A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole verde cu usturoi

Postat de: eumimi in Mancaruri de legume

Mai intai taiem capetele pastailor si le taiem in doua sau in trei,  daca este cazul.  Prajim fasolea verde in ulei incins timp de 10-13 minute sau pana cand este gatita...Citeste continuarea

Fusili cu sos de carne

Postat de: mihaelar63 in Fusilli

 Legumele se curata si se maruntesc cu ajutorul robotului . Chorizo se taie rondele si se prajeste in uleiul de masline ca sa imprumute acestuia aroma si gustul . Cand...Citeste continuarea

Fructe de mare cu broccoli si orez

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Pentru inceput se prajeste chorizo feliat rondele in uleiul de masline . Ingredientele congelate se lasa la dezghetat la temperatura camerei . Preparati orezul  prin...Citeste continuarea

Friptura de curcan servita cu piure...

Postat de: mirela0911 in Curcan

Se spala carnea, se sterge de apa apoi se taie in felii, putin mai groase ca cele pt snitele. Se bat usor cu ciocanul si apoi se condimenteaza cu amestecul obtinut din ulei, sare, piper, boia si...Citeste continuarea

Frittatensuppe sau supa de clatite

Postat de: eumimi in Supe

Pregatim mai intai supa. Punem carnea la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot si apare spuma scurgem zeama, spalam cratita si punem alta apa curata peste oasele de vita. Le punem din nou la...Citeste continuarea

Ficat de strut, flambat

Postat de: panacris in Ficat

Ficatul se spală, apoi se pune într-un vas încăpător din sticlă, se adaugă laptele și se lasă la rece minim 60 de minute,maxim până  a doua zi. Într-o...Citeste continuarea

Friptura de crap cu usturoi

Postat de: eumimi in Crap / Caras

Mai intai curatam pestele si il feliem sau il putem cumpara direct curatat si portionat de la pescarie. Intr-o tigaie incapatoare punem uleiul si calim doar 2-3 minute pestele presarat...Citeste continuarea

Friptura de miel cu garnitura de orez

Postat de: eumimi in Oaie

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in ulei incins. Adaugam orezul si mai lasam 4-5 minute sa se patrunda putin, adaugam apa si sare dupa gust si lasam la fiert. Carnea de miel o punem...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: andaoana in Oaie

Intr-un vas mic (500ml) punem ingredientele pentru marinada : sare, piper, usturoi zdrobit, sucul de lamaie, vinul alb demisec, uleiul si leusteanul. Leusteanul o parte l-am tocat si am lasat...Citeste continuarea

Friptura de ied cu ceapa rosie si...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Carnea de ied se spala si se curata cu atentie . Iedul nostru a fost foarte frumos si curat . Depinde cum lucreaza cine il sacrifica . Am presarat peste carne oregano, sare, piper si boia...Citeste continuarea

Friptura de ied cu capere, ciuperci...

Postat de: panacris in Multicooking

Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se...Citeste continuarea

Friptura de miel cu rucola

Postat de: IoanaV in Oaie

Se spala carnea de miel.  Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa...Citeste continuarea

Fleica la cuptor, cu usturoi si...

Postat de: ancutsa in Porc

Speli bucata de carne, o tamponezi ușor cu șervete de bucătărie, pentru a o zvânta. O crestezi, o ungi cu ulei și o freci cu mirodenii. Pui în crestături bucățele de usturoi...Citeste continuarea

Fasole boabe cu spanac in sos de rosii

Postat de: katty in Mancaruri de post

Tocam ceapa fin si o calim in uleiul incins. Stingem cu rosiile pasate. Adaugam pasta de ardei, foile de dafin, cimbru, piper si putina sare. Fierbem cateva minute, apoi adaugam putina apa...Citeste continuarea

Fasole verde la cuptor

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Punem la fiert o oala cu 1l de apa. Cand apa clocoteste, adaugam putina sare si fasolea verde si fierbem 3-4 minute. Scurgem  fasolea verde si o asezam intr-o forma de ceramica unsa cu...Citeste continuarea

Friptura din pulpa de ied

Postat de: panacris in Oaie

Pulpele curățate de eventualii perișorii ai ieduței 😉 se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se...Citeste continuarea

Focaccia caprese

Postat de: Criss in Piine

Dupa cum v-am mai spus si cu alte ocazii, de cand am masina de paine, n-am mai framantat nimic cu mana. La fel am procedat si acum, am framantat aluatul focacciei la masina de paine. Asadar,...Citeste continuarea

Friptura din pulpa de porc, cu...

Postat de: RODIMUR in Porc

Carnea se spală, se lasă să se zvânte și apoi se porționează în felii cu grosimea de 1,5 cm. Se bate ușor cu ciocanul de carne, pe ambele fețe, iar apoi se condimentează cu:...Citeste continuarea

Focaccia integrala

Postat de: katty in Piine

Intr-un castron punem faina integrala si cernem faina alba. Intr-o ceasca punem zaharul, drojdia si putina apa calda si amestecam bine. Lasam cateva minute sa se activeze drojdia. Facem o...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ardei copt si brandy

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficateii se curata de pelite si se pun la infuzat cu supa calda de legume . Ceapa si ardeiul se curata sis e toaca marunt . Sotati ceapa si  usturoiul in ulei ....Citeste continuarea

Fazan cu ciuperci si smantana

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

 Se pun la infierbantat 3 l apa  cu otetul  infuzat cu zmeura in care se introduc crengutele de tarhon , cimbru , foaie de dafin , sare si boabe de piper . Cand da...Citeste continuarea

Friganele cu creier si susan

Postat de: katty in Sandvisuri

Tinem creierul in apa rece pentru cel putin o ora. Il curatam de pielite  si il punem la fiert  in apa cu putina sare.Scurgem creierul, il lasam sa se racoreasca si il pasam bine cu o...Citeste continuarea

Friganele cu legume trase la tigaie

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Punem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care...Citeste continuarea

Friptura de porc cu carnati...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Bucatile de pulpa se taie mai groase . Am procedat astfel pentru ca am dorit sa obtin o carne mai frageda . Ceapa se feliaza pestisori . Taiati feliute si telina . Tocati...Citeste continuarea

Fleica de porc umpluta

Postat de: panacris in Porc

Fleica se bate ușor cu ciocanul de carne pentru a se obține un dreptunghi de cca. 3 cm înălțime. Ceapa se curăță și se taie mărunt. Într-un vas încăpător se...Citeste continuarea

Fusili tricolore bolognese

Postat de: katty in Fusilli

Tocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam usturoiul taiat fin, apoi carnea tocata. Amestecam constant...Citeste continuarea

Ficatei prajiti

Postat de: Bunica in Ficat

Ficateii se curata de pielite, se spala si se usuca cu prosop de hartie. Intr-o tigaie incapatoare pune uleiul si ficateii. Pune tigaia pe foc si acopera cu un capac,ca sa nu plesneasca...Citeste continuarea

Ficatei de pui in stil grecesc...

Postat de: mirela0911 in Ficat

Cum se prepara Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasa Mai intai se curata ficateii de eventualele impuritati apoi se lasa cateva minute in apa rece. Se pun intr-o...Citeste continuarea

Friptura de porc inabusita

Postat de: sufletista in Porc

Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul, crestam carnea de porc si condimentam cu amestecul de condimente. Intr-o oala am adaugat morocovul curatat,spalat si taiat felii,ardeiul tocat...Citeste continuarea

Friptura de Craciun la tava

Postat de: MotanLaOale in Porc

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in...Citeste continuarea

Friptura de vacuta cu legume si...

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Cartea se taie in bucati mari ,sa iasa bine felia daca este feliata . In fiecare bucata se introduce cutitul . Miscati putin sa se faca loc . Introduceti pe lungime doua...Citeste continuarea

Felii de carne cu dovlecei si cascaval

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Portionati pulpa de porc in felii mari si mai groase. Grosimea feliei de carne ajuta sa ramana mai frageda la preparare . Condimentati carnea cu harissa, usturoi si...Citeste continuarea

Foie gras de casa

Postat de: ctlina in Ficat

Separati loburile si puneti ficatul intr-o farfurie intinsa. Se curata bine ficatul de vene si pielite. Intr-un castronel amestecati romul si condimentele. Se apasa usor lobii ficatului sa devina...Citeste continuarea

File de curcan gatit lent, cu...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Pieptul de curcan se dezosează, se filetează apoi se asezonează de sare, piper, cimbru și boia dulce. Se așează într-un vas de sticlă se adaugă vinul și uleiul de măsline, se...Citeste continuarea

Frigarui din piept de pui la...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se desprinde de pe oase (dacă este cazul) se spală, se fasonează și se taie cubulețe. Se prepară marinada din: ulei de măsline, miere de albine, zeamă de lămâie,...Citeste continuarea

Farfalle cu sunca, in sos pesto

Postat de: RODIMUR in Farfalle

Pastele se pun la fiert, în apă clocotită cu sare, conform recomandărilor de pe ambalaj. Între timp, șunca se taie fâșii și se rumenește ușor în ulei de...Citeste continuarea

File de dorada in sos de portocale...

Postat de: mirela0911 in Peste

Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala,...Citeste continuarea

File de cod alb cu zucchini

Postat de: mihaelar63 in Peste

Fileurile de peste se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Zucchini se curata de coaja din loc in loc si se taie rondele  . Daca...Citeste continuarea

Farfalline cu unt si branzeturi

Postat de: RODIMUR in Farfalle

Farfallinele se fierb timp de 8 minute în multă apă clocotită (cu sare). Între timp se dă telemeaua pe răzătoarea fină și de asemenea, cașcavalul. Se taie untul în...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu rigatoni si...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Ficateii se curata bine de pielite si se lasa sa stea la rece in lapte cateva ore . Eu ii pun de seara pana dimineata . Aceasta peratiune are rolul de a scoate o eventuala amareala...Citeste continuarea

Friptura aromata de curcan

Postat de: mirela0911 in Curcan

Se spala bucatile de carne apoi se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Intr-un vas de yena se pune uleiul si se asaza bucatile de carne. Se taie cateii de...Citeste continuarea

Fasole boabe facaluita

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara. Se pune la fiert in oala sub presiune in apa cu vegeta. Cand este fiarta, se strecoara si se lasa la racit. Se pune in robot si se mixeaza,...Citeste continuarea

Fasole frecata la slow cooker Crock...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Fasolea boabe fiarta se blendeaza cu putina apa pana devine o pasta fina . Uleiul se pune in vasul aparatului setat pe functia high. Ceapa se taie cubulete. Kaizerul se taie...Citeste continuarea

Fasole granata fiarta la slow...

Postat de: mihaelar63 in Slow Cooker

Fasolea se spala bine cu apa rece si se pune la infoiat -hidratat cateva ore . Eu am lasat fasolea sa se hidrateze de dimineata pana dupa-amiaza cand am ajuns acasa de la serviciu ....Citeste continuarea

Ficatei cu ceapa la slow cooker...

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

Ii spalam bine, inlaturam pielita, verificam sa nu ramana cumva fierea, apoi ii adaugam intr-un bol unde am turnat lapte. II tinem la rece minim o ora. II scoatem si-i lasam la scurs. Ceapa...Citeste continuarea

Fasole in stil grecesc preparat la...

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

Fasolea fiarta bob intreg (vezi reteta aici)   o punem intr-o strecuratoare ca sa eliminam surplusul de lichid. Statm aparatul slow cooker Crock Pot pe functia Slow pentru 3 ore....Citeste continuarea

Fasole fiarta la slow cooker Crock Pot

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

Punem fasolea la fiert in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasam 7 minute, apoi ccoatem fasolea si o lasam sa se scurga intr-o sita. Adaugam fasolea scursa in vasul aparatului  slow...Citeste continuarea

Fasole pastai cu carne de porc la...

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Fasolea pastai se curata, se spala si se lasa la scurs. Ceafa de porc se taie cuburi si se adauga in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem ulei de masline deasupra si fasolea...Citeste continuarea

Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

Postat de: MotanLaOale in Farfalle

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului. Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.   Cand este rece se amesteca cu...Citeste continuarea

Farfalle cu biscuiti

Postat de: MotanLaOale in Farfalle

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului. Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit. Cand este rece, se amesteca cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]