A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort "Minge"

Postat de: annemarry in Torturi

Mod preparare amandina: Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu romul, uleiul si un praf de sare. Dupa ce am batut bine albusurile, adaugam si...Citeste continuarea

Tarta cu branza si zmeura

Postat de: rhapsody in Prajituri

  1. Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare. Eu am pus scortisoara chiar inainte de a intinde aluatul si de a-l pune in tava, dar puteti sa o puneti odata cu celelalte...Citeste continuarea

Tort cu iaurt si capsuni

Postat de: jolygina in Torturi

Eu am facut intr-o forma de silicon margareta Pregatim pandispanul din cele 3 albusuri de ou, adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul iar la sfarsit faina si praful de copt. Il coacem, iar intre...Citeste continuarea

Tarta cu banane si pere

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru crusta am lasat untul la temperatura camerei pana cand a devenit moale si s-a lucrat usor. Am amestecat untul cu faina, ou si putina sare si am btinut un aluat elastic pe care l-am tinut la...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: mon in Prajituri

Tiramisu reţetă cu blat Bati ouale cu zaharul pana se deschid la culoare apoi adaugi faina cernuta cu cacao si amesteci usor.Pui compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt la...Citeste continuarea

Triunghiuri cu cascaval

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul si faina cat cuprinde. Intindem coca de 2-3 cm grosime, o taiem in tringhiuri si fiecare...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: MotanLaOale in Torturi

Se bat spuma tare albusurile cu sarea. Se adauga zaharul si se mai mixeaza cateva minute. Se adauga treptat, pe rand: galbenusurile, uleiul si apa. Se incorporeaza faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tarta de mere cu crema de lapte

Postat de: cristeena20 in Prajituri

Baza de tarta: -amestecam faina cu zaharul, untul topit si ouale, apoi le lasam sa se odihneasca cca 20 minute. Tapetam o forma cu unt si punem aluatul in jurul ei. Crema -fierbem...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu carnat

Postat de: carla27carla in Porc

Se curata legumele. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga, apoi se pune ceapa tocata marunt, ardeiul gras cubulete, carnatul taiat felii si cartofii taiati in cuburi. Se adauga un pic de...Citeste continuarea

Tort cu miez de fructe

Postat de: ANNA_46 in Torturi

Din ingredientele pentru blat pregatim un pandispan. Eu am batut cele doua oua impreuna cu zaharul, pana au devenit spumoase, am adaugat faina cu praful de copt si coaja rasa de lamaie. Tapetam cu...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Postat de: Toamna07 in Mancaruri de legume

Spala ciupercile si taie-le felii.Incinge ulei intr-o cratita si adauga ceapa,las-o pana devine translucida;pune ciupercile, un praf de sare si piper.Caleste-le pana se rumenesc . Spala rosiile...Citeste continuarea

Tort cu piersici

Postat de: alba_zori in Torturi

Teoria este simpla pana la urma,practic este putin mai lung. 1. Pandispanul l-am facut astfel:am separat ouale,albusurile le-am batut cu 120 gr zahar in ploaie si un pic de sare pana a devenit...Citeste continuarea

Tarta cu mere (1)

Postat de: dobrezaira in Prajituri

Amestecam margarina cu zaharul, oul si sarea pana devine o crema, punem faina toata o data si framantam repede pana devine un aluat nelicpicios. Il dam la frigider pentru 20-30 minute. Intre...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Ciupercile le curatam, le spalam, dupa care le taiam felii Calim ceapa in putin ulei incins, cand a devenit aurie adaugam morcovii dati prin razatoare. Dupa ce s-a calit putin impreuna cu ceapa...Citeste continuarea

Tiramisu reteta reinterpretata

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Tiramisu reteta reinterpretata Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin. Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea...Citeste continuarea

Tort cu mere si crema de zahar ars

Postat de: Corina33 in Torturi

Se caramelizeaza zaharul in cratita in care urmeaza sa coacem tortul, apoi se lasa sa se raceasca. Intre timp se curata merele de coaja si samburi si se taie in sferturi. Se aseaza merele peste...Citeste continuarea

Tort Amandina M

Postat de: timea in Torturi

Batem spuma tare albusurile cu sarea. Adaugam zaharul si mai mixam cateva minute apoi adaugam treptat, pe rand: galbenusurile, uleiul si apa. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt...Citeste continuarea

Tort cu alune caramelizate

Postat de: alldaycooking in Torturi

Pentru blat am batut spuma albusurile, am adaugat treptat zaharul si apoi galbenusurile unul cate unul mixat in continuare. In final am adaugat alunele macinate si faina si am amestecat cu grija...Citeste continuarea

Tarta cu pui si ciuperci

Postat de: privatelaura in Pui

Amestecam drojdia cu zaharul si le dizolvam in putina apa calda. Lasam 10 minute la dospit. Intr-un castron, adaugam faina, sarea si uleiul si punem drojdia si restul de apa. Amestecam cu mixerul,...Citeste continuarea

Tort de clatite cu crema de...

Postat de: bahna_violeta in Torturi

Punem intr-un vas faina,praful de copt laptele si esenta si le amestecam bine.Separat batem albusurile spuma,punem zaharul si batem bine,dupa care punem si galbenusurile si amestecul il punem...Citeste continuarea

Tort Boema(reteta n° 300)

Postat de: lilik in Torturi

Pregatirea blatului: separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu praful de sare spuma,apoi adaugam treptat zaharul mixand in continuare pana obtinem o bezea,dupa care adaugam...Citeste continuarea

Tartine cu ton si ou

Postat de: gurita_ta2005 in Ton

Punem ouale la fiert,timp de 4-5 minute, le curatam de coaja si le pisam cu o furculita cat mai marunt. Tonul il scurgem de ulei, il pisam bine cu furculita, adaugam sare si piper si ouale...Citeste continuarea

Tabouleh

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un bol cuscusul, apoi taiem cubulete mici rosiile si le punem in bol peste cuscus, apoi taiem si patrunjelul marunt; punem sare, ulei si suc de lamai dupa preferinta. Amestecam...Citeste continuarea

Tocanita cu carne ptr cei mici

Postat de: doralinda72 in Mancare copii

Tocam cu mixerul legumele cat de marunt se poate ( ptr a nu observa princhideii!), incalzim uleiul si calim tocatura pana nu mai are apa ( 10 min), apoi adaugam carnea si amestecam pana se...Citeste continuarea

Tort cu cremă Nutella

Postat de: elucubratiiculinare in Torturi

Într-un castron cernem făina cu praful de copt și cacao. Separăm ouăle. Batem bine albușurile cu 150 g zahăr. În alt castron batem gălbenușurile cu 150 g zahăr. Se amestecă...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu visine

Postat de: CramaHaiducilor in Torturi

Din impletirea oualor, uleiului, fainii si zaharului se naste pufosenia blatului nostru. Intre straturile pufosului am adaugat o crema delicioasa de ciocolata, arahide, unt si visine ca apoi...Citeste continuarea

Tocanita saseasca de iepure servita...

Postat de: CramaHaiducilor in Mancaruri cu carne

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente. Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna...Citeste continuarea

Triple Chocolate Toffifee Cheesecake

Postat de: Poliana in Torturi

Hmm, cu ce incepem? Cu caramelul as zice eu. Punem intr-o tigaie teflonata (un wok ar fi ideal, dar merge si una normala) zaharul si cele 4 linguri de apa, lasam la foc mediu pana incepe sa fiarba...Citeste continuarea

Tort cu mere intregi, pandispan si...

Postat de: corina241 in Torturi

Intr-un vas rotund pentru copt caramelizam cele 4-5 linguri de zahar si cu miscari circulare tapetam peretii vasului cu zaharul caramelizat (vezi foto 2) . Merele curatate de coaja si scobite...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat amestecam faina cu oul si untul rece si framantam un aluat care nu se lipeste de maini. Il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp...Citeste continuarea

Tochitura mocaneasca

Postat de: Sidy in Porc

Carnea se taie cuburi cu latura de 2-3 cm. Carnatul il taiem felii. Ficatul il curatam si il taiem in bucati potrivite. Usturoiul il curatam si il dam prin presa. Se pune untura in...Citeste continuarea

Trufe fine de ciocolata

Postat de: susu in Dulciuri

Ciocolata se taie bucatele cat mai mici si se pune intr-un bol de sticla mai incapator. Se pune frisca impreuna cu untul taiat bucati intr-o oala de tefal pe foc foarte mic. Se amesteca bine in ea...Citeste continuarea

Tort Hello Kitty

Postat de: doralinda72 in Torturi

Blatul : se topeste untul si se freaca cu jumatate din zahar si esenta de vanilie. Se adauga treptat ciocolata topita la foc mic si galbenusurile pe rand. Se pune incet cu o lingura faina deja...Citeste continuarea

Tort De Ciocolata Super Rapid

Postat de: gatiticuspor in Torturi

  Pentru inceput puneti toate ingredientele uscate intr-un castron si amestecati-le bine.   Apoi adaugati ouale, laptele, uleiul si esenta de vanilie si amestecati pana ce obtineti o...Citeste continuarea

Tort aniversare Catelus alb

Postat de: doralinda72 in Torturi

Batem ouale cu zaharul si putina sare pana se omogenizeaza si au o culoare ca de lamaie. Amestecam faina cu cacao si adaugam in compozitie cate putin, amestecand incet cu o lingura ca sa nu se...Citeste continuarea

Triunghiuri cu spanac umplute cu...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Pentru blat, se separa ouale. Galbenusurile se mixeaz cu uleiul si un praf de sare. Se adauga spanacul si smantana. Am folosit spanac maruntit congelat, am scos pe o farfurie 12...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si afine

Postat de: Oana in Torturi

Se amestecă untul cu zahărul pudră, zahărul vanilinat şi gălbenuşurile până se obţine o spumă. Se amestecă făina cu praful de budincă şi praful de copt, se amestecă...Citeste continuarea

Tocanita de dovlecel si cartofi la...

Postat de: rodicamaria in Mancaruri de post

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei. Dovlecelul se curata si se taie cubulete.Cartofii la fel.Maslinele se taie marunt ,foaia de dafin se rupe bucatele. Se amesteca...Citeste continuarea

Tocana de legume cu orez (pentru...

Postat de: rhapsody in Conserve

1. Spalati si curatati ardeii, ceapa, morcovii si rosiile. 2. Dati ceapa, morcovul si ardeii prin robot (separat). 3. Puneti uleiul la incins intr-o oala non-aderenta si aruncati ceapa si...Citeste continuarea

Tort cu mere caramelizate

Postat de: alexa_elena in Torturi

Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc. Ungem tava de copt cu unt/ulei, apoi presaram 3 linguri de zahar si il intindem uniform. Punem merele, intregi,unul langa altul, in tava si...Citeste continuarea

Trandafir din aluat dospit, cu nuca...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Am pus laptele la incalzit, iar drojdia am pus-o intr-un bol si am frecat-o cu o lingura de zahar pana cand s-a lichefiat. Am pus peste ea laptele caldut si putina faina cat sa rezulte un aluat de...Citeste continuarea

Tort stelist

Postat de: privatelaura in Torturi

Albusurile se bat spuma. Cand s-au intarit, se adauga zaharul si se amesteca pana se obtine o bezea tare; se adauga galbenusurile, sucul de  sfecla  rosie  si semintele de ...Citeste continuarea

Tort cu crema de ness

Postat de: Ela68 in Torturi

Foile : Se bat albusurile cu un praf de sare, adaugandu-se treptat zaharul pudra si zeama de lamaie. Se adauga cele 350 gr de nuci, amestecand usor cu telul pana la incorporare.Impartim...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: eduard_09 in Torturi

CREMA -laptele il punem la fiert, galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul. Cand s-a topit adaugam amidonul si omogenizam. Cand laptele incepe sa fiarba adaugam peste galbenusuri treptat si...Citeste continuarea

Tort cu crema ganache de ciocolata

Postat de: eduard_09 in Torturi

BLATUL MARO - galbenusurile le mixam cu apa calduta timp de 2 minute, adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un amestec de consistenta unei spume aerate si pufoase. Adaugam faina...Citeste continuarea

Tarta cu pere

Postat de: dalina2007 in Prajituri

Intr-un bol se pune faina, zaharul pudra (este de preferat zaharul pudra caci se va incorpora mai usor) si untul rece taiat cubulete si se amesteca bine. Se adauga un ou si se framanta in...Citeste continuarea

Taitei cu varza

Postat de: kukibella in Paste

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe pachet, se scurg, se clatesc şi se lasa deoparte; Varza se taie fideluta şi se freaca cu sare; Ceapa se taie fideluta; Intr-o tigaie mai mare...Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu dovlecel si praz

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul spalat si curatat (sau cu coaja, cum doriti) il taiem cubulete iar prazul il taiem felii subtiri. Mixam ouale intregi cu sarea pana se deschid la culoare si devin spuma. Adaugam...Citeste continuarea

Trandafirasi din caramele

Postat de: cristina_s_world in Dulciuri

Am taiat caramelele in 5 bucatele, una mai mica si patru cat de cat egale. Din bucatica mai mica am format o lacrima si am infipt-o in varful unei scobitoare. Celelalte bucatele le-am...Citeste continuarea

Trufe de ciocolata

Postat de: cristina_s_world in Prajituri

Intr-o craticioara am turnat frisca lichida si am pus craticioara pe foc mititel. In frisca lichida am adaugat ciocolata rupta bucatele si am lasat-o sa se topeasca de tot. Am amestecat mereu....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]