A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Watermelon

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Ouale le separam si batem spuma albusurile frecate cu un pic de sare (secretul albusurilor batute bine), adaugam apoi zaharul, continuam sa batem pana se dizolva complet, adaugam...Citeste continuarea

Tort cu piersici

Postat de: cec in Torturi

Ouale le-am batut cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare, am adaugat uleiul si am omogenizat. Bananele le-am zdrobit cu furculita, am adaugat o lingurita de scortisoara si am adaugat...Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimi

Postat de: kamy in Pui

Ceapa taiata cubulete si morcovul la fel,le-am pus la calit in putin ulei,dupa 5 min am pus o ling.boia,usturoiul taiat marunt,ardeiul cubulete,le-am amestecat bine,am pus pipotele si inimile (pe...Citeste continuarea

Tort Claudia

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Preparam blatul in felul urmator: Albusurile le batem spuma, apoi adaugam zaharul in ploaie si batem ca la bezele pana se intareste. Dupa ce adaugam apa putin cate putin, adaugam si...Citeste continuarea

Tort de 2011 ori ciocolatos! :)

Postat de: epurasha2bb in Torturi

Blatul de pandispan de cacao se face exact dupa reteta Laurei, adica batand ouale cu zaharul si praful de sare foarte bine, pana isi tripleaza volumul.Laura zice timp de 20 de minute dar in...Citeste continuarea

Tort de vanilie cu ciocolata

Postat de: MIUTA in Torturi

Am pus cremele intr-un vas si le-am amestecat cu laptele.Am mixat compozitia 5 minute.Blatul de tort din comert are 3 foi.Am asezat o foaie,am insiropat cu sirop facut din 100ml apa,2 linguri...Citeste continuarea

Trandafiri din pasta de lapte praf

Postat de: mitinita in Torturi

Din apa si zahar se face un sirop ca mierea.Apa sa acopere zaharul si se tine pe foc pana se topeste acesta din urma. Inca nu am incercat,dar probabil se poate folosi si miere,daca aveti...Citeste continuarea

Tort Octavia

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile, adaugam in etape zaharul si mixam in continuare. Incorporam apoi galbenusurile, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaua...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu mamaliguta

Postat de: jojoba in Pui

Ceapa si ardeiul taiate bucati mici se calesc pentru 2 minute in ulei. Se adauga aripioarele si se mai lasa la calit inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper , boia si se adauga 300 ml apa....Citeste continuarea

Tort cu sampanie si bezea

Postat de: bitza in Torturi

Blat bezea: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,treptat se adauga zaharul si zeama de lamaie.Trebuie sa rezulte o spuma rigida.O tava cu diametrul de 24 cm se tapeteaza cu hartie...Citeste continuarea

Tort cu mere,caramel si ciocolata

Postat de: LUK in Torturi

Blatul: am folosit o tava cu diametru de 26cm Albusele se bat spuma .Cand sunt tari se adauga zaharul treptat si se continua mixarea.Galbenusele se mixeaza cu apa si apoi se adauga incet...Citeste continuarea

Tort exotic

Postat de: Lily_Musat in Torturi

BLATUL: Se amesteca cu mixerul albusurile cu zaharul pana se fac spuma, se adauga galbenusurile pe rand, faina in ploaie, si dupa ce se bat bine la sfarsit se pune uleiul, apoi se mai bat...Citeste continuarea

Trigoane cu ciuperci

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile si se calesc pana se evapora apa lasata de ele, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pasta de rosii. 2/3 parte din cascaval se...Citeste continuarea

Trigoane cu dovleac

Postat de: lia in Dulciuri

Punem 50g unt intr-o cratita la topit, adaugam dovleacul , zaharul scortisoara si nucsoara, amestecam si lasam la calit cam 8-10’. Daca dovleacul este inca apos, adaugam grisul si mai lasam...Citeste continuarea

Taitei instanti cu alune prajite si...

Postat de: mitinita in Mancare copii

Se infierbanta uleiul si se adauga taiteii instanti usor rupti in bucatele. Cand incep sa se rumeneasca se scot si se amesteca cu alunele. Se presare numai o punga de condimente din pachetul...Citeste continuarea

Tort Ion şi Ionela

Postat de: ionix in Torturi

Începem prin a face cremele. Preparare crema 1: Gălbenuşurile se freacă foarte bine cu zahărul pudră, cel de vanilie dar şi cu cel simplu, până când...Citeste continuarea

Tarta cu ananas(din albusuri)

Postat de: lilik in Dulciuri

Punem ananasul la scurs intr-o strecuratoare. Batem albusurile cu zaharul si praful de sare ca pt bezele,apoi adaugam treptat untul topit,amestecand mereu. Dupa ce incorporam untul adaugam...Citeste continuarea

Toba de pui

Postat de: miha in Mezel de casa

Carnea bine spalata si portionata se pune intr-o cratita medie ca marime si se presara cu gelatina, sare si piper. Se adauga si foaia de dafin. Intr-o cratita mai mare, pe jumate cu apa, punem...Citeste continuarea

Tort diplomat cu portocale

Postat de: Oana in Torturi

Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu amidonul cu un tel, apoi se incorporeaza sucul de portocale si se pune la foc miiiiiic, amestecand continuu pana se ingroasa. Se lasa apoi la racit....Citeste continuarea

Tort cozonac

Postat de: kamy in Dulciuri

Am pus un rand de cozonac pe care l-am insiropat putin cu un sirop nu prea dulce din apa+zahar+esenta de rom,peste care am adaugat crema facuta dupa indicatiile de pe plic,iara un rand de...Citeste continuarea

Tortulet cu crema de ciocolata

Postat de: mena29 in Torturi

Am pregatit pandispanul astfel:-am mixat galbenusurile bine,am adaugat pe rand cele trei linguri de zahar.Separat am amestecat galbenusurile cu sarea si cu cele trei linguri de ulei dupa care...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: miremirc in Torturi

Ptr. blat : Mixam albusurile cu zaharul, apoi adaugam galbenusurile, si la urma cu o lingura incorporam faina, amestecand de jos in sus;se coc 12 foi. Ptr. crema : Mixam ouale cu zaharul si...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: bitza in Prajituri

Tiramisu reţetă cu frisca Intr-un vas se mixeaza galbenusurile de ou cu 100 g zahar pana ce acesta se topeste si galbenusurile au consistenta cremoasa(aprox 15 min);se adauga branza...Citeste continuarea

Taietei de casa bicolori cu ficatei...

Postat de: Anastasia in Ficat

Taietei de casa  Se amesteca in bolul de la blender, sau intr-o cratita incapatoare cu un tel ingredientele lichide, le impartiti in jumatate fiecare culoare de taietei este calculata...Citeste continuarea

Tarte cu peste

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Aluatul: -frecam untul moale,la temperatura camerei cu galbenusul,un praf de sare,apoi adaugam putin cate putin faina si apa.Framantam bine aluatul pana cand nu se mai lipeste de maini.Ungem...Citeste continuarea

Tort Anul Nou

Postat de: dedairis in Torturi

Blat: Se freaca foarte bine ouale cu zaharul pana se tripleaza toata compozitia si are o consistenta cremoasa. Apoi se adauga usor faina amestecata cu cacao. Se amesteca cu foarte mare...Citeste continuarea

Tort pentru tati meu

Postat de: ionix in Torturi

Preparare blaturi: Ouăle trebuie să fie la temperatura camerei. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare iar apoi se bat tare cu zahărul. Se adaugă gălbenuşurile, unul...Citeste continuarea

Tort Mosul in horn

Postat de: laylalala in Torturi

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt patrata(nu prea mare) si una rotunda de aprox 23 cm diametru. 2. Intr-un vas amesteca faina,...Citeste continuarea

Turta cu ciocolata

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ 2. Intr-un vas amesteca faina alba cu faina de malai. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi incorporeaza oul. Inglobeaza ingredientele uscate,...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu bomboane...

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180˚. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina doua tavi rotunzi  de aprox. 20 cm diametru. Pentru blatul cu cacao , bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul....Citeste continuarea

Turta dulce ( DE LA MAMA DE ACASA)

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se freaca untul cu zaharul si mierea,adaugam un ou si frecam pana se omogenizeaza.Apoi se amesteca toate celelalte,faina cu condimentele si bicarbonatul,obtinem un aluat nici prea tare nici prea...Citeste continuarea

Tort Bailey`s cu Mascarpone :)

Postat de: cris2711 in Torturi

Prepararea Blatului: Se separa ouale.Intai se bat cele trei albusuri cu o lingura de apa bine si inainte de a fi gata se introduce zaharul vanilat si 75 gr.zahar.Se adauga si galbenusurile si...Citeste continuarea

Tort cu nuci

Postat de: Mihaela11_jo in Torturi

Blatul 1 Se bat spuma 6 albusuri la care se adauga 200 grame zahar pudra, 4 albusuri, praful de copt stins cu lamaie si nuca macinata. Se tapeteaza o tava de sticla termorezistenta (cu...Citeste continuarea

Tort Rafaello

Postat de: meosiris in Torturi

Se mixeaza bine albusurile cu zaharul, apoi se pun pe rand galbenusurile, nuca de cocos si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza aluatul si se toarna in forma de tort unsa si...Citeste continuarea

Tort Winter cu portocale

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul de bezea: Se bat albusurile bine cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si cateva picaturi de zeama de lamaie si mixam pana luceste. Punem bezeaua in tava de tort (26 cm) tapetata...Citeste continuarea

Tort de clătite cu mac şi mere

Postat de: Cristina_Vivi in Torturi

se amestecă ingredientele pentru a face clătitele. Se coc cu puţin ulei. crema cu ma c: se amesteca ouăle, zahărul pudra, zahărul vanilat, macul si făina, într-o crătită de inox...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: diaconta in Torturi

Tiramisu reţetă cu frisca Crema: Se separa ouale.Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca si se pun pe baie de aburi pana cand se obtine o spuma densa si zaharul s-a topit.Se ia...Citeste continuarea

Trigoane aperitiv

Postat de: adriana_bobu in Aperitive / Garnituri

Am desfacut foile si am luat pe rand cate una pe care am taiat-o in 3 pe lungime.Am folosit un pensonas pentru a unge cu ulei fiecare foaie si am asezat in coltul foii cate o lingura din...Citeste continuarea

Tocanita de ghebe

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Am pus la calit in ulei ceapa tocata fin.Dupa cateva minute am adaugat si ardeiul rosu taiat cubulete.Am lasat sa se caleasca la foc potrivit 5 minute.In timpul acela am spalat ciupercile care...Citeste continuarea

Tozzetti by Laura Adamache

Postat de: aziz in Prajituri

alunele sau nucile ,migdalele se pun la prajit pe o tava in cuptor dupa care se scot si se lasa la racit(stai linga ele sa nu se faca scrum,eu nu am facut asa ceva) .ouale,  zaharul ,coaja...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare , apoi adaugam zaharul, adaugam si  galbenusurile unul cate unul, faina, praful de copt, esenta si omogenizam...Citeste continuarea

Tort cadou

Postat de: pusikmea in Torturi

pentru inceput pregatim marul, pe care il decojim si il taiem cubulete mici, apoi il punem la fiert in 50 gr de  suc  de mere, 10 ml suc de lamaie  si  1 lingura de  zahar...Citeste continuarea

Tort Mississippi

Postat de: andreea123 in Torturi

Blatul se face din biscuiti digestivi cu cacao (zdrobiti) care se amesteca cu untul (topit) si cu crema de ciocolata cu alune (gen Finetti). Se aseaza compozitia intro forma de...Citeste continuarea

Trigoane cu branza de vaci

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Simple de tot de facut ,dar si de mancat Se decongeleaza aluatul,se taie in fasii  mai lungi si inguste Se pune cate 1 lingura din compozitia de branza si se da coltul(vezi foto)si apoi...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: izulika in Porc

Carnea se taie cubulete ceapa se curata si se taie in patru carnatii se taie in doua Intr-o oala de marime potrivita, se adauga uleiul si se pune la incins, apoi se...Citeste continuarea

Tort Iulia

Postat de: MIUTA in Torturi

Am dizolvat gelatina in 3 linguri de apa cca 2 minute.Am amestecat laptele condensat cu 50 ml lapte.Am pus inca 50 ml lapte peste gelatina.Am amestecat toate ingredientele si le-am pus  sa...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Albusurile de ou le batem bine spuma, adaugam zaharul si batem pana se face ca la bezele, adaugam galbenusurile, mixam bine apoi adaugam faina si este gata compozitia pentru blat. Intr-o tava...Citeste continuarea

Tarta cu nuci si ananas

Postat de: Adinacarla in Prajituri

Ananasul se scoate din cutie si se pune pe hartie la scurs.  Se separa albusurile de galbenusuri.  Albusurile se bat spuma(cu mixerul) cu un vf de sare si cu zaharul adaugat putin cate...Citeste continuarea

Tort "Nemo"

Postat de: Criss in Torturi

Pentru blat: Galbenusurile se freaca cu zahar, vanilie, apa si ulei pana devin albe si spumoase. Se adauga faina amestecata cu cacao si praf de copt si in final, cu lingura amestecand de sus...Citeste continuarea

tarta aperitiv

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Curatam ceapa si usturoiul,le tocam si le punem la calit cu putin ulei,cand incep sa se rumeneasca adaugam ciupercile curatate si taiate felii si le lasam la innabusit pana scade toata apa care o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]