A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cornuri pufoase

Postat de: corina241 in Prajituri

Untul se topeste la foc mic,intr-o craticioara (foto 1) .Dupa ce untul a fost topit se ia de pe foc ,adaugam zaharul si amestecam bine. Separat,intr-un bol se amesteca bine ouale cu drojdia(...Citeste continuarea

Ciorbica de curcan

Postat de: epurasha2bb in Ciorbe

Se fierbe carnea si se indeparteaza spuma.Se mai adauga apa incalzita si se lasa sa fierba bine de tot.Cand e fiarta carnea adaugam legumele curate de coaja si tocate marunt.Se adauga sare si se...Citeste continuarea

Conopidă la cuptor

Postat de: Gouda in Mancaruri de legume

  Se desface conopida şi se pune la fiert pe 15 minute. Se unge tava cu ulei de olive, apoi se adaugă conopida fiartă amestecată cu 100 g brînză, pesmeţii măcinaţi, sare şi...Citeste continuarea

Ciuperci pane umplute

Postat de: cec in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind...Citeste continuarea

Ciuperci umplute si salata de spanac

Postat de: cec in Mancaruri de legume

Punem palariile ciupercilor pe o tava tapetata cu hartie de copt si in fiecare palarie punem cascaval ras sau branza, dam la cuptor la foc potrivit Pt salata spalam bine legumele, le tocam dupa...Citeste continuarea

Ciocolatos de post

Postat de: cec in Prajituri

am amestecat faina, cacaua, sarea si zaharul Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat. Am pus in tava. Am copt la foc moderat Ca si glazura am topit o ciocolata amaruie si am...Citeste continuarea

Ciuperci cu smantana la cuptor

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Se spala ciupercile, se aseaza in tava unsa cu unt, se sareaza dupa gust, se adauga smantana punand cate o lingura in fiecare palarie, se toaca mararul si se presara deasupra...se dau la cuptor o...Citeste continuarea

Cartofi cu sos de vin fiert la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Cartofii se curata si se spala. Se taie in 6-8 ,in functie de marimea lor. Ii asezam intr-o tava de cuptor,tapetata cu hartie de copt. Ii condimentam cu sare si piper. Usturoiul il curatam si il...Citeste continuarea

Ciorba de castraveti murati cu...

Postat de: RuxyRux in Ciorbe

Intr-o oala, punem doua linguri ulei, adaugam putina apa, apoi ceapa taiata, sotam doua trei minute, apoi adaugam morcovul feliat, cartofii taiati rondele( sau cubulete fiecare cum doreste),...Citeste continuarea

Cartofi copti de 2 ori

Postat de: LopFras in Aperitive / Garnituri

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se...Citeste continuarea

Clatite cu ricotta si gem de merisor

Postat de: LopFras in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele si se coc clatitele. Se umplu cu ricotta si gem dulce acrisor, eu am folosit gem de merisor, insa puteti folosi gem de coacaze, afine, zmeura, etc. Citeste continuarea

Cartofi prajiti chinezesti

Postat de: Sylvia in Mancaruri de post

 Cartofii ii lasam pret de cateva minute sa se patrunda bine pe toate partile, amestecandu-i cu grija cu o spatula. La final ii condimentam cu sare, piper si ghimbir.  E am aranjat pe...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana si usturoi

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert (facem proba cu furculita sa vedem daca sunt fierti), ii decojim, ii taiem felii si ii punem intr-un vas termorezistent. Intre timp...Citeste continuarea

Conopida pane cu sos de iaurt si...

Postat de: silvi0ara in Mancaruri de legume

Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc mic.Cad este gata,se scoate si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Intr-o tigaie se pune uleiul...Citeste continuarea

Carne de oaie cu humus

Postat de: aziz in Oaie

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate  fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30...Citeste continuarea

Chec cu nuca de cocos

Postat de: JustLoveCookin in Dulciuri

Mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele, nuca de cocos,praful de sare, iar la urma faina amestecata cu pliculetul de praf de copt. Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu unt si...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: Adinacarla in Mancaruri de legume

Am spalat ciupercile si le-am scos piciorusele. Am asezat ciupercile in tava, le-am sarat si piperat si in fiecare palariuta am pus cubulet de ardei. Am pus putin ulei si un pahar de apa. Am dat...Citeste continuarea

Cheesecake tutti frutti

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Totul se mixeaza la blender, pe rand intai blatul apoi crema ...se aseaza blatul, apoi crema si se decoreaza cu fructe...gustul este fabulos, mai ales pentru cine iubeste fructele exotice... Citeste continuarea

Chec simplu ca la bunica

Postat de: Sidy in Prajituri

Untul tinut la temperatura camerei se taie bucatele si se amesteca impreuna cu zaharul praf. Adaugam apoi ouale, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt.Amestecam bine si adaugam o...Citeste continuarea

Clatite cannelloni

Postat de: RuxyRux in Cannelloni

1. Puneti la mixer ingredientele pentru clatite, mixati-le bine la inceput numai cu o jumatate din cantitatea de lapte si apoi restul si lasati sa stea la odihnit 30 de minute. 2.Intre timp...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: MIUTA in Ciorbe

Se curata si se taie salata fideluta.Intr-o cratita se pune ulei in care se caleste o ceapa tocata fin.Se adauga apa si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se pune salata si sare dupa gust.Cand...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile de pielita si se scot coditele.Se spala si se lasa sa se scurga de apa.Ceapa se toaca fin si se pune la prajit cu 3 linguri ulei de masline,se adauga coditele si 4 palarioare...Citeste continuarea

Crema de nuci cu cacao

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Se fac pudra la blender nucile, apoi se amesteca cu restul ingredientelor...si pofta mare! De post merge perfect! Citeste continuarea

Carne de vitel cu legume

Postat de: lili in Vita

Taiem carne fasii si o prajim pe toate partile. La fel taiem si ceapa si ardeii. Dupa ce carnea s-a calit adaugam ceapa lasam un pic sa se prajeasca dupa care adaugam ardeii. punem condimentele...Citeste continuarea

Ciuperci umplute pane

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust....Citeste continuarea

Crocodilul buclucas

Postat de: nico15 in Mancare copii

Se taie un castravete cu aparatul special(pentru a-i apare corpul spiralat) se lasa decat capatul netaiat, se taie colturile de la bagheta si se decupeaza in paine, se fixeaza capetele...Citeste continuarea

Cartofi fierti in coaja, umpluti...

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se iau 4 cartofi mari, se spala bine si se pun la fiert, se lasa aproximativ 30 de minute dupa care se-ncearca, mare atentie sa nu se fiarba prea tare pentru ca se vor sfarama. Dupa ce sunt fierti...Citeste continuarea

Corabioare de cartofi

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde,...Citeste continuarea

Ciocanele de pui la cuptor cu orez

Postat de: silvi0ara in Pui

Spalam ciocanelele,le punem intr-un vas termorezistent,le condimentam dupa gust,adaugam uleiul si vinul si le bagam la cuptorul incins la 200gC pana devin aurii si crocante.Intre timp pregatim...Citeste continuarea

Copane umplute

Postat de: Sidy in Pui

Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza. Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase. Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel...Citeste continuarea

Clatite umplute

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti. Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua...Citeste continuarea

Chec bicolor

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Facand in cuptorul de paine... nu am prea putut "seta" temperatura :)) dar 180C e de ajuns. Tapetam cu ulei si faina o tava de chec (a mea era de cca 30cm lungime). Albusurile se...Citeste continuarea

Ciolan de porc la cuptor

Postat de: lili in Mancaruri cu carne

Ciolanul se condimenteaza pe toate partile. Se pune in punga impreuna cu cartofii, usturoiul si ceapa taiata in doua. Se adauga condimentele, se leaga punga, se fac cateva gauri cu...Citeste continuarea

Crap sicilian

Postat de: medioto59 in Peste

Se spala bucatile de crap si se condimenteaza cu sare . Ceapa si telina taiate marunt, usturoiul zdrobit si rosiile decojite si taiate cubulete mici se pun  intr-o tigaie cu ulei incins in...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare

Postat de: divainbucatarie in Ciorbe

Curatam legumele si le tocam, apoi le calim putin. Dam carnea prin masina de tocat apoi o amestecam cu albusul de la ou, orez, putina sare, piper, faina si patrunjel tocat marunt. Punem intr-o...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de...

Postat de: diaconta in Mancaruri cu carne

Cartofii se fierb in coaja,dar nu chiar de tot.Telemeaua se razuieste. Ouale se bat spuma si se adauga smantana,condimentele si telemeaua razuita. Cartofii se curata de coaja si se taie...Citeste continuarea

Ciorba radautana

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se spala si se pune la fiert pieptul de pui intreg,se ia spuma de pe el. Cand e fiert se scoate afara si se taie fasiute.supa se strecoara si se pune sa fiarba .Se adauga o ceapa...Citeste continuarea

Cartofi taranesti imbunatatiti

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala se curata si se taie in felii potrivite, ananasul se taie in cubulete, baconul se taie in fasii potrivite, ardeii se taie si ei in felii subtiri, trebuiesc 2 ardei de culori...Citeste continuarea

Ciuperci umplute,invelite in piept...

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Spalam ciupercile cu apa fierbinte,apoi le curatam.Taiem piciorusele ciupercilor si lasam palarioarele sa se scurga.Taiem ardeiul bucati mai mici si firul de ceapa si le punem in robot la...Citeste continuarea

Cosulete din sunca cu oua

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

  In formele de briosa se pun feliile de sunca taiate in forma de cosulet.Se baga in cuptorul incins la 180gC 5 minute,se scot se lasa sa se raceasca cateva minute,apoi se sparge cate 1...Citeste continuarea

Cuburi cu mere si nuci

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Preancalzim cuptorul la 180°C. Intr-un castron pregatim ingredientele uscate: faina, praf de copt, sare, bicarbonat si scortisoara, apoi le amestecam. Batem untul topit cu oul si zaharul...Citeste continuarea

Chiftelute pe cartofi-traditionale...

Postat de: Sidy in Vita

Patrunjelul se toaca marunt. Ceapa se curata , se taie in patru apoi se toaca marunt si ea. Cartofii se curata si se taie in felii groase de 1,5 cm. Se toaca marunt si coltul de paine....Citeste continuarea

Chec cu morcovi si portocale

Postat de: JustLoveCookin in Dulciuri

Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma.Adaugam uleiul,iar cand e bine incorporat, faina cernuta amestecata cu praful de copt si un praf de sare.Stingem bicarbonatul cu putina zeama de...Citeste continuarea

Ciorba de curcan cu taitei

Postat de: postavaru in Ciorbe

Iata cum se prepara - Ciorba de curcan cu taitei Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba trei sferturi de ora....Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: diaconta in Porc

Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin. Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: diaconta in Supe/Ciorbe

Cantitatile sunt pentru o oala de 4 litri. Se pune intr-o oala apa la fiert.Morcovii si ceapa se curata,morcovii se taie rondele si ceapa foarte marunt Costita se taie bucati (noua ne plac...Citeste continuarea

Chiftelute de soia si legume reteta...

Postat de: raluxas in Mancaruri de legume

Cum se prepara Chiftelute de soia si legume reteta simpla si gustoasa de chiftele fara carne Soia se pune de fiert in apa cu putina vegeta sau un condiment pentru mancaruri preferat de...Citeste continuarea

Cartofi cu feta, usturoi, smantana...

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca. Se unge o tava de yena( sau de care avem) cu unt....Citeste continuarea

Cotlet de porc la tava

Postat de: nico15 in Porc

  Dupa ce carnea a stat 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai...Citeste continuarea

Cartofi cu telemea

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Se fierb cartofii in coaja . Se lasa la racit, se curata se taie cubulete. Se sareaza usor, se amesteca bine cu branza rasa, se unge o forma de jena cu unt se pun cartofii se rade din nou branza...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]