A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Ion&Ioana

Postat de: nadina73 in Torturi

Blat: Se amesteca toate ingrediente si se framanta bine. Se intinde coca obtinuta intre 2 folii de plastic sau direct in tava, eu am folosit o tava cu peretii detasabili. Tava se...Citeste continuarea

Tort "La multi ani!"

Postat de: lilik in Torturi

Punem ananasul la scurs si tinem compotul pt insiropat. Prepararea blatului: se separa albusul de galbenus.Se bat albusurile cu zaharul spuma,apoi se freaca galbenusurile cu praful de sare...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: mamidesara in Prajituri

Blatul e unul foarte simplu: se separa albusurile si se bat spuma cu 2 linguri de zahar, ca la bezea. Galbenusurile se freaca si ele cu cele 2 linguri de zahar ramase si se incorporeaza usor in...Citeste continuarea

Tort bradut

Postat de: comanligia in Torturi

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile,untul topit,laptele,apoi cu o lingura de lemn se amesteca usor faina si pliculetul de...Citeste continuarea

Tort "aproape" Marble

Postat de: Ina in Torturi

Blat: Se freaca galbenusurile cu zaharul   si untul pana obtinem o crema fina. Adaugam cacaoa si faina, apoi turnam in forma tapetata cu hartie de copt. Intindem uniform compozitia de blat...Citeste continuarea

Tort Tom

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Piscoturile le taiem bucatele cu cutitul. Le aranjam in forma de tort (cu pereti detasabili) pe fundul formei. Punem gelatina la inmuiat in 200 ml apa intr-o cratita si adaugam si coaja de...Citeste continuarea

Tarta ruseasca

Postat de: pasulischi in Prajituri

Intr-un castron se pun toate ingredientele pentru blat si se framanta bine.Se infasoara in folie si se da la rece 30 min. Ptr crema se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu branza,...Citeste continuarea

Tort in doua culori

Postat de: susu in Torturi

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul . Adaugi cate un ou pe rand si mixezi 3 minute dupa fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. Se adauga la compozitie faina alternand cu laptele. Se...Citeste continuarea

Tort Ganache

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Prepararea blatului de cacao Albusurile se bat bine cu zahar si un praf de sare, se incorporeaza pe rand si galbenusurile, dupa care se pun si nucile macinate.Faina, cacaoa și praful de copt...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci pleurotus

Postat de: susu in Mancaruri de legume

Mie imi plac foarte mult ciupercile si mai ales tocanitele. Cea mai gustoasa mancarica iese atunci cand folosim mai multe tipuri de ciuperci champignons, bureti, iutari si altele. Se poate folosi...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: Onesta in Prajituri

Tiramisu reţetă cu frisca Se pregateste nessul in care se adauga romul si se da la racit. Intr-un vas se bat albusurile spuma cu cele 4 linguri de fructoza (CLIO) pana se obtine o bezea,...Citeste continuarea

Tocanita din pipote de pui

Postat de: mitinita in Pui

Se caleste ceapa.Se adauga pipotele si se calesc. Se adauga paprika,pasta de tomate si se amesteca,avand grija sa nu se arda paprika. Se pun in oala si cartofii,se toarna apa peste si se...Citeste continuarea

Tarta din secara cu spanac

Postat de: slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri

Se coace aluatul de tarta in cuptorul incins la 200 grade timp de 15-20 minute. Intr-o tigaie antiaderenta se soteaza usor usturoiul si ceapa tocate marunt intr-o lingura de ulei de masline. Se...Citeste continuarea

Tort cu sampanie

Postat de: mimmi in Torturi

Batem albusurile spuma. Galbenusurile le amestecam cu 8 linguri de zahar pana devine crema. Punem albusurile peste galbenusuri, adaugam si faina si bicarbonatul stins si le amestecam toate cu...Citeste continuarea

Tort de Craciun 2

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat: Se separa galbenusuile de albus,albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, dupa care faina cu cacaoa, zaharul vanialat si uleiul. Se coace 35min....Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat: Se separa galbenusurile de albus. Albusul se bate bine, apoi se adauga zahar. Cand s-a intarit se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi se pune faina amestecata cu cacao si praf...Citeste continuarea

Tort 2011 cu blat caramel şi...

Postat de: ionix in Torturi

Preparare blat: Se caramelizează jumătate din cantitatea de zahăr împreună cu o lingură cu apă. Când s-a făcut caramelul, stingem cu laptele şi lăsăm la foc mic...Citeste continuarea

Tort Cars

Postat de: nadina73 in Torturi

Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu cacaoa si esenta de rom. Se pune apa la fiert cu zaharul pana se obtine un sirop bine legat. Se pune siropul caldut si 200 g unt si se amesteca bine cu...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: lacrimioara in Torturi

Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu uleiul dupa care se pun in albusurile batute spuma. Se amesteca usor, se pune si faina...Citeste continuarea

Tartine cu pasta de ton si lamaie

Postat de: susu in Peste

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama de lamaie dupa gust. De preferat a se folosi si zeama de lamaie...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si ciocolata

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul : albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile amestecate cu uleiul. Se incorporeaza faina usor dupa care se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt...Citeste continuarea

Tort Red Velvet

Postat de: epurasha2bb in Torturi

Se freaca spuma untul cu zaharul si colorantul rosu si se amesteca apoi cu galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se amesteca apoi cu galbenusurile si la final se adauga...Citeste continuarea

Tort cu cremă de ciocolată şi...

Postat de: Retetegg in Torturi

Blatul de tort se taie in 3 parti egale pe orizontala. Se prepara un sirop din 4 linguri de zahar si esenta de rom. Crema de ciocolata cu rom si trufe se prepara amestecand praful din 2...Citeste continuarea

Tort "Tunel"

Postat de: Adinacarla in Torturi

Mijlocul: Se amesteca 300g nuca macinata cu 150g biscuiti macinati, 100g stafide, 2 linguri de cacao, 8 linguri de zahar,100g margarina si 200 ml de lapte caldut. Se amesteca totul pana...Citeste continuarea

Tarta cu mousse de mere

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea lucioasa. Galbenusurile se freaca cu ulei si vanilie, apoi se toarna peste...Citeste continuarea

Toba a la Nico

Postat de: nico15 in Mezel de casa

Se curata soriciul si rasolul bine, dupa care se trece prin flacara, spalandu-se din nou. Toate se pun la fiert in apa in care am pus: foi de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert pana observam ca...Citeste continuarea

Tort 2011

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Le mixam bine, adaugam zaharul, apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, cacaua,esenta si la sfarsit uleiul. Coacem in tava tapetata...Citeste continuarea

Tort cu frisca si ciocolata

Postat de: Ina in Torturi

Blat:   Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare. Adaugam pe rand, mixand continuu, zaharul, galbenusurile, uleiul, faina, cacaoa si praful de copt.  Coacem compozitia intr-o...Citeste continuarea

Tort cu spuma de lamaie

Postat de: comanligia in Torturi

Intr-o cratita se pune un nailon si se pune un strat de piscoturi insiropate cu suc apoi se face spuma. Se separa galbenusurile de albus, albusurile se bat spuma si se adauga pe rand cele 5...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de visine si crema de...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

blatul: separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem ca o bezea,cu zaharul treptat. Adaugam galbenusurile unul cate unul si le incorporam. Punem uleiul,praful de copt si esenta de...Citeste continuarea

Tort cu portocale

Postat de: elena1988 in Torturi

Se face un aluat ca pentru chec, se pune intr-o tava rotunda detasabila si se baga la cuptorul preincalzit, se face testul cu scobitoarea, cand sa facut se lasa sa se raceasca bine si apoi se taie...Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu ciuperci

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

am folosit o ceapa alba si una rosie pe care le-am curatat si le-am tocat marunt, impreuna cu usturoiul. Untul il punem intr-o tigaie mai mare in care calim ceapa si usturoiul.Adaugam apoi...Citeste continuarea

Tuica fiarta

Postat de: Ina in Bauturi

   Punem tuica la fiert cu zaharul, boabele de piper si frunzele de leustean ( eu n-am avut decat leustean maruntit ) .  Este gata cand incepe sa iasa abur .Nu lasam sa dea in...Citeste continuarea

Tort Kodrit Kadir

Postat de: miremirc in Torturi

Ptr caramel : caramelizam pe foc zaharul Ptr. crema : mixam ouale cu zaharul ,apoi adaugam laptele si esenta de vanilie Ptr blat :  oul il mixam bine, apoi adaugam zaharul, uleiul,...Citeste continuarea

Tartine cu icre negre, icre rosii...

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Pregatim painea, decupam cu forme de fursecuri miezul, apoi le bagam la cuptor pana se usuca usor. Le ungem cu unt, peste care vom pune icre negre, rosii si somonul afumat.( untul le ia din...Citeste continuarea

Tort pentru anul nou cu portocale...

Postat de: silvi0ara in Torturi

Mai intai pregatim portocalele glazurate cu care imbracam tava de tort. Intr-un vas se pune apa la fiert si cand a dat in clocot se pun rondelele de portocala sa se opareasca 4 minute, ca sa...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu zmeura

Postat de: pusikmea in Torturi

Tiramisu reţetă cu zmeura Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min. Preparam siropul prin care vom da piscoturile astfel: Amestecam coniacul...Citeste continuarea

Tort MILCH SCHNITTE-un an de...

Postat de: ela in Torturi

Se separa albusurile oualelor de galbenusuri.Frecam bine pana se albesc,galbenusurile cu apa,zaharul si uleiul.Peste ele punem faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.Batem albusurile cu un...Citeste continuarea

Tort "Padurea Neagra"

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul putin cate putin si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa, ca pentru bezea. Galbenusurile frecate cu untul...Citeste continuarea

Terina de branza cu somon

Postat de: Sidy in Somon

Intr-un castron mai mare amestecam toate branzeturile pe care le-am tinut in prealabil la temperatura camerei. Gelatina se dizolva in vin si apoi se tine la bain-marie aproximativ 15 minute la...Citeste continuarea

Tort "An nou" 2011

Postat de: cec in Torturi

blat cacao intr-un bol am amestecat faina, amidonul, cacaua si praful de copt Intr-un alt bol am batut albusurile cu un praf de sare am adaugat 50g zahar si am batut spuma In alt...Citeste continuarea

Tort casuta de Craciun

Postat de: RuxyRux in Torturi

Pregatim pandispanul: Mixam ouale cu zaharul in jur de 25 de minute. Cand sunt gata si au crescut destul( isi tripleaza volumul), adaugam faina si cacaoa, amestecand cu lingura de lemn, de...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si...

Postat de: burdulea56 in Torturi

Batem ouale spuma cu mixerul, adaugam praful de copt, vanilia si apoi zaharul in ploaie, se bate spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam usor, adaugam faina cernuta,...Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte condensat si...

Postat de: madi_marin in Torturi

Gelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana se dizolva, dar fara sa fiarba. Se da la racit un pic. Frisca lichida se bate spuma tare si se...Citeste continuarea

Tort cu cremă de zahăr ars şi...

Postat de: Cristina_Vivi in Torturi

Cele 15 linguri de zahar se caramelizeaza si se tapeteaza o cratita de care sa nu va fie mila ca o stricati. Crema: Am batut ouale cu zaharul, zaharul vanilat si laptele si se torna in...Citeste continuarea

Turn de orez

Postat de: susu in Mancaruri de post

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in cubulete potrivite. Se caleste ceapa, se...Citeste continuarea

Tort diplomat cu pişcoturi

Postat de: Cristina_Vivi in Torturi

Se pune gelatina intr-o ceascuta sa se umfle in zeama de la compoturi minim 10 minute. Am separat ouale. Galbenusurile le-am amestecat cu zaharul, zaharul vanilat, faina, coaja de lamaie, si la...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: madalina27 in Torturi

Se pun la foc mic galbenusurile,zaharul si laptele pana da intr-un clocot.Intre timp se pune la inmuiat intr-un castron,gelatina cu lapte caldut si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Cand...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: postavaru in Torturi

Foile: Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul. Se mixeaza bine pana lucesc. Amestecam faina cu nucile macinate si le incorporam usor in spuma. Intindem aluatul pe tava rotunda...Citeste continuarea

Tort Medovik

Postat de: miha in Torturi

Foi: Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga untul  si mierea si se pune vasul la baine-marine. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit. Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]