Tarta cu spanac,branza feta si...
Postat de: medioto59 in Aperitive / GarnituriSpalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi il pasam .Adaugam branza ,smantana, un ou si mixam.Obtinem o pasta pe care o...Citeste continuarea
Tort Cataif cu ciocolata si fulgi...
Postat de: LadyCrs in DulciuriPreparăm siropul într-o olicică mai mare ( încât sa însiropăm bine bine tot blatul, cataiful absoarbe mult sirop...să fie cât mai dulce că e mai bun, deci...Citeste continuarea
Tarta cu capsuni
Postat de: panacris in PrajituriSe prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, apoi se lasa la racit. Intre timp se dizolva gelatina rosie, in apa indulcita cu sirop de capsuni, se lasa la fiert pana da in clocot, apoi...Citeste continuarea
Tort cu iaurt si fructe de padure
Postat de: giorgi in TorturiBlat : Se separa ouale ,albusurile se bat cu sarea pana se fac spuma apoi se pune si zaharul ,zaharul vanilinat ,lingura cu lingura (nu tot odata) pana se fac ca o halvita lucioasa si...Citeste continuarea
Tarta cu mazare
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriCernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei,adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa calduta si oul,framantam un aluat omogen nelipicios,...Citeste continuarea
Tort cu capsuni si nuca de cocos
Postat de: Maria68 in TorturiPreincalziti cuptorul la 180 grade(la foc potrivit). Tapetati o forma de 26cm. cu hartie de copt. Bateti untul inmuiat cu zaharul timp de 2-3 minute; adaugati pe rand, ouale intregi, amestecand...Citeste continuarea
Tort - cheesecake
Postat de: Retetegg in PrajituriAm maruntit biscuitii in robot, i-am pus intr-un bol si am adaugat peste ei untul topit si esenta de vanilie. Am amestecat bine. Compozitia obtinuta am pus-o in cratita care a fost tapetata...Citeste continuarea
Tort Milka
Postat de: panacris in TorturiUntul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat se amesteca energic cu mixerul, pana se obtine un amestec spumos. In amestec se vor incorpora, pe rand, ouale. Separat, se amesteca faina cernuta,...Citeste continuarea
Tocăniţă de cartofi cu grătar...
Postat de: Bamse in PuiCurăţăm cartofii, îi spălăm şi îi tăiem cubuleţe. Călim ceapa şi ardeii cu puţină boia dulce, adăugăm cartofii, roşiile tăiate cubuleţe, completăm cu apă şi...Citeste continuarea
Tarta cu crema branza si ciocolata
Postat de: privatelaura in PrajituriZdrobim biscuitii in robotul de bucatarie sau cu sucitorul; eu prefer robotul pentru ca ies mai fini. Topim 130 g unt si turnam peste biscuitii zdrobiti; amestecam pana se omogenizeaza...Citeste continuarea
Tort Red Velvet Spirala cu crema...
Postat de: pusikmea in TorturiMa intai pentru aceste tort se va pregatiti crema , care are nevoie sa stea la rece cel putin 2-3 ore. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida, la baine marine, frisca nu se fierbe, se...Citeste continuarea
Tarta aperitiv
Postat de: adasev12 in Aperitive / GarnituriFoaia de aluat o lasam sa se dezghete si apoi o punem in tava, cu hartia ei. O intepam din loc in loc cu furculita sa nu se umfle la copt. Feliile de vinete le saram, piperam si le lasam putin...Citeste continuarea
Tarta cu pere caramelizate
Postat de: panacris in PrajituriAlbusurile se bat energic cu zaharul si praful de sare. Apoi se adauga esenta de butter/vanilie si galbenusurile, rand pe rand, apoi se incorporeaza faina cernuta, amestecandu/se usor. ...Citeste continuarea
Tort Somloi
Postat de: Criss in TorturiFiecare blat se coace separat, in aceeasi tava, pe hartie de copt. Se separa ouale, se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga...Citeste continuarea
Tort cu flori de salcam
Postat de: rhapsody in TorturiBlat: Gasiti modul de preparare si in imagini aici. 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3....Citeste continuarea
Tarta cu somon si spanac
Postat de: mamaieelena in SomonSpanacul dezghetat si pus la scurs in sita ceapa se curata si se toaca marunt apoi se pune la prajit in tigaie cu ulei de masline. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga si spanacul se lasa sa se...Citeste continuarea
Tarta cu mere si nuca
Postat de: timea in TorturiMiezul de nuca il amestecam cu gemul. Spalam si curatam merele si le taiem in 4, apoi le stropim cu zeama de lamaie pt a nu se oxida. Merele le asezam in tava unsa cu margarina si tapetata...Citeste continuarea
Tarta cu branza dulce si piersici
Postat de: ela in PrajituriPunem piersicile la scurs intr-o sita dupa ce le taiem felii mai groase. Cernem faina,adaugam zaharul,zaharul vanilat,coaja de lamaie rasa,untul taiat cat mai marunt,galbenusurile si framantam...Citeste continuarea
Tort cu capsuni si ciocolata
Postat de: timea in TorturiFacem un blat din ingredintele de mai sus. Turnam compozitia intr-o forma de tort tapetata pe fund cu hartie de copt (tava rotunda de 24 cm). Asezam fructele spalate si taiate deasupra blatului si...Citeste continuarea
Tort cu fructe si frosting de cacao
Postat de: rhapsody in TorturiBlat: 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar....Citeste continuarea
Tarta cu capsuni
Postat de: LadyCrs in PrajituriFăina se pune într-un vas și în mijloc se face o găurică unde punem oul. Apoi adăugăm untul, sare și nuca și frământăm bine de tot. Facem o bilă și o lăsăm al...Citeste continuarea
Trufe de ciocolata cu rom si cozonac
Postat de: RuxyRux in PrajituriSe topeste ciocolata alba la bain-marie, se sfarama cozonacul si se stropeste cu rom( eu am avut si panettone cu vanilie si cu ciocolata si le-am amestecat). Cand se topeste ciocolata alba...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă rapida
Postat de: rodicamaria in PrajituriTiramisu reţetă rapida Crema se prepara conform instructiunilor de pa ambalaj si se amesteca cu mascarpone. Piscoturile se inmoaie repede in cafea (indulcita dupa gust si adaugat esenta de...Citeste continuarea
Tortulete cu sirop de artar si...
Postat de: RuxyRux in PrajituriBlatul: Mixam ouale si zaharul, apoi adaugam aromele( romul, vanilia), faina si amidonul plus praful de copt si praful de sare. Impartim compozitia in doua si in jumatate adaugam cacaoa...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originala cu trufe
Postat de: panacris in TorturiTiramisu reţetă originala cu trufe Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă...Citeste continuarea
Tiramisu Praliné - Tiramisu...
Postat de: BuburuzaBubu in DulciuriTiramisu reţetă reinterpretata Biscutii se pun intr-o punga de plastic si ii maruntim bine cu un sucitor din lemn. Se pun intr-un bol peste care adaugam cafeaua si se lasa timp de 10 min....Citeste continuarea
Tochitura de porc cu organe
Postat de: marinicayou10 in PorcTaiem carnea de porc in cubulete si o punem in tigaie cu putin ulei.Dupa ce o intoarcem,adaugam ficatul taiat si el cubulete.Dupa ce sau rumenit putin,adaugam si inima.Le calim putin,apoi adaugam...Citeste continuarea
Taste cu gem de prune
Postat de: mon in DulciuriFaci o coca din oua, sare si faina cat cuprinde si o framanti bine pana se omogenizeaza. Intinzi o foaie cat mai subtire, tai patratele pe care pui cate o lingurita de gem ,ungi pe margini cu...Citeste continuarea
Tortulete pancakes cu bilute de...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriUntul il punem intr-un castronel si il dam 20 de secunde la topit in microunde(sau pe baie de aburi daca nu aveti microunde). Intr-un bol mixam spuma ouale impreuna cu zaharul. Incorporam...Citeste continuarea
Tort cu capsuni
Postat de: angyb in TorturiPentru inceput topim pe bain marie 200 g ciocolata alba cu aproximativ 200 ml frisca. Cand ciocolata este topita dam la rece. Blatul: Separam ouale. Topim pe bain marie ciocolata dupa care o...Citeste continuarea
Tort Pavlova
Postat de: rhapsody in TorturiBezea: 1. Batem albusurile spuma cu praful de sare. 2. Adaugam treptat 3/4 din zahar in albusuri. De fiecare dat cand adaugati zahar bateti albusurile pana acesta se dizolva complet....Citeste continuarea
Tarta cu prosciutto si cascaval
Postat de: angyb in Aperitive / GarnituriAmestecam faina cu drojdia uscata.Adaugam uleiul,sare si laptele caldut amestecand pana cand se incorporeaza tot laptele,dupa care framantam pana cand aluatul se desprinde de pe maini.se lasa la...Citeste continuarea
Tort cu iaurt si capsuni
Postat de: miremirc in TorturiBlat : mixam albusurile spuma, adaugam apoi zaharul si zaharul vanilat, galbenusurile pe rand, uleiul si la final faina amestecata cu praful de copt. Dam la cuptor , intr-o forma rotunda (d=25...Citeste continuarea
Tort de nuca si crema de vanilie
Postat de: Sim0naWorld in TorturiBlat: Am fiert apa si zaharul pana s-a topit zaharul si am obtinut un sirop. Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma, iar cand s-a intarit am adaugat siropul. Am freacat galbenusurile cu...Citeste continuarea
Tort de mere
Postat de: Alinutza80 in TorturiSe pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se va pune zaharul tos, merele se curata de coaja si li se scoate miezul. Merele se pun in cratita deja pregatita, apoi se umplu cu gemul...Citeste continuarea
Tartă cu mere cu aromă de...
Postat de: DinDragostePentruGatit in PrajituriSe pregăteşte aluatul: Se cerne făina, se amestecă împreună cu praful de copt; - se adaugă untul la temperatura camerei, oul, 3 lg zahăr, un praf de sare; - se formează...Citeste continuarea
Tarta cu branza si ardei colorati
Postat de: aziz in Aperitive / GarnituriSe amesteca drojdia cu zaharul si lapte cald pana se topeste se toarna peste faina cu restul de lapte si celelalte ingrediente; framantam, se poate va mai fi nevoie de putina faina,adaugam si...Citeste continuarea
Tartă cu lămâie și bezea
Postat de: LadyCrs in DulciuriÎntr-un bol se pune făina, zahărul pudră, sarea și untul tăiat bucățele. Amestecăm pînă fărâmițăm bucățelele de unt. Apoi adăugăm gălbenușul și laptele și...Citeste continuarea
Tiramisu Cu Fructe
Postat de: BuburuzaBubu in PrajituriGalbenusurile le batem la bain-marie cu zaharul si zaharul vanilat, pana se dubleaza volumul(cca 3 min) Peste galbenusuri adaugam mascarpone , amestecam incet dupa care punem frisca batuta...Citeste continuarea
Trunchi de grenadier invelit in bacon
Postat de: panacris in PestePestele se asezoneza cu mirodenii si se stropeste cu putin ulei de masline, apoi se lasa cca. 10 minute la rece. Pestele se inveleste apoi in felii de bacon si se aseaza intr/un vas...Citeste continuarea
Tarta cu gem si prune uscate
Postat de: adela1981 in DulciuriUntul moale, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul pudra, pana ce devine cremoasa, apoi adaugam ouale, pe rand, mixand dupa fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga...Citeste continuarea
Traistute cu salam sal-crud si...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriDin apa, faina, sare, zahar, margarina si drojide am pregatit un aluat dospit (de fapt Maricica, masina de framantat paine, la pregatit, eu doar am alimenatat-o cu ingredientele necesare, am...Citeste continuarea
Tocanita cu pui,ciuperci pleurotus...
Postat de: Toamna07 in PuiMod de preparare : Bucatile de pui spalate si curatate ,le uscam si le dam cu sare.Intr-o tigaie adaugam cam 200 ml. de ulei si le prajim usor pe toate partile. Le scoatem si le lasam...Citeste continuarea
Tortilla a la Gordon Ramsay
Postat de: Toamna07 in Aperitive / GarnituriCuratati cartofii si taiati-i felii subtiri.Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mare,cu fund gros. Adaugati cartofii si ceapa, cu putina sare si piper si amestecati bine.Micsorati flacara si...Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu frisca si zmeura
Postat de: RuxyRux in TorturiTopim ciocolata si o lasam la racit purin adaugam apoi in ea untul moale si amestecam bine. Separam ouale, 4 albusuri si 4 galbenusuri, batem spuma albusurile cu zaharul( 100 gr) pana devine...Citeste continuarea
Tarta italiana
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriBlatul il facem amestecand toate ingredientele( pentru blat) si framantand un aluat( foarte frumos si usor manevrabil) pe care il vom inveli in folie si-l vom pune la rece pentru 30 de...Citeste continuarea
Tarta cu pui si ciuperci
Postat de: luminita20_2006 in PuiUntul rece se tai cuburi se amesteca cu faina pana cand devine ca un pesmet se aduga o lingura de apa si se framata pana cand se omogenizeaza. Se pune intr-o folie si se da la frigider 20 min....Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars
Postat de: Alinutza80 in TorturiSe pun 15 linguri zahar intr-o cratita, se caramelizeaza. Crema: Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel. Se pune cratita in cuptor...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: mikidaniro in Mancaruri de postCiupercile le spalam,le taiem feliute subtiri si le punem la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul si usturoiul zdrobit.Dupa ce ciupercile s-au rumenit putin si nu mai au lichid adaugaum ardeiul si...Citeste continuarea
Tort de Craciun
Postat de: susu in DulciuriBlatul alb: Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca o alifie. Separat se amesteca faina cu praful de copt si se adauga...Citeste continuarea