Tarta cu rabarbar si branza de vaci
Postat de: postavaru in PrajituriDin faina unt, zahar si ou framantam un aluat mai tare. Formam o bila din aluat pe care o invelim in folie alimentara si o dam la frigider 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura:...Citeste continuarea
Tocanita de pui a la mirela_sagi
Postat de: mirela_sagi in Mancaruri cu carneCeapa o tocam marunt. Tocam fasiute ardeiul, taiem in bucati rosiile. Incingem putin uleiul in cratita, adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie, adaugam si putina apa. Punem...Citeste continuarea
Tarta cu branza si capsuni
Postat de: rocsi_1612 in Prajituriblat: mixam ouale spuma cu zaharul. adaugam apa,praful de copt si esenta de vanilie. la urma incorporam faina. ungem o tava rotunda cu putina margarina,punem hartie de copt si punem...Citeste continuarea
Tort ciocolatos
Postat de: ionela2682 in Torturi-albusurile batute spuma cu putina sare,adauga zaharul si mixam pana obtinem bezea -galbenusurile se amesteca cu 3-4 lg ulei si cacao -se combina cele doua compozitiii,se adauga...Citeste continuarea
Tajina de pui cu lamai murate
Postat de: mitinita in PuiLamaile murate: Se spala bine si se sterilizeaza borcanul. Lamaile se sterg bine si se spala cu putin detergent ptr a scapa de ceara si substantele de pe coaja. Se sterg...Citeste continuarea
Tarta cu branza si mere
Postat de: mimmi in DulciuriSeparam ouale,albusurile le batem spuma tare,peste galbenusuri adaugam zaharul si le mestecam bine pana isi dubleaza volumul. ' Peste galbenusuri adaugam faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea
Tortilla De Patatas(Cartofi)
Postat de: dana1986 in Aperitive / GarnituriIntr-o tigaie punem uleiul, ceapa taiata marunt si cartofii(curatati, spalati si taiati cubulete).Adaugam sare , vegeta, piper dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic...Citeste continuarea
Tort Kodrit Kadir- Reteta cu...
Postat de: bitza in TorturiBlat: Oul se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza. Faiana se amesteca cu cacaua si praful de copt si se incorporeaza in crema de oua. Crema:...Citeste continuarea
Tocanita de pui in paine
Postat de: miha in PuiAluat: Se dizolva drojdia cu putina apa calduta, se adauga uleiul, sarea, zaharul si restul de apa. Faina se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă in cupe
Postat de: divainbucatarie in PrajituriTiramisu reţetă in cupe Intr-un castron amestecam frisca cu zaharul si intaritorul de frisca pana obtinem o consistenta tare, apoi adaugam mascorpone si esenta de vanilie. Intr-o farfurie...Citeste continuarea
Tarta cu capsuni si crema de vanilie
Postat de: Julie in PrajituriBlat: Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o forma de tarta, unsa cu ulei...Citeste continuarea
Tarta cu sparanghel si somon fumé
Postat de: Dulceatadetrandafiri in Aperitive / GarnituriCuptorul il preincalzesti la 200 de grade. Sparanghelul se pune intr-o sita, deasupra unei oale in care fierbe apa, se acopera si se lasa sa fiarba asa vreo 15-20 de min. Apoi il scurgi...Citeste continuarea
Tarta taraneasca
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriSe amesteca faina cu sarea, untul moale si oul, se framanta si se da la frigider 30 de minute. Se intinde aluatul si se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt, se imbraca si peretii vasului si...Citeste continuarea
Tortul de ziua mea
Postat de: Retetegg in TorturiAm insiropat blatul cu sampanie. Primele 2 straturi le-am umplut cu gem de zmeura, iar deasupra am pus frisca. Pe margine am asezat piscoturi taiate pe jumatate. Am decorat cu ornamente...Citeste continuarea
Tort rosu
Postat de: sufletista in TorturiBLAT -Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se da drumul la cuptor. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu praful de sare si apoi se adauga zaharul si se bate pana devine o spuma lucioasa....Citeste continuarea
Tort zebra cu branza si capsuni
Postat de: Corina33 in TorturiSe bate bine cu mixerul oul cu zaharul ptr blat, pana se topeste zaharul. Se se adauga celelalte ingrediente si se framanta bine. Se pune intr-o tava de tort de 26 cm diametru unsa cu unt si se...Citeste continuarea
Tartă cu pui şi smântână
Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / GarnituriAluatul de tartă l-am întins în tavă, l-am înţepat cu furculiţa, am pus o mână zdravăna de fasole boabe (ca să nu se ridice şi să se umfle şi să se tragă de pe...Citeste continuarea
Tarta cu mascarpone si capsuni.
Postat de: elena1988 in PrajituriIntindem aluatul de tarta si il coacem in tava de tarta pentru 20 de minute. Facem sarlota de vanilie si apoi o amestecam cu mascarpone. Dam crema la frigider pana se raceste aluatul de...Citeste continuarea
Tort Diplomat cu piscoturi
Postat de: mamaieelena in TorturiCrema care se face din lapte 225 ml, zahar 180 g si cele 9 galbenusuri pe foc mic, dar sa nu clocoteasca. Iintre timp se pune gelatina la inmuiat, iar cand crema este gata si gelatina...Citeste continuarea
Tort Panna Cotta cu capsuni
Postat de: RuxyRux in TorturiBlatul : Punem la mixer, ouale cu zaharul, apoi vanilia si faina plus praful de copt. Topim untul si in el ciocolata. Lasam putin sa se raceasca. Incingem cuptorul la 180 grade, tapetam...Citeste continuarea
Tort Padurea Neagra
Postat de: mimmi in TorturiMod preparare blat : Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul pana se dubleaza cantitatea. Adaugam cacaoa si amestecam. Batem bine bine albusurile,le adaugam peste...Citeste continuarea
Turte ca la bunica
Postat de: rocsi_1612 in PiinePunem faina intr-un bol. apa o punem pe foc si o facem putin calduta. drojdia o frecam cu o lingurita zahar. turnam drojdia peste faina. presaram si sarea si zaharul si amestecam putin...Citeste continuarea
Tort de biscuiti cu inghetata
Postat de: deyutzky in TorturiInmuiem biscuitii in lapte...se pun 3 straturi de biscuiti iar intre ele se adauga 2 straturi de inghetata.Pregatim frisca conform intructiunilor de pe pachet. Ornam cu frisca si cu cereale. Se da...Citeste continuarea
Tort cu crema stilla dolce
Postat de: mihaelab in TorturiBLATUL Am separat galbenusurile de albusuri ,iar albusurile le-am mixat spuma cu un praf de sare. Cand spuma s-a intarit am adaugat putin cate putin zaharul. Am mixat bine zaharul, apoi am...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci champignon
Postat de: MIUTA in Aperitive / GarnituriSe caleste intr-o cratita ceapa taiata fin si morcovul dat pe razatoarea mica.Dupa cateva minute se pun cele doua linguri de pasta de ardei si se mai caleste inca 2 minute.Se pun ciupercile...Citeste continuarea
Trandafiri aperitiv
Postat de: mimmi in Aperitive / GarnituriTaiem foietajul fasii de cca 2 cm latime. Salamul il taiem felii subtiri si fiecare felie o taiem in jumatate. Punem pe toata fasia felii de salam si rulam. Dintr-o fasie de foietaj...Citeste continuarea
Tort cu crema de lamaie
Postat de: MIUTA in TorturiSe prepara crema de lamaie din cele doua plicuri cu 500 ml lapte si 10 linguri de zahar pudra. Se amesteca siropul de fragute cu putina apa.In acest suc se insiropeaza jumatate din piscoturi si...Citeste continuarea
Tort cu iaurt si visine
Postat de: ionela2682 in Torturi-albusurile se bat spuma cu putina sare dupa care se adauga zaharul, -se continua mixarea pana obtinem bezeaua -galbenusurile se amesteca cu uleiul,se toarna peste bezea, -se adauga...Citeste continuarea
Tort de mere
Postat de: MIUTA in TorturiSe caramelizeaza 8 linguri de zahar atat cat sa fie auriu.Se opreste focul si se pune peste zaharul caramelizat 150 g unt.Merele se curata de coaja,se scobesc in interior(se scoate casuta...Citeste continuarea
Tort Zebra
Postat de: carmenvlad in TorturiBlatul se poate prepara intreg si apoi sectiona sau se pot prepara doua blaturi din aceeasi compozitie (ingredientele se impart in doua) asa cum am facut eu. Blatul se prepara astfel: se separa...Citeste continuarea
Tort de sarbatoare
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul : Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, galbenusurile si uleiul batand bine dupa fiecare. Faina, cacaoa si praful de copt se amesteca si...Citeste continuarea
Tort Constantin si Elena
Postat de: Corina33 in TorturiSe bat bine ouale, apoi se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat si se mai bate pana se topeste. Se cerne faina peste ouale batute si se inglobeaza cu grija. Se preincalzeste cuptorul la 180...Citeste continuarea
Tweety din budinca
Postat de: jolygina in DulciuriPunem sa fiarba 400 ml lapte la fiert impreuna cu zaharul. Intr-o cana amestecam praful de budinca cu laptele ramas Cand laptele a inceput sa clocoteasca adaugam si praful de budinca care a...Citeste continuarea
Tarta cu fructe cu blat de pandispan
Postat de: alinutza1983 in Prajituri1.Separam in 2 castroane bine degresate si uscate albusurile de galbenusuri; apoi batem bine de tot albusurile cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar, dupa care incorporam si...Citeste continuarea
Tort cu alune de padure si mascarpone
Postat de: ana in TorturiBlatul: Daca alunele nu sunt prajite le rumenim putin in cuptor dupa care le frecam in maini pentru a le decoji.Cand s-au racit le maruntim la robot sau le dam prin masina. Apoi separam...Citeste continuarea
Tocanita de post
Postat de: carla_26 in Mancaruri de postMorcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc. Se adauga apa si celelalte legume. Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad. Citeste continuarea
Tort Cameo
Postat de: esmerandra in TorturiAm inceput joi si am facut toate bucatile de asamblare din royal icing. Sambata am facut blaturile. Blaturile se fac in felul urmator: Se bat ouale cu zaharul (eu folosesc robot de...Citeste continuarea
Tarta cu trei feluri de ceapa
Postat de: divainbucatarie in Aperitive / GarnituriPentru a face aluatul amestecam toate ingredientele, pana abtinem un aluat neted. Facem o bila, o invelim in folie alimentara si o punem in frigider pentru 30 minute. In acest timp pregatim...Citeste continuarea
Tort cu capsuni
Postat de: pusikmea in TorturiPregatim blatul: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul,...Citeste continuarea
Tort trenulet
Postat de: Criss in TorturiPentru blat , se separa ouale, albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, vanilia, apa, uleiul si se bat pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga faina...Citeste continuarea
Tocana de cartofi
Postat de: mihaelab in Mancaruri de legumeAm curatat ceapa,morcovul si pastarnacul dupa care le-am taiat si le-am calit . Cartofii i-am curatat si i-am taiat cuburi.Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat cartofii,delikatul si am pus apa cat...Citeste continuarea
Tort cu ananas
Postat de: ella49 in TorturiSe separa ouale.Albusurile se bat spuma,apoi se adauga zahar putin cate putin amestecand.Se pune si zaharul vanilat.Apoi punem galbenusurile amestecate cu praful de copt.Apoi faina cat...Citeste continuarea
Tochitură
Postat de: Retetegg in PorcAm spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece. Am tocat in bucati carnea de porc. Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar...Citeste continuarea
Tort Cenusareasa
Postat de: cec in TorturiBlat: Intr-un bol am amestecat faina, amidonul, cacaua si praful de copt Intr-un alt bol am batut albusurile cu un praf de sare. Am adaugat 50 g zahar si am batut spuma In alt lighean am...Citeste continuarea
Tarta cu lamaie si bezea
Postat de: sufletista in Dulciurise amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se incorporeaza oul, vanilia, margarina, branza de vaci sau iartul si zaharul. Se modeleaza in forma de bila si se lasa 1 ora la frigider...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata
Postat de: gaby_d in TorturiBlat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea si zaharul pana obtinem un amestec ferm , apoi adaugam apa si galbenusurile frecate cu ulei. Amestecam usor...Citeste continuarea
Tort Arici
Postat de: burdulea56 in TorturiSe rup biscuitii in bucati mai mici si ii amestecam cu celelalte ingrediente (miere, cacao, nuca, unt....). Compozitia trebuie sa aibe consistenta aceleia pentru salam de biscuti. Daca mai este...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu frisca
Postat de: miremirc in PrajituriTiramisu reţetă cu frisca Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pudra pana se albesc, adaugam mascarpone si mixam pana la omogenizare completa. Separat batem frisca, apoi...Citeste continuarea
Tort cos cu flori
Postat de: cec in TorturiMixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Cu o lingura sau cu paleta mixerului, lasam sa cada putin aluat pe intreaga suprafata a...Citeste continuarea
Tort cu nuca de cocos
Postat de: Dulceatadetrandafiri in TorturiPentru blat, freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi rand pe rand cate o lingura de apa fiarta. Adaugi faina amestecata inainte cu praful de copt si nucile pisate. Albusurile le bati spuma...Citeste continuarea