Tort inima
Postat de: sufletista in TorturiMixam ouale cu sarea si zaharul cca 5-8 minute. Adaugam faina cernuta, esenta, colorantul si omogenizam cu o lingura. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor cca 25...Citeste continuarea
Tort cadou cu capsuni
Postat de: alba_zori in TorturiCu un pic de rabdarica facem si o buna prajiturica, deci incepem cu pregatirea pandispanului. Punem cele 4 oua mari intr-o craticioara impreuna cu zaharul 175 gr si aprindem focul dedesupt si...Citeste continuarea
Tort cu bezea
Postat de: sufletista in DulciuriAlbusurile se bat spuma tare cu sarea, se adauga 3 linguri de zahar si se mixeaza bine ,adaugam inca 3 linguri de zahar si mixam pana se topeste si obtinem o bezea ferma. Intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea
Tort inimioare din savarină
Postat de: botcrina in TorturiSeparăm 6 ouă, peste gălbenuşuri punem jumătate din plicul de praf de copt apoi îl stigem cu zeamă de lămâie, şi amestecăm bine. Batem albuşurile până...Citeste continuarea
Tort cu lamaie si bezea
Postat de: postavaru in TorturiIncepem sa pregatim bezeaua . Batem albusurile spuma cu cu un praf de sare. Adaugam apoi treptat zaharul si mixam pana devine spuma lucioasa si face "tzepi". Adaugam si zeama de lamaie...Citeste continuarea
Tort Nesquik
Postat de: miremirc in TorturiFoi : mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, apoi faina amestecata cu nucile macinate . Omogenizam si intindem in forma de tort (d=25 cm) unsa cu putin ulei si tapetata cu...Citeste continuarea
Tort Valentine's
Postat de: timea in TorturiBlat: Batem ouale tare pana se deschid la culoare. Adaugam apoi pe rand mixand pe treapta mica: zaharul, zaharul vanilat, uleiul si cafeaua lichida. La final incorporam faina amestecata cu...Citeste continuarea
Tortulet inimioara
Postat de: lia in TorturiIntindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimioare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu frisca
Postat de: Maria68 in PrajituriTiramisu reţetă cu frisca Aranjam piscoturile pe o farfurie. Preparam 150 ml cafea expreso din cafeaua macinata, lasam sa se raceasca putin si turnam peste piscoturi. Separam...Citeste continuarea
Tartă cu ciocolată
Postat de: sisterskitchen in Prajituri1. Amestecaţi făina, cacaoa şi sarea. 2. Adăugaţi zahărul pudră şi untul. 3. Adăugaţi ciocolata topită şi răcită si amestecaţi până ce compoziţia devine uşoară,...Citeste continuarea
Tort "Paris-Brest"
Postat de: diana_k in Torturifoile: punem apa la fiert cu sarea si adaugam untul, cand s-a topit oprim focul si turnam toata faina odata. Cu o lingura de lemn amestecam repede si energic pana se desfac toate cocoloasele....Citeste continuarea
Tort de branza dulce cu mandarine
Postat de: danakarin in PrajituriFrecam zaharul cu untul spuma, adaugam oul, si apoi faina si praful de copt, framantam un aluat fraged cu acare tapetam forma de tort cu diametru de 26 -2 8 de cm. Ametecam bine ingredientele...Citeste continuarea
Tort Miraj
Postat de: giorgi in TorturiNucile eu obisnuiesc sa le si prajesc un pic.In rest procedam ca la orice pandispan,separam albusuri de galbenusuri.Albusurile le batem cu un praf de sare pana se fac spuma apoi punem zaharul si...Citeste continuarea
Tort cu blat de zmeura si crema de...
Postat de: mimmi in DulciuriCel putin cu 1 zi inainte pregatim fondantul,care trebuie sa stea peste noapte intr-un loc racoros. Punem marshmallows intr-un vas cu pereti inalti(pt ca se umfla tare),peste adaugam 3...Citeste continuarea
Tort Cremşnit
Postat de: diaconta in DulciuriIncepem cu prepararea aluatului foietaj. Cernem faina,adaugam sarea,galbenusurile,apa minerala si otetul.Framantam un aluat elastic care nu se mai lipeste de mana.Daca e nevoie mai adaugam faina...Citeste continuarea
Tarta cu praz
Postat de: miremirc in Aperitive / GarnituriPentru aluat : intr-un castron cernem faina si o amestecam cu un praf de sare si untul moale la temperatura camerei. Adaugam apoi oul si framantam un aluat pe care il intindem intr-o...Citeste continuarea
Tort Inima Pentru Indragostiti
Postat de: marinicayou10 in TorturiCrema: Galbenusurile se amesteca cu telul cu zaharul si laptele si se pune pe foc pana se ingroasa putin.Se da la rece. Se pune gelatina in 100 ml apa rece sa se inmoaie.Albusurile se...Citeste continuarea
Tort de clatite cu ciocolata si...
Postat de: Camy_gby in TorturiPentru clatite: Se mixeaza ouale cu zaharul, sarea. Treptat se adauga laptele si faina, avand grija sa nu se formeze cocoloase. La sfarsit se adauga uleiul si vanilia. Eu adaug ulei in...Citeste continuarea
Tort Fedora - cu mascarpone si fructe
Postat de: adina_tm in TorturiSe pun intr-un castron galbenusurile ,se adauga zaharul, se freaca bine ,spumos cu mixerul la viteza medie ,se pune treptat mascarponele si dupa ce s-a omogenizat ,se pune frisca lichida si...Citeste continuarea
Tort Kinder Pingui
Postat de: deyutzky in TorturiFoile(blatul): Untul se freasca cu zaharul peste care se adauga albusurile batute spuma, amestecand bine. Peste aceasta compozitie se adauga treptat faina amestecata cu cele 8 linguri de...Citeste continuarea
Tort de ciocolata a la mami
Postat de: VERONICA2607 in TorturiBLAT : Ouăle se separă, albușurile de gălbenușuri.Albușurile cu un praf de sare se bat/mixează spumă,apoi adaugăm zaharul treptat și mixăm până ce acesta se dizolva complet.La...Citeste continuarea
Telemea de vaca
Postat de: MyFancyCake in Aperitive / GarnituriAvem nevoie de 3 litri de lapte. Fierbem laptele. Dintr-un litru de lapte pregatim iaurt. Eu am facut iaurtul cu ajutorul iaurtierei.Daca nu aveti iaurtiera,umplem 2 borcane cu lapte...Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: Kadia80 in PrajituriSe amesteca faina, sarea, praful de copt cu amestecul de unt, ou, apa, zahar si lamaie. Se imparte in doua, dintr-una se intinde o foaie care se pune pe hartie de copt, pe fundul tavii de copt....Citeste continuarea
Tort Spirala cu fructe
Postat de: mimmi in TorturiBlatul: Separam ouale(care trebuie tinute la temperatura camerei inainte de folosire) si le punem in doua vase diferite, galbenusurile le frecam impreuna cu zaharul, uleiul,...Citeste continuarea
Tort simplu
Postat de: antici_gabytza in TorturiPregatim frisca batand bine smantana cu zaharul pana se dizolva zaharul bine, iar la sfarsit adaugam intaritorul de frisca. Apoi pregatim siropul: punem apa la fiert cu plicurile de zahar...Citeste continuarea
Tortillas
Postat de: elucubratiiculinare in PiineÎntr-un castron cernem făina cu praful de copt și cu sarea. Adăugăm apa și uleiul și amestecăm bine. Transferăm aluatul pe o suprafață plană presărată cu făina și...Citeste continuarea
Tort Pian
Postat de: miremirc in TorturiBlat : mixam ouale cu zaharul spuma , adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacao si nucile macinate. Aceasta compozitie o impartim in 2 si coacem 2 blaturi intr-o forma de tort rotunda...Citeste continuarea
Tartine cu icre rosii
Postat de: Retetegg in Aperitive / GarnituriFiecare serveste icrele asa cum ii plac, cu ce fel de paine doreste, cu sau fara unt si castravete, cu sampanie, etc. Eu azi va prezint cum le-am mancat noi, fiindca noua asa ne-au placut :)...Citeste continuarea
Tarta crown
Postat de: anaiss in PizzaSe pune intr-un castron faina si se face un cuibusor in mijloc unde se toarna drojdia dizolvata in putina apa calduta. Apoi se adauga lingura de ulei de masline si sarea. Se amesteca putin,...Citeste continuarea
Tort cu budinca
Postat de: antici_gabytza in TorturiBatem albusurile spuma cu zaharul, adaugam usor cate un galbenus. Adaugam zaharul vanilat, esenta, cacaoa si praful de copt amestecat cu putina faina, apoi adaugam faina cat cuprinde cat sa iasa...Citeste continuarea
Tort de biscuiti cu budinca
Postat de: timea in TorturiIntr-un bol zdrobim biscuitii cu mana si amestecam cu cele 2 linguri de cacao. Punem laptele pe foc impreuna cu zaharul si lasam sa fiarba 5 min. Luam de pe foc si adaugam margarina amestecand...Citeste continuarea
Tort de portocale si ciocolata
Postat de: Brindusa in TorturiCu o zi inainte se face curdul de portocale. Pentru asta amesteca 2 linguri de suc portocale cu gelatina si lasa deoparte. Intr-o craticioara amesteca restul de suc de portocale, galbenusurile,...Citeste continuarea
Toroş cu cârnaţi
Postat de: botcrina in Mancaruri cu carneLuăm varza murată din butoi şi o punem o oră in apă rece pentru a ieşi sarea din ea. Încingem uleiul şi călim cârnaţii tăiaţi rondele, apoi stoarcem varza şi o adăugăm...Citeste continuarea
Taitei de casa cu lapte
Postat de: iri_love in DulciuriLaptele se pune la fiert, se adauga cele 4 linguri de zahar, cu esenta, scortisoara si zaharul pudra vanilat. Cand aproape a fiert laptele se adauga taiteii (pe care ii aveti prezentati intr-o...Citeste continuarea
Tort Mikey Mouse cu cremă de lămâie
Postat de: anomisana in TorturiMai întîi am făcut crema ganash din 200 gr ciocolată albă mărunţită şi topită în 200 ml frişcă lichidă. Am lăsat-o să se răcească bine, apoi am mixat-o până...Citeste continuarea
Tort Mikey Mouse cu cremă diplomat...
Postat de: anomisana in TorturiPentru jeleu şi crema de vişine am dezgheţat vişinele şi le-am scos sâmburii, apoi le-am pus la fiert într-un sirop făcut din 250 ml suc de vişine, la care am adăugat...Citeste continuarea
Tort pentru Denis
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, galbenusurile amestecate cu uleiul, iar la final se incorporeaza cu miscari usoare faina amestecata cu praful...Citeste continuarea
Tagliatelle quatro formaggi
Postat de: simona119 in PasteIntr-o oala, puneti apa cu putina sare si un strop de ulei de masline, si fierbeti pastele pentru 6-10min (in functie de indicatiile de pe cutie). Intr-o tigaie incinsa, topiti putin unt si...Citeste continuarea
Triple chocolate cake
Postat de: irena in TorturiBlatul :Se bat f bine ouale cu zaharul,se adauga prin sita faina amestecata cu cacao si praful de copt si se adauga untul topit.Se amesteca usor cu o lingura, pana se omogenizeaza...Citeste continuarea
Taitei de casa fara ou
Postat de: iri_love in PasteApa se pune intr-un vas cu un pic de sare dupa care se adauga faina si se framanta un aluat pe care sa il putem modela. Aluatul se imparte in doua si se ia o bucata si se intinde cu un...Citeste continuarea
Tartine haioase pentru cei mici
Postat de: simona119 in Mancare copiiAm taiat bagheta in doua, pe lung, si fiecare felie in 3. Feliile inferioare ale baghetei le-am uns cu unt, apoi am adaugat crema de branza pufoasa si am trecut la decor: am taiat o...Citeste continuarea
Taitei ondulati gratinati
Postat de: mihaelar63 in PasteFierbeti pastele in apa sarata conform indiicatiilor de pe pachet . Caliti usor carnatul rondele , prazul, ardeiul tocat + pasta de kapia . Atentie , nu mai este nevoie de sare...Citeste continuarea
Tarte cu piersici
Postat de: Oana in PrajituriJumatatile de piersici din compot se pun la scurs si se pastreaza compotul. Se opresc 3 bucati pentru ornat, restul se vor folosi la crema. Se topeste untul si se lasa la racit. Se pune faina...Citeste continuarea
Tocanita de gaina de casa cu pilaf...
Postat de: Sidy in PuiGaina se spala bine si se transeaza in bucati mai mici.Ceapa se curata si se soteaza in putin ulei. Adaugam pasta de gogosari , usturoiul presat, boia, piper , sare si...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si fructe de padure
Postat de: jolygina in TorturiAmestecam faina cernuta cu cacaua ,zaharul ,praful de copt si sarea . Amestecam laptele cu uleiul si batem bine cu ouale intregi pana se omogenizeaza ,turnam amestecul fainos peste si...Citeste continuarea
Taitei cu lapte
Postat de: MotanLaOale in DulciuriLaptele se pune la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste se pun taiteii si se fierb 10 minute. Se pune si zaharul si se mai fierbe 5 minute. Se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat,...Citeste continuarea
Tort crema de zahar ars
Postat de: nadiuta123 in TorturiSe caramelizeaza zaharul intr-o cratita se intinde bine in toata cratita si pe margini si se lasa la racit. Se amesteca cu telul ingredientele pentru crema dupa care se adauga in cratita...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata
Postat de: sabiradu in TorturiSeparam ouale,batem albusul spuma cu zaharul ,adaugam galbenusurile si amestecam usor. Cernem faina impreuna cu cacoa si praful de copt si le amestecam usor in oua.Coacem blatul intr-o tava unsa...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu frisca
Postat de: deliciousflavours in DulciuriTiramisu reţetă cu frisca Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf, pana isi schimba culoarea si creste in volum. Apoi incorporam treptat cu o...Citeste continuarea
Taitei cu varza
Postat de: panacris in Mancaruri de postVarza se curata de frunzele vestejite si se taie fideluta cu rindeaua sau robotul de bucatarie! Atentie, nu se freaca varza cu sare!!! Intr-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la...Citeste continuarea