A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frigarui din carne tocata cu sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Pentru kebab , se indeparteaza carnea din carnaciori si se amesteca cu carnea tocata de vita, Condimentele pentru Gratar, chilliul, patrunjelul tocat, ceapa rasa, usturoiul pisat, sare, piper si...Citeste continuarea

Fajita cu carne de porc

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se taie ceapa si ardeii julien si se amesteca cu jumatate din cantitatea de condimente pentru Fajita.  Se amesteca carnea de porc cu restul de condimente si se soteaza in putin ulei, la...Citeste continuarea

Frappuccino cu frisca si menta

Postat de: Oana in Cafea

Pune siropul de menta in pahar. Pune lapte in recipientul special al espressorului. Pune un plic de cafea in port filtrul espressorului si fixeaza-l in aparat. Seteaza spuma de lapte la...Citeste continuarea

Fructe de mare cu sos de smantana...

Postat de: gurita_ta2005 in

Crevetii se pun intr-un bol impreuna cu bucatiile de calamar, se condimenteaza si se lasa deoparte. Bucatiile de caracatita se pun intr-o craticioara la fiert, se testeaza cu o furculita; cand...Citeste continuarea

Festin cu Delikat (Pui intreg la...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Pentru marinada, se amesteca uleiul cu sucul de lamaie, usturoiul, condimentele pentru gratar si cele pentru chiftele, chilliul, sare, piper, frunzele de cimbru, paprika, vinul si berea. ...Citeste continuarea

Foietaj impletit cu carne si...

Postat de: ancutsa in

  Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.  Pentru umplutura: carnea tocată de porc se rumeneşte într-o tigaie cu puţin ulei încins, se adaugă...Citeste continuarea

Fursecuri Arici - Reteta delicioasa...

Postat de: RODIMUR in Dulciuri

Cum se prepara Fursecuri Arici - Reteta delicioasa pentru un desert fraged cu nuci Se taie nuca în bucățele mai mari și se pregătește pentru decor. Se face un aluat fraged din:...Citeste continuarea

Friptura de vitel cu sos de mustar

Postat de: Constelatialeu in Vita

Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare...Citeste continuarea

Friptura mixta

Postat de: Constelatialeu in

Am spalat si curatat pulpele de pui, le-am portionat, aripioarele le-am spalat, iar muschiuletul l-am portionat. Am presarat sare pe ele si apoi condimente de la Delikat si le-am asezat in tava de...Citeste continuarea

Fricasse de pui si crutoane cu...

Postat de: katty in Dulciuri

Curatam pulpele de resturi, le spalam si le scurgem bine. Le punem la prajit intr-o cratita in uleiul de masline, apoi, dupa ce s-au rumenit, le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas...Citeste continuarea

Frigarui cu pui si vinete

Postat de: ancutsa in Pui

  Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30...Citeste continuarea

Ficat de vitel la cuptor

Postat de: sufletista in Ficat

Ficatul il spalam, il curatam de pielite si il taiem in felii potrivite. Intr-un bol adaugam ficatul si laptele, acoperim cu o folie alimentara si dam la rece 1 ora. Scoatem ficatul din...Citeste continuarea

Ficatei in stil grecesc cu lamaie...

Postat de: rocsi_1612 in Ficat

Ficateii ii puneti in apa rece 20 de minute. Dupa acest timp, ii curatati de pielite sau alte impuritati, ii treceti pe sub un jet de apa si ii lasati la scurs intr-o sita.  Pe o farfurie...Citeste continuarea

Foccacia cu rozmarin si parmezan

Postat de: licurici_lra in

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia, 2...Citeste continuarea

Ficatei picanti cu ierburi si marar...

Postat de: Valclaudia in

Curatam ficatul de pielite si grasime, il taiem bucatele, il clatim in apa rece. Punem o tigaie cu 3 linguri de ulei pe foc, adaugam ficatul, presaram dupa gust piper macinat, punem boabele de...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si menta

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas adaugam 200 g faina.praful de copt,bicarbonatul,zaharul si amestecam. Facem o adancitura adaugam untul moale,menta tocata marunt,ouale batute,coaja de lamaie. Incepem sa...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: Meea in

       Înainte de toate, asigurați-vă că ați lăsat bețele pentru frigărui la înmuiat în apă rece pentru cel puțin 30 de minute dacă doriți niște...Citeste continuarea

Friptura de porc si cartofi cu unt...

Postat de: merisor67 in

Pentru friptura de porc, portionam carnea, o asezam in tava si presaram condimentele peste ea. O amestecam bine cu condimentela sa se pudreze uniform, apoi acoperim tava si o dam 30 de minute...Citeste continuarea

Fish and Chips englez

Postat de: ctlina in Peste

Amestecati faina cu un varf de sare si incorporati treptat berea. Puneti galbenusul si apoi incorporati albusul batut spuma. Spalati pestele, uscati-l cu un prosop. Taiati pestele bucati,...Citeste continuarea

Focaccia cu Mortadella, crema de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se adauga toate ingredientele pentru crema de masline negre intr-un blender vertical si se transforma in piure. Se toaca marunt toate ingredintele pentru tapenade si se amesteca intr-un bol....Citeste continuarea

Ficatei de pui, cu rosii, ceapa si...

Postat de: RODIMUR in

Ficățeii de pui se curăță de vițe, se spală bine și se pun într-o strecurătoare, la scurs. Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, cât să se...Citeste continuarea

Friptura de vitel

Postat de: MotanLaOale in Vita

Carnea se curata de pielite si se spala bine. Se pune la fiert cu o ceapa si sare in apa rece. Dupa 30 minute se scoate, se arunca ceapa si se pastreaza apa. Se feliaza in bucati groase...Citeste continuarea

Ficat de pasare confiat cu quinoa

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui. Puneti sare, piper si boia de ardei. Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si...Citeste continuarea

Fasole verde cu piept de porc si rosii

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se scoate fasolea verde de la congelator, cu câtva timp înainte, ca să se decongeleze normal. Se spală carnea, se scurge de apă, se îndepărtează șoriciul și eventualele...Citeste continuarea

Ficat de iepure cu ceapa verde si...

Postat de: gurita_ta2005 in Iepure

Ficatul se curata, se spala si se pune la prajit un ulei de masline pe ambele parti. Se pune si ceapa verde taiata rondele, condimentele si se lasa cateva minute. Se pune apa, se lasa putin...Citeste continuarea

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Postat de: Satisfyyourcravings in Fructe de mare

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Rosiile se toaca, daca sunt intregi. Se decongeleaza fructele de mare, daca este nevoie. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se adauga...Citeste continuarea

Frigarui de somon cu sos Tzatziki...

Postat de: Satisfyyourcravings in Somon

Castravetele se taie cuburi foarte mici, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si restul de ingrediente. Se lasa minim 30 de minute la odihnit.  Pentru tapenade, se indeparteaza samburii...Citeste continuarea

Fasole verde cu usturoi

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Fasolea verde o spalam sub jet de apa rece si ii rupem capetele. Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi fasolea. Lasam sa fiarba in jur de 10-15...Citeste continuarea

Fasole galbena scazuta la tigaie

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite. Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se...Citeste continuarea

Fusilli tonnara

Postat de: caroline in Fusilli

Rosiile se spala si se taie in doua sau patru ( depinde de marimea lor). Curatam usturoiul si il punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline.  Dupa cateva minute, adaugam...Citeste continuarea

Friptura de pui cu usturoi verde

Postat de: eumimi in Pui

Taiem usturoiul verde rondele. Punem carnea de pui intr-un vas de yenna si adaugam usturoiul. Punem din loc in loc si pasta de tomate, presaram sare, piper si oregano, apoi adaugam 1 cana...Citeste continuarea

Felii de pui cu fasole verde

Postat de: mihaelar63 in Pui

Pieptul de pui se portioneaza felii si se bate usor cu batatorul de snitele. Pentru ca pieptul de pui sa nu se rupa la subtiere, se poate pune intre doua pungi de nailon mai grosute....Citeste continuarea

Fasole verde, cu rosii si usturoi

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se scoate fasolea verde din congelator, cu 1-2 ore înainte de preparare, ca să se dezghețe. Se curăță ceapa roșie, se spală, se taie subțire sub formă de inelușe, (sau...Citeste continuarea

Friptura de pui si porc la slow...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Mai intai spalam pulpa de pui si-o portionam in 3, apoi taiem costita si tocam usturoiul verde. Asezam bucatile de pui, costita, adaugam usturoiul verde, presaram sare si piper si stropim totul cu...Citeste continuarea

Friptura de vitel cu rozmarin

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Bucata de carne se condimenteaza cu piper, cimbru pudra. Stropiti cu sosul de soia si turnati vinul rosu. Presarati cu frunzulitele de la o crenguta de rozmarin taiate. Lasati...Citeste continuarea

Friptura de porc in sos de vin si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Usturoiul se taie in jumatate longitudinal, frunzele de rozmarin si salvie se toaca.  Se incalzeste uleiul intr-o caserola si se soteaza usturoiul, rozmarinul si salvia un minut. Se adauga...Citeste continuarea

Friptura de porc la tigaie cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Varza se taie julienne, ceapa alba se taie cuburi, iar cea rosie julienne. Cateii se usturoi se piseza si se toaca mararul.  Cartofii...Citeste continuarea

Friptura de miel cu tarhon

Postat de: katty in Oaie

Asezam pulpa de miel intr-o tava. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru, tarhon, usturoiul presat si o masam bine. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de plastic si dam la rece pentru o zi...Citeste continuarea

Focaccia integrala cu masline si...

Postat de: mirela0911 in Piine

Se prepara maiaua. Se incalzesc usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, faina si drojdia. Se amesteca bine apoi se lasa sa se activeze. Intr-un bol se pune faina alba, faina integrala, sarea si...Citeste continuarea

Friptura de porc cu mustar si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Cartofii se curata de coaja si se taie in 6-8 bucati. Se indeparteaza frunzele rozmarinului si se adauga, impreuna cu 2 linguri de ulei si cartofii, intr-o tigaie preincalzita la foc mediu. Se...Citeste continuarea

Friptura de miel cu oregano si menta

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Pulpele de miel se spala bine si se portioneaza dupa preferinta. Eu am lasat pulpa din spate bucata mai mare. Curatati ceapa si usturoiul. Taiati-le rondele. Frecati bine...Citeste continuarea

Friptura de miel insotita de...

Postat de: costi7hector in Oaie

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata...Citeste continuarea

Friptura de miel cu cartofi si ghimbir

Postat de: mimmi in Mancaruri cu carne

Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic,...Citeste continuarea

Friptura de miel cu garnitura de orez

Postat de: eumimi in Oaie

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in ulei incins. Adaugam orezul si mai lasam 4-5 minute sa se patrunda putin, adaugam apa si sare dupa gust si lasam la fiert. Carnea de miel o punem...Citeste continuarea

Farfalle cu mazare in crema alba

Postat de: caroline in Farfalle

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe cutie, amestecand din cand in cand....Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: violeta30 in Oaie

Spalam carnea, o portionam, o condimentam, o saram, o ungem cu ulei si o asezam intr-o tava termorezistenta.  Usturoiul spalat si taiat rondele il asezam peste carne. Cescuta de bulion...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: panacris in Oaie

Șira spinării se curăță și se așază într-un vas încăpător, recomandat ar fi unul de inox. Uleiul amestecat cu vinul, mirodeniile, slănina, usturoiul și ceapa și pune peste...Citeste continuarea

Friptura de porc cu struguri

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Cotletul de porc se portioneaza si se bat feliile usor ca pentru snitele. Condimentati carnea rasnind sare cu chilli pe deasupra. Spalati strugurii. Daca sunt mari, se taie in doua....Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: AlexTeacher in Oaie

Pulpa dezosata se curata bine de grasimea in exces si se pune intr-o tava mai adanca. Intr-un tocator sau robot de bucatarie se pun ceapa si usturoiul verzi tocate, frunzele de rozmarin si...Citeste continuarea

Foietaj cu Nutella - Reteta simpla...

Postat de: mini_didi in Dulciuri

Iata cum se prepara acest Foietaj cu Nutella - Reteta simpla si rapida pentru un desert delicios Mai intai am scos foietajul din frigider. Am intins aluatul si l-am impartit in doua parti...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]