si adaugam faina...Citeste continuarea

Pogaci cu jumari

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Dizolvam drojdia intr-o ceasca cu apa calduta si o lingura zahar tos . Se cerne faina si se amesteca cu drojdia crescuta , 2 oua , untura ,si sarea . Framantam aluatul adaugand din cand in...Citeste continuarea

Piept de pui in sos

Postat de: Dya in Pui

Pieptul de pui, taiat cubulete se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga legumule (cu exceptia celor doua rosii) tocate marunt si se calesc impreuna pana ce acestea devin translucide. Se...Citeste continuarea

Pachetele de primavara cu foi de orez

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pregatim umplutura prima oara: punem la scurs legumele din borcan, punem la incins un wok cu 2 linguri ulei de fistic (am avut eu), voi folositi ulei de susan, daca aveti. Punem in tigaie...Citeste continuarea

Paine

Postat de: Dya in Piine

Punem drojdia intr-un bol si o pasam cu zaharul pana se lichifiaza. O lasam la dospit 10-15 minte aproximativ. Intre timp cernem faina si presaram sarea. Formam o adancitura in mijlocul careia...Citeste continuarea

Pizza Capricciosa

Postat de: pity19 in Pizza

Pregatim blatul: Intr-un vas punem faina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in jumatate pahar cu apa calda. Amestecam bine aluatul pana devine ca cel de langosi. Acoperim cu un prosop si lasam la...Citeste continuarea

Porc cu Legume in stil chinezesc...

Postat de: Ina75 in Porc

Taiem carnea de porc in fasii de 0,5 cm, iar apoi bucatile obtinute le taiem in fasii tot de 0,5 cm. Taiem morcovii in cuburi de 1 cm. Taiem castravetii in cuburi de 1,5 cm. Tocam marunt...Citeste continuarea

Piept de pui Buffalo cu sos de branza

Postat de: Creatsa in Pui

Pieptul de pui l-am taiat in fasii subtiri si lungi.(aprox 12 bucati) L-am condimentat cu sare,piper ,boiaua dulce si boiaua iute si l-am lasat sa se odihneasca 15 minute. L-am trecut apoi...Citeste continuarea

Papricas de cartofi (de post)

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Se curata ceapa, ardeiul si cartofii. Ceapa o tocam marunt si ardeiul de asemenea. Apoi intr-o cratita (eu am folosit una de 3 l) se pune uleiul, ceapa tocata, usturoiul si ardeiul cu putina apa...Citeste continuarea

Prajitura Desteapta-Dukan

Postat de: JulyCris in Prajituri

Pt aceasta reteta,m-am inspirat de aici . Reteta initiala este cu 5 linguri de indulcitor, dar sincer,pt mine este foooarte dulce. Asa ca, data viitoare va fi cu 3, maxim 4 linguri de indulcitor....Citeste continuarea

Pâine integrală cu semințe

Postat de: Satisfyyourcravings in Piine

Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat neted care se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.  Se transferă într-un vas...Citeste continuarea

Paste la cuptor

Postat de: caroline in Farfalle

Punem apa la fiert .Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj .Cand au fiert le scurgem de apa. Intre timp punem intr-o tigaie...Citeste continuarea

Parizer pane reteta simpla si...

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust. Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la...Citeste continuarea

Pui cu sos picant

Postat de: farfuriavesela in Pui

Dupa cum va spuneam aceasta reteta este una foarte rapida, asa ca robotul de bucatarie ne va fi de mare ajutor pentru ca toate ingredientele, in afara de ciocanele, le mixam pana devin o pasta....Citeste continuarea

Piersici cu sos de ciocolata si coniac

Postat de: IonitaFlorinConstantin in Prajituri

Se pun intr-un vas: 300 grame de ciocolata,10 grame de coniac,20 grame apa. Se lasa la topit, pana se face ca o pasta. Se pun intr-un vas: 100 grame faina,1 lingurita mica de zahar,1 ou,1...Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de: xana in Paste

Punem apa cu sare pe foc si cand a inceput sa fiarba adaugam pastele. Le lasam la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp taiem ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei de...Citeste continuarea

Pulpa de curcan cu legume la cuptor

Postat de: timea in Curcan

Intr-un bol punem mai intai uleiul de masline. Ceapa o curatam si o tocam marunt iar usturoiul curatat il dam prin aparatul de pisat. Adaugam treptat toate condimentele insirate mai sus, turnam...Citeste continuarea

Pilaf cu pui

Postat de: bylaura in Pui

Pulpele se dezoseaza, se spala si se calesc in putin ulei (inabusite), cand sunt gata, se adauga legumele curate, spalate si tocate marunt. Dupa 10 min. se pune orezul si apa cat sa-l acopere....Citeste continuarea

Prajitura desteapta - Dukan

Postat de: Criss in Prajituri

Mai intai pregatim o termorezistenta pe care o tapetam cu hartie de copt. Separam ouale si batem albusurile spuma tare. Galbenusurile le amestecam cu indulcitorul si adauham crema de branza....Citeste continuarea

Prajitura cu mere ( de post )

Postat de: caroline in Prajituri

Mai intai incepem prin a face aluatul. Amestecam intr-un vas apa calduta ( NU fierbinte) cu uleiul,zaharul,un varf de sare si drojdia.Amestecam pana ce drojdia s-a dizolvat. Adaugam treptat...Citeste continuarea

Piure de cartofi

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Se spala si se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si un varf de cutit de sare . Se fierb acoperiti cu un capac  aproximativ 30 de minute. Se scurg...Citeste continuarea

Paste picante cu ton

Postat de: caroline in Penne

Curatam ceapa ,o spalam si o tocam cat mai marunt. Punem intr-o tigaie putin ulei de masline si calim ceapa impreuna cu usturoiul.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam . Adaugam...Citeste continuarea

Pâine de casă

Postat de: Satisfyyourcravings in Piine

Prin amestecarea tuturor ingredientelor se obține un aluat ce se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.  Se transferă într-un vas potrivit pentru...Citeste continuarea

Prajitura aromata

Postat de: farfuriavesela in Prajituri

Mixam galbenusurile cu zaharul si cu un praf de sare, adaugam apoi faina amestecata cu drojdia (1.5 gr drojdie uscata = o jumatate de lingurita), iaurtul, coaja si zeama de lamaie. Toate aceste...Citeste continuarea

Placinta cu branza greceasca Tiropita

Postat de: rena in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem branza feta sau telemeaua si o zdrobim cu  furculita, punem si branza dulce cu guda si amestecam usor, batem cele 2 oua si le amestecam in compozitia de branza, adaugam...Citeste continuarea

Piept de pui prajit

Postat de: babi5 in Pui

Se spala carnea, se tamponeaza cu un prosop  absorbant de surplusul de apa. Se portioneaza in patru bucati, apoi le batem . Intr-un castronel amestecam...Citeste continuarea

Prajitura cu visine in doua culori

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Am scos de seara visinele de la congelator,le-am pus intr-o sita si peste ele am pus o ceasca de zahar si le-am lasat pana a doua zi. Blat: Galbenusurile le frecam cu zaharul...Citeste continuarea

Penne la cuptor cu ciuperci și sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Penne

Pennele se fierb conform intrucțiunilor de pe ambalaj. Ceapa se călește 3 minute în unt. Se adaugă ciupercile, cimbru, sare, piper și usturoi. Se gătesc 8 minute. Se adaugă vinul...Citeste continuarea

Pilaf cu legume, de post

Postat de: Creatsa in Mancaruri de post

Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit impreuna cu uleiul pana s-a inmuiat . Cat timp se caleste ceapa am tocat ardeii cubulete mici. Am adaugat si ardeii peste ceapa si i-am mai lasat...Citeste continuarea

Peste fara os in vin

Postat de: pity19 in Peste

Pregatim pestele : condimentam , punem in tigaia incinsa cu putin unt ( cam 30 gr) , cateva bucatele de usturoi , lasam putin , intoarcem pe ambele parti , adaugam vinul , lasam 5 minute pe...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce

Postat de: pity19 in Prajituri

Pregatim aluatul : Punem faina intr-un vas , sarea ( un varf de lg ) , otetul ( o lg sau doua ) , margarina , amestecam ; Intindem  blatul subtire , adaugam ca umplutura stafidele ,...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute, învelite in...

Postat de: panacris in Pui

 Pulpele de pui se bat bine, de preferat într-o pungă mai groasă, sau între două folii alimentare, se sărează și se lasă la rece cât timp se prepară umplutura....Citeste continuarea

Paste cu anghinare si creveti

Postat de: danakarin in Mancaruri de post

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul. Caliti intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati ardeiul, roiile taiate cubulete, apoi crevetii...Citeste continuarea

Prajitura in 3 culori

Postat de: danielaR in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma si apoi adaugam zaharul. Punem si uleiul, iar la urma faina si praful de copt. Scoatem intr-un alt bol jumatate din aceasta...Citeste continuarea

Piept de pui Caju cu tăiței

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui...Citeste continuarea

Piept de pui în crustă de cocos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se dau bucățile de pui mai întai prin făină, apoi albușuri, apoi prin amestecul de panko și cocos. Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se gătesc 6 minute/...Citeste continuarea

Prajitura Sah

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma. Separat mixam galbenusurile cu zaharul pana se formeaza o crema, adaugam uleiul si laptele treptat peste galbenusuri amestecand...Citeste continuarea

Prajitura Delice cu nuca si ciocolata

Postat de: Luckycake in Prajituri

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare  adaugam apoi cate o lingura de  zahar pana cand devin lucioase si compacte, nu curg de daca le intorci in jos(daca aveti curaj  ) cam...Citeste continuarea

Punga vanatorului

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Amestecam faina cu praful de copt, se adauga pe rand ouale, untura, sarea si smantana si se framanta pana se obtine un aluat vartos. Ceafa, cascavalul si sunca se taie fidelute, se intinde o foaie...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si nuci

Postat de: aura78 in Prajituri

Bate bine ouale ,adauga putin cate putin zaharul .Adauga uleiul si vanilina sau vanilia ,depinde de ceea ce vrei sa pui .Adauga nucile si merele si amesteca bine Ia  o tava rotunda cu...Citeste continuarea

Pui la tigaie

Postat de: pity19 in Pui

Adaugam puiul desfacut si taiat uniform intr-o tigaie cu o cana de apa. Dupa ce apa a scazut, adaugam sare, piper, oregano. Dupa 10 minute adaugam sos de rosii, putin unt  si lasam putin pe...Citeste continuarea

Pachetele de primavara

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de legume

Se scoate aluatul la temperatura camerei. Se curata legumele. Se da morcovul pe razatoare. Ceapa verde se taie rondele. Rosia si usturoiul se toaca marunt. Zucchini se taie betisoare. Varza se...Citeste continuarea

Prajitura cu nectarine

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Nectarinele se taie feliute. Se bate ouale si se freaca cu zaharul pana acesta se dizolva. Se adauga laptele, esenta se vanilie, faina amestecata cu praful de copt, iar apoi uleiul....Citeste continuarea

Prajitura Zburlita

Postat de: Sasha1 in Prajituri

Topim untura  pe care o punem intr-un vas inalt, spargem ouale, adaugam zaharul, coaja de portocala, praful de copt si faina cat cuprinde, pana devine un aluat destul de omogen, ca cel pentru...Citeste continuarea

Paine cu verdeturi

Postat de: Bunica in Piine

Drojdia o punem intr-o cana si o dizolvam cu putina apa calda. Ceapa spalata si tocata marunt se marunteste bine in blender. La fel se procedeaza si cu patrunjelul. Intr-un vas de...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ardei

Postat de: sufletista in Pui

Pulpele de pui le spalam bine le condimentam cu sare si le prajim in putin ulei (cat sa se rumeasca putin) Le asezam intr-o tava (unsa cu ulei sau tapetata cu hartie) acoperim cu folia...Citeste continuarea

Pizza cu pui

Postat de: TAB1TA in Pizza

Aluat: Intr-un bol punem drojdia cu cele 2 lingurite de zahar, 2 lingurite faina si putina apa calduta, cat sa dizolvam totul. Se lasa 10 minute sa dospeasca. Intr-un vas se pune faina,...Citeste continuarea

Pangasius la cuptor

Postat de: pity19 in Pangasius

Pregatim pestele: Luam o bucata de peste pangasius file, condimentam cu sare, piper, oregano, curatam usturoi, taiem feliute si punem pe peste, adaugam in tava tapetata cu hartie de copt, punem...Citeste continuarea

Placinta de naut cu stracchino si...

Postat de: GretaRachita in Aperitive / Garnituri

Am cernut faina, am adaugat lent apa amestecand incontinu pentru a nu se forma cocoloase. Am adaugat un varf de cutit de sare si uleiul. Am lasat sa se odihneasca (intre 12 si 24 de ore) –...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]