A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tochitura cu mamaliguta

Postat de: adasev12 in Porc

Carnita se taie bucatele mai mici, la fel si sunculita si se prajesc in putin ulei, apoi se adauga ceapa si se mai calesc cateva minute. Se pune apoi cate putina apa cat sa nu se prinda de fundul...Citeste continuarea

Tort cu fructe de padure

Postat de: diana_k in Torturi

blat : separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul apoi faina,cacaoa, praful de copt amestecam usor cu o lingura de jos in sus. Coacem blatul in...Citeste continuarea

Tort pentru prieteni

Postat de: aziz in Torturi

 Albusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana devin spuma.Incorporam apa si apoi galbenusurile pe rand.Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt apoi se incorporeaza in spuma de...Citeste continuarea

Tagliatelle cu vinete si parmezan

Postat de: MyFancyCake in Paste

Intr-un castron cernem faina sub forma de fantanita.  Adaugam 2 oua si sare. Amestecam usor si mai adaugam faina pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Lasam aluatul sa se odihneasca 1...Citeste continuarea

Tagliatelle cu somon si lime

Postat de: MyFancyCake in Paste

Somonul se curata si se spala, apoi se taie cubulete.  Incingem uleiul de masline intr-o tigaie, apoi adaugam usturoiul si 1/2 legatura de patrunjel tocat. Calim foarte putin apoi adaugam...Citeste continuarea

Tocana de pui

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea se condimenteaza si se prajeste pe ambele parti. Ceapa se caleste putin,se adauga gogosarii,se lasa sa se caleasca putin impreuna,se adauga pasta de tomate,carnea,sucul de rosii,se lasa...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: cristinne in Torturi

Se scobesc merele si se pun in tava rotunda. Se stropesc cu zahar (o lg), cu scortisoara. Se dau la cutpr pana se caramelizeaza si se inmoaie (max 15 min). Se face blatul: din albusurile batute...Citeste continuarea

Tort "Chocolate Hearts"

Postat de: MyCookingLife in Torturi

Blat : Se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se amesteca faina cu amidonul, cacao si praful de copt. Se cern. Se incorporeaza amestecul de faina in compozitia de oua si zahar...Citeste continuarea

Tort diplomat cu kiwi

Postat de: anomisana in Torturi

Pentru crema diplomat am curăţat mai întâi fructele de kiwi şi le-am tăiat felii, apoi am decupat câteva steluţe pentru decor. Restul le-am tăiat cubuleţe. Am amestecat...Citeste continuarea

Trifle

Postat de: Retetegg in Dulciuri

Pentru trifle folosim forme individuale, de preferat transparente (cupe, pahare, cesti, etc). Eu mi-am achizitionat 2 canite si le-am folosit pe acestea :) Primul strat a fost unul de...Citeste continuarea

Tort buturuga

Postat de: Criss in Torturi

Se bat albusurile spuma , se adauga zaharul si se bat pana se topeste zaharul si spuma e tare si lucioasa. Se adauga galbenusurile, apoi amestecand usor de sus in jos cu o paleta, adaugam si...Citeste continuarea

Taitei de casa, pentru supa

Postat de: Criss in Paste

Se face un aluat elastic si nelipicios. Daca mai e cazul, se mai adauga putina faina pana cand aluatul capata consistenta dorita, dupa care se trece la etapa urmatoare, se intinde foaia. Eu...Citeste continuarea

Tort cu budinca de caramel si...

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, apoi se toarna peste bezea....Citeste continuarea

Tocanita de soia cuburi reteta de post

Postat de: Camy_gby in Mancaruri de post

Cum se prepara Tocanita de soia cuburi reteta de post Pentru inceput, cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu vegeta( scrie pe ambalaj), insa daca doriti o aroma mai deosebita, puteti...Citeste continuarea

Tort cu bezea si ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Vom prepara mai intai blatul de bezea , prepararea acestuia durand cateva ore.  Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si esenta de vanilie, cate putin, si...Citeste continuarea

Tort Printesa

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul pe rand batand bine dupa fiecare, apoi se pun galbenusurile pe rand, uleiul, apa si faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tort Ramona (cu piersici şi...

Postat de: diaconta in Torturi

Preparare blat: Se separa ouale.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul.Se adauga treptat cele trei linguri de apa si uleiul,iar apoi mierea.Mixam pana cand zaharul se topeste si obtinem o spuma...Citeste continuarea

Tort Diplomat-doi ani de...

Postat de: ela in Torturi

Se pun bucatile de ananas la scurs intr-o sita. Radem coaja de la portocala,apoi o curatam,taiem feliile de portocala marunt si le punem la scurs peste ananas. Punem intr-un vas mic praful...Citeste continuarea

Tort Trenulet

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul batand bine dupa fiecare pana obtinem o spuma lucioasa. Se pun galbenusurile pe rand, uleiul,...Citeste continuarea

Tort cu foi coapte in tigaie

Postat de: iri_love in Torturi

Pentru foi: oul se amesteca cu zaharul, apoi se adauga laptele si uleiul pana se topeste zaharul, apoi se adauga bicarbonatul si la final faina pana se formeaza un aluat usor de modelat. Aluatul...Citeste continuarea

Tort cu mere coapte

Postat de: mimmi in Torturi

Spalam merele, le curatam de coaja si le scoatem cotorul. Intr-o tava rotunda caramelizam 6 linguri zahar inclusiv pe pereti si lasam pana se raceste. Umplem merele cu silvoita si le...Citeste continuarea

Turtite cu stafide

Postat de: bitza in Dulciuri

Faina se amesteca cu zaharul. Untul rece se taie bucatele, se adauga peste amestecul de faina si zahar si cu varful degetelor se amesteca cu faina pana vom obtine faramituri, apoi se adauga untura...Citeste continuarea

Tort 2012 cu crema de castane

Postat de: mimmi in Torturi

Am facut un blat de tort din 6 oua, pe care l-am taiat in 3, am insiropat fiecare felie cu un sirop din apa calduta, zahar vanilinat si esenta de rom. Pentru crema am folosit 500 g piure de...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars si mere

Postat de: mamaieelena in Torturi

Intr-o cratita mai adanca se pun la caramelizat 6 linguri cu zahar. Cand e gata se intoarce cratita peste tot, pentru ca zaharul caramelizat sa fie pe peretii interiori pana sus, apoi se pune...Citeste continuarea

Tochitura cu pireu

Postat de: Ubulika in Porc

Se prajeste carnea cuburi, dupa 5 minute si carnatii. Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie. Se pune ceapa in cratita, lasam 2 minute pana prinde o culoare aurie. Punem carnea inapoi si...Citeste continuarea

Tobite sau Roata carului

Postat de: vic in Prajituri

Crema : Se amesteca galbenusurile, zaharul, praful de ness sau cappuccino, cacao, vanilia, faina si laptele. Se pun la foc mic si se amesteca foarte bine, ca sa nu existe cocoloase, pana la...Citeste continuarea

Tort Orange Delight

Postat de: MyCookingLife in Torturi

Crema : Se amesteca sucul de la citrice cu zaharul si iaurtul. Se lasa la inmuiat gelatina 10 minute in apa rece, apoi se dizolva la bain-marie. Se amesteca cu 2-3 linguri din crema de iaurt,...Citeste continuarea

Tabouleh cu vinete

Postat de: MyFancyCake in Salate

Punem nautul intr-o sita si il spalam bine. Il lasam peste noapte intr-o craticioara cu apa. A doua zi il fierbem. Timpul de fierbere este de aproximativ 2 ore. In timp de nautul fierbe,...Citeste continuarea

Tort cu budinca

Postat de: Ubulika in Torturi

Facem un sirop din rom si zahar.Insiropam apoi blatul.Se face budinca de vanilie,se adauga zahar dupa gust.Se adauga untul in budinca fierbinte si se amesteca bine.Punem peste blat budinca ,apoi...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu fructe

Postat de: Ubulika in Prajituri

Tiramisu reţetă cu fructe Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Pentru crema, mixati mascarpone impreuna cu zaharul pudra pana obtineti o spuma omogena. Separati ouale,...Citeste continuarea

Tartine cu icre rosii

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Pregatim painea,o taiem patratele sau ii decupam miezul cu forme . Dam bucatile la cuptor pana se usuca usor. Le ungem cu unt, peste care vom pune cate un varf de cutit de icre rosii....Citeste continuarea

Trandafir cu rahat

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru prepararea aluatului se ia drojdia si se amesteca cu 2 linguri de zahar, apoi se adauga apa calduta si 3 linguri de faina formandu-se o maia care se lasa 10 minute sa creasca. Separat se ia...Citeste continuarea

Tort Mascota

Postat de: MyFancyCake in Torturi

Pentru coaja de portocala confiata am cumparat 3 portocale, le-am spalat bine bine si le-am curatat de coaja. De pe coaja am indepartat cu un cutit ascutit toata partea alba si am taiat-o in...Citeste continuarea

Tort "1000 de stele" de ciocolata...

Postat de: Maria68 in Torturi

Pentru blat , se incinge cuptorul la 180 grade. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu zahar, sare si 3 linguri de apa fierbinte. Se adauga albusurile batute, apoi faina amestecata cu praf de...Citeste continuarea

Tort cu nuci si crema de visine

Postat de: postavaru in Torturi

Pentru blat separam ouale si mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana spuma devine lucioasa. Adaugam pe rand galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare. Faina o...Citeste continuarea

Tort Diplomat acoperit cu pastă...

Postat de: anomisana in Torturi

Se prepară budinca urmând instrucţiunile de pe plic, dar cu 400 ml lapte. Se lasă să se răcească, dar se acoperă cu folie alimentară, să nu facă pojghiţă.Se pune gelatina la...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Se curata ciuperciile de coaja(eu asa le fac),se clatesc cu apa rece si se taie feliute.Se pun in ceaun ,deasupra punem lapte cat sa acopere si le punem la fiert! Separat punem morcovul ras si...Citeste continuarea

Tarta aperitiv

Postat de: Anamaria7 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, amestecam bine toate ingredientele (eu am folosit robotul), apoi formam o bila, o infoliem si o tinem la rece min 30min. Umplutura: Calim prazul feliat in unt, apoi adaugam...Citeste continuarea

Tort Excelent

Postat de: MIUTA in Torturi

  Blatul de cacao :Se separa ouale.Albusurile se bat separat cu zaharul si putina sare. Se adauga pe rand galbenusurile si se mixeaza usor.Se pune nuca macinata si se amesteca usor....Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, foi de...

Postat de: Oana in Torturi

Se prepara intai crema . Ciocolata rupta bucatele se amesteca cu smantana pentru frisca, intr-un vas cu pereti dubli. Se pune pe foc mic si se amesteca pana se topeste ciocolata, fara sa fiarba!...Citeste continuarea

Taietei chinezesti cu pui si legume

Postat de: Oana in Paste

Pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul si usturoiul ras. Se lasa la frigider 15 minute. Intre timp se pregatesc legumele. Se curata, se spala si se taie...Citeste continuarea

Tort cu nuca ,mure si mousse de banane

Postat de: Sidy in Torturi

  Preparam blatul 1. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Galbenusurile le amestecam cu zaharul pina se albesc apoi adaugam nuca...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Tiramisu reţetă cu blat Si-a luat mama "cuptior" electric :D:D:D si ce miiinunaaaate sunt toaaate acuuum, maai minunate ca inainte! :)) Pregatim o tava de 30cm x 40 cm....Citeste continuarea

Tort Eszterhazy

Postat de: miremirc in Torturi

Pentru blat : mixam albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul; la sfarsit adaugam pudra de migdale (eu am ales nuci prajite si macinate).  Din aceasta bezea...Citeste continuarea

Tort 'Pisica'

Postat de: Retetegg in Torturi

Blatul de tort taiat in 3 felii de orizontala l-am insiropat si l-am umplut pe 2 straturi cu frisca si felii de mandarina. Deasupra l-am imbracat in frisca, cu ajutorul sablonului am pudrat...Citeste continuarea

Tort rulada

Postat de: sufletista in Dulciuri

RULADA- Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,mixam galbenusurile cu uleiul,adaugam peste albusuri, amestecam usor dupa care adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu mascarpone si mozzarella

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta. Lasam 10 minute la dospit. In vasul masinii de paine (sau intr-un castron daca framantam manual) punem faina,...Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos

Postat de: simo_brkic in Torturi

Intr un bol batem oul cu putin zahar, in altul amestecam faina,z aharul ramas si praful de copt. Incet incet adaugam si oul cu zaharul ramas si laptele, pana cand obtinem o "crema"...Citeste continuarea

Tort cu budinca

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Mixam albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam bine adaugand galbenusurile. Adaugam faina cernuta cu praful de copt, apoi esenta.Turnam compozitia in tava si dam la cuptor pana trece...Citeste continuarea

Tort Panda

Postat de: Kadia80 in Torturi

Pentru blat : se amesteca intai prafurile 250 g faina alba, 15 g praf de copt, 5 g sare, 300 g zahar. Se topesc 100 g de unt in 235 de ml de lapte, in care se adauga...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]