A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Diplomat cu iaurt si caise

Postat de: bitza in Prajituri

gelatina se pune la inmuiat in apa rece si apoi se dizolva la bain marie sau la mw si se pune peste iaurt si se amesteca energic. Frisca se bate bine si se adauga cremei de iaurt si se...Citeste continuarea

Dovlecei la cuptor

Postat de: Ubulika in Aperitive / Garnituri

Se taie rondele dovleceii,branza se rade,se amesteca cu ouale,smantana si mararul.Intr-o tava punem un strat dovlecei,apoi branza,ultimul strat sa fie de dovlecei.Se da la cuptor 45 min..inainte...Citeste continuarea

Desert prajitura zi si noapte

Postat de: nadina73 in Prajituri

Blat:  Se bat 6 albusuri bine, apoi se pune zaharul si se mixeaza in continuare pana se obtine o bezea. Se pun galbenusurile si se amesteca cu o spatula, apoi se pune faina amestecata cu...Citeste continuarea

Dovlecei surpriza

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se bat bine cu sare,piper si 2-3 linguri faina. Se taie cascavalul in felii mai groase....Citeste continuarea

Dovlecei cu rosii si ciuperci la...

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Curatam dovleceii de coaja si ii taiem rondele subtiri.Ii presaram cu sare si ii lasam o ora la rece. Stergem dovleceii de apa cu prosoape de hartie si ii prajim in ulei incins, timp de 1-2...Citeste continuarea

Desert cu frisca, mascarpone si...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Ciocolata se topeste pe baie de abur. Se adauga galbenusul, zaharul vanilat  si cacaoa si se mai lasa inca un minut pe foc, amestecand. Se ia de pe foc si se adauga mascarpone,...Citeste continuarea

Desert de vara

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Pepenele se taie sub forma de cuburi.Capsunii se taie in doua pe lungime.Se pun intr-un vas atat cuburile de pepene cat si capsunii, se stropesc cu esenta de rom si se amesteca cu zaharul brun si...Citeste continuarea

Dulceata de caise pentru Alex

Postat de: Sidy in Dulceata / Gem

Punem apa la fiert intr-o cratita. Cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam pentru 1-2 minute caisele. Le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja , care va veni foarte usor...Citeste continuarea

Drob din maruntaie de curcan

Postat de: jolygina in Curcan

Se fierb ficatul si inimile de curcan ,dar le fierbem separat. Ficatul cand il fierbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare. Se fierb, se...Citeste continuarea

Dulceata de piersici

Postat de: Corina33 in Dulceata / Gem

Apa cu zaharul si zeama de lamaie se pun la fiert. Piersicile se spala, se curata de coaja si se taie felii. Se pun intr-un castron cu apa sa nu-si schimbe culoarea. Dupa ce sunt toate...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: Julie in Dulceata / Gem

Spalam visinele ,le rupem coditele si le scoatem samburii cu dispozitivul special sau cu un ac de siguranta. Le asezam apoi intr-o sita sa se scurga foarte bine de zeama. Punem apa cu zaharul...Citeste continuarea

Desert cu iaurt

Postat de: bucatariamea in Prajituri

Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar...Citeste continuarea

Dobos tort

Postat de: Corina33 in Torturi

Se pun ouale intr-un bol si se bat spuma cu mixerul impreuna cu zaharul si sarea, pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema spumoasa de consistenta unei smantani. Separat intr-un bol, se...Citeste continuarea

Dovlecei pane cu mujdei de usturoi

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

     Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele. Se presara fiecare rondea cu sare si se lasa 30 minute pentru a-si elimina surplusul de lichid.      Ouale se...Citeste continuarea

Degetele din piept de pui

Postat de: anisoara in Aperitive / Garnituri

Pieptul de gaina se pune in congelador ca sa inghete .El se va taia mai bine in fasii egale cu un cutit bine ascutit. Cascavalul se da prin razatoare, si  se introduce la microunda pentru...Citeste continuarea

Dulceata de coji de pepene rosu

Postat de: lia in Dulceata / Gem

De la pepeni, se intrebuinteaza partea alba de la coaja ( care poate fi oricat de groasa ) impreuna cu o portiune foarte subtire de miez rosu 2-3 mm; coaja verde se indeparteaza. Partea alba...Citeste continuarea

Dulceata de cirese amare

Postat de: silvi0ara in Dulceata / Gem

Se spala si se curta ciresele de codite si smburi.Se ia o oala mai mare si cu fundul mai gros in care se aseaza pe rand cate un strat de cirese si unul de zahar pana se terima ciresele.Se lasa sa...Citeste continuarea

Desert prajitura Maria-Elena

Postat de: burdulea56 in Prajituri

Blatul 1: Cele   6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri zahar, se pun apoi cele 6 galbenusuri, o jumatate pliculet praf de copt si 6 linguri de faina. Se omogenizeaza compozitia si se coace...Citeste continuarea

Dovlecei gratinati a la Medioto

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

       Dovleceii se spala si se taie pe lungime, apoi se scobesc.  Se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se dau in cateva clocote apoi se scot si se lasa la...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: ramo_cata in Dulceata / Gem

Se spala visinile,se scot samburii (cu ajutorul unui aparat special sau a unui ac de siguranta :) )..se aseaza intr-o cratita,un rand de visine,un rand de zahar..se da cratita la frigider pana a 2...Citeste continuarea

Dovlecei patison umpluti cu legume

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Spalam dovleceii, le taiem un capacel apoi le scoatem miezul ajutandu-ne de un cutit si o lingurita. Ii presaram cu sare si ii lasam cu gura in jos sa se scurga de apa. Pentru umplutura:...Citeste continuarea

Desert cu iaurt, piersici si biscuiti

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte. Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si...Citeste continuarea

Deliciu racoritor

Postat de: lia in Cocktail

Spalam toate legumele si fructele. Morcovii si sfecla , le curatam de coaja si le taiem in bucati (dar nu prea mici). Indepartam coaja si pielea amaruie, de pe grapefruit-uri. Rosiile si restul de...Citeste continuarea

Dovlecei pane cu sos de usturoi

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat rondele si apoi i-am dat cu sare si piper si i-am lasat sa stea cateva minute. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu cascavalul dat prin...Citeste continuarea

Dovlecei si ardei umpluti cu peste

Postat de: vero_closca in Peste

Se spala si se curata de seminte ardeii si dovleceii. Pestele se da prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,se adauga si orezul si dupa ce se caleste putin se adauga...Citeste continuarea

Dovlecei prajiti cu cartofi natur

Postat de: Ramonaky in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata si se spala bine.Ii taiem cubulete si se pun la fiert cu apa si putina sare.Cand sunt gata se scurg de apa,se adauga sare,smantana si marar tocat. Dovleceii se curata de...Citeste continuarea

Degetele de pui cu susan

Postat de: cristinne in Pui

Se taie pieptul de pui fasii lungi (cat mai lungi si subtirele..ale mele au iesit cam butucanoase;)) . Se bat ouale si se adauga condimentele iar separat se amesteca faina cu susanul. Se prajesc...Citeste continuarea

Dulceata de nuci verzi

Postat de: Julie in Dulceata / Gem

Nucile trebuiesc culese la inceputul lunii iunie,atunci cand coaja nu este complet formata. Daca nu vrem sa ne patam pe maini si  toata lumea sa stie ce am facut, ne inarmam cu una -doua...Citeste continuarea

Drob de vinete

Postat de: jolygina in Mancaruri de post

se curata vanata si se taie cubulete se pune la fiert in apa cu sare 15 min se scot din apa sa se scurga separat calim ceapa si ciupercile cand sunt gata se amesteca cu vinetele...Citeste continuarea

Deliciu cu ciocolata si capsuni

Postat de: LALY in Prajituri

Blat de biscuit: -se macina nucile sau arahidele (prin robot sa fie cat mai fine),biscuitii la fel.Topim untul cu ciocolata.Amestecam toate ingredientele.Tapetam o forma de chec sau ce forma...Citeste continuarea

Dulceata de cirese galbene

Postat de: Julie in Dulceata / Gem

Punem pe foc apa si zaharul si lasam sa fiarba pana se formeaza un sirop mai gros. Spalam ciresele, le rupem coditele  si le scoatem samburii. Pe cat posibil sa ramana intregi. Le...Citeste continuarea

Dovlecel cu maioneza

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Curatam dovlecelul de coaja ,il spalam apoi il taiem in patru. Scoatem semintele mai mari,cu ajutorul unui cutit. Punem apa la fiert cu un praf de sare si cand da in clocot punem dovlecelul. Lasam...Citeste continuarea

Desert ''So Pretty''

Postat de: epurasha2bb in Prajituri

Rupem o bucata de aluat fraged congelat si o dam repede pe razatoare.Totul trebuie lucrat cat e rece aluatul.Se da un praf de scrotisoara si de zahar, se amesteca usor cu degetele si se formeaza...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu carne de vita...

Postat de: Brindusa in Vita

Pregateste dovleceii: curata-i de coaja cu aparatul special. Taie putin din varful mai subtire si, cu o lingurita sau cu aparatul de scos cotorul merelor, scoate bine toate semintele din...Citeste continuarea

Desert cu inghetata

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se pun 3 linguri de inghetata de vanilie ,apoi inghetata de capsuni, se decoreaza cu frisca din abundenta ,se pune caramel si cirese sau orice alt fruct daca doriti Si au mancat barbateii mei...Citeste continuarea

Dintii negresei

Postat de: jolygina in Prajituri

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca Rama sa nu fie foarte fierbinte alfel oul se transforma in omleta. Se adauga zaharul pudra, nuca...Citeste continuarea

Double Chocolate Cake

Postat de: laylalala in Torturi

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o fome dorita de tort. Pentru blatul cu ciocolata amaruie, se pune untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea la...Citeste continuarea

Desert ''ELA''

Postat de: epurasha2bb in Prajituri

Se sfarama biscuitii separat cei albi de cei negri. Se sparg nucile si se scoate miezul care se sfarama usor. Se topeste ciocolata alba la bain marie cu 4 linguri de lapte si o lingurita de...Citeste continuarea

Dovlecei pane cu sos de usturoi

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja  si il taiem in felii mai groase. Batem bine oul cu sare,vegeta,piper si marar tocat fin. Radem branza si o amestecam cu pesmetul. Luam fiecare...Citeste continuarea

Dovlecei la cuptor

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Se curata dovleceii pijama si se taie in patru pe lung. Se ung cu ulei de masline si se dau prin parmezan amestecat cu fulgii maruntiti. Eu am folosit telemea rasa dar merge mai bine cu cascaval...Citeste continuarea

Dulceaţă de caise

Postat de: articook in Dulceata / Gem

1. Se taie in jumatate caisele si se scot samburii, dupa care se stropesc cu alcool si zeama de lamaie 2. Inainte sa le puneti la fiert se strang putin in mana caisele, ca si cum a-ti framanta...Citeste continuarea

Dovlecei la cuptor

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se spala bine si se taie in doua pe lungime. Cu ajutorul unei linguri, se scobeste miezul. Ceapa, morcovul, miezul de dovlecel, baconul,ciupercile, rosiile (daca aveti cherry, doar le...Citeste continuarea

Desert pufos cu vin si capsuni-...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele. Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele. Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare...Citeste continuarea

Delicii la gretar

Postat de: Julie in Porc

Inainte de a pune carnea, gretarul incins se sterge cu o bucata de ceapa.Carnea nu se va mai lipi si va capata si o aroma deosebita! Mai intai frigem carnea de porc. In timpul frigerii...Citeste continuarea

Ducesse cu ciocolata

Postat de: gaby_d in Prajituri

Bati bine albusurile  spuma pana se intepenesc in castron Adaugi  zaharul  si zaharul vanilat. Pui apoi faina,  alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara....Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta by J.Oliver

Postat de: ana in Dulceata / Gem

Dulceata de capsuni reteta Curatam coditele capsunilor si le strivim cu mana pana devin o pasta ,adaugam zaharul si fierbem pana incepe sa se lege. Eu am pus si conservant gandind ca nu...Citeste continuarea

Drob cu peste ton

Postat de: medioto59 in Peste

Se scurge pestele.Se pune intr-un vas si se adauga pe rand crema de branza, ouale(2), usturoiul si mararul taiate marunt.Se adauga si zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si...Citeste continuarea

Desert de 1 iunie-spuma de capsuni

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Capsunile li se scot coditele. se spala din abundenta apoi se zdrobesc in blender sau cu o furculita. albusul de ou se bate spuma,apoi se adauga 4 linguri zahar dupra,1 plic zahar vanilat si...Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta

Postat de: gaby_d in Dulceata / Gem

Dulceata de capsuni reteta Spalam capsunile, apoi le curatam de codite (eu am avut 2,300 kg inainte de curatare) Am pus la fiert intr-un vas 2 kg zahar si doua cani de apa. Am lasat la...Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta cu vanilie

Postat de: epurasha2bb in Dulceata / Gem

Dulceata de capsuni reteta Se culeg capsunile si se spala de pamant si impuritati sub jet de apa rece.Se taie cu un cutit pe jumtatate.Se pun intr-o cratita pe foc impreuna cu continutul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]