A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta cu rabarbar si branza de vaci

Postat de: postavaru in Prajituri

Din faina unt, zahar si ou framantam un aluat mai tare. Formam o bila din aluat pe care o invelim in folie alimentara si o dam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura:...Citeste continuarea

Tocanita de pui a la mirela_sagi

Postat de: mirela_sagi in Mancaruri cu carne

 Ceapa o tocam marunt. Tocam fasiute ardeiul, taiem in bucati rosiile. Incingem putin uleiul in cratita, adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie, adaugam si putina apa. Punem...Citeste continuarea

Tarta cu branza si capsuni

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

blat: mixam ouale spuma cu zaharul. adaugam apa,praful de copt si esenta de vanilie. la urma incorporam faina. ungem o tava rotunda cu putina margarina,punem hartie de copt si punem...Citeste continuarea

Tort ciocolatos

Postat de: ionela2682 in Torturi

-albusurile batute spuma cu putina sare,adauga zaharul si mixam  pana obtinem  bezea -galbenusurile se amesteca cu 3-4 lg ulei si cacao -se combina cele doua compozitiii,se adauga...Citeste continuarea

Tajina de pui cu lamai murate

Postat de: mitinita in Pui

Lamaile murate:   Se spala bine si se sterilizeaza borcanul. Lamaile se sterg bine si se spala cu putin detergent ptr a scapa de ceara si substantele de pe coaja. Se sterg...Citeste continuarea

Tarta cu branza si mere

Postat de: mimmi in Dulciuri

Separam ouale,albusurile le batem spuma tare,peste galbenusuri adaugam zaharul si le mestecam bine pana isi dubleaza volumul. ' Peste galbenusuri adaugam faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Tortilla De Patatas(Cartofi)

Postat de: dana1986 in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa taiata marunt si cartofii(curatati, spalati si taiati cubulete).Adaugam sare , vegeta, piper dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic...Citeste continuarea

Tort Kodrit Kadir- Reteta cu...

Postat de: bitza in Torturi

Blat: Oul se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza. Faiana se amesteca cu cacaua si praful de copt si se incorporeaza in crema de oua. Crema:...Citeste continuarea

Tocanita de pui in paine

Postat de: miha in Pui

Aluat: Se dizolva drojdia cu putina apa calduta, se adauga uleiul, sarea, zaharul si restul de apa. Faina se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă in cupe

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Tiramisu reţetă in cupe Intr-un castron amestecam frisca cu zaharul si intaritorul de frisca pana obtinem o consistenta tare, apoi adaugam mascorpone si esenta de vanilie. Intr-o farfurie...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si crema de vanilie

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o forma de tarta, unsa cu ulei...Citeste continuarea

Tarta cu sparanghel si somon fumé

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri

Cuptorul il preincalzesti la 200 de grade. Sparanghelul se pune intr-o sita, deasupra unei oale in care fierbe apa, se acopera si se lasa sa fiarba asa vreo 15-20 de min. Apoi il scurgi...Citeste continuarea

Tarta taraneasca

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca faina cu sarea, untul moale si oul, se framanta si se da la frigider 30 de minute. Se intinde aluatul si se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt, se imbraca si peretii vasului si...Citeste continuarea

Tortul de ziua mea

Postat de: Retetegg in Torturi

Am insiropat blatul cu sampanie. Primele 2 straturi le-am umplut cu gem de zmeura, iar deasupra am pus frisca. Pe margine am asezat piscoturi taiate pe jumatate. Am decorat cu ornamente...Citeste continuarea

Tort rosu

Postat de: sufletista in Torturi

BLAT -Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se da drumul la cuptor. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu praful de sare si apoi se adauga zaharul si se bate pana devine o spuma lucioasa....Citeste continuarea

Tort zebra cu branza si capsuni

Postat de: Corina33 in Torturi

Se bate bine cu mixerul oul cu zaharul ptr blat, pana se topeste zaharul. Se se adauga celelalte ingrediente si se framanta bine. Se pune intr-o tava de tort de 26 cm diametru unsa cu unt si se...Citeste continuarea

Tartă cu pui şi smântână

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Aluatul de tartă l-am întins în tavă, l-am înţepat cu furculiţa, am pus o mână zdravăna de fasole boabe (ca să nu se ridice şi să se umfle şi să se tragă de pe...Citeste continuarea

Tarta cu mascarpone si capsuni.

Postat de: elena1988 in Prajituri

Intindem aluatul de tarta si il coacem in tava de tarta pentru 20 de minute. Facem sarlota de vanilie si apoi o amestecam cu mascarpone. Dam crema la frigider pana se raceste aluatul de...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu piscoturi

Postat de: mamaieelena in Torturi

Crema care se face din lapte 225 ml, zahar 180 g si cele 9 galbenusuri pe foc mic, dar sa nu clocoteasca. Iintre timp se pune gelatina la inmuiat, iar  cand crema este gata si gelatina...Citeste continuarea

Tort Panna Cotta cu capsuni

Postat de: RuxyRux in Torturi

Blatul : Punem la mixer, ouale cu zaharul, apoi vanilia si faina plus praful de copt. Topim untul si in el ciocolata. Lasam putin sa se raceasca. Incingem cuptorul la 180 grade, tapetam...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: mimmi in Torturi

Mod preparare blat : Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul pana se dubleaza cantitatea. Adaugam cacaoa si amestecam. Batem bine bine albusurile,le adaugam peste...Citeste continuarea

Turte ca la bunica

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Punem faina intr-un bol. apa o punem pe foc si o facem putin calduta. drojdia o frecam cu o lingurita zahar. turnam drojdia peste faina. presaram si sarea si zaharul si amestecam putin...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu inghetata

Postat de: deyutzky in Torturi

Inmuiem biscuitii in lapte...se pun 3 straturi de biscuiti iar intre ele se adauga 2 straturi de inghetata.Pregatim frisca conform intructiunilor de pe pachet. Ornam cu frisca si cu cereale. Se da...Citeste continuarea

Tort cu crema stilla dolce

Postat de: mihaelab in Torturi

BLATUL Am separat galbenusurile de albusuri ,iar albusurile le-am mixat spuma cu un praf de sare. Cand spuma s-a intarit am adaugat putin cate putin zaharul. Am mixat bine zaharul, apoi am...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci champignon

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Se caleste intr-o cratita ceapa taiata fin si morcovul dat pe razatoarea mica.Dupa cateva minute se pun cele doua linguri de pasta de ardei si se mai caleste inca 2 minute.Se pun ciupercile...Citeste continuarea

Trandafiri aperitiv

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Taiem foietajul fasii de cca 2 cm latime. Salamul il taiem felii subtiri si fiecare felie o taiem in jumatate. Punem pe toata fasia felii de salam si rulam. Dintr-o fasie de foietaj...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie

Postat de: MIUTA in Torturi

Se prepara crema de lamaie din cele doua plicuri cu 500 ml lapte si 10 linguri de zahar pudra. Se amesteca siropul de fragute cu putina apa.In acest suc se insiropeaza jumatate din piscoturi si...Citeste continuarea

Tort cu iaurt si visine

Postat de: ionela2682 in Torturi

-albusurile se bat spuma cu putina sare dupa care se adauga zaharul, -se continua mixarea pana obtinem bezeaua -galbenusurile se amesteca cu uleiul,se toarna peste bezea, -se adauga...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: MIUTA in Torturi

Se caramelizeaza 8 linguri de zahar atat cat sa fie auriu.Se opreste focul si se pune peste zaharul caramelizat 150 g unt.Merele se curata de coaja,se scobesc in interior(se scoate casuta...Citeste continuarea

Tort Zebra

Postat de: carmenvlad in Torturi

Blatul se poate prepara intreg si apoi sectiona sau se pot prepara doua blaturi din aceeasi compozitie (ingredientele se impart in doua) asa cum am facut eu. Blatul se prepara astfel: se separa...Citeste continuarea

Tort de sarbatoare

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul : Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, galbenusurile si uleiul batand bine dupa fiecare. Faina, cacaoa si praful de copt se amesteca si...Citeste continuarea

Tort Constantin si Elena

Postat de: Corina33 in Torturi

Se bat bine ouale, apoi se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat si se mai bate pana se topeste. Se cerne faina peste ouale batute si se inglobeaza cu grija. Se preincalzeste cuptorul la 180...Citeste continuarea

Tweety din budinca

Postat de: jolygina in Dulciuri

Punem sa fiarba 400 ml lapte la fiert impreuna cu zaharul. Intr-o cana amestecam praful de budinca cu laptele ramas Cand laptele a inceput sa clocoteasca adaugam si praful de budinca care a...Citeste continuarea

Tarta cu fructe cu blat de pandispan

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1.Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si...Citeste continuarea

Tort cu alune de padure si mascarpone

Postat de: ana in Torturi

Blatul: Daca alunele nu sunt prajite le rumenim putin in cuptor dupa care le frecam in maini pentru a le decoji.Cand s-au racit le maruntim la robot sau le dam prin masina. Apoi separam...Citeste continuarea

Tocanita de post

Postat de: carla_26 in Mancaruri de post

Morcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc. Se adauga apa si celelalte legume. Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad. Citeste continuarea

Tort Cameo

Postat de: esmerandra in Torturi

Am inceput joi si am facut toate bucatile de asamblare din royal icing. Sambata am facut blaturile. Blaturile se fac in felul urmator: Se bat ouale cu zaharul (eu folosesc robot de...Citeste continuarea

Tarta cu trei feluri de ceapa

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Pentru a face aluatul amestecam toate ingredientele, pana abtinem un aluat neted. Facem o bila, o invelim in folie alimentara si o punem in frigider pentru 30 minute. In acest timp pregatim...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim blatul: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul,...Citeste continuarea

Tort trenulet

Postat de: Criss in Torturi

Pentru blat , se separa ouale, albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, vanilia, apa, uleiul si se bat pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga faina...Citeste continuarea

Tocana de cartofi

Postat de: mihaelab in Mancaruri de legume

Am curatat ceapa,morcovul si pastarnacul dupa care le-am taiat si le-am calit . Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi.Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat cartofii,delikatul si am pus apa cat...Citeste continuarea

Tort cu ananas

Postat de: ella49 in Torturi

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,apoi se adauga zahar putin cate putin amestecand.Se pune si zaharul vanilat.Apoi punem galbenusurile amestecate cu praful de copt.Apoi faina cat...Citeste continuarea

Tochitură

Postat de: Retetegg in Porc

Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece. Am tocat in bucati carnea de porc. Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar...Citeste continuarea

Tort Cenusareasa

Postat de: cec in Torturi

Blat: Intr-un bol am amestecat faina, amidonul, cacaua si praful de copt Intr-un alt bol am batut albusurile cu un praf de sare. Am adaugat 50 g zahar si am batut spuma In alt lighean am...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: sufletista in Dulciuri

se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se incorporeaza oul, vanilia, margarina, branza de vaci sau iartul si zaharul. Se modeleaza in forma de bila si se lasa 1 ora la frigider...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea si zaharul pana obtinem un amestec ferm , apoi adaugam apa si galbenusurile frecate cu ulei. Amestecam usor...Citeste continuarea

Tort Arici

Postat de: burdulea56 in Torturi

Se rup biscuitii in bucati mai mici si ii amestecam cu celelalte ingrediente (miere, cacao, nuca, unt....). Compozitia trebuie sa aibe consistenta aceleia pentru salam de biscuti. Daca mai este...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: miremirc in Prajituri

  Tiramisu reţetă cu frisca Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pudra pana se albesc, adaugam mascarpone si mixam pana la omogenizare completa.   Separat batem frisca, apoi...Citeste continuarea

Tort cos cu flori

Postat de: cec in Torturi

Mixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Cu o lingura sau cu paleta mixerului, lasam sa cada putin aluat pe intreaga suprafata a...Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Torturi

Pentru blat, freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi rand pe rand cate o lingura de apa fiarta. Adaugi faina amestecata inainte cu praful de copt si nucile pisate. Albusurile le bati spuma...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]