A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita de cartofi cu muschiulet...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Cartofii se curata se spala si se taie cubulete. Ceapa , ardeiul .ceapa verde se curata se spala si se toaca marunt . Carnea se spala si se portioneaza bucati , se prajeste in...Citeste continuarea

Tort delicios cu banane si ciocolata

Postat de: BucatarialuiDodo in Torturi

Blat: Freci gălbenuşurile cu zahărul, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Se bat spumă albuşurile cu 5 linguri de zahăr şi apoi se încorporează gălbenuşurile. Făina...Citeste continuarea

Tarta cu afine

Postat de: Irina in Prajituri

Puneti 100 ml apa intr-un vas cu afinele, zaharul si sucul de lamaie. Se lasa la foc mic timp de 15 minute amestecand din cand in cand pana scade siropul. Se opreste focul si se da la racit....Citeste continuarea

Tort cadou

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare,apoi zaharul, adaugam pe rand galbenusurile, apa, faina, praful de copt, esenta si omogenizam compozitia. Tapetam forma de...Citeste continuarea

Tort cu nutella

Postat de: lilik in Torturi

Facem blatul: batem ouale cu zaharul,praful de sare si apa calduta timp de 15-20 de min pana se umfla bine,apoi adaugam in ploaie faina cernuta si cacao. amestecam de jos in sus ca sa nu...Citeste continuarea

Tort BICA GETA

Postat de: adasev12 in Torturi

ciocolata amaruie se topeste cu 50 ml frisca, se amesteca bine si se da la racit. se procedeaza la fel cu cea de lapte. se fac budincile pe rand, fiecare cu 300 ml lapte, pt a iesi mai tari. se...Citeste continuarea

Tortiglioni cu sos alb

Postat de: novembber in Paste

   Se pune la fiert o oala mare cu apa (cam 3 litri), cu o lingutita de sare. Cand clocoteste apa se pun pastele, se amesteca usor sa nu se lipeasca si se lasa la fiert 11 minute ca sa...Citeste continuarea

Tort cu fructe fel de fel

Postat de: sabiradu in Torturi

Se prepara blatul.Se separa uoale,albusurile spuma cu zahat,se adauga galbenusurile apoi faina cernuta impreuna cu zahar si uleiul.Coacem blatul apoi rece se taie in 2 felii.Crema diplomat....Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si nuca

Postat de: sabiradu in Torturi

Blat Se separa albusurile ,se bat spuma cu zahar apoi se adauga galbenusurile ,uleiul faina cernuta cu praful de copt apoi nuca. Se coace la foc potrivit apoi se taie in 3 felii Crema...Citeste continuarea

Tort Bucataras

Postat de: nadina73 in Torturi

Blatul: Se bat albusurile spuma ,se pune zaharul si se mixeaza in continuare(se face ca si zapada) se adauga apa ,uleiul si se amesteca usor cu o paleta , se pun galbenusurile amestecate...Citeste continuarea

Tort "catelus"

Postat de: cec in Torturi

intr-un vas am pus cele 2 oua cu zaharul si le-am amestecat bine dupa ce am amestecat bine ouale cu zaharul am adaugat cele 9 lg de lapte.... am adaugat apoi cate o lingura de ulei,...Citeste continuarea

Tartine foietaj, umplute cu crema...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Crema de branza: Faramitam branza cu furculita, apoi adaugam iaurtul si amestecam foarte bine cu un tel...si la sfarsit mararul tocat. In crema de branza punem bucatele mici de somon( fiecare...Citeste continuarea

Tocanita de vita in sos vanatoresc

Postat de: kamy in Vita

Carnea am taiat-o bucatele si am pus-o in cratita cu putin ulei la calit.Dupa ce s-a calit am adaugat ceapa si morcovul(pe care le-am tocat in robot)iar dupa ce s-au inmuiat am...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: epurasha2bb in Prajituri

Intr-o craticioara pe foc mic  se caramelizeaza 200 de g de zahar  si se stinge cu 100 de ml de apa calduta.  Se lasa sa  fiarba cateva minute pana se topeste...Citeste continuarea

Tort de iarna

Postat de: bitza in Torturi

Blatul: Ouale se separa; albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se dizolva, se adauga margarina partial topita si se...Citeste continuarea

Tort italian de ciocolata si migdale

Postat de: RuxyRux in Torturi

Blatul: Intr-un blender transformati migdalele in pudra. Lasati deoparte. Zdrobiti alunele de padure si amestecati-le cu migdalele. Mixati smochinele cu coaja de portocala, apoi adaugati...Citeste continuarea

Tocanita de pui (papricas de pui)

Postat de: Retetegg in Pui

Pulpele le-am taiat pe jumatate, le-am condimentat si le-am pus la calit impreuna cu ceapa. Am adaugat si ardeiul taiat rondele si 2 pahare cu apa. Am lasat la foc mic aproximativ 30 de minute....Citeste continuarea

Tarta cu zmeura si mure

Postat de: LeBlogPiquant in Prajituri

Se amesteca 300g faina cu 50g zahar, se adauga untul rece si se amesteca pana se obtin firimituri. Se adauga oul si 2-3 linguri de zahar, framantand cat mai putin. Aluatul se lasa la frigider...Citeste continuarea

Torturi copii (pictate)

Postat de: cec in Torturi

Blat Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat formeaza o maioneza "dulce".Apoi se adauga apa,iar compozitia va deveni...Citeste continuarea

Tort "Padurea Neagra"

Postat de: nadina73 in Torturi

Se coc 2 blaturi separate, (initial am copt 3, dar pe parcurs am renuntat la unu, tortul devenea foarte, foarte inalt) Deci se bat 6 albusuri spuma, se pune zaharul si se mai bate putin, se pun...Citeste continuarea

Tort multumire

Postat de: cec in Torturi

  preparare blat (eu am facut 3 blaturi pt ca a trebuit sa-l fac mare) Int-un bol se pune faina , bicarbonatul, sarea , zaharul, si scortisoara. Se adauga ouale si uleiul amestecand cu...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

Postat de: housy in Pui

  - copanelele se parlesc si se spala bine, dupa care se pun la fiert in apa cu sare - ceapa tocata marunt si morcovul ras se pun la calit in untura de pasare - din...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu topping de ciocolata

Postat de: Chris13 in Torturi

Pentru charlota: Pentru prima parte  se amesteca 6 galbenusuri de  ou + o cana de zahar + 200 ml lapte si  varful de sare, la foc mic pana se incheaga si se da dupa aceea la...Citeste continuarea

Tarta cu pere si ciocolata

Postat de: lilik in Prajituri

punem ciocolata si untul la topit la baine-marine. curatam perele si le taiem in 4 sau 6 depinde cat sunt de mari. batem ouale cu zaharul pana se omogenizeaza bine,apoi adaugam treptat faina...Citeste continuarea

Tartine cu icre si apio

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Taiati paine in triunghiuri mai mici si o prajiti usor . se ung tartinele in strat subtire cu icre , se stropesc cu lamaie , se presara cu tije de telina taiate marunt....Citeste continuarea

Tort Krem a la krem

Postat de: danamatei in Torturi

Blat: Am facut 4 blaturi cu diametrul de 30 cm. Ingredientele de la blat se impart la 4. Se separa galbenusul de albus. Se bat bine albusurile de la trei oua cu cele 3 linguri zahar...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata alba si...

Postat de: Julie in Torturi

Se prepara blatul din ingredientele date si se coace in tava rotunda sau dreptunghiulara . Se lasa sa se raceasca si se taie in 3. Crema: Se pune frisca intr-un vas pe foc si se aduce la...Citeste continuarea

Tocana de vitel cu arpagic murat

Postat de: silvi0ara in Vita

Mai intai se toaca ceapa iar usturoiul se zdrobeste.Intr-o cratita se pune uleiul si apoi o punem la foc foarte mic.Punem in ea ceapa si usturoiul si lasam sa se inmoaie cele dintr-insa. Se pune...Citeste continuarea

Tort Caramel

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare iar apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt mai mare sau 2 mai mici. Pentru blat, amesteca intr-un vas faina cu cacaoa, cappuccino, praful de copt si un...Citeste continuarea

Tort Krem a la Krem cu mascarpone

Postat de: ela in Torturi

Separam ouale.Batem galbenusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat,apoi praful de crema. Tapetam o forma de tort de 26cm cu hartie de copt in care turnam compozitia de blat si dam la...Citeste continuarea

Tort amandina

Postat de: LUK in Torturi

Blatul: Se separa galbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma cu apa .Cand sunt intarite se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare.Dupa ce am pus zaharul se adauga...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, capsuni si alune...

Postat de: ana in Torturi

Blatul:  Ouale intregi le mixam cu zaharul pret de 15 minute ,apoi adaugam uleiul ,cacaua si la sfarsit incorporam faina usor cu ajutorul unei linguri de lemn.Tapetam o forma destul de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă rapida

Postat de: nico15 in Prajituri

Tiramisu reţetă rapida Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca nu este suficient de dulce se mai...Citeste continuarea

Tort cu mousse de cafea si ciocolata

Postat de: cristinne in Torturi

Blatul: Se separa ouala. Se bate albusul spuma cu zaharul. Se amesteca apoi cu galbenusurile batute cu uleiul si apa minerala. La final se incorporeaza faina cu o paleta, praful de copt stins...Citeste continuarea

Tarta lui Mos NICOLAE

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. Intindem aluatul cu ajutorul sucitorului ( folosind doar jumatate din bucata de aluat, iar cealalta bucata o pastram pentru a decupa din ea figurinele pentru iarna) ; odata intins aluatul, se...Citeste continuarea

Tort de mamaliga cu ciuperci si carnat

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Punem la fiert apa pentru a face mamaliga. In acest timp noi pregatim umplutura: calim o ceapa mica taiata marunt si apoi ciupercile. Dupa ce le calim le dam la o parte de pe foc. Punem sare si...Citeste continuarea

Tocanita de pipote de pui

Postat de: pasulischi in Pui

pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat: Se separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie sefreaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cualbusurile. Cu o paleta de lemn...Citeste continuarea

Trandafirasi

Postat de: LALY in Dulciuri

Se amesteca intr-o craticioara zaharul cu tort jeleul.Se adauga zeama de la compot si se omogenizeaza bine. Se pune pe foc si cand a devenit fluida se pune cu lingura in forme.Eu am pus si...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata la maxim

Postat de: susu in Torturi

Blatul : Nucile se pun pentru cateva minute la cuptor avand grija sa nu se arda iar apoi ½ din cantitate se macina marunt si cealalta se taie bucati mai mici. Stafidele se hidrateaza in...Citeste continuarea

Tarta cu pere si migdale

Postat de: RuxyRux in Prajituri

1. Aluatul de tarta cu migdale: Se pune intr-un vas, faina, migdalele pudra, zaharul, sarea si apoi se adauga untul cubulete moale la temp camerei. Se framanta un aluat faramicios. Se adauga...Citeste continuarea

Tort Sarpele Ka

Postat de: susu in Torturi

Se macina nucile la masina de cafea sau se sfarama cu ciocanul. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se incalzeasca la temperatura camerei. Intre timp se...Citeste continuarea

Tarta cu afine si mousse de ciocolata

Postat de: cristinne in Torturi

Blatul: Se face blatul din biscuitii pisatim 3 lingurite de zahar si untul topit. Se pune in forma si se da la cuptor 10minute la foc mic. Se scoate si se lasa la racit (nu se scoate din...Citeste continuarea

Tortellini cu feta, smantana si...

Postat de: RuxyRux in Tortellini

Se fierb tortellini si se scurg apoi se clatesc usor. Se unge o tava cu unt se pun cele doua linguri de ulei in tava si apoi tortellini si apoi bucatelele de unt. Se pune feta deasupra...Citeste continuarea

Tarta cu mere si nuca

Postat de: pusikmea in Prajituri

Se bate oul cu sarea, apoi adaugam zaharul, faina si se amesteca pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel...Citeste continuarea

Tarta cu piersici si ananas

Postat de: comanligia in Prajituri

Ananasul si piersicile se taie in cubulete.Untul se topeste si se pune la racit.Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se pun amandele,faina si praful de copt.Se amesteca toate usor apoi se pun...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Pentru inceput amestecam intr-un bol ingredientele solide : faina, sare, ghimbir, nucsoare, cuisoare, bicarbonat, scortisoara.In alt vas frecam untul cu zaharul si mierea de albine. Adaugam apoi...Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

Postat de: housy in Aperitive / Garnituri

  casul se rade pe razatoarea mare parizerul se taie cubulete ciupercile si ele se maruntesc ouale se bat spuma cu mixerul peste se pune smantana, praful de copt, sarea ,...Citeste continuarea

Tort botez "Adriana"

Postat de: nadina73 in Torturi

Blatul maro( se coc 2 blaturi separate): Primul blat maro :se bat 6 albusuri bine spuma,se pune zaharul si se mai bate bine se adauga apa ,uleiul si galbenusurile, se amesteca usor,se pune...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]