A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Medovnik

Postat de: MyFancyCake in Torturi

Pentru blat: batem ouale cu zaharul la bain marie. Separat incalzim mierea cu untul pana incep sa fiarba. Cand ouale cu zaharul incep sa se incalzeasca turnam amestecul de miere si unt....Citeste continuarea

Tort cu mousse de zmeura si crema...

Postat de: Criss in Torturi

Blat: Ouale se separa, albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul si apa si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Ideal e sa se...Citeste continuarea

Tarta cu aluat de foietaj

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se taie cubulete, de marime potrivita. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se stropeste cu sosul de soia si se da la frigider pentru 15-20 de minute. Baconul se...Citeste continuarea

Toba

Postat de: mimmi in Mezel de casa

Stomacul porcului, besica se spala foarte bine (din multe ape), se verifica sa nu fie spart.  Se pun la foc foarte mic (sa nu se tulbure) cu sare, piper si foi dafin, cand se desprinde...Citeste continuarea

Trandafiri crocanti

Postat de: cocineraviajera in Dulciuri

500 gr faina se pun intr-un vas. Deasupra se adauga sarea, apa, uleiul si vinul. Se amesteca toate si daca mai este nevoie se mai adauga faina pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Se...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu iaurt

Postat de: dany_dumy2006 in Torturi

Intr-un castron se pune iaurtul. Separat se bate frisca bine bine, apoi se incorporeaza cu iaurtul si ananasul taiat bucatele si scurs de compot. Taiem si bucatile de rahat cubulete si le...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: EUGENIAivan in Torturi

Blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusuriile cu uleiul si sarea pana obtinem o maioneza. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se mai bat putin, apoi se...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si fructe de padure

Postat de: Retetegg in Torturi

Am taiat blatul in 3 si l-am insiropat cu sirop din: 200 ml apa, zahar vanilat, 150 gr zahar, esenta de rom. Plicurile de creme ole le-am amestecat cu restul de zahar si 600 ml lapte (pe...Citeste continuarea

Tort Giulia

Postat de: Giorgia_gio in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si cu zaharul. Galbenusurile le frecam cu ulei, amestecam cele doua compozitii, adaugam faina cernuta...Citeste continuarea

Tort de mere cu bezea

Postat de: alldaycooking in Torturi

Pandispan: Ouale le-am frecat cu fructoza, apoi am adaugat uleiul treptat, amestecand ca si la maioneza. Am adaugat laptele, apoi faina si am amestecat foarte bine pentru a se omogeniza...Citeste continuarea

Tort Trufa pentru anul 2012

Postat de: mamaieelena in Torturi

Se pune intr-o craticioara la foc 100 ml apa cu 150gr.zahar si 50 gr.cacao, se obtine un sirop mai gros si se da la rece. Untul moale se freaca cu restul de zahar se pun pe rand...Citeste continuarea

Tort Buturuga 2012

Postat de: MIUTA in Torturi

La inceput am facut glazura.Am topit pe baie de aburi smantana cu ciocolata.Am amestecat mereu pana s-a topit ciocolata.Am dat glazura la rece. Blatul :Se separa albusul de...Citeste continuarea

Tort de Anul Nou

Postat de: mirela0911 in Torturi

Se separa albusurile de galbenusuri. Se curata visinele din compot de samburi si se lasa sa se scurga bine. Se mixeaza bine untul cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga pe rand galbenusurile,...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si glazura de ciocolata

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Mixam ouale cu zaharul spuma. Apoi punem apa si uleiul. Incorporam praful de copt si esenta. La final punem faina treptat si amestecam bine pana obtinem compozitia blatului....Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: Silvioara in Torturi

Blatul se pregateste astfel : se separa albusul de galbenus, albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate pana devine o bezea tare. Galbenusurile se freaca cu uleiul si sarea pana...Citeste continuarea

Tort Gabriela

Postat de: giorgi in Prajituri

Blatul :Ouale se mixeaza cu zaharul si doua linguri de apa fierbinte pana se fac crema.Se adauga coaja si esenta de lamaie. Faina se pune peste amidon ,li se alatura si praful de copt si se cern...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu fructe

Postat de: pusikmea in Torturi

  Tiramisu reţetă cu fructe Pregatim crema: Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la baine - marine pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam marscapone, dupa...Citeste continuarea

Tort cu gutui, nuci şi migdale -...

Postat de: Oana in Torturi

Blatul de pandispan : Se prepara inainte, sa aiba timp sa se raceasca bine inainte de a fi taiat. Eu l-am facut dimineata si seara am pregatit cremele si l-am asamblat. Blatul trebuie taiat in...Citeste continuarea

Tort castel *** LA MULTI ANI 2012,...

Postat de: corina241 in Torturi

Blatul de cacao :Separam albusurile si le batem spuma,adaugam zaharul si mixam in continuare pana ce obtinem o bezea lucioasa.Galbenusurile le frecam cu uleiul pana obtinem o pasta ca o...Citeste continuarea

Tort Masquerade Coffee

Postat de: MyCookingLife in Torturi

Blat : Se bat galbenusurile cu zaharul si lichiorul. Se adauga ciocolata topita la bain-marie si lasata cateva minute sa se racoreasca. Se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se...Citeste continuarea

Tort din cupcakes "Manunchi de flori"

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Procedeul e foarte simplu: amestecati toate solidele, adica faina + praf copt + zahar tos + zahar vanilat, iar intr-un alt bol amestecati lichidele (lapte + cafea + coniac + unt topit si racit)....Citeste continuarea

Tort cu cremă de cafea

Postat de: anomisana in Torturi

Pentru blat separăm albuşurile de gălbenuşuri, topim crema de ciocolată puţin în cuptorul cu microunde cât să fie lichidă, apoi o amestecăm cu gălbenuşurile şi zahărul...Citeste continuarea

Tort cu ciocolată în 3 culori

Postat de: anomisana in Torturi

Pentru blat separăm albuşurile de gălbenuşuri, topim crema de ciocolată puţin în cuptorul cu microunde cât să fie lichidă, apoi o amestecăm cu gălbenuşurile şi zahărul...Citeste continuarea

Trufe de ciocolata cu nuci

Postat de: Julie in Prajituri

Se pune frisca intr-un vas, se adauga ciocolata rupta in bucati mai mici. Se aseaza vasul pe baie de aburi, amestecand continuu, pana cand se obtine o compozitie uniforma. Se da vasul deoparte si...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: mamaieelena in Mezel de casa

Am spalat si curatat toate organele de porc si carnea. Am pus apa la fiert si cand a clocotit am rasturnat-o peste ele intr-un lighean metalic si am acoperit pentru 15 minute. Dupa aceea am...Citeste continuarea

Tort special pentru Craciun

Postat de: mamaieelena in Torturi

In prima etapa am pregatit toate cremele care sunt 3 astfel: de cu o zi inainte am copt pe aragaz intr-o cratita dovleacul dat prin razatoare si am pus si cele 3 linguri cu miere si scortisoara. A...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si mac

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Punem faina intr-un vas, adaugam coaja rasa de la lamaie, untul moale, zaharul, galbenusurile, vanilia si sarea si framantam repede pana devine un aluat omogen. Formam o bila, o infasuram in folie...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: andreea123 in Torturi

Se fac 3 blaturi fiecare din 2 albuse batute bine cu 2 linguri de zahar, 1/2 lingura de faina si 40 g de nuci sau alune macinate. Se coc pe foaie de copt intr-o forma cu Ø 24 cm, la...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: Silvioara in Torturi

Blatul de tort este simplu, pandispan alb, facut din 4 oua pt. o cratita cu diametrul de aprox. 20 cm. Blatul se taie in doua parti. Pandispanul din 4 oua: Se separa galbenusurile de albusuri....Citeste continuarea

Tort steluta cu crema de visine si...

Postat de: Julie in Torturi

Blat : Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt. Aluatul se toarna in forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se...Citeste continuarea

Tort cu cremă de ciocolată şi...

Postat de: anomisana in Torturi

Pentru blat se separă albuşurile de gălbenuşuri, apoi se bat albuşurile cu zahăr, spumă tare. Separat se bat bine gălbenuşurile, peste care se toarnă ciocolata topită cu untul, dar...Citeste continuarea

Tort spirala - pentru tripla...

Postat de: adasev12 in Torturi

Blatul: ouale intregi se bat spuma cu zaharul si mierea.  Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si se amesteca usor cu lingura, dupa fiecare lingura de faina adaugata, pe rand. Se ia o...Citeste continuarea

Tort Mos Craciun - La multi ani...

Postat de: Retetegg in Torturi

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar pana s-a topit zaharul. Am adaugat esenta de lamaie si faina. Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare....Citeste continuarea

Tarta de fructe in caramel

Postat de: Steel79 in Prajituri

Se spala si se curata merele de coaja, apoi se taie felii semiluna. Intr-o tava se presara un strat de zahar pe toata suprafata acesteia si se aseaza pe aragaz la foc mic sa se caramelizeze....Citeste continuarea

Tort Mississippi

Postat de: andreea123 in Torturi

Blatul se face din biscuiti digestivi cu cacao (zdrobiti) care se amesteca cu untul (topit) si cu crema de ciocolata cu alune (gen Finetti). Se aseaza compozitia intr-o forma de tort...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure

Postat de: adasev12 in Prajituri

Mai intai am pus fructele de padure scurse de surplusul de suc ( am scurs cam 200 ml pe care l-am folosit la jeleu) cu 6 linguri zahar pe foc  si am lasat sa fiarba cam 10 minute, pana s-au...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: lia in Prajituri

Intr-o craticioara topim 3 linguri de zahar, pana devine aramiu, apoi il stingem cu apa. Lasam sa fiarba, la foc mic, pana se topeste zaharul caramelizat, dupa care dam siropul la rece. Intr-un...Citeste continuarea

Tort pentru sagetatoare

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Topim margarina la microunde sau pe baie de aburi. Aceasta o amestecam cu telul,impreuna cu zaharul,pana ce acesta din urma se topeste putin. Adaugam apoi apa minerala ,zeama de...Citeste continuarea

Turcoaicele Craciunului

Postat de: klausenburger in Dulciuri

  1.  Bate untul spuma, adauga zaharul si bate in continuare compozitia pana devine pufoasa. Adauga pe rand galbenusurile si bate aluatul bine pana la incorporarea fiecarui galbenus....Citeste continuarea

Tort de visine

Postat de: Maria68 in Torturi

Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa.Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat (cate 2 linguri)apa amestecand continuu.Cand am terminat...Citeste continuarea

Tort de vanilie cu jeleu de visine

Postat de: Ionutza in Torturi

Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul, iar albusurile cu praful de sare si apa se bat pana devin o spuma tare. Cele 2 compozitii se amesteca si se adauga faina cu praful...Citeste continuarea

Tarhon in otet

Postat de: Ubulika in Conserve

Tarhonul se spala , se lasa sa se usuce putin,se rup frunzele de pe tulpina si se indeasa  in borcanul spalat si uscat in prealabil.Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o...Citeste continuarea

Tort cu "peripetii"

Postat de: brunetica in Torturi

Incepem cu primul blat. Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le batem spuma cu zaharul si adaugam uleiul si esenta de rom, dupa care le...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Criss in Mancaruri de post

Se toaca ceapa marunt si ardeiul cubulete si se calesc in uleiul de masline. Se adauga ciupercile curatate, spalate, taiate in bucati nu foarte mici, pentru ca ele lasa apa si scad destul de...Citeste continuarea

Tartar de somon

Postat de: Kadia80 in Aperitive / Garnituri

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca cca 1 minut. Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Silvioara in Mancaruri de post

Ceapa se caleste in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit, pana devine putin aurie. Ciupercile se taie mai mare, se adauga peste ceapa si se stinge totul cu o cescuta mica de apa. Se acopera cu un...Citeste continuarea

Tagliatelle cu hribi

Postat de: lilik in Paste

Punem hribii la inmoi in apa calduta cel putin 30 de minute. Curatam cateii de usturoi si ii punem intregi cu putin ulei de masline pe foc si cand incepe sa se coloreze punem hribii...Citeste continuarea

Tocanita de curcan cu ciuperci si...

Postat de: adasev12 in Curcan

Carnea se pune la fiert si cand incepe sa dea in clocot se spumeaza bine, cam 10 minute. Se strecoara, apoi se taie bucatele. Se pune ulei intr-o cratita si se toaca marunt ceapa, se pune la...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: deliciousflavours in Torturi

Biscutii ii zdrobim bucatele, eu i-am pus in blenderul cu cutite dar numai putin ca altfel ies prea fini. Adaugam zaharul, cacaua, galbenusurile si nuca macinata. Amestecam cu mana si adaugam...Citeste continuarea

Tort cu gutui si crema de branza dulce

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru pandispan am frecat ouale cu fructoza, am adaugat uleiul si am amestecat pana la omogenizare. Ulterior am pus lapte si am amestecat foarte bine, am pus fulgii de grau si faina cu praful de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]