A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita din carne de porc cu couscous

Postat de: maxion in Porc

pregatim carnea daca este taiata bucati mari le mai taiem noi mai mici, sunculita o taiem bucatele ,dupa care le punem intrun castron si le condimentam bine cu...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu orez de post

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

Tocam ceapa marunt, morcovul il dam pe razatoare si le punem intr-o tigaie impreuna cu 2 liguri de ulei si cu 1 pahar de apa, foile de dafin si le lasam pana se inmoaie bine. Intr-o alta...Citeste continuarea

Tort de 27 pe 27

Postat de: deyutzky in Torturi

Pt frisca: Intr-un bol punem laptele rece(150ml) turnam praful de frisca, batem bine cu mixerul, adaugam intaritorul si mai batem cu mixerul 2-3 min.Punem la rece pana sunt gata si cremele....Citeste continuarea

Tort Castel

Postat de: gamilici in Torturi

Se vor face 2 blaturi, unul ca baza pentru castel, iar din al 2-lea vom pregati baza pentru turnulete. Blaturi : 1-ul blat : Din 12 oua : Se separa albusurile de...Citeste continuarea

Terina de legume cu branza

Postat de: carmenvlad in Aperitive / Garnituri

Se amesteca branza rasa cu smantana si se lasa deoparte. Se taie dovleceii rondele, se oparesc 5-6 minute in apa cu sare. Se scot, se trec putin in apa rece cu gheata si se lasa sa se scurga....Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: carmenvlad in Mancaruri de post

Se caleste in ulei  ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile intregi. Se adauga vinul si pasta de tomate. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba acoperite la foc mic 15-20...Citeste continuarea

Taglierini cu pui, rosii Cirio si...

Postat de: RuxyRux in Paste

Modul de preparare este unul destul de simplu. Pieptul se taie in bucati mici aproximativ de dimensiuni egale. Se incinge uleiul in tigaie, avand grija sa adaugam si doua linguri de apa,...Citeste continuarea

Tocana de cartofi

Postat de: mimmi in Mancaruri cu carne

Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o taiem marunt,morcovii felii subtiri si le calim in putin ulei. Dupa ce s-au calit,adaugam carnatul taiat felii si suncata taiata cubulete. Le...Citeste continuarea

Tortulet de clatite

Postat de: cristinne in Torturi

Se face un mix din toate ingrediente (fara dulceata :P) si se coc clatitele. Apoi se umplu cu dulceata una cate una turnulet. Pe margini am pus dulceata de gutui iar in mijloc de capsuni....Citeste continuarea

Tochitura Cirio

Postat de: Sidy in Mancaruri cu carne

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste. Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si fructe...

Postat de: lilik in Dulciuri

Pregatirea aluatului: cernem faina cu praful de sare pe masa si in mijloc facem o fantana unde vom pune celelalte ingrediente,apoi amestecam totul cu varful degetelor. aluatul obtinut il...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: Dya in Torturi

Modul de pregatire a blatului: Incepem prin separarea oualor:  mixam albusurile impreuna cu  zaharul, pana cand obtinem o spuma cu o consistenta tare, in timp ce...Citeste continuarea

Tort Saint Honore cu iaurt si fructe

Postat de: silvi0ara in Torturi

Se pune la fiert laptele,sarea,zaharul si untul,se lasa sa dea in clocot,apoi se adauga faina dintr-o data si se amesteca pana ce aluatul se desprinde de pe fundul vasului.Se lasa sa se...Citeste continuarea

Tort rapid

Postat de: kamy in Torturi

Piscoturile se inmoaie scurt in compotul de ananas si se aseaza in capacul de la o yena dreptunghiulara.Se face crema de vanilie dupa instructiunile de pe plic si se mai adauga putina esenta de...Citeste continuarea

Tort camasa de politist 2

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim blatul: Separa albusurile de galbenus, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile pe rand, apoi uleiul, laptele, nuca...Citeste continuarea

Tocanita cu soia

Postat de: LUK in Mancaruri de post

  Punem soia la fiert in apa cu sare.Lasam sa fiarba 10min.Intre timp curatam si spalam cartofii cubulete.Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem si ardeiul cubulete mici.Punem ceapa la calit...Citeste continuarea

Tortilla

Postat de: mitinita in Piine

Se face un aluat din toate ingredientele. Se lasa sa se odihneasca,acoperit in folie,30 de minute. Se fac 8 bilute care se acopera ca sa nu se usuce. Se formeaza tortilla una cate una si...Citeste continuarea

Trigoane cu carne

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Foile  de placinta se lasa la dezghetat. Carnea se caleste in 2 linguri ulei cu ceapa taiata marunt, sare si piper. Cand a scazut zeama si carnea este facuta se lasa la racit. Dupa...Citeste continuarea

Tort de capsuni

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Torturi

Se freaca galbenusurile cu 6 linguri de zahar, se adauga albusurile batute spuma, faina amestecata cu praful de copt se toarna in ploaie, pui si zaharul vanilat. Totul se mixeaza bine si se...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu orez

Postat de: miremirc in Mancaruri de post

  Spalam orezul in 2-3 ape; il lasam in apa rece pentru 20 minute.   Taiem ceapa si o calim in ulei, intr-o craticioara, cam 2-3 minute.   Luam de pe foc si adaugam boia, sare...Citeste continuarea

Tarta de branza cu visine

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Mai inati pregatim o forma de tort cu peretii detasabili, ungand-o cu putin ulei ( pentru a ne fi mai usor sa scoatem prajitura ). 2. Zdrobim biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie (...Citeste continuarea

Tort egiptean

Postat de: ExploraCuisine in Torturi

Mai intai ne ocupam de foi. Maruntim 40 g nuci caju pentru prima foaie. Separam 2 albusuri de galbenusuri si batem albusurile spuma cu 2 linguri zahar. Adaugam alunele macinate amestecate cu...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu orez (de post)

Postat de: kamy in Mancaruri de post

Intr-o cratita se pun doua linguri de ulei,se caleste putin ceapa,se adauga cartofi taiati cubulete(sau cum doriti),sare,piper,dafinul si apa sa-i acopere.Cand sunt aproape fierti se pune pasta de...Citeste continuarea

Tort

Postat de: sabiradu in Torturi

Punem gelatina la inmuiat in zeama de la un compot. Pregatim blatul:  Separam ouale, batem albusurile spuma cu zahar, adaugam apa, amestecand incet turnam galbenusurile, apoi faina...Citeste continuarea

Tort festiv

Postat de: sabiradu in Torturi

Se separa ouale, se bate albusul spuma tare impreuna cu zaharul, se adauga galbenusurile frecate impreuna cu uleiul si apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Faina se cerne impreuna cu...Citeste continuarea

Tarta delicioasa

Postat de: lilik in Dulciuri

Pregatirea blatului: punem untul sa se inmoaie la temperatura camerei,dupa care il amestecam cu zaharul pana se face ca o crema,dupa care adaugam ouale,amestecam si la sfarsit adaugam...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: sufletista in Torturi

Zaharul se pune pe fundul cratitei in care facem tortul si se netezeste uniform. Merele se curata de coaja, se scoate mijlocul cu samburi, in asa fel incat sa ramana intregi. Merele se pun in...Citeste continuarea

Tortulet cu budinca si ananas

Postat de: Corina33 in Torturi

Se bat bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la compozitie amestecand cu mixerul pana la omogenizare. Intr-o tava de...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu costita afumata

Postat de: mihaelaradu in Porc

1. Afumatura se spala si se fierbe separat. Cand e pe jumatate fiarta ne putem apuca de tocanita noastra. 2. Ceapa taiata marunt se caleste cu 1 lingurita de boia pana devine sticloasa. Adaugam...Citeste continuarea

Tocanita de mazare cu soia cubulete...

Postat de: Anamaria7 in Mancaruri de post

Mazarea se fierbe fara capac, in apa cu sare, daca e proaspata. Daca e congelata o lasam doar sa se dezghete. Punem la calit ceapa taiata solzisori, iar cand s-a muiat adaugam mazarea (eu am...Citeste continuarea

Tochitura de porc

Postat de: carla27carla in Porc

Se curata ceapa,se taie pestisori.Intr-o cratita se incinge ulei sau 2 linguri de untura si se adauga ceapa la calit.Ardeiul se taie feliute si se pune peste ceapa.Carnea si organele se taie...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si dulceata...

Postat de: Teo in Torturi

Se bat albusurile separat de galbenusuri, se adauga faina, cacao si praful de copt, esenta de rom si apoi uleiul. Se tapeteaza tava (25x30cm) cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 20-25 min...Citeste continuarea

Tort Magic Moments

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Mixam bine ouale cu 2 linguri apa fierbinte, zaharul, coaja si esenta de lamaie. Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o incorporam in crema de oua. La final adaugam...Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: kamy in Torturi

Batem bine albusurile si la sfarsit cand sunt...bat,adaugam cativa stropi de lamaie si mai batem putin. Se amesteca cu mixerul foarte  bine,galbenusurile,margarina,zaharul,zaharul...Citeste continuarea

Trandafiri din caramele Sugus

Postat de: postavaru in Dulciuri

Taiem caramelele bucatele, in functie de cat de mari vrem sa fie petalele. Eu le-am taiat in 4. Punem bucatica intre doua bucati de folie si intindem bine cu sucitorul. Scoatem apoi petala...Citeste continuarea

Tortellini cu prosciutto si sos

Postat de: diaconta in Tortellini

Tortellini se fierb in apa cu putina sare.Va fi necesar cam 1 litru de apa pentru 100 de grame de paste.E suficient sa fiarba 10 minute.Apoi se scurg de apa si se pun sun un jet de apa rece....Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra

Postat de: bitza in Torturi

Blatul: Faina se amesteca cu zaharul,cacaua si praful de copt,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza. Compozitia o sa fie mai lichida decat la un blat cu oua. Aluatul...Citeste continuarea

Tarta "Ratatouille"

Postat de: lili2010 in Aperitive / Garnituri

Am curat ceapa si am tocat-o julien. Celelalte legume le-am spalat si tocat. Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel. Eu am pus si...Citeste continuarea

Turte

Postat de: Julie in Piine

Faina se cerne  intr-un bol; se face o adancitura in mijloc si se adauga sarea, uleiul si drojdia dizolvata in putina apa. In continuare se adauga restul de apa, putin cate putin si se...Citeste continuarea

Tort pentru Ramy(trenulet)

Postat de: aziz in Torturi

se bat ouale intregi cu zaharul pina obtinem  o crema adaugam frisca batuta si incorporam lingura cu lingura amestecind de jos in sus cu o paleta apoi faina amestecata cu amidonul si...Citeste continuarea

Tocanita cu cartofi

Postat de: Cantboilanegg in Mancaruri de post

Calim ceapa taiata solzisori in putin ulei incins si cand capata o culoare aurie adaugam rosia taiata cubulete. Lasam amestecul la foc mediu inca 4-5 minute, dupa care adaugam pasta de tomate si...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu pilaf de orez

Postat de: Sidy in Pui

Puiul curatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Adaugam bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Adaugam apa , se...Citeste continuarea

Tortilla de patatas

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

se curata cartofii se spala si se taie cam ii taiem la supa numai ca mai subtiri se pune sare si se amesteca, se pun la prajit in uleiul incins se amesteca mai des ca sa  se sfarame,...Citeste continuarea

Tort Toffifee

Postat de: Cantboilanegg in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand albusurile sunt batute spuma tare se adauga zaharul pudra. Se adauga cacaua si nuca macinata si amestecam pana cand obtinem un amestec...Citeste continuarea

Tacos

Postat de: Cantboilanegg in Aperitive / Garnituri

Carnea se pune la prajit in tigaia incinsa cu doua-trei linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana cand este prajita, apoi adaugam condimentele, amestecand bine inca doua minute. Adaugam...Citeste continuarea

Tort ,,Alexandra,,

Postat de: madi_marin in Torturi

Blaturi : 3 la numar din cantitatile date. Pentru un blat: se mixeaza doua oua intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina cernuta , esenta de vanilie si cacaoa si se...Citeste continuarea

Telemea de vaca sfaramata cu ceapa...

Postat de: asubana in Salate

- se toaca ceapa rosie marunt se amesteca cu branza de obicei este sarata si se subtieaza cu  uleiu de masline incat sa devina tartinabila.Se aseaza pe farfuria intinsa unde au fost asezate...Citeste continuarea

Tarta pe blat de focaccia

Postat de: adasev12 in Pizza

aluatul se scoate din cutie si se lasa la temp camerei sa se dezghete. Se intinde apoi cu grija si se lasa asa inca 20 min; in acest timp am pregatit restul ingredientelor: am taiat sunca si...Citeste continuarea

Tort egiptean (de ziua mea)

Postat de: lacrimioara in Torturi

Preparare foi: albusurile se bat spuma cu  zaharul tare dupa care adaugam faina si nucile macinate si coacem foile intr-o tava rotunda.  O ungem cu unt si punem o parte din...Citeste continuarea

Tort yammy cu morcovi - Carrot cake

Postat de: divainbucatarie in Torturi

Incalzim cuptorul la 180°C. Apoi incepem sa preparam tortul mixand ouale cu zaharul pana devin cremoase.Adaugam uleiul si faina pe care am amestecat-o in prealabil cu restul ingredientelor...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]