Tochitura
Postat de: eduard_09 in PorcCarnea o spalam,o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici. Amestecam, punem sare,piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea. Se pune intr-o tigaie putin...Citeste continuarea
Turtite din secara
Postat de: privatelaura in PiineIntr-un castron, am pus 300 gr faina secara, o lingurita sare si am amestecat. Drojdia am pus-o un pic la hidratat in cateva linguri de apa calduta. Peste faina, am adaugat...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi
Postat de: simona72 in Mancaruri cu carneCarnea o spalam si o taiem bucati. Uleiul il punem intr-o craticioara la incalzit, iar peste el punem ceapa si o calim putin. Adaugam ardeiul, apoi si morcovii taiati rondele si le lasm 2-3 minute...Citeste continuarea
Tarta cu leurda, ciuperci si branza
Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / GarnituriMai intai am pregatit aluatul: am amestecat faina cu margarina la temperatura camerei, oul, sare si apa. Am framantat un aluat sfaramicios, pe care l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider...Citeste continuarea
Tarta cu fructe de padure
Postat de: Irina in PrajituriPuneti piscoturile la robot pana se sfarama si adaugati untul moale. Amestecati putin. Luati o forma cu fund detasabil, puneti piscoturile in ea, tasati si dati la frigider pentru 10 minute....Citeste continuarea
Tort cu alune, frisca, ciocolata si...
Postat de: TAB1TA in TorturiAlunele, zaharul si apa se pun intr-o cratita. Se pune cratita pe foc la Bain Marie ( se pune cratita, care nu atinge apa, intr-o oala mai mare cu apa) si se amesteca pana se topeste...Citeste continuarea
Tarta de mamaliguta cu branza
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriPreparam mamliguta in modul in care suntem obisnuiti, va trebui sa iasa potrivit de vartoasa si nu moale. Punem in forma de tarta o foaie pergament sau putem renunta si in acest caz o vom unge...Citeste continuarea
Tahini - pasta de susan (reteta video)
Postat de: JamilaCuisine in PasteSe pune susanul la prajit, intr-o tigaie neaderenta uscata. Se lasa 2-3 minute pana se prajeste usor , fara a-l arde si fara a-si schimba culoarea. Se lasa apoi sa se raceasca complet si se pune...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si crema de branza
Postat de: miha in PrajituriBlat: Amestecam intr-un castron faina cu cacaoa, zaharul pudra (eu il rasnesc putin in masina de cafea), praful de copt, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam oul si untul moale...Citeste continuarea
Tarta cu mere si crumble (de post)
Postat de: postavaru in PrajituriPentru umplutura curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem merele intr-o cratita, adaugam zaharul si le calim pe foc mic pana cand scade tot sucul. Stingem focul si...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza
Postat de: eduard_09 in TorturiBlatul- mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema,adaugam treptat uleiul,adaugam faina amestecata cu praful de copt,cacao si apoi cernuta,esenta si omogenizam. Turnam compozitia in tava...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si visine
Postat de: eduard_09 in TorturiBlat -topim ciocolata cu untul,dupa care adaugam apa fierbinte,amestecam si lasam sa se raceasca putin. Mixam ouale cu un praf de sare dupa care adaugam amestecul de ciocolata, faina...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: andremys in TorturiTiramisu reţetă originala CREMA: se freaca cu mixerul galbenusurile cu albusul si zaharul. Intr-un alt bol mascarpone se amesteca cu telul sau mixerul In alt bol se bate frisca cu...Citeste continuarea
Tarta cu branza si capsuni
Postat de: simona72 in PrajituriPregatim blatul : punem intr-un robot de bucatarie brinza de vaci, oul, uleiul, zaharul, vanilia si amestecam putin cit sa se incorporeze toate. Adaugam in vasul din robot faina amestecata cu...Citeste continuarea
Tarta cu branza
Postat de: eduard_09 in PrajituriBlatul- mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam bine dupa care adaugam galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare. Faina o amestecam cu praful de copt, zaharul vanilat,...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata, bezea...
Postat de: diana_k in TorturiBlat: Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam pana se formeaza o spuma lucioasa, densa, care nu curge. Incorporam pe rand galbenusurile, apoi cacao, faina si praful de copt....Citeste continuarea
Tarta cu crema de vanilie si fructe...
Postat de: ela in PrajituriPunem intr-un castron faina cernuta si in mijlocul ei presaram zaharul, oul intreg, galbenusul, bucatile de unt moale, coaja rasa de lamaie si un praf de sare. Amestecam rapid cu mana compozitia,...Citeste continuarea
Tort MYS
Postat de: andremys in TorturiCREMA:intr-un bol se pun galbenusurile si albusul cu un plicule de zahar vanilat si se mixeaza Intr-un alt bol se pune mascarponele si se amesteca bine iar in alt bol se mixeaza frisca si...Citeste continuarea
Tocană de cartofi cu roșii,...
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legumeCartofii se fierb în apă cu sare 20 de minute. Zucchini se călește împreună cu ciupercile într-un wok, cu puțin ulei pentru 4-5 minute. Se sărează și se...Citeste continuarea
Tarta cu branza si coacaze
Postat de: Sim0naWorld in DulciuriUntul la temparatura camerei l-am mixat cu zaharul, adaugand apoi pe rand si galbenusurile. Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt. Am incorporat faina in amestecul de ou si unt, la...Citeste continuarea
Turta dulce de post
Postat de: claudia529 in PrajituriZaharul se caramelizeaza intr-un vas mai mare, pentru ca toata compozitia se va face acolo. Dupa ce zaharul capata o culoare de maro inchis se lasa la racit, dupa ce s-a racit se adauga apa si se...Citeste continuarea
Tarta cu fructe de padure
Postat de: Sidy in PrajituriCernem faina si o amestecam cu un praf de sare , apoi adaugam untul tinut la temperatura camerei si taiat felii. Punem si zaharul vanilat apoi omogenizam pina obtinem niste firimituri....Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"
Postat de: deyutzky in Mancaruri de postCuburile de soia se pun la fiert in apa cu sare pt aprox 15 min, dupa care scot si se scurg de apa. Intre timp tocam ceapa, morcovul si usturoiul, punem ulei intr-o oala si adaugam si legumele...Citeste continuarea
Tort cu Nuttela si nuca de cocos...
Postat de: Luana in TorturiSe freaca ouale cu zaharul pana se fac spuma. Treptat adaugam uleiul, faina si faina de cocos. Se bate cu mixerul la viteza mica pana devine pufos, apoi adaugam cate un pic din lapte si la sfarsit...Citeste continuarea
Turtite cu branza dulce
Postat de: mimmi in DulciuriAm frecat oul cu zaharul, adaugam branza de vaci, coaja rasa de portocala si stafidele. Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si framantam totul pana avem un aluat usor lipicios. Am...Citeste continuarea
Turtite cu branza Dukan
Postat de: mimmi in Aperitive / GarnituriAmestecam toate ingredientele iar compozitia rezultata o lasam la dospit intr-un loc caldut pentru 30 de minute. Intr-o tava, pe hartie de copt se formeaza cu lingura cercuri (ies cam 7-8...Citeste continuarea
Tort inimioara
Postat de: Patricia_Iordache_79 in TorturiGelatina o punem la hidratat in 100 ml. apa. Intr-un vas cu fundul dublu, punem gelatina hidratata, adaugam cele 2 linguri de zahar, oul batut si punem pe foc mic, amestecand...Citeste continuarea
Tort Papusa
Postat de: Patricia_Iordache_79 in TorturiPui gelatina la hidratat in cantitatea de apa specificata pe plicul de gelatina. Amesteci apoi gelatina hidratata cu cele 4 linguri de zahar,cele 2 oua si pui pe foc mic, amestecand incontinuu,...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata si crema...
Postat de: petruta_ionela84 in TorturiPentru blat: se separa ouale, albusurile se bat spuma tare cu sarea si se adauga zaharul si treptat batand continuu pana ce spuma devine consistenta. Separat se bat galbenusurile, apoi peste...Citeste continuarea
Tian de legume cu Miez de lapte
Postat de: deyutzky in Mancaruri de legumeCeapa si usutroiul se toaca marunt, morcovul si ceapa verde se taie rondele. Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt pana se topeste, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc. Se pune...Citeste continuarea
Tarta de ciocolata cu lapte
Postat de: RuxyRux in PrajituriMigdalele se macina la robot. Faina se cerne si se amesteca toate ingredientele pentru blat. Se framanta aluatul cat sa se lege si se da pentru 30 de minute la rece in folie de prospetime. Se...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală, cu...
Postat de: Creatsa in PrajituriTiramisu reţetă originală Mixam galbenusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, se albesc si devin cremoase. Adaugam treptat mascarponele si mixam pana devine o...Citeste continuarea
Trufe
Postat de: gabrielacuisine in PrajituriTaiem ciocolata amaruie in bucatele mai mici si o punem intr-un bol. Punem frisca lichida intr-o craticioara pe foc si lasam sa se infierbante. Atentie : nu trebuie sa fiarba deloc!...Citeste continuarea
Tarta cu dovlecei
Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri1. Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Taiem ceapa marunt si o punem la calit. 2. Spalam dovleceii,ii taiem cubulete (lasam o jumatate de dovleaca,care il punem pe deasupra taiat...Citeste continuarea
Tort cu crema de vin alb si mere...
Postat de: cris2711 in TorturiPrepararea aluatului: Intr-un castron se mixeaza untul cu zaharul(125 grame),pliculetul de zahar vanilat,oul,faina si praful de copt. Se pregateste forma de tort unsa cu putin unt si...Citeste continuarea
Tort racoritor cu ananas
Postat de: marianascarlat in TorturiPregatim blatul astfel: Albusurile se bat spuma cu mixerul. Cand spuma este ferma se adauga treptat zaharul si vanilia. Se bat pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca cu...Citeste continuarea
Tarta cu fructe si budinca de casa
Postat de: amalia01 in TorturiBlat: - galbenusurile se freaca bine cu zaharul si sarea - albusurile si apa se bat spuma cu telul - se adauga incet galbenusurile frecate peste albusuri - se...Citeste continuarea
Tzatziki cu sfecla rosie
Postat de: ionela2682 in SalateSe da sfecla pe razatoare. Se presara cu sare, usturoi strivit si suc de lamaie. Se amesteca usor. Se adauga iaurtul, mararul si usturoiul tocat si uleiul de masline si se amesteca...Citeste continuarea
Tort de ciocolata si cocos
Postat de: Patricia_Iordache_79 in TorturiCum pregatim blatul: Tapetam forma in care vom coace blatul, cu hartie de copt. Pornim cuptorul la 200 grade. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul pana...Citeste continuarea
Tort cu mousse de mango si...
Postat de: gabrielacuisine in TorturiPe cat pare de complicat, nu este deloc asa. Intai facem siropul ca sa aiba timp sa se raceasca pana cand blatul este gata. Sirop: intr-o craticioara punem apa, zaharul si le...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu carnaciori
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carnePunem uleiul la incins intr-o cratita cu fundul gros. Tocam ceapa marunt, usturoiul il presam cu lama cutitului si il tocam. Adaugam peste uleiul incins, amestecam putin avand grija sa nu se...Citeste continuarea
Tocanita de cartof cu carnita de...
Postat de: Constelatialeu in PorcCarnea taiata bucatele, cat sa bagi odata in gura, se pune in cratita cu uleiul incins si se inabusa pret de 10-15 minute, apoi se adauga ceapa taiata marunt, atat cea uscata cat si frunzele de...Citeste continuarea
Tocanita de stevie cu orez - Reteta...
Postat de: sasha in Mancaruri de postCum se prepara Tocanita de stevie cu orez - Reteta gustoasa de post Se spala si se curata stevia de vene (daca este batrana), se oparesc, apoi se taie marunt, calim ceapa pana devine aurie....Citeste continuarea
Tort PRIMAVARA
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLAT: Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, se omogenizeaza, iar la final se...Citeste continuarea
Tort gen Kinder Pingui
Postat de: nilgun in TorturiAlbusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un prafulet de sare, se adauga pe rand cate o lingura de zahar, zahar vanilinat, galbenusurile, uleiul, mierea, laptele si cacaoa....Citeste continuarea
Tort spirala cu crema de fructe de...
Postat de: Geanina87 in TorturiPentru crema : Foile de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pentru 10 minute, apoi se storc bine si se dizolva in laptele cald.Frisca se bate cu zaharul,apoi se amesteca cu mascarpone,laptele...Citeste continuarea
Taietei de casa
Postat de: Dya in PasteAmestecam ingredientele cu o lingura pana se omogenizeaza (daca este necesar mai adaugam faina) . Presaram faina pe o suprafata plana, asezam aluatul si cu sucitorul il intindem intr-o foaie...Citeste continuarea
Turte cu tarate
Postat de: Sidy in PiineAluatul l-am pregatit in masina de paine , dar la fel de bine se poate prepara framantandu-l cu mana. In cuva masinii de piine am pus apa, sarea, uleiul, fainile, taratele drojdia si zaharul...Citeste continuarea
Tarta rustica cu mere
Postat de: Criss in PrajituriPentru crusta , se amesteca faina cu zaharul, coaja de lamaie, se adauga untul rece si untura, apoi dupa se se amesteca aceste ingrediente, se adauga oul si laptele rece. Aluatul obtinut se...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie
Postat de: loredanaaa in TorturiPuneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o cu un sirop facut din zahar ars. Intindeti jumate din crema de vanilie pe care ati pregatit-o dupa instructiunile de pe...Citeste continuarea