A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Orez cu piept de pui si ciuperci

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Orezul (pungutele) il punem la fiert 12 minute in apa cu sare. Separat taiem pieptul de pui, ceapa si ardeiul fidelute si le calim in putin ulei. Adaugam si ciupercile, 2 cani de apa si lasam sa...Citeste continuarea

Orez cu midii si praz

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ceapa se taie marunt iar prazul il taiem rondele,le punem la calit in ulei de masline. Se adauga orezul clatit in apa rece si scurs,se pune vinul alb si midiile congelate(midiile ar trebuie sa...Citeste continuarea

Orez cu lapte de cocos si fructe...

Postat de: katty in Dulciuri

Alegem orezul si il spalam bine in apa rece . Punem apa cu sarea  si batonul de vanilie la fiert . Cand apa clocoteste punem orezul scurs de apa . Amestecam ocazional pana apa a scazut...Citeste continuarea

Orez cu varza calita si friptura de...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Portionam carnea de pui, o spalam, o punem in vasul multicookerului si o acoperim cu apa. Adaugam si putina sare. Setam programul Boil pentru 10 minute si inchidem capacul. Dupa expirarea...Citeste continuarea

Omleta Mic Dejun

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Batem albusurile cu sare si piper, le punem in tigaia bine incinsa cu ulei, cand s-a rumenit usor intoarcem albusurile ca pe clatite si deasupra asezam feliile de cascaval. Scoatem pe o farfurie,...Citeste continuarea

Otet de afine si merisore cu ierburi

Postat de: mihaelar63 in Conserve

Intr-un borcan mare se pun fructele si se zdrobesc usor . Se toarna otetul deasupra Si se acopera borcanul . Se lasa la macerat 2-3 saptamani la loc cald . Eu l-am pus in geamul de la...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci la cuptor

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata de coaja, se spala si se taie cu ajutorul Salad Chef Smart, forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete. Curatatul ciupercilor de coaja este o optiune pur...Citeste continuarea

Omleta cu carnati

Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri

Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime. Se pune tigaia pe foc mediu pana...Citeste continuarea

Oua ochiuri in apa cu mamaliguta

Postat de: alexandranistor in Aperitive / Garnituri

Pentru a pregati ouale ochiuri in apa, puneti la fiert apa intr-o craticioara mai mare ca diametru, cu apa pana la jumatate. Fierbeti-o la foc mic. Cand incep sa apara bule pe margine luati un...Citeste continuarea

Otet de zmeura

Postat de: mihaelar63 in Conserve

Zmeura se pune intr-un borcan mare cu otetul deasupra . Acoperiti borcanul si lasati la un loc calduros [ eu l-am pus in geamul de la bucatarie unde il amiram zilnic ]. Lasati sa se macereze...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Slanina o punem intr-o tigaie fara ulei, adaugam feliutele de salam, ceapa si lasam sa se rumeneasca putin. Separat ouale le batem cu sare si piper si cascaval ras. Turnam in tigaie peste slanina,...Citeste continuarea

Orez la aburi

Postat de: mitinita in Jamie Oliver

Metoda este foarte simpla. Aveti nevoie doar de niste orez,de preferat cu bobul lung sau basmati. Intr-o oala mare,punem apa cu sare la fiert. Intre timp punem orezul intr-o strecuratoare si...Citeste continuarea

Omleta persana cu rosii

Postat de: mitinita in Mancaruri de legume

  Rosii se spala si se taie prin robot sau blender. Daca va deranjeaza pielita,le puteti curata inainte de a le introduce in robot. Punem uleiul intr-o tigaie infierbantata si apoi...Citeste continuarea

Orez dulce

Postat de: Adele in Mancare copii

Pentru inceput se spala orezul, se pune intr-o oala cu lapte si lasa la fiert la foc potrivit, pana scade laptele. Se adauga si zaharul si se amesteca bine dupa care se adauga frisca lichida si...Citeste continuarea

Orez cu pui si ciuperci

Postat de: RuxyRux in Pui

Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mai mici. Orezul se spala intr-o sita si se lasa deoparte la scurs. Ceapa se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Ciupercile se spala si se...Citeste continuarea

Ochiuri in paine

Postat de: Larisel in Aperitive / Garnituri

Scoatem miezul din feliile de paine si le punem intr-o tigaie pe care am uns-o cu putin ulei, apoi in mijlocul fiecarei punem cate un ou si un praf de sare. Cat timp se prajesc ouale pregatim...Citeste continuarea

Omleta cu somon, la Multicooker

Postat de: antoemma in Somon

1. Se pun toate ingredientele intr-un bol. 2. Uleiul se toarna in oala interioara. Se selecteaza programul BOIL si se seteaza timpul pentru 8 minute. 3. Nu se amesteca deloc in cest interval...Citeste continuarea

Omleta taraneasca

Postat de: robert_badica in Aperitive / Garnituri

Ouale se sparg intr-un bol si se bat cu o furculita.Apoi ceapa si ardeiul,se taie cubulete mici.Peste ouale batute se adauga sarea,piperul,ceapa,ardeiul,verdeata tocata marunt, si maslinele (de...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale,le curatam de coaja cand s-au racit,le taiem in doua si punem galbenusurile intr-un castron.Adaugam pateul,margarina,maioneza si putina sare si amestecam pana se omogenizeaza...Citeste continuarea

Ou ochi in sos de rosii

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Punem intr-o tigaie mica antiaderenta ardeiul taiat bucatele la prajit in ulei. Il prajim 2-3 minute,apoi punem sucul de rosii. Spargem oul in mijlocul tigaii, presaram sare si piper dupa...Citeste continuarea

Omleta taraneasca la Multicooker

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Ardeiul si ceapa le curatam si taiem si le punem de-o parte. Carnaciorii ii portionam. Separat batem ouale cu sare, piper si amidon peste care am pus mararul tocat marunt.  In oala...Citeste continuarea

Orez cu porumb si ciuperci

Postat de: Larisel in Mancaruri de post

Orezul se spala si se lasa la umflat. Intre timp pregatim legumele, ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Intr-o oala masuram 4 cani jumatate de apa, pune cateva...Citeste continuarea

Orez in suc de rosii

Postat de: Adele in Mancaruri de post

Pentru inceput  se pune o oala cu apa sarata la foc,se adauga orezul si se lasa la fiert un sfert de ora. Intre timp se pune o tigaie pe foc cu ulei de masline si cand se incalzeste se...Citeste continuarea

Oua umplute - romanesti

Postat de: andra001 in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouala tare, apoi se curata cu grija. Se taie in doua, pe vertical, apoi ae scoate galbenusul si se pune intr-un bal, separat. Se prepara maioneza din: mustar, ulei, oul crud si cele doua...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Am pregatit intai sosul mixand un minut toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper si am impartit sosul egal in doua platouase. Ouale fierte tari le-am decojit si le-am...Citeste continuarea

Osso Buco a la Milaneze

Postat de: panacris in Vita

Se asezonează bucățile de carne cu sare și piper, pe ambele părți,  apoi se dau prin făină, să nu fie făină  în exces, după care se așează pe o farfurie....Citeste continuarea

O noapte la Venetia

Postat de: miha in Prajituri

Blat alb: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa, ca pentru bezele. Incorporam apoi faina amestecata cu fulgii...Citeste continuarea

Orez cu legume la Multicooker

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Ceapa, ardeiul și morocvii, curățați și tocați mărunt, se pun la călit, cu puțin ulei de măsline, în vasul aparatului Philips Multicooker, setat la programul FRY 10 minute. Apoi se...Citeste continuarea

Omleta cu malai

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

In vasul cooker-ului punem cele 2 lingurite cu ulei si malaiul. Selectam programul FRY pentru 5 minute, amestecand usor. Taiem ardeiul in cubulete mici si tocam patrunjelul, le punem peste...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci fripte

Postat de: Dya in Mancare copii

Taiem ciupercutele felii subtiri si le coacem pe tava de aragaz (direct pe flacara) atat cat sa se rumeneasca frumos Batem oul spuma, adaugam condimentele si omogenizam. Adaugam o picatura...Citeste continuarea

Ochiuri de oua in rondele de ardei...

Postat de: babi5 in Mancare copii

Se spala ardeiul si se taie 2 rondele de la baza ardeiului de cca. 2 cm.( cu cit ardeiul este mai mare cu atit mai bine) Intr-o tigaie teflonata sau cu ceramica punem uleiul la incins apoi asezam...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi si carnati, la...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Preparam mai intai cartofii la cuptor si carnatii. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem ceva mai mari, in 4 sau 6, in functie de marimea cartofului. Ungem o tava cu unt si asezam cartofii...Citeste continuarea

Orez cu hribi

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Spalam ciupercile proaspete , le curatam bine de pamant si le taiem felii subtirele . Intr-o tigaie la foc mic punem 2 linguri ulei si cand este cald adaugam ciupercile taiate. Ele se vor cali si...Citeste continuarea

Omleta umpluta in crusta de malai

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam ardeii de cotoare si seminte, ii spalam si ii taiem cubulete,apoi ii coacem in tigaia antiaderenta pana se inmoaie. Punem intr-o craticioara mica antiaderenta 1 lingurita de ulei,apoi 1...Citeste continuarea

Oua de vara

Postat de: robert_badica in Aperitive / Garnituri

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga dovleceii taiati cubulete. Se prajesc 5 minute, amestecand des, pana incep sa se inmoaie, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete si usturoiul...Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

 Fierbem ouale tari si apoi le curatam. Le taiem in jumate pe lungime si scoatem galbenusurile. Punem deoparte albusurile jumatati.  Galbenusurile le zdrobim cu o furculita sau le...Citeste continuarea

Orez cu arahide

Postat de: adellyna in Mancaruri de legume

Se fierbe orezul. Se toaca legumele si se calesc impreuna cu arahidele. Rumenim fideluta intr-o tigaie. Amestecam totul.   Citeste continuarea

Orez cremos cu parmezan

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins adaugi ceapa si cateii de usturoi, intregi. Caleste-le...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: Carmen_Ana in Pui

Pulpele de pui le-am taiat in doua si le-am crestat usor la suprafata,apoi impreuna cu aripioarele le-am condimentat cu sare si piper. Am adaugat o lingura de ulei in oala si pulpele de pui,am...Citeste continuarea

Oua la cuptor

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Feliile de bacon se prajesc in tigaia Dry Cooker pe fiecare parte pana se rumenesc usor. Se scot pe farfurie. Ia ouale si separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se mixeaza spuma...Citeste continuarea

Omleta spaniola – Tortilla

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Cartofii si ceapa se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, cartofii cubulete foarte mici iar carnatii felii   nu foarte subtiri. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie si toate...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Taiem in fasii kaizerul si tocam ceapa verde si ardeiul capia. Le calim in putin ulei, adaugam ouale batute spuma impreuna cu condimentele dupa gust si casul de oaie taiat in cubulete. Acoperim...Citeste continuarea

Omleta cu salata verde la cuptor

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Crenvustii ii taiem rondele nu foarte subtiri si prajim in putin ulei incins.Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. Salata verde o spalam bine...Citeste continuarea

Oua umplute cu capere

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert in apa rece.Cand apa a inceput sa fiarba le mai lasam inca 7 minute dupa care le trecem sub jet de apa rece.Astfel ouale se vor decoji mai usor. Curatam ouale de coaja si...Citeste continuarea

Orez cu gogosari

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Tocam marunt ceapa si o punem la calit cu ulei de masline. Gogosarul se taie fasii mici sau cubulete. Il aduagam la ceapa si calim bine, pana se inmoaie. Adaugam orezul (car enu trebuie spalat...Citeste continuarea

Ochiuri romanesti cu cascaval

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Pune intr-un vas , la fiert, 2 l apa cu putina sare si 3 linguri otet. Intre timp pregateste in alt vas s osul Bechamel : Pune o lingura de unt la topit, adauga faina, omogenizeaza...Citeste continuarea

Orez cu ton si legume

Postat de: caroline in Ton

 Punem la fiert 500 ml apa in care dizolvam cubul Maggi cu gust de legume.  Punem putin ulei intr-o tigaie.Cand uleiul ese incins punem usturoiul curatat de coaja si lasat intreg...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecel si chorizo

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se curata, se feliaza , se sareaza , se presara cu oregano si faina alba . Prajiti dovlecelul[ intr-o  tigaie mare tip Wok ] pe ambele parti . Reduceti...Citeste continuarea

omleta cu ceapa verde

Postat de: danielaR in Aperitive / Garnituri

Taiem ceapa rondele. Batem ouale si adaugam faina, sarea, piperul Punem o tigaie pe foc cu un strop de ulei de masline. Intindem ouale in tigaie (ca si o clatita). Punem ceapa verde peste si...Citeste continuarea

Ochiuri cu cascaval

Postat de: sufletista in Vita

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem pe rand intr-un bol si adaugam in apa care fierbe, lasam sa fiarba 3 minute. Le scoatem si le...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]