A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita de ardei cu piept de pui

Postat de: Elena_Daria in Pui

Spalam ardeii si ii coacem pe plita.  Ii intoarcem pe o parte si pe cealalta pentru a se coace uniform. Dupa ce s-au copt ii punem intr-un vas adanc, presaram putina sare peste ei si...Citeste continuarea

Tort pentru cununie

Postat de: loredanaaa in Torturi

Blat: Dati cuptorul la 180 grade in timp ce faceti blatul astfel incat sa fie incis Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat albusurile cu praful de sare pana devin spuma. Dupa ce au...Citeste continuarea

Tartine cu Ceva Fin

Postat de: bylaura in Aperitive / Garnituri

Se fierbe oul si se taie cubulete mici, iar painea se prajeste. Cascavalul se da pe razatoare si legumele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele cu crema de branza si un praf de...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase. Se pun galbenusurile frecate cu ulei , apoi faina amestecata cu praful de copt ,...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza dulce si...

Postat de: Teo in Torturi

BLAT: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu putina sare, adaugam putin cate putin zaharul, batem pana obtinem o spuma consistenta; treptat adaugam un galbenus, faina si praful...Citeste continuarea

Tiramisu reteta fara oua

Postat de: marcelika in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se pregateste crema conform instructiunilor de pe cutie, se mixeaza mascarpone cu o lingura, doua de zahar, se amesteca cu crema. Se adauga si frisca mixata si ea....Citeste continuarea

Tochitura cu garnitura de...

Postat de: Lia1 in Porc

PREPARARE TOCHITURA Carnea o taiem in bucatele potrivite pe care le tavalim prin faina.  Acum, sa va spun cum procedez eu pentru o pudrare uniforma cu faina, din doua miscari.  Se...Citeste continuarea

Tort Kinder Pingui (reteta revazuta...

Postat de: angyb in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pana cand se albesc si devin o crema. Amestecam faina cu cacao,grisul si praful de copt si le adaugam la...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pui

Postat de: Isabel in Pui

Se spala pulpele se taie fiecare pulpa pe jumate si se prajesc bine pe ambele parti. Se scot din ulei si in acelasi ulei punem la calit ceapa tocata marunt. Cand e pe jumatate facuta se adauga...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: nicoleta_girl in Torturi

Intr-o cratita se caramelizeaza 200 g zahar, se roteste cratita astfel incat sa acoperim si peretii vasului. Lasam sa se raceasca. Curatam merele, le scobim in mijloc. Asezam merele in vas si in...Citeste continuarea

Tocanita de hribi cu legume

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Curatam hribii si ii spalam bine. Intr-o oala punem niste apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem hribii si ii fierbem putin, dar nu foarte mult. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu gutui

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Reteta de blat este una dintre cele mai bune pe care le-am facut pana acum. Se prepara extrem de usor, omogenizand toate ingredientele si framantand un aluat( nu dureaza mult), pe care il vom...Citeste continuarea

Tort Boema

Postat de: caroline in Torturi

Blat: Se separa albusurile de gallbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un varf de sare,adaugam zaharul si mixam pana ce obtinem o spuma lucioasa si tare.Adaugam pe rand apa,galbenusurile,faina...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă prajitura

Postat de: mihaelam90 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Pentru crema: Intr-un vas turnam continutul pachetelor de crema, 200 g smantana si 400 ml lapte si se mixeaza cu un tel pana ce se omogenizeaza. Separat se...Citeste continuarea

Tocăniță de pipote și inimi de...

Postat de: panacris in Pui

Ei, vasul Zepter a cam șomat, așa că l-am scos la treabă. Ceapa și ardeii, se curăță se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei în minunatul vas Zepter, cca. 5...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos pesto si rosii...

Postat de: Corina33 in Paste

Pentru sosul pesto: se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza aprox. 1 minut. Se fierb pastele in 3 litri de apa cu sare circa 3-4 minute. In alta craticioara se pune la fiert...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: Ksenya in Prajituri

Tiramisu reţetă adaptata Se pun prunele intr-o oala la foc mic acoperita cu capac, adaugam tuica,se lasa 15 minute pe foc,apoi se dau prin blender obtinem o pasta mai subtire,daca pasta este...Citeste continuarea

Tort cu crema "nocciola" si crema...

Postat de: Urlike_Mary993 in Torturi

Se face intai crema "Ganache",caci trebuie pusa cateva ore la rece. Se pune frisca intr-o oala la foc apoi se lasa pana ce fierbe ,se da la o parte si se pune ciocolata de menaj dupa...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu pere

Postat de: nadea68 in Torturi

Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se bat bine cu zaharul. Amestecam faina,praful de copt si cacao. Ciocolata cu untul se topeste.Eu am folosit microundele. Se adauga ciocolata...Citeste continuarea

Tort cu morcovi

Postat de: Urlike_Mary993 in Torturi

Se bat cele 3 oua cu tot cu galbenu, bine la urma zaharul,apoi intr-un lighenas aparte se amesteca cu o lingura faina,vanilia,drojdia praf,scortisoara,cardemuma,ghimbirul si sarea....Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: karla in Torturi

Am facut aluatul de clatite (am pus toate ingredientele intr-un bol de mixer si am amestecat pana la omogenizare )si le-am prajit . Apoi m-am apucat de asamblare. Intr-o farfurie plata se...Citeste continuarea

Tort cu frisca

Postat de: Valclaudia in Torturi

Pentru prepararea blaturilor separam albusurile de galbenusuri. Cantitatea de zahar o impartim in doua; batem mai intai albusurile spuma cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile se mixeaza...Citeste continuarea

Tort sah-mat

Postat de: marcelika in Torturi

Blaturi: se imparte totul la 2, mai putin la faina...la blatul alb se pun 7 lg de faina , iar la cel de cacao se pun 5 lg faina si 2 cacao. Se face un blat alb si unul da cacao. Se separa...Citeste continuarea

Tortellini de casa cu trufe negre

Postat de: tammar in Tortellini

Incepem sa pregatim tortellini: Cernem faina,adaugam ouale, apa, sare si formam un aluat elastic si neted, inteindem o foaie de 1/2 cm grosime,luam un pahar si formam cercuri.  Facem...Citeste continuarea

Turte in tigaie ca la mama

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Se pune faina intr-un castron, se face un cuib in ea,se adauga ,zaharul ,sarea,si drojdia apoi apa calduta se face o maia si se lasa la crescut 10 min  apoi se framinta in continuare ca si...Citeste continuarea

Tocanita de ficatei de pui

Postat de: babi5 in Pui

Se spala bine ficateii si se curata de pielita se pun intr-o sitasa se scurga. Intr-o cratita am puns uleiul apoi am adaugat  ardeiul si ceapa pe care le-am macinat , am lasat sa se...Citeste continuarea

Tort etajat cu crema de mure si zmeura

Postat de: comanligia in Torturi

Blaturile: se separa albusurile de galbenusuri,se bat spuma cu zeama de lamaie,apoi se adauga zaharul,galbenusurile se freaca bine cu uleiul si zaharul vanilat,se amesteca toate,apoi se adauga...Citeste continuarea

Tort Avion

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat 1 : 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Topim untul si-l lasam sa se racoreasca. 3. Separam albusurile de galbenusuri. 4. Mixam galbenusurile cu 60 g zahar pana cand se...Citeste continuarea

Tort cu mousse de piersici

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, faina, iar la final cacaoa. Se pune in...Citeste continuarea

Tort de pepene galben

Postat de: ianculubita in Torturi

Taiem din pepene 2felii subtiri si decupam diferite forme mici pentru ornat,le punem pe o farfurie si le dam la frigider; restul decupajului  +1felie le taiem cuburile punem pe o farfurie...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata in doua culori

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Pregatim mai intai aluatul. Din ingredientele enumerate framantatam un aluat pe care il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Punem aluatul pe blatul de lucru bine infainat...Citeste continuarea

Tartine cu ceva fin

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Punem branza ceva fin intr-un castron,punem condimentele. Muschiul file si ardeiul kapia se taie cubulete,se amesteca cu branza,adaugam si marar tocat marunt. Bagheta de paine o taiem felii...Citeste continuarea

Tarta alpina de mere

Postat de: Zamfira in Prajituri

Topim untul la bain marie apoi o lasam sa se raceasca. Mixam foarte bine cele doua oua intregi cu zaharul si putina sare, pana cand isi dubleaza volumul si devine deschisa la culoare....Citeste continuarea

Tarta cu pere (2)

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Faina, praful de sare , smantana, uleiul zaharul , praful de copt si oul se pun in castron. Se adauga faina pe rand, pana se obtine un aluat ce poate fi intins. Se presara masa cu maina se...Citeste continuarea

Tocanita din piept de pui cu praz

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta. Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii. Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui...Citeste continuarea

Tocăniţă de pui în sos delicios...

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam carnea de pui, o stergem putin de apa, o saram si piperam. Se mixeaza in robotul de bucatarie: ceapa, ardeiul kapia, ardeiul gras, rosia. Calim pulpele de pui in ulei, 1-2 minute pe...Citeste continuarea

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Postat de: Valclaudia in Torturi

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei. Intindem cele doua foi si le decupam cu ajutorul tavii in forma de inima. Coacem foile de foietaj la temperatura mare pana se umfla si devin...Citeste continuarea

Tocăniţă de toamnă

Postat de: portiadelumina in Porc

Totul este foarte simplu. Carnea am spălat-o de sânge şi am lăsat-o la scurs. Între timp am curăţat legumele, aşa cum se vede în fotografii, rădăcinoasele...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu afine

Postat de: danakarin in Torturi

Reteta de blat este cea a tortului de ciocolata al lui Gaby, pe care il gasesc fenomenal: http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-ciocolata-50720.html Am pregatit blatul conform retetei,...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati afumati

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ceaun in ulei de masline. Dupa cateva minute adaugam morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat bucatele. Carnatii se taie felii si se adauga...Citeste continuarea

Tarta cu branza si mac

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Blatul: Intr-un bol punem untul, smantana, oul, putina sare si le amestecam bine. Adaugam praful de copt, macul, apoi faina ( la mine 230 gr au fost suficiente) si framantam pana toate ...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si frisca

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Faina cernuta, cacaoa, vanilia, praful de sare si praful de copt se pun intr-un vas. Intr-un ibric se topeste untul la foc mic, se adauga laptele praf, imediat laptele dulce rece, se amesteca...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ceapa si varza

Postat de: Elena_Daria in Paste

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa. Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici apoi o punem intr-un vas. Presaram sarea, ameastecam pentru a intra in varza, apoi o scurgem bine de apa...Citeste continuarea

Tocanita de praz, ciuperci si...

Postat de: simona72 in Porc

De la costita de porc am inlaturat oasele si am lasat doar carnea. Am spalat carnea ramasa si am uscat-o cu servetele de bucatarie. Am pus uleiul la incins, am spalat prazul, l-am crestat pe toata...Citeste continuarea

Tocanita cu ceapa,ardei...

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile...Citeste continuarea

Tarta cu pere

Postat de: sufletista in Prajituri

Aluatul -amestecam toate ingredientele si framantam o coca nelipicioasa si omogena. Intindem coca intr-o foaie subtire si o adaugam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam tava la congelator...Citeste continuarea

Tarta cu mere si scortisoara

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul se prepara usor: Untul rece se da pe razatoare, se amesteca cu restul ingredientelor si se framanta un aluat( nu dureaza mult), pe care il vom infolia si-l vom da la rece pana preparam...Citeste continuarea

Tort Dukan cu lemon curd si crema...

Postat de: deyutzky in Torturi

Foi:  Se mixeaza galbenusurile cu iaurtul, amidonul si laptele praf degresat, apoi se adauga praful de copt si indulcitorul. Intr-un bol separat se mixeaza albusurile cu un varf de...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: Elena_Daria in Paste

Intr-un vas punem ouale, praful de sare si incepem sa adaugam faina. Framantam pana obtinem un aluat tare. Intindem apoi aluatul intr-o foaie subtire, cu ajutorul sucitorului. Taiem in...Citeste continuarea

Turtite ca la bunica

Postat de: larisa_22 in Piine

Punem faina intr-un castron apoi adaugam drojdia frecata cu zaharul in prealabil. Amestecam, punem sarea si framantam cu apa in asa fel incat sa ne iasa un aluat subtire. Dupa ce omogenizam mai...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]