A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarte cu crema de vanilie

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Amestecam ouale cu zaharul,sarea,vanilia,amidonul,laptele si frisca,omogenizam bine ,apoi punem la foc mic amestecul pentru 5 minute pana se ingroase.La final punem si scortisoara dupa gust....Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone si mousse...

Postat de: Criss in Torturi

Blatul: (identic cu cel de la prajitura Padurea Neagra) Galbenusurile se freaca cu zahar, vanilie , apa si ulei pana devin albe si spumoase. Se adauga faina amestecata cu cacao si praf de...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ciuperci si...

Postat de: ela in Pui

Pieptul de pui il taiem cubulete si il punem intr-o tigaie cu putin ulei si il prajim putin. Ciupercile le scurgem de zeama,le spalam si le stoarcem de apa si le adaugam peste carne si mai...Citeste continuarea

Turnulete cu ciocolata

Postat de: mon in Prajituri

Bati albusurile spuma tare, adaugi zaharul pudra si bati pana se topeste. Adaugi treptat galbenusurile batute cu zaharul vanilat, faina cernuta cu 20 g cacao, amestecand usor de jos in sus.Torni...Citeste continuarea

Tort Barbie

Postat de: Maria68 in Torturi

Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa. Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat (cate 2 linguri) apa amestecand continuu. Cand am terminat...Citeste continuarea

Tort Excelent

Postat de: cristinne in Torturi

Blatul: Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca albusurile bine pana isi tripleaza volumul, se adauga zaharul. Se adauga usor galbenusurile si la final faina cernuta vanilia si sarea....Citeste continuarea

Tortulete de strudel cu mere si pere

Postat de: alba_zori in Prajituri

Incepem cu umplutura,taiem merele si perele cubulete(lasam felii lungi de mar pt ornat)le punem intr-un bol,impreuna cu toate ingredientele,cel mai bine e sa puneti de toate si ce bun iese o sa va...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: RuxyRux in Mancaruri cu carne

Tot ce avem de facut este sa taiem dupa dorinta mai marunt sau mai mare ingredientele, sa ungem apoi o tava cu ulei atat cat dorim si sa le prajim usor la foc mic pana se rumenesc, incepem cu...Citeste continuarea

Tartine cu piure de avocado si...

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

Feliile de bacon se prajesc la gratar pana devin crocante. Intre timp, taiati in doua un fruct de avocado si scoateti-i samburele. Scoateti pulpa cu o lingurita si amestecati-o cu 1 catel de...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: diana_k in Torturi

Blatul: separam ouale. Albusurile le mixam, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma densa, lucioasa. Adaugam galbenusurile, mai mixam foarte putin, doar pana acestea...Citeste continuarea

Tort "Magia iernii"

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Mixam albusele cu un praf de sare apoi adaugam 50 g zahar si mixam pana spuma devine lucioasa. Separat mixam galbenusele cu apa fierbinte. Adaugam apoi restul de zahar si mierea si...Citeste continuarea

Tort ametitor

Postat de: giorgi in Torturi

Construim foile de bezea separat. Batem cate doua albusuri cu un praf de sare ,pana se face spuma.Adaugam  4 linguri de zahar si zahar vanilat si batem dupa fiecare lingura pana se face o...Citeste continuarea

Tort cu crema ganache

Postat de: angyb in Torturi

Crema: Topiti pe abur ciocolata impreuna cu 200 ml de frisca si amestecati bine pana devine o crema. Puneti crema la rece. Intre timp bateti frisca apoi adaugati incet crema de ciocolata si...Citeste continuarea

Tort Hello Kitty

Postat de: miha in Torturi

Blaturi: Procesul de preparare este acelasi, doar ca am copt de 2 ori, unul in tava dreptunghiulara de 25/35 cm si unul rotund in tava cu diametrul de 24 cm. Albusurile se bat spuma...Citeste continuarea

Tarta cu Mere si Crema de Vanilie

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Intr-un vas punem untul taiat cubulete,oul,zaharul si un praf de sare.Se amesteca cu mixerul pana la omogenizare.Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta cu mana pana rezulta o...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, visine si nuca

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru blatul de cacao am batut spuma albusurile, apoi am adaugat treptat fructoza si apoi galbenusurile. Am amestecat spuma cu cele 2 linguri de faina si cacao si am copt la 180 de grade Celsius....Citeste continuarea

Tort diplomat cu mascarpone -...

Postat de: adasev12 in Torturi

Galbenusurile se freaca spuma cu 10 lg zahar si o vanilie apoi se adauga crema mascarpone si se omogenizeaza bine. Se transfera vasul la bain-marie. laptele se incalzeste binisor cu o vaniliesi...Citeste continuarea

Tarta mediteraneeana cu branza si...

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Decongelam aluatul. Tapetam o tava rotunda cu unt si intindem aluatul astfel incat sa imbracam si peretii acesteia. Intepam cu ajutorul unei furculite aluatul din loc in loc. In timp ce incalzim...Citeste continuarea

Tarta minunata de lamaie

Postat de: CaroleCuisine in Prajituri

Pentru blatul de tarta: Punem intr-un castron 1 ou si 100 g de zahar,amestecam cu mixerul,adaugam faina si amestecam cu lingura de lemn. Adaugam untul la temperatura camerei si amestecam bine...Citeste continuarea

Tort Zebră (2) pentru Rareş

Postat de: diaconta in Torturi

Blat: Se impart cantitatile in doua si preparam doua blaturi. Se separa ouale.Cele 5galbenusuri se mixeaza cu zaharul pana se obtine o spuma densa.Laptele se incalzeste putin si se...Citeste continuarea

Tartine cu icre negre de capelin si...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Bagheta se taie felii subtiri, se pun intr-o tava, tapetata cu foaie de pergament, la copt, in cuptorul, preincins, pentru cca. 5 minute. Se scot tartinele se ung cu unt, se aseaza felii mici de...Citeste continuarea

Tartine cu icre de cega

Postat de: Ina in Peste

Feliem painea,  o prajim , apoi o portionam in bucati mai mici.  Ungem cu unt feliile inca fierbinti si intindem usor bobitele de icre de cega , deasupra. Servim ca atare, sau ca...Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone si...

Postat de: silvi0ara in Torturi

Albusurile se bat spuma tare cu sarea ,zaharul .Se incorporeaza treptat galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul iar la final,faina,cacaoa si praful de copt.Totul se amesteca usor de jos in...Citeste continuarea

Tartine cu icre

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

Intindem putin unt pe painea prajita si racita, apoi repartizam cateva icre rosii, un sfert de felie de lamiae si o feliuta de maslina. Asezam tartinele pe un platou si servim. Pofta buna!...Citeste continuarea

Tarta sarata cu conopida si dovleac

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Aluatul dupa pregatire se tine la frigider cel putin jumatate de ora. Scoatem intindem foaie punem in tava pentru tarta intepam cu furculita si dam iar la frigider 10 minute. Prajm ceapa...Citeste continuarea

Tarta cu branza dulce si zmeura

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. (Daca vom alege sa preparam ambele tarte cu branza dulce vom adauga la blat sase linguri de...Citeste continuarea

Tort special

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Prima data punem fructele de padure la decongelat pe o sita. Acum pregatim blatul: Separam ouale. Albusurile le mixam spuma cu zaharul pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate...Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Preparam blatul: Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. Rezulta o coca fina pe care o vom imparti in doua bucati pe care le...Citeste continuarea

Traistute cu ciuperci

Postat de: MyFancyCake in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat amestecam drojdia cu zaharul si cu 50 ml lapte caldut. Lasam sa dospeasca 10 minute, apoi o turnam peste faina. Amestecam usor, adaugam laptele, sarea si uleiul. Framantam si lasam...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si caramel

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Galbenusurile se bat uleiul pana devin ca o crema, apoi se...Citeste continuarea

Taitei cu lapte

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Punem laptele pe foc impreuna cu zaharul brun,dupa care adaugam si esentele si zaharul vanilat.Se adauga si taiteii rupti in doua si scortisoara. Dupa ce a dat un clocot punem si coaja de...Citeste continuarea

Tort Sweet Love

Postat de: alieli in Torturi

Blat Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat galbenusurile se freaca cu uleiul. Se incorporeaza compozitia din galbenusuri in spuma de albusuri si se adauga faina...Citeste continuarea

Tarta cu biscuiti si prune confiate

Postat de: CaroleCuisine in Prajituri

Pasul 1: Intr-o cana cu ceai cald punem stafidele si prunele confiate.Le lasam sa se inmoaie Pasul 2: Sfaramam biscuitii,ii punem intr-un bol impreuna cu,ouale...Citeste continuarea

Tarta rapida cu pui

Postat de: CaroleCuisine in Pui

Punem intr-o tava foaia de copt, apoi aluatul. Il aranjam frumos, indoim marginile. Intr-un bol batem ouale, adaugam branza si apoi carnea tocata si ingredientele(sare,piper,marar...Citeste continuarea

Tocanita de fasole pastai cu pui

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Tocam o ceapa marunt, morcovul il radem si le punem la calit. Adaugam si aripioarele de pui dupa care adaugam apa cat sa acopere si lasam la fiert. Punem si condimentele, adaugam fasolea pastai...Citeste continuarea

Tort Cifra 4

Postat de: corina241 in Torturi

Blatul: Separam albusurile pe care le batem spuma tare,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste ,iar bezeaua devine lucioasa. Galbenusurile frecate cu uleiul se incorporeaza in beazaua de...Citeste continuarea

Tort Kinder Pinguin

Postat de: angyb in Torturi

Bateti ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, zaharul si faina amestecata cu cacao si drojdia(puteti pune praf de copt). Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz si se pune in cuptor la 150 de...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata

Postat de: ionela2682 in Torturi

Blatul: -se amestecă intr-un castron făina , zahărul , pudra de cacao , praf de copt , bicarbonat de sodiu şi sare . - batem putin  ouale, untul...Citeste continuarea

Tort cub de lapte acoperit cu...

Postat de: anomisana in Torturi

Pentru cremă am păstrat 150 ml lapte iar pe restul l-am pus la fiert cu ciocolata albă, mărunţită. Între timp am amestecat cele 4 linguri de zahăr cu amidon şi laptele păstrat, iar...Citeste continuarea

Tort "Black forest"

Postat de: mihaelaradu in Torturi

Blatul:    Pudra de cacao se dizolva cu apa fierbinte si se lasa la racit. Albusurile se bat spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Galbenusurile se freaca cu restul de...Citeste continuarea

Trigoane cu carne de vitel

Postat de: Oana in Vita

Carnea fiarta de vitel se lasa la racit, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Prazul de taie rondele subtiri, iar ciupercile feliute subtiri. Se pune putin ulei intr-o tigaie de...Citeste continuarea

Tort cu visine si ciocolata -...

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile impreuna cu-n praf de sare adaugand treptat zaharul pana obtinem o compozitie care la atingere formeaza tepi, lucioasa si...Citeste continuarea

Tocanita de cerb cu sos de vin,...

Postat de: danakarin in Mancaruri cu carne

Carnea se spala, se zvanta, se curata de pielite si se taia cubulete. Incalzim intr-o tigaie  o lingura de ulei, adaugam carnea, o prajim pe toate partile, o scoatem si in zeama lasata,...Citeste continuarea

Tort Red Velvet

Postat de: miremirc in Torturi

 Pentru blat : spalam o sfecla mai mare si o punem la fiert in apa. Cand furculita intra usor in sfecla, inseamna ca este fiarta. O lasam sa se raceasca, o curatam de coaja, apoi cantarim...Citeste continuarea

Tort Diplomat 2

Postat de: soryna1981 in Torturi

Blat : Albusurile cu un praf sare se mixeaza pana devin spuma, se pune pe rand zaharul se mixeaza pana se face albusul tare ca de bezea. Intr-un bol separat se amesteca galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tortulet cu animalute

Postat de: soryna1981 in Torturi

Se aprinde aragazul si se lasa la foc mic. Intre timp pregatim blatul. Blatul: Ouale intregi se pun intr-un bol cu un praf sare, se mixeaza pana isi dubleaza volumul,se pune zaharul si zaharul...Citeste continuarea

Tort cu visine (2)

Postat de: danakarin in Torturi

Am scurs visinile intr-o strecuratoare si le-am pus intr-o cratita cu diametru de aprox. 24 cm, le-am presarat cu 2 linguri de zahar si am dat un clocot pana s-a topit zaharul. Am pregatit...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: soryna1981 in Torturi

- Se pune gelatina intr-un ibric in 100 ml apa si se lasa cca 10 min la hidratat. Dupa cele 10 min se pune pe foc mic si se amesteca continuu cateva secunde, doar pana ce devine lichida, dar sa nu...Citeste continuarea

Tagliatelle cu varza si sunculita

Postat de: adasev12 in Paste

Se caleste putin sunculita taiata cubulete in ulei, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se mai lasa doua-trei minute sa se inmoaie. Varza se taie fasiute subtiri si se adauga la compozitie, se...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: laviniaticu in Prajituri

Aluatul: Se pune faina intr-un vas, se adauga zaharul + cel vanilat, sarea, praful de copt si untul taiat cubulete. Se framanta bine bine bine pana prinde consistenta si arata ca in a doua poza....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]