A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi din biscuiti si rahat

Postat de: privatelaura in Prajituri

Se topeste rahatul intr-o cratita cu putina apa. Cu autorul unei ustensile de tasat cartofi, presam rahatul ca sa se topeasca mai usor. Dupa ce s-a topit, luam de pe foc. Biscutii se rup...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Spalam conopida o desfacem in floricele mai mic si le punem la fiert in apa clocotita cu sare. Cand conopida e fiarta, scurgem de apa lasam cateva minute sa se raceasca usor apoi le zdrobim cu...Citeste continuarea

Clatite cu ciuperci si mozzarella

Postat de: Toamna07 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt, iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie,...Citeste continuarea

Caras cu lamaie si usturoi, la cuptor

Postat de: medioto59 in Peste

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs. Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un amestesc din usturoiul zdrobit ,uleiul de masline,sucul de lamaie,boia,rozmarin ,sare si piper.Cu...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu smantana

Postat de: bylaura in Supe/Ciorbe

 Se spala si se  toaca legumele marunt (ceapa, morcov, ardei gras, pastarnac) si se pun la fiert intr-o oala cu cca 3-4 l. apa cu putina sare.  Cand legumele au fiert se adauga...Citeste continuarea

Cheesecake cu coacăze roşii

Postat de: diaconta in Prajituri

Pregatim foaia de tarta. Cernem faina intr-un bol,adaugam zaharu,sarea si praful de copt. Intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu otetul si smantana.. Peste faina pune bucatelele de...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Asadar punem cartofii in apa si dam jos pielea aceea subtire cu un cutit. Taiem cartofii in doua, ii asezam in tava unsa cu putin ulei, presaram sare si piper si gata. Dam la cuptor la...Citeste continuarea

Cornuri de Bratislava (POZSONYI...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Aluat. Incalzesti usor laptele si pui in el drojdia. Lasi la dospit 5 minute. Pregatesti intr-un bol faina peste care ai adaugat ouale, zaharul, untul topit si racit si sarea. Adaugi laptele...Citeste continuarea

Chec aperitiv umplut cu rulouri de...

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc. Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt ,...Citeste continuarea

Chiftelute cu ardei si cimbru

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

 Se amesteca toate ingredientele bine .  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins . Scoateti pe servet de hartie absorbant ....Citeste continuarea

Coada de stiuca cu rosii si leurda

Postat de: mihaelar63 in Peste

Stiuca curatata si spalata si increstata sin loc in loc ,se sareaza din timp si se stropeste cu zeama de lamaie . Se aseaza intr-o tava de sticla termorezistenta insotita de rosii...Citeste continuarea

Cheesecake cu roşii

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

]ntr-un castron se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai cu piept de...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Curatam fasolea pastai la capete si o rupem in doua. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu pieptul de pui. Adaugam 2 linguri de vegeta si intre timp taiem morcovii felii, ardeiul si...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie cubulete (sau daca doriti felii lungi). Se pun cartofii intr-o tava unsa cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rosmarin. Se dau la...Citeste continuarea

Ciocanele cu ciuperci la cuptor

Postat de: angyb in Pui

Ciocanele spalate se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline. intr-un castron se amesteca ciupercile cu gogosarul taiat felii subtiri si se adauga...Citeste continuarea

Chec aperitiv, o reteta gustoasa si...

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Iata cum se prepara Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica Ouale se mixeaza pana devin o spuma. Se adauga uleiul, putin cate putin, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Chili con Carne

Postat de: deliciousflavours in Mancaruri cu carne

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei de masline. Adaugam carnea tocata si amestecam sa se marunteasca bine in timp ce se coaguleaza. Dupa cateva minute, adaugam usturoiul pisat,...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de legume

Ciupercile spalate se pun intr-o tava incapatoare, se sareaza si pipereaza, iar pe deasupra se pune uleiul si apa. Se da la cuptorul incins la 250 grad (rapid) si se lasa pana s-au copt bine nu...Citeste continuarea

Cannelloni cu branza si verdeata

Postat de: rocsi_1612 in Cannelloni

Intr-un bol punem branza. Ceapa o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper. Punem si...Citeste continuarea

Costita de miel cu ceapa si tarhon

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Costita de miel bine spalata si portionata o sarati si o prajiti in untura de porc proaspata .Amestecati usor din cand in cand .  Daca carnea a facut crusta aruncati ceapa verde tocat si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai

Postat de: medioto59 in Ciorbe

Se curata, se spala si se taie rondele atat morcovul cat si pastarnacul si se pun la fiert in apa cu sare. Adaugam si ceapa curatata (eu o las intreaga si apoi cand este fiarta o scot). Lasam sa...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu crema de...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari,il saram si il stoarcem bine, Ceapa o dam prin razatoare sau o tocam marunt, Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,...Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Aluat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o adancitura in mijloc. In adancitura punem oul, zaharul, sarea, drojdia, putina apa si amestecam. Lasam 15 minute sa "creasca"...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu afumatura

Postat de: susu in Pui

Se caleste ceapa alba tocata marunt, se adauga morcovul ras mic si apoi ardeiul tocat iar la sfarsit condimentele. Puiul portionat il punem in 3 l apa si spumam ori de cate ori avem nevoie,...Citeste continuarea

Chec cu cacao, reteta simpla pentru...

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Cum se prepara Chec cu cacao, reteta simpla pentru un desert perfect: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu un praf de sare si coaja de lamaie pana se intaresc,...Citeste continuarea

Capsuni cu zahar

Postat de: roxanabucataras in Dulciuri

Am spalat bine capsunele si le-am rupt coditele. Le-am pus intr-un bol si le-am taiat in 2 sau 3 bucati fiecare. Deasupra am pus zaharul si le-am dat la frigider 20 minute.   Citeste continuarea

Carrot Cake

Postat de: gatiticuspor in Torturi

Intr-un castron incapator puneti zaharul, ouale batute putin cu o furculita, uleiul, stafidele, morcovul dat prin razuitoarea mare si coaja de portocala razuita. Amestecati totul bine. Apoi...Citeste continuarea

Cartofi noi cu verdeata

Postat de: adela1981 in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam  si spalam, ( eu am avut de import si erau marisori ) si ii taiem in patru ( depinde de cat de mari sunt). Intr-un vas termorezistent asezam hartie de copt si asezam...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: ela in Mancaruri de legume

Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie putin.Ii lasam sa se racoreasca putin,apoi ii taiem felii mai groase. Ungem un vas termorezistent cu unt(eu am folosit un...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem bucatele. Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele....Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Pregatim vasul de copt, pe care il  ungem cu putin unt si tapetam cu un pic de faina. Dupa care asezam visinele (fara samburi).  Faina si ouale se mixeaza, adaugand treptat cele doua...Citeste continuarea

Cheesecake

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Aluat: Intr-un vas punem untul moale, oul, zaharul pudra si mixam amestecam bine cu mana. Se adauga faina si se framanta. Se formeaza o bila de aluat care se inveleste in folie alimentara si...Citeste continuarea

Ciorba dulce de vitel

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea se pune la fiert in apa rece cu putina sare, cca. 40 de minute la foc tare, se spumeaza dupa primul clocot. Zarzavatul si legumele se curata, se taie marunt si se adauga la ciorbita. Dupa...Citeste continuarea

Cupcakes cu spumă de zmeură şi...

Postat de: madi_marin in Prajituri

Ciocolata, untul şi zahărul se pun la foc mic într-o crăticioară să se topească. Se toarnă apoi într-un castron. Se adaugă ouăle pe rând amestecând bine după...Citeste continuarea

Ciorba de fasole ardeleneasca

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Fasolea se lasa peste noapte in apa.A doua zi se pune la fiert,cand apa a fiert se scurge si se pune la fiert tot in apa calda,pentru ca daca e rece se intareste bobul de fasole si se fierbe mai...Citeste continuarea

Carnaciori de bere in aluat

Postat de: Maria68 in Aperitive / Garnituri

Pe masa presarata cu faina se intinde aluatul decongelat in prealabil, la temperatura camerei.  Din aluat taiem fasii de exact dimensiunea carnaciorilor si apoi rulam in aluat . Dupa care...Citeste continuarea

Cas la borcan

Postat de: gaby_d in Conserve

Am avut un cas de 10 kg foarte bine dospit! Nu trebuie sa curga zer cand il strangeti in mana. I-am curatat cu grija coaja, cu un cutit mic si subtire, l-am taiat in 4, apoi in felii, le-am pus...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana

Postat de: rhapsody in Mancaruri de legume

1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati. 2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei. 3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati. 4. Lasati la foc mediu pana s-au...Citeste continuarea

Cupe pentru inghetata / crema

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Laptele si zaharul le amestecam si le punem intr-o cratita pe foc mic (pana ce fierb). 2. Turnam laptele fierbinte peste faina de orez si amesetcam bine. 3. Adaugati si o cana de faina...Citeste continuarea

Cuburi de porc in sos dulce-acrisor

Postat de: Alinutza80 in Porc

Se taie carnea in cuburi nici mari, nici mici. Legumele se spala si se sterg. Se toaca marunt ceapa si ardeii, iar rosiile se lasa intregi. Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand s-a...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare timp de 15-20 minute. Cand sunt gata, se scurge apa si se adauga in tava peste sosul format de la pulpele de pui....Citeste continuarea

Covrigi - Bretzel

Postat de: Poliana in Piine

Drojdia o punem intr-un vas impreuna cu apa calduta (nu fierbinte) si zaharul. Amestecam putin, si lasam 10 minute la odihna. Faina o cernem si o punem intr-un castron incapator, facem o...Citeste continuarea

Ciocolata cu merisoare si goji

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Modul de preparare este unul extrem de usor. Se topeste untul de cacao intr-un vas pus deasupra unui alt vas cu apa fierbinte. Se asteapta sa se topeasca cateva minute amestecand din cand in...Citeste continuarea

Ciorbă de fasole verde(de post)

Postat de: Ade200 in Ciorbe

Se curăţă şi se taie legumele, după forma dorită. Se pu în apă la fiert, cu puţină sare. Când clocotesc se pune fasolea ruptă bucăţele. Când sunt toate fierte, se...Citeste continuarea

Chiftelute de zucchini cu sos de...

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Zucchini se curata doar partial, daca sunt loviti sau juliti, daca nu se lasa cu coaja, fiind cruzi. Se dau pe razatoarea mica, se pune sare si piper, si se lasa macar jumatate de ora , sa lase...Citeste continuarea

Ciorba de iepure

Postat de: Geanina87 in Ciorbe

Mai intai spalam carnea de iepure bine-bine, o proportionam si o punem in apa la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa, iar cand incepe iar sa fiarba spumuim bine. In momentul in care carnea este...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu afumatura

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Spalam putin costita. Intr-o oala punem cam 6-7 litri apa si adaugam si costita. Punem pe foc si cand da sa fiarba spumam putin. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam,...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: andreea_angelo in Aperitive / Garnituri

Ciupercile spalate bine si lasate la scurs. Intre timp tocam cotoarele ciupercilor si le calim impreuna cu ceapa Dupa ce s-au racit adaugam intr-un bol ceapa calita cu cotoarele ,cutia de pate,...Citeste continuarea

Conopidă pané ….altfel

Postat de: diaconta in Mancaruri de legume

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca. Batem ouale cu putina sare,punem faina pana...Citeste continuarea

Cas de oi framantat la borcane

Postat de: iri_love in Conserve

Casul se taie bucati, apoi se sareaza pe ambele parti si se lasa peste noapte sa se lase zerul.     A doua zi se framana casul cu mana sau se da pe razatoare si se aseaza...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]