A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti cu vanilie

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o...Citeste continuarea

Briose cu palarioara de crema ricotta

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi...Citeste continuarea

Biscuiti cu crema si scortisoara si...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o...Citeste continuarea

Baghete cu ierburi

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

Am amestecat toate ingredientele si am framantat cam 5 minute aluatul,s-a format o bila pe care eu am impartit-o in 20 parti egale (se poate si mai putin daca vreti baghete mai mari),o parte din...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si stafide

Postat de: papabundetot in Prajituri

Ingredientele umede (ouale,laptele,uleiul,esentele)  le-am amestecat bine de tot,am adaugat apoi zaharul tos si cel pudra si am amestecat pana cand zaharul s-a topit,apoi am adaugat faina...Citeste continuarea

Budinca cu branza si stafide

Postat de: gusti in Spaghete

Am pus pastele la fiert, dupa care am pregatit crema de branza. Intr-un castron am pus branza, smantana, 2 oua, zahar si stafide. Am amestecat si am aromat cu  putina esenta de rom....Citeste continuarea

Briose cu dovlecei

Postat de: aliliana in Mancaruri de legume

Dovlecelul se spala se curata  daca are seminte . Morcovul asemenea. Se dau pe razatoarea mare intr-un bol ( dovlecelul) si pe cea mica ( morcovul), peste care se pune sare. Se lasa 10...Citeste continuarea

Bicolora cu cirese

Postat de: merisor67 in Prajituri

Ciresele le-am pregatit de cu seara, adica am scos samburii, am presarat 3 linguri de zahar peste ele si le-am lasat la rece. Am inceput intai cu partea ciocolatoasa: am pus intr-un vas untul,...Citeste continuarea

Briose din carne tocata

Postat de: TAB1TA in Mancaruri cu carne

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se...Citeste continuarea

Budinca de paste gratinata

Postat de: RuxyRux in Spaghete

Se fierb spaghetele in apa sarata cu o lingura de ulei de masline. Cele Barilla nr.1 necesita un timp scurt de fierbere numai 3 minute si mi se par tare practice :). Se scot si se scurg intr-o...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Dulciuri

Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele. Verificam consistenta amestecului si daca mai este nevoie adaugam nuca de cocos. Formam apoi...Citeste continuarea

Bezele cu migdale

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Crema de ciocolata alba:  topim ciocolata alba impreuna cu frisca pe baie de aburi. O lasam sa se raceasca, apoi o punem in vasul de la mixer si incepem sa o mixam, la viteza mica,...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am facut la masina de facut paine si am pus ingredientele in ordinea enumerata mai sus. Dupa ce masina mi-a framintat aluatul, l-am intins cu sucitorul pe masa de lucru unsa cu putin...Citeste continuarea

Biscuiti cu cocos

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Smantana se amesteca cu oule, zaharul si esenta de vanilie.Se adauga laptele , nuca de cocos si se omogenizeaza. Untul se topeste si se adauga si el , se omogenizeaza iar la final se pun 5...Citeste continuarea

Biscuiti Espresso cu Nuci

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita. In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine....Citeste continuarea

Briose 2 in 1

Postat de: ella87 in Prajituri

Se amesteca faina, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, ouale, apoi se toarna apa. Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca...Citeste continuarea

Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am amestecat toate ingredientele solide: faina, praf de copt, scortisoara, ghimbir, cacao. Ciocolata am taiat-o cu un cutit in bucati micute. Untul la temperatura camerei l-am frecat cu...Citeste continuarea

Branzoaice

Postat de: jolygina in Aperitive / Garnituri

Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele...Citeste continuarea

Biscuiti spritati cu cocos ,frisca...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Aluatul: Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza. Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata...Citeste continuarea

Brownies cheesecake cu caise

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se prepara brownies: Punem la mixer untul si zaharul, adaugam pe rand ouale, iaurtul, gemul, laptele, vanilia, faina si praful de sare apoi cel de copt si cacaoa. Tapetam cu hartie de copt o...Citeste continuarea

Burger de curcan cu influențe...

Postat de: Satisfyyourcravings in Curcan

Maioneza se amestecă cu mărarul și usturoiul și se lasă la frigider cel puțin 1 oră. Carnea se toacă și se amestecă cu ierburile uscate, măslinele, ardeiul și ceapa, apoi cu...Citeste continuarea

Bors cu legume de vara

Postat de: ianculubita in Ciorbe

In oala cu ulei incins punem ambele cepe taiate marunt, ardeiul de asemenea, morcov, telina si dovlecel rase cu razatoarea cu ochiuri mari, amestecand dupa fiecare. Adaugam apoi cartofii cubulete,...Citeste continuarea

Briose cu spuma de piersici -...

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.   Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure. Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o...Citeste continuarea

Budinca de orez negru

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Orezul spalat,il punem intr-un vas cu apa si-l lasam la frigider pana a doua zi;apoi il scurgem de apa si-l punem la fiert cu cele doua cutii de lapte,anason,cardamom, un praf mic de sare si...Citeste continuarea

Budinca de orez cu prune uscate si...

Postat de: sasha in Dulciuri

Punem laptele la fiert cu orezul si prunele spalate, cand orezul este intre fiert adaugam zaharul si coaja de lamaie si untul. Cand s-au fiert lasam la racit adaugan esenta si capsinile, se...Citeste continuarea

Briose din aluat dospit

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pregatim ingredientele in felul urmator: punem stafidele la hidratat in putina apa cu esenta de rom Rahatul il taiem cubulete si il trecem prin zahar pudra. Drojdia o frecam, intr-un bol, cu...Citeste continuarea

Bread bowl breakfast

Postat de: sasha in Sandvisuri

Se taie capacele la chifle si scobim in mijloc pana obtinem un cosulet. Inauntru punem putina sare, unt, felii de rosie si se sparge un ou, presaram cu busuic uscat si dam la cuptor pentru 15...Citeste continuarea

Brownie cu piersici

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Prepararea aluatului: Untul se freaca bine cu zaharul pana devine ca o crema. Se adaugagalbenusurile unul cate unul pana la integrarea completa. Se adauga faina cernuta...Citeste continuarea

Briose cu iaurt si fructe de padure

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Se lasa sa se decongeleze fructele de padure. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol mai adanc se mixeaza ouale cu zaharul  pana isi dubleaza volumul si zaharul se...Citeste continuarea

Bilute de branza cu somon fume

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

Pune crema de branza intr-un bol incapator, apoi taie ceapa verde marunt si procedeaza identic si cu somonul. Pune ingredientele tocate peste crema de branza si amesteca bine, pana obtii o...Citeste continuarea

Bors de perisoare

Postat de: COSTEO in Ciorbe

Ceapa, rosiile si ardeii se toaca marunt. Morcovul si patrunjelul le radem sau le taiem cubulete si le punem la fiert in apa clocotita. Carnea data prin masina se framanta bine si se amesteca cu...Citeste continuarea

Briose cu peltea (jeleu) din flori...

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol mai adanc se mixeaza ouale cu zaharul  pana isi dubleaza volumul si zaharul se topeste. Se incorporeaza usor uleiul, apoi...Citeste continuarea

Budinca de orez cu pere by Lubita

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Intr-o oala de marime mijlocie se pune orezul la fiert,in lapte,vanilia ,praful de sare si trei linguri de zahar. Se lasa la fiert,a se amesteca continuu,trebuie supravegheat. Perele taiate...Citeste continuarea

Bărcuţe cu cremă

Postat de: madi_marin in Prajituri

Crema de ciocolată : se pun la foc mic frişca lichidă, ciocolata şi untul, se amestecă continuu până la omogenizare, apoi se dă la răcit. Spuma de căpşuni : se face un piure...Citeste continuarea

Biscuiti de casa

Postat de: Bianca_Sacuiu in Prajituri

Untura trebuie sa fie la temperatura camerei (eu am folosit untura pentru gatit de la Poiana Marului), este suficient daca o scoteti din frigider cu 30 de minute inainte de a incepe sa preparati...Citeste continuarea

Briose de cartofi (reteta video)

Postat de: bucatarie_marocana in Mancaruri de legume

Prajeste cartofii si lasa-i la racit.Dupa ce se racesc cartofii, amesteca cu celelalte legume,taiate si ele in bucatele mici. Adauga piper,ardei, boia si sare,amesteca totul foarte bine....Citeste continuarea

Baby Hering cu mamaliguta si mujdei...

Postat de: Dya in Peste

Curatam pestele si il clatim bine. Il trecem apoi prin faina si il punem la prajit in uleiul incins. Il servim cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Pofta buna! Citeste continuarea

Briose cu iaurt si mure

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-un vas mixam ouale (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul pana isi dubleaza volumul, iar acesta din urma se topeste. Incorporam usor uleiul, apoi iaurtul. Amestecam 200...Citeste continuarea

Batoane de cereale raw

Postat de: adnia in Dulciuri

Se toarna intr-un bol toate ingredientele uscate si se amesteca bine. Apoi se adauga siropul de catina si mierea si se framanta bine cu mana, pana se formeaza o pasta foarte lipicioasa, care apoi...Citeste continuarea

Bors de loboda, reteta simpla si...

Postat de: elucubratiiculinare in Ciorbe

Cum se prepara Bors de loboda, reteta simpla si autentica de la bunica: Se curăță loboda de codițe și se spală bine în mai multe ape. Curățăm ceapa uscată și cea verde, apoi...Citeste continuarea

Bruschete cu mozzarella

Postat de: Bianca_Sacuiu in Aperitive / Garnituri

Rosia se taie cubulete, se adauga sare, oregano si putin ulei de masline. Painea se prajeste, iar fierbinte se unge cu putin ulei de masline si cu un catel de usturoi taiat pe jumatate....Citeste continuarea

Batoane cu dulceata si bezea

Postat de: hashul in Prajituri

Pentru aluat se freaca bine faina cu untul taiat cubulete, pastrat la temperatura camerei, impreuna cu restul ingredientelor. Se face o coca care o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt....Citeste continuarea

Budinca cu paine si ciuperci

Postat de: sunrisseee in Aperitive / Garnituri

Ciupercile taiate se calesc in usturoiul tocat marunt pana scade toata apa.Se adauga apoi ardeiul gras taiat cubulete si se mai lasa pe foc cam 10 min.Intre timp ouale se bat cu laptele,se adauga...Citeste continuarea

Bors de perisoare

Postat de: laura2002 in Ciorbe

Amestec perisoare: carnea tocata se amesteca cu ou, orez, ceapa taiata marunt si patrunjel. Intr-o cratita se pun oasele la fiert. Cind au inceput sa fiarba se aduna spuma si se adauga...Citeste continuarea

Budinca de cozonac

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Punem cozonacul taiat in cubulete intr-un castron. Ouale batute bine cu zahar, arome, un praf de sare si lapte, turnam jumatate peste cozonac. Dupa ce s-au imbibat bine amestecand, le punem intr-o...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: doralinda72 in Dulciuri

Ungeti o tava cu unt, dupa care puneti prima foaie de placinta si ungeti iar cu unt. Repetati aceasta operatie cu inca 5 foi dar la ultima nu puneti unt! Sa aveti intr-un vas amestecate nucile...Citeste continuarea

Biscuiti Spritati

Postat de: timea in Prajituri

Intr-un bol frecam bine margarina cu zaharul pudra. Adaugam oul batut si amestecam apoi punem bicarbonatul stins cu putina zeama de citrice, esenta de vanilie si coaja de portocala si...Citeste continuarea

Branzoaice "trandafir"

Postat de: sasha in Aperitive / Garnituri

Framantam aluatul cu ingredientee de mai sus si lasam sa creasca 30 de minute. Intre timp sfaramam branza, tocam mararul fin si peste ele ouale batute cu sare dupa gust, amestecam. Cand...Citeste continuarea

Briose cu bucati de ciocolata

Postat de: Irina in Prajituri

Incalziti cuptorul la 180 grade C. Mixati untul cu zaharul, apoi adaugati galbenusurile.  Mixati 2 minute, sau pana se topeste zaharul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Amestecati....Citeste continuarea

Bruschete cu rosii

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Am luat un graunte mai mare de usturoi si l-am taiat pe jumatate. Am frecat cu el feliile de paine pe una din parti.   Am pus apoi peste paine ulei de masline (cate putin doar atat cat sa...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]