A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocana de porc cu legume si piure...

Postat de: adela1981 in Porc

Carnea se taie bucatele, eu prefer in cuburi mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Calim ceapa in ulei pana ce devine sticloasa, apoi adaugam carnea si usturoiul. Se...Citeste continuarea

Tarta cu budinca si fructe

Postat de: medioto59 in Prajituri

Ungem o tava de tarta cu ulei , tapetam cu faina si intindem  foaia de aluat.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in aluat si dam la cuptor pana cand aceasta este coapta ....Citeste continuarea

Tarta sarata cu dovlecei si mozzarella

Postat de: Ilaria_sara in Aperitive / Garnituri

Spalati dovleceii si taie-i rondele subtirele. Frigeti-le intr-o tigaie cu putin ulei, sare si piper.  Dupa circa 10 minute, adaugati kaiserul taiat cuburi si o cescuta de apa si lasati la...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati

Postat de: timea in Mancaruri cu carne

Spalam bine totul si decojim rosiile. Taiem ceapa si ardeiul marunt si calim in putin ulei. Adaugam carnatii feliati si mai lasam 3-4 minute la calit apoi adaugam rosiile taiate si lasam pe...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul, sarea, se face o gaura in mijloc se adauga untul taiat bucatele (la temperatura camerei), oul batut, esenta si se framanta. Daca mai este nevoie se...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: lilik in Paste

Cernem faina si facem o fantana in mijloc,unde vom pune oul,sarea si lingura de apa. Framantam bine pana obtinem un aluat omogen,apoi il acoperim cu folie transparenta si il lasam 15-20 de...Citeste continuarea

Tocăniţă de ciuperci

Postat de: Bamsse in Mancaruri de post

Se toacă mărunt ceapa, ardeii, roşile şi ciupercile. Se pun la călit în ulei. Se lasă la foc mic, până legumele îşi lasă sucul propriu (aproximativ 15 minute). Se...Citeste continuarea

Tiramisu adaptat dupa reţetă...

Postat de: JamilaCuisine in Torturi

Tiramisu adaptat dupa reţeta originală Se separa prima data ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu 5 linguri de zahar pudra pana se albesc si au consistenta unei creme. Peste crema de...Citeste continuarea

Tort cu iaurt

Postat de: eduard_09 in Torturi

BLATUL -albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, Galbenusurile se amesteca cu uleiul(ca la maioneza)se incorporeaza in albusuri,...Citeste continuarea

Tort cu mousse de iaurt si struguri

Postat de: Poliana in Torturi

Tortul acesta l-am facut pe parcursul a doua zile, nu pentru ca am avut chiar atat de mult de lucru la el, ci pentru ca era necesar sa astept ca unele 'componente' ale lui sa ajunga la o...Citeste continuarea

Tortellini cu prosciutto in sos de...

Postat de: medioto59 in Tortellini

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiem usturoiul rondele subtiri si il calmi in ulei incins.Adaugam sucul de rosii,potrivim de sare si piper , condimentam...Citeste continuarea

Tort "Parisul in flacari"

Postat de: angyb in Torturi

Foile: Intr-un bol batem spuma 3 albusuri cu un praf de sare, apoi adaugam 3 galbenusuri, 3 linguri de zahar, 3 linguri faina amestecata cu 1 lingura de cacao. Amestecam bine si intindem...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de porc

Postat de: eduard_09 in Porc

Carnea o condimentam si o calim in putin ulei. Adaugam ceapa taiata feliuta si o calim putin, adaugam morcovul taiat felii sau cubulete, ardeiul si dovlecelul curatat si taiat cubulete. Amestecam...Citeste continuarea

Toast Caprese

Postat de: BuburuzaBubu in Aperitive / Garnituri

Se prajesc feliile de paine in toaster dupa care se ung cu 2 lingurite de sos pesto. Scurgem bine branza de zer. Pe fiecare bucata de toast se pune felii de branza taiata apoi felii de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originala

Postat de: dalina2007 in Prajituri

Tiramisu reţetă originala Se prepara o cafea tare din 400 ml apa si 3 linguri de cafea cu varf. Se lasa sa se raceasca si se adauga  o lingura esenta de rom si 3 linguri lichior de...Citeste continuarea

Tarta cu piersici si migdale

Postat de: adela1981 in Dulciuri

Am facut putine modificari asupra retetei, atat la ingrediente cat si la modul de preparare. Aluatul l-am pregatit in felul urmator, am amestecat faina cu un praf de sare si zaharul, apoi am...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt cu capsuni

Postat de: JamilaCuisine in Torturi

Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare iar apoi se adauga zaharul treptat pana ce albusurile devin lucioase si tari. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se pun peste albusuri...Citeste continuarea

Tartine cu somon si crema de branza

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Prajim feliile de paine si cand s-au racit le taiem pe jumatate(sau le puteti tai in 4). Branza o punem intr-un castronel si o mixam putin cu putin piper.Castravetele il taiem feliute. Ungem...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata alba si ananas...

Postat de: JamilaCuisine in Torturi

Cum se face: prima data facem crema pentru ca trebuia sa stea la frigider pentru cateva ore. Punem frisca lichida la incalzit si apoi adaugam ciocolata alba rupta in bucati. Asteptam pana se...Citeste continuarea

Tarta alsaciana cu mere

Postat de: LALY in Dulciuri

ALUAT DE TARTA: amestecam faiana cu margarina si praful de sare pana devine un aluat nisipos.Adaugam apoi cate un pic de apa,pana rezulta un aluat tare,bun de intins.Lasam la rece circa 30 de...Citeste continuarea

Tarta cu cartofi si kaiser

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

ALUATUL: amestecam intr-un castron 250 gr faina cu 120 gr unt taiat cubulete,apa si un praf de sare.Framantam bine aluatul si il punem la rece pentru zece minute. UMPLUTURA: curatam,spalam si...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: margot12 in Prajituri

Se topeste o lingura de zahar cu putina apa in tava in care vrem sa facem tarta si se intinde pe toata suprafata si se lasa la racit. Merele se taie feliute sau rondele (cum prefera fiecare) si se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu pricomigdale

Postat de: giorgi in Prajituri

Tiramisu reţetă cu pricomigdale Am folosit suplimentar un pliculet gelatina . Se face o cafea tare ,indulcita dupa gust si cu esenta de migdale si cafea imbogatita .Se lasa la racit....Citeste continuarea

Tort rapid

Postat de: ana77 in Torturi

Blatul: -se incinge cuptorul la 175 C - separam albusurile de galbenusuri si frecam galbenusurile cu 25 gr zahar si zaharul vanilat, iar albusurile le batem spuma cu restul de zahar si un...Citeste continuarea

Tort cu crema de pepene galben si...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat am separat albusurile de galbenusuri, albusurile le-am batut cu un praf de sare si am adaugat treptat zaharul. Am batut bine cu telul pana s-au intarit albusurile apoi am adaugat apa...Citeste continuarea

Treccia Russa sau cel mai pufos...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Mai intai am facut o maia din: 300 g faina, 250 ml lapte si drojdia dizolvata intr-o lingurita de zahar. Lasam maiaua sa creasca cca 1 ora intr-un loc caldut. Cand aluatul a crescut suficient,...Citeste continuarea

Tort cu fructe

Postat de: alba_zori in Torturi

in etape scriu reteta: 1.am batut bine albusurile cu un praf de sare si am adaugat in ploaie cate o lingura de zahar(6) pana a devenit o spuma tare si lucioasa. 2.am adaugat galbenusurile,am...Citeste continuarea

Tort craniu

Postat de: angyb in Torturi

Blatul: Separati albusurile de galbenusuri.Bateti spuma albusurile dupa care adaugati treptat zaharul si continuati sa bateti pana cand devine o bezea. Adaugati galbenusurile si faina...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu cappucino

Postat de: Roxanarad in Torturi

Blatul : Cernem intr-ul bol praful de budinca, faina, praful de copt si cappucino. Batem albusurile pana devin spuma tare, apoi adaugam zaharul, galbenusurile. Incorporam treptat ingredientele...Citeste continuarea

Tortilla de patatas(omleta spaniola...

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se taie in felii subtiri si se vor praji in ulei la un foc mic pentru a evita prajirea excesiva.Se scot pe o bucata de hartie pentru a inlatura uleiul in exces.Ii punem apoi intr-un...Citeste continuarea

Tarta de ardei rosii

Postat de: bahna_violeta in Mancaruri de post

Mai intai facem aluatul,dizolvam drojdia in apa calduta,turnam usor peste faina amestecand  cu un tel ca sa nu se formeze cocoloase,punem sare si amestecam bine.Dupa ce am facut aluatul il...Citeste continuarea

Tocanita de ardei gras cu legume

Postat de: bahna_violeta in Mancaruri de legume

Pentru inceput curatam cepele si le spalam apoi le tocam marunt. Punem uleiul la incins si cand s-a incins punem ceapa la calit. Pana se caleste curatam morcovul, il spalam dupa care il taiem...Citeste continuarea

Tort cu nuca, stafide si whisky

Postat de: privatelaura in Torturi

Intr-un vas, inmuiem stafidele cu apa, cat sa le acopere si le fierbem cam 10 min, apoi le scurgem si pastram siropul. Untul moale il mixam cu zaharul. Cand compozitia devine cremoasa, adaugam...Citeste continuarea

Tort de mere caramelizate

Postat de: cristeena20 in Prajituri

-Se curata merele si se scobeste interiorul - zaharul se caramelizeaza si se pregateste o forma de prajitura rotunda (eu am folosit forma cu mijlocul scobit)- se tapeteaza cu caramelul si se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu prosciutto crudo si...

Postat de: pittbull in Paste

punem o oala cu apa la fiert. cind aceasta fierbe punem sare si adaugam pastele. le lasam conform indicatiilor de pe pachet. prosciutto se taie fisii mai groase. se calesc intr-o...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Se cerne faina pe masa de lucru. Se face loc la mijloc, se pune untul inmuiat putin cu mana, zaharul, un praf de sare si apa (cantitatea variaza in functie de calitatea fainii). Se framanta...Citeste continuarea

Tarta cu legume si carne de vita

Postat de: caroline in Vita

Carnea de vita am spalat-o ,am taiat-o cuburi mici ,apoi am pus-o la prajit. Cand a fost gata am scos-o pe o farfurie. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Punem ardeiul taiat marunt si...Citeste continuarea

Tiramisu reteta originala a la...

Postat de: Zamfira in Jamie Oliver

Tiramisu reteta originala a la Jamie Oliver Asezam piscoturile intr-un bol si turnam cafeaua rece peste ele. Topim ciocolata cu 50 g unt, un paharel de brandy si-l intindem peste piscoturi....Citeste continuarea

Tort Charlotte cu fructe de padure

Postat de: klausenburger in Torturi

1. Pune jumatate dintre piscoturi pe fundul unei tavi de dimensiuni medii pentru tort si imbiba-le dupa gust cu un lichior fin dupa placere (eu am folosit lichior de fructe de padure); pune...Citeste continuarea

Tort glazurat de ciocolata

Postat de: RuxyRux in Torturi

Intr-un vas topim untul si in el topim ciocolata, se amesteca bine pana la omogenizare apoi se lasa la racit. Ouale impreuna cu zaharul si praful de sare se bat pana devin cremoase, apoi se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton

Postat de: AnyCostescu in Paste

ceapa se curata se taie si se pune in tigaie cu tonul. se calesc2 minute apoi se adauga sucul de rosii ,condimente,si usturoiul tocat.. se mai lasa la foc cateva minute. pastele se fierb...Citeste continuarea

Tocana de cartofi ca la Bunica

Postat de: panacris in Mancaruri de legume

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei si putina apa. Celelalte legume se curata si se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Carnatii se taie felii, cat o imbucatura si...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu piept de pui

Postat de: AnyCostescu in Pui

Legumele se spala, se curata si se taie cum doriti dumneavoastra. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie un pic. Se pune pieptul de pui taiat bucati. Se pune o cana cu apa si se lasa la...Citeste continuarea

Tocana de legume pentru iarna

Postat de: adela1981 in Conserve

In primul rand pregatim legumele, curatam, spalam si tocam. Ceapa se toaca marunt, morcovul se taie marunt, patrunjelul si teline se da pe razatoare (pe ochiul mare), ardeii se taie cubulete si...Citeste continuarea

Tarta cu branza si cartofi

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput pregatim umplutura. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza framantata si oul si amestecam bine pana se omogenizeaza. La final...Citeste continuarea

Tort Kitty

Postat de: luminita468 in Torturi

Zaharul se bate cu ouale, se adauga mierea, bicarbonatul, untul topit si 2 pahare de faina. Totul se amesteca si se pune la aburi pentru o ora, amestecand din cand in cand. Cand se raceste aluatul...Citeste continuarea

Tort Pianoforte

Postat de: luminita468 in Torturi

Aluatul: Se despart albusurile de galbenusuri, albusurile se pun in frigider pentru 30 minute. Galbenusurile se lasa in odaie. Se bat galbenusurile cu 1 pahar zahar, se adauga 200 ml ulei,...Citeste continuarea

Tocanita din organe de vitel!

Postat de: panacris in Vita

Organele de vitel se fierb in apa, atentie fara niciun pic de sare, cca. 35 de minute, semiacoperit, la foc mediu. Intre timp se curata legumele, se toaca marunt si se calesc in ulei si apa. Se...Citeste continuarea

Tocanita cu carne fel de fel si legume

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Am topit intr-un vas grasimea de la o gaina de curte( de la mama) si am prajit in ea pipota, ficatul si inima puiului taiate marunt. gaina era ouatoare, asa ca avea si oua mici, pe gare le-am...Citeste continuarea

Turtite aromate

Postat de: bahna_violeta in Piine

Am incalzit 50 ml de apa dupa care am pus drojdia si am amestecat bine. Am pus faina intr-un bol peste care am pus apa cu drojdia, am pus smantana si ierburile, dupa care am pus restul de faina,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]