A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu frisca si caramel

Postat de: timea in Torturi

Blat:  mixam spuma albusurile cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam cateva minute. Adaugam apoi pe rand galbenusurile, uleiul si laptele mixand dupa fiecare. La final incorporam...Citeste continuarea

Tort inima Parisina

Postat de: alba_zori in Torturi

La inceput am lucrat in 3 faze: 1. Baza de biscuite: 1 ou,100 gr zahar am amestecat cu o furculita, vanilia, coaja de lamaie, apoi 2 linguri de lapte, 250 gr faina cu putin praf de copt, apoi...Citeste continuarea

Tarta cu mere si migdale

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Amestecam untul cu zaharul+zaharul vanilat, adaugam oul, apoi faina amestecata cu sarea. Framantam totul rapid cu manutele pana devine un aluat omogen. Il infasuram intr-o folie alimentara si il...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata, fructe de padure...

Postat de: Retetegg in Torturi

Pentru pregatirea blatului am folosit 8 oua pe care le-am tinut cateva ore la temperatura camerei.    Le-am separat, apoi albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare....Citeste continuarea

Tort poseta

Postat de: angyb in Torturi

Pentru inceput topim cicolata alba pe baie de abur impreuna cu 200 ml de frisca dupa care o dam la rece. Pregatim si budinca conform indicatilor de pe plic si o lasam sa se raceasca. Foile:...Citeste continuarea

Tort cu ganache de ciocolata alba...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Incorporam galbenusurile unul cate unul,...Citeste continuarea

Tarta cu mozzarella, rosii cherry...

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri

Se amesteca untul topit cu cele doua oua, sarea, faina cernuta si cascavalul ras, iar dupa ce toate ingredientele s-au omogenizat prin framantare, lasati aluatul in frigider pentru 30-40 de...Citeste continuarea

Tort cu crema de visine

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri.  Albusurile le batem spuma cu putina sare, apoi adaugam zaharul treptat si batem in continuare cu telul pana se intaresc. Adaugam pe rand...Citeste continuarea

Tocanita de pui si ciuperci

Postat de: panacris in Pui

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ciupercile, fileul de pui, se taie bucatele si se adauga la amestecul de ceapa...Citeste continuarea

Tocanita cu organe de miel

Postat de: panacris in Oaie

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Intre timp se curata organele, se sapla si se taie cubulete. Se adauga la amestecul de ceapa, asezonandu-se cu sare si...Citeste continuarea

Tort cu crema de ghimbir

Postat de: Satisfyyourcravings in Torturi

Cele 175 de grame de unt se mixeaza cu zaharul pana se albeste incepand cu viteza mica, apoi cu viteza ceva mai mare. Se adauga ouale unul cate unul si se mixeaza dupa fiecare adaugare.  Se...Citeste continuarea

Tarte cu ceapa caramelizata

Postat de: alldaycooking in Aperitive / Garnituri

Pentru crusta: am pus faina intr-un castron, la mijlocul acesteia am facut o groapa in care am pus drojdia maruntita, fructoza si am adaugat apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald. Am...Citeste continuarea

Ton proaspat cu rosii,curry si fistic

Postat de: alba_zori in Ton

Rapid si minunat de bun:am pus intr-o tigaie uleiul de masline,feliile de ton,am sarat,piperat,jumate de lingurita de curry,am adaugat vinul,prunele,maslinele si am lasat 10 minute cu capacul...Citeste continuarea

Ton cu legume fripte preparat in...

Postat de: Bucataras in Ton

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca. Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand...Citeste continuarea

Tarta cu branza, ardei si schinduf

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana la omogenizare. Lasati sa se odihneasca aluatul 10 minute.   2. Pregatiti umplutura blenduind toate ingredientele, mai...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si visine

Postat de: timea in Torturi

Mai intai pregatim crema pentru ca trebuie sa stea la frigider cateva ore. Amestecam frisca lichida cu zaharul si punem pe foc pana fierbe. Luam de pe foc si adaugam ciocolata taiata bucatele....Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Bunica in Prajituri

Se pregateste o tava termorezistenta,se unge cu unt si se presara cu o lingura de zahar. Merele se curata,se taie cuburi si se pun in tava.Deasupra se lor se presara 1 lingura de zahar si...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si iaurt

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Amestecam ingredientele pentru blat si framantam usor aluatul. Il infoliem si-l tinem la rece pana ne ocupam de umplutura. Spanacul il spalam si-l lasam deoparte. Intr-o oala, eu am folosit...Citeste continuarea

Tort cu smantana si nuci

Postat de: Ela68 in Torturi

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul si vanilia. Se bate cu mixerul 15-20 minute. Se adauga uleiul cate putin, amestecandu-se incet cu un tel de sus in jos. Apoi...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu smantana

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de legume

Ciupercile le-am spalat si curatat, apoi, ptr ca nu au fost foarte mari, le-am taiat in patru. Am pus uleiul la incins, am adaugat cateii de usturoi taiati pe jumatate, pe care i-am calit putin,...Citeste continuarea

Tort Foret Noir

Postat de: Ela68 in Torturi

Se mixeaza ouale cu sarea si zaharul aproximativ 20 minute pana ce acestea isi tripleaza volumul. Adaugam cate putin din faina deja cernuta, amestecand usor cu un tel de sus in jos. Urmeaza...Citeste continuarea

Tarta Tatin

Postat de: miremirc in Prajituri

Curatam merele de coaja, le taiem in 4 si scoatem semintele. Peste mere stoarcem zeama de la 1/2 lamaie. Caramelizam zaharul, apoi adaugam untul si esenta de vanilie. Amestecam bine. Acest...Citeste continuarea

Tort grila cu caise

Postat de: mitinita in Torturi

Se lasă caisele să se scurgă bine într-o sită și se taie în bucăți mici.  Într-un bol se amestecă cu mixerul, laptele cu crema de tarte timp de 1 minut. Se...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu fructe deshidratate

Postat de: Ina in Torturi

Topim galbenusurile  cu zaharul  pe foc, mestecand cu grija sa nu se lipeasca de peretii vasului.  adaugam laptele si glazura cu gust de lichior de oua,  fara a ne opri din...Citeste continuarea

Tarta cu mere si iaurt

Postat de: ana77 in Prajituri

- se bat ouale cu zaharul si praful de sare cam 2-3 minute - se adauga iaurtul/laptele acru, uleiul si esenta si se amesteca bine - se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se...Citeste continuarea

Tarta cu dovleac

Postat de: Ina in Prajituri

Blat : Lasam untul sa se inmoaie usor la temperatura camerei , sau il bagam 15 secunde la microunde.  Din  unt, zahar si sare  facem o crema in  care adaugam, apoi,...Citeste continuarea

Tort inima pentru bucatarasi

Postat de: alba_zori in Torturi

Pandispan: am separat albusurile de galbenusuri, am batul albusurile cu un praf de sare, zahar pana a devenit spuma, am frecat galbenusurile cu zaharul ramas si cu uleiul de floarea soarelui,...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: Ina in Torturi

Galbenusurile  cu zaharul  se topesc la bain marie amestecand continuu, apoi se adauga laptele si ciocolata alba fara a ne opri din  mestecat si lasam pe foc pana obtinem o crema ca...Citeste continuarea

Tort pentru Bunica, cu mousse de...

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, treptat se adauga zaharul si continuam sa le batem pana se intaresc foarte bine si obtinem o spuma lucioasa. Adaugam...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu toping de...

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Torturi

Pentru blat am folosit o tava detasabila de 26 cms pe care am uns-o cu unt si am presarat faina. Recomandarea mea este sa coaceti compozitia pentru blat in doua tavi, sau pe rand, altfel o sa...Citeste continuarea

Tiropitakia cu pesto de menta

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Branza faramata se amesteca cu cascavalul dat pe razatoare. Peste se adauga ouale si se asezoneaza. Se amesteca bine.  Foile de placinta se taie in fasii cu latimea de ~3 cm. Se ia o fasie...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si cappucino

Postat de: Poliana in Torturi

Ingredientele pentru tort ar fi bine sa fie pregatite cu aproximativ doua ore inainte de a ne apuca de treaba, asta o sa mai elimine din riscurile unei nereusite. Daca totusi nu aveti timp sa le...Citeste continuarea

Tort de mere cu dulceata de visine

Postat de: ramo_cata in Torturi

Se pregatesc mai intai merele..: zaharul si zaharul vanilat se pun pe fundul tavii in care se coace tortul .Merele se curata de coaja si de samburi ,apoi se aseaza unul langa altul peste...Citeste continuarea

Tarta foietaj

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Am decupat foietajul dupa forma tavii. L-am potrivit in tava, am uns intreaga suprafata cu bulion, am asezat bucatile de cascaval feliat,maslinele verzi, apoi cascavalul ras, la final am...Citeste continuarea

Trottole cu ton

Postat de: Toamna07 in Paste

Mod de preparare: Fierbe pastele carliontate in apa clocotita cu sare si un strop de ulei,sa nu se lipeasca,pana devin al dente.Le scurgi si le treci rapid printr-un jet de apa rece. Curata...Citeste continuarea

Tartă(plăcintă) cu pui şi ciuperci

Postat de: diaconta in Pui

Am pregatit mai întâi coca. Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,o lingurita de faina si putin lapte caldut si am lasat-o 5 minute sa dospeasca. Am amestecat faina...Citeste continuarea

Tarta cu legume de sezon si carne

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Vanatase curata de coaja, se taie cubulete se da cu sare, se lasa cca. 10 minute pana se scurge lichidul amar, apoi se trec sub ub jet rapid de apa rece si se prezesc in ulei incins cca. 5 minute....Citeste continuarea

Tarta cu spanac si feta

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

1. Din faina,branza de vaci,uleiul(5 linguri) ,sare se prepara un aluat.Se lasa la frigider circa 20 minute. 2. Cuptorul se incinge la 200 grade.Se taie ceapa ,in rondele,si usturoiul se toaca...Citeste continuarea

Tort cu mere si scortisoara

Postat de: Satisfyyourcravings in Torturi

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se unge cu unt o forma de tort cu pereti/ fund detasabil si se tapeteaza cu hartie de copt. Am folosit o forma de tort cu diamentrul de 23 de cm....Citeste continuarea

Tartă cu dovleac

Postat de: sisterskitchen in Prajituri

1. Lasăm untul să se înmoaie la temperatura camerei (dar nu îl topim, sub nici o formă!), apoi il amestecăm cu zahăr folosind o lingură din lemn. Adaugăm apoi oul...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: timea in Prajituri

Pregatim un aluat fraged din ingredientele de mai sus pe care il imbracam in folie alimentara si il dam la rece timp de o ora. Intindem o foaie rotunda pe care o intindem intr-o tava rotunda...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sunca , ciuperci si...

Postat de: RoXx in Paste

Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala cu pereti inalti. Cand a inceput sa farba in clocot se adauga si pastele si se fierb conform timpului de pe ambalaj. Ceapa se curata si se taie...Citeste continuarea

Tocana de ciuperci si mix de fasole

Postat de: ralu_river in Mancaruri de post

Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Dupa un minut se adauga usturoiul si ciupercile taiate. Se curata dovlecelul de coaja, se taie cubulete si se pune in tigaie. Se amesteca si se lasa la foc...Citeste continuarea

Taitei de orez cu cotlet de porc

Postat de: bahna_violeta in Porc

Punem taitei de orez in apa clocotita cat sa ii acopere, dar nu pe foc, lasam asa acoperit. Intre timp prajim cotletul de porc pe care l-am taiat fasii. Cand s-a prajit destul de bine scurgem...Citeste continuarea

Tocanita cu stiuca si usturoi

Postat de: ANCA in Peste

Se curata stiuca si se taie rondele. Cartofii cuburi se pun intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline, se pune peste ei apa, la nivelul lor. Punem si boia dulce, maghiran, sare...Citeste continuarea

Tarta cu bezea si mar

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Ca sa preparam aluatul, amestecam toate ingredientele si framantam 5-10 min. Cat se odihneste aluatul, pregatim bezeaua batand albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam zahar putin cate putin...Citeste continuarea

Tort "Felie de lapte"

Postat de: postavaru in Torturi

Incepem cu pregatirea compozitiei pentru foi. Mixam galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se  lbesc si isi dubleaza volumul. Amestecam faina cu praful de copt, cacaoa si grisul macinat...Citeste continuarea

Tarta Caprese

Postat de: adasev12 in Prajituri

Se freaca margarina/untul cu zaharul pudra, apoi se adauga cate un ou pe rand, mixandu-se foarte bine. Ciocolata se topeste cu o lingura de lapte, se amesteca cu nuca data la robot, care in...Citeste continuarea

Trandafir cu mac

Postat de: dobrezaira in Prajituri

Aluatul l-am facut la masina de paine astfel: am topit untul, am adaugat laptele si zaharul si am tinut pe foc pana a ajuns la temperatura suportabila pe mana. Ouale se bat cu sarea, iar peste...Citeste continuarea

Tort cu prune caramelizate si pere

Postat de: alldaycooking in Torturi

Pentru crusta, untul moale l-am mixat cu fructoa, apoi am adaugat galbensurile si iaurtul. La final am pus sucul si coaja de lamaie, am adaugat 200 gr faina si bicarbonatul de sodiu si am obtinut...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]