A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu capsuni si crema de iaurt

Postat de: miha in Torturi

Gelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa  rece. Ciocolata rupta bucatele se topeste la foc mic impreuna cu smantana pentru frisca. Cand ajunge la punctul de fierbere se da...Citeste continuarea

Trandafiri din mere si foietaj

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Prajituri

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei.   Spalam merele, le taiem pe jumate, le scoatem cotorul si le taiem felii subtiri (cu tot cu coaja).    Feliile taiate le punem...Citeste continuarea

Tort de inghetata cu ciocolata,...

Postat de: vio_dreams in Torturi

Preparam mai intai blatul . Batem albusurile pana devin spuma tare, astfel incat daca intoarcem castronul cu fundul in sus sa nu curga. E foarte important sa fie castronul curat si sa nu existe...Citeste continuarea

Terina de pui cu orez si legume

Postat de: vio_dreams in Pui

Taiem pieptul de pui fasii.Orezul il acoperim cu apa si il lasam 10-15 minute apoi il scurgem. Morcovul il fierbem in prealabil doar atat cat sa ramana  crocant apoi il taiem cuburi....Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: Poliana in Torturi

Pentru blat pregatim o tava de copt de diametru 24cm. O ungem cu unt si o tapetam cu faina. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Batem spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul,...Citeste continuarea

Tort aperitiv cu cremă de...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...Citeste continuarea

Tort cu rulada si crema de capsuni

Postat de: diana_k in Torturi

Pentru blatul de cacao: Albusurile se bat spuma cu mixerul, se adauga zaharul, se mixeaza bine, bine apoi se adauga galbenusurile si la final faina si cacaua. Se coace blatul intr-o tava...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars

Postat de: delia64 in Torturi

In cratita in care facem tortul punem cele 5 linguri de zahar la caramelizat , tapetam uniform peretii cratitei . Crema de zahar ars  Batem albusurile cu zaharul,  adaugam...Citeste continuarea

Tartine cu branza proaspata Delaco...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Am pus branza intr-un bol impreuna cu smantana, ceapa si boiaua de ardei, am amestecat pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare, dupa gust. Am taiat cateva felii de paine, le-am...Citeste continuarea

Tort curcubeu

Postat de: ianculubita in Torturi

Albusurile batute spuma cu un praf de sare, zeama de lamaie, aromele, zaharul treptat apoi faina adaugata cu lingura; dupa ce am omogenizat totul, impartim compozitia in 3 boluri adaugand...Citeste continuarea

Tort de capsuni acoperit cu ciocolata

Postat de: Alina26 in Torturi

Ungeti o tava rotunda de 22 cm diametru,cu unt.Rupeti piscoturile in trei parti si lipiti pe peretii si fundul tavii cu piscoturi.(trebuie sa impartiti piscoturile in 3,dupa ce le-ati rupt.)...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: elucubratiiculinare in Torturi

Pentru blat , se bat bine albușurile cu zahărul. Adăugăm gălbenușurile, unul câte unul. Adăugăm treptat uleiul și la sfârșit făina amestecată cu praful de copt și cacao....Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema

Postat de: doralinda72 in Torturi

Punem faina, cacao si pudra impreuna intr-un vas si lasam deoparte. Separam albusurile de galbenusuri si batem cu mixerul la o viteza mare, albusurile pana se face o spuma mai densa apoi adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu mere si gem de prune

Postat de: timea in Prajituri

Pregatim aluatul: frecam untul cu zaharul si un varf de sare, adaugam oul batut si coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie. Adaugam apoi apa si  treptat faina amestecand...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata si...

Postat de: Ela68 in Torturi

Blatul:  Se prajesc nucile si migdalele intr-o tigaie sau farfurie de tabla, apoi le punem in blender si le mixam impreuna cu celelalte ingrediente. Aranjam pe un platou hartie de...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu pui

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Ceapa se toata marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si pulpele de pui si morcovul taiat feliute subtiri. Dupa cateva minute se adauga condimentele, se mai lasa putin sa se...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pui

Postat de: sasha in Pui

Pulpele se fierb in apa cu sare  pt 15 minute ca sa putem lua spuma. Se curata ceapa si se toaca marunt. Cand pulpele s-au fiert se prajesc in ulei incins pentru 2 minute si se adauga...Citeste continuarea

Tort Rosette Padurea Neagra

Postat de: alba_zori in Torturi

Pentru pandispanul cu ciocolata: 1.Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu zaharul pudra pana a devenit crema,am adaugat vanilia,uleiul de floarea soarelui si coaja de lamaie,a rezultat o...Citeste continuarea

Tort din rulada cu capsuni

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru rulada batem albusurile bine cu putina sare folosind telul, iar cand spuma devine mai tare incepem si punem treptat zaharul si apa minerala. Continuam cu galbenusurile pe care le...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: eduard_09 in Torturi

Blatul - Albusurile le mixam cu praful de sare, dupa care adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul, adaugam faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Tort Snickers

Postat de: Flori82 in Torturi

Blat Se mixeaza albusurile cu zaharul (pana devine compozitia pentru bezea), se adauga faina, cacao, praf de copt si nuca. Se da la cuptor pentru 40-45 minute intr-o tava de tort detasabila,...Citeste continuarea

Tocăniţă de porc cu ciuperci

Postat de: madi_marin in Porc

Se pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc...Citeste continuarea

Tort de ciocolata (Jofre)

Postat de: patrick_2010 in Torturi

Blat: Cele 10 albusuri se bat spuma tare. Pe rand se adauga cel 16 linguri de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga 1 galbenus, apoi praful de copt, cele 2 linguri de cacao si cele 10...Citeste continuarea

Trufe cu branza si multe arome

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Pregatim intr-un bol felurile de branza si obtinem o pasta omogena din care formam mici mingiute. Pregatim boluri mici in care punem separat, patrunjelul, ardeiul rosu, chimen si susan in care...Citeste continuarea

Tort cu ruladă şi cremă de brânză

Postat de: diaconta in Torturi

Am pregatit mai întâi rulada. Am separat albusurile de galbenusuri. Am batut albusurile cu un praf de sare. Când spuma a devenit foarte ferma,am adaugat zaharul pe...Citeste continuarea

Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli

Postat de: rodicamaria in Paste

Brocoli se fierbe in apa cu sare. Se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune in robot si se marunteste (cateva pulsatii). Apa nu se arunca, se lasa deoparte. Taiteii se...Citeste continuarea

Tort olandez cu mere

Postat de: Zamfira in Torturi

Aluatul: omogenizam faina cu untul rece (razuit sau taiat marunt), putina sare, zahar si 2 linguri de apa foarte rece. Framantam un aluat moale si fraged (atentie untul sau margarina sa nu apuce...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu galuscute

Postat de: simona72 in Porc

Carnea de porc o spalam si o curatam de pielite si o taiem cubulete. Ceapa taiata pestisor o punem la calit in ulei, adaugam morcovii taiati feliute, ardeiul gras, lasam legumele pe foc sa se...Citeste continuarea

Tocana de ceapa cu carne de porc

Postat de: carla27carla in Porc

Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeiul se curata de cotor si se taie fasii subtiri. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pune ceapa. Se...Citeste continuarea

Tortul toamnei

Postat de: Angelica in Torturi

Mod de preparare: Blatul: 1.Pornim cuptorul la 160 gr grade si ungem cu unt o tava cu diametrul de 22 cm. 2.Intr-o cratita cu fundul gros punem ciocolata si untul si o dam la foc...Citeste continuarea

Tort "Diana si Florin"

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Torturi

Cum pregatim tortul Florin : Punem stafidele intr-un castronel, turnam whisky cat sa le acopere si le lasam pana in momentul folosirii. Punem intr-un vas cu fundul gros, gelatina, apa, cele 2...Citeste continuarea

Tort cu frisca si cirese

Postat de: TAB1TA in Torturi

Am dat drumul la cuptor la 170°. Am separat ouale. Am batut albusurile tare impreuna cu zaharul. Am amestecat faina cu praful de copt. Am amestecat galbenusurile cu praful de sare. Am pus...Citeste continuarea

Tortilla de conopida

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Din aceste cantitati ies 2 tortilla.. Deci sa trecem la treaba:)) Conopida se taie bucati,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare Dupa ce e fiarta (se gusta) se sscurge de...Citeste continuarea

Tarta cu ricotta si ciocolata alba

Postat de: Ela68 in Prajituri

Punem branza ricotta la scurs intr-o sita, 24 ore la frigider, acoperita. Pentru obtinerea aluatului de tarta amestecam intr-un bol faina, sarea si zaharul. Adaugam untul taiat cubulete si...Citeste continuarea

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni

Postat de: vio_dreams in Torturi

Punem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Mestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.  Taiem capsunile cubulete si le...Citeste continuarea

Tort de fasole "batuta"

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Spalam fasolea si o punem   in apa rece, de seara pana dimineata. Cand s-a facut dimineata, ne apucam de treaba. Aruncam apa in care a stat fasolea peste noapte, punem fasolea in...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: iqphantom in Torturi

Tiramisu reţetă cu blat Pregatire: Blat: Albusurile se bat spuma tare cu mixerul . In spuma rezultata se adauga galbenusurile ( unul cate unul), uleiul in fir subtire si faina...Citeste continuarea

Toast cu ouă şi somon

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul.  Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă...Citeste continuarea

Taitei chinezesti cu peste

Postat de: simona72 in Pastrav

Eu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper. Am facut o marinata...Citeste continuarea

Tocanita de hribi cu smantana

Postat de: gaby_d in Mancaruri de legume

Pune uleiul la incins intr-o tigaie. Ceapa curat-o si tai-o julien (sau toac-o). Lasa ceapa la calit apoi adauga ciupercile taiate sau tocate si caleste-le impreuna inca 10 minute amestecand....Citeste continuarea

Tarta cu fructe si budinca de vanilie

Postat de: ana77 in Prajituri

ALUAT: - am framantat un aluat din toate ingredientele, l-am infasurat in folie alimentara si l-am lasat la frigider 30 min. - am luat aluatul de la rece si l-am intins in tava de tarta...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Irina in Prajituri

Eu am folosit robotul de bucatarie pentru aluat si l-am preparat imediat.  Aluatul de tarta : Puneti faina, zaharul si sarea in robot si amestecati de cateva ori.  Taiati untul...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: Ela68 in Torturi

Blat :  Se prajesc alunele si migdalele si se macina. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul , apoi faina si migdalele (plus alunele ) macinate. Se coace intr-o forma cu...Citeste continuarea

Tort cu piersici si ananas fara blat

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Torturi

Pui gelatina la hidratat in cantitatea de apa specificata pe plicul de gelatina. Amesteci apoi gelatina hidratata cu cele 4 linguri de zahar, adaugi cele 2 oua si pui pe foc mic, amestecand...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Torturi

Cum preparam blatul:   Pornim cuptorul la 200 grade. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se formeaza o spuma tare. Se adauga galbenusurile, toate odata, se...Citeste continuarea

Trufe din branza feta

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Mixezi cele 2 tipuri de branza, adaugi ceapa tocata fin, piperul, pana obtii o pasta omogena. Dai acest amestec la frigider, pentru o ora sau peste noapte. Pregatesti 5 boluri, punand in primul...Citeste continuarea

Tort mille-feuille cu crema de urda

Postat de: loredanaaa in Torturi

- un aluat de foietaj cumparat care are 2 foi in el, fiecare am impartit-o in jumatate si asa am avut 4 foi de tort din fiecare.  - fiecare foaie de aluat se intinde cu facaletul...Citeste continuarea

Tort de ciocolata, vanilie si fructe

Postat de: Doinavar in Torturi

Puneti gemul intr-un castron (eu am folosit gem de bobite de soc), 3 galbenusuri, uleiul si zaharul vanilat, amestecati cu un tel, adaugati praful de copt stins cu otet si omogenizati. Adaugati...Citeste continuarea

Tort cu frisca

Postat de: antici_gabytza in Torturi

  Blat- Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma cu plicurile de zahar vanilat si esenta.Galbenusurile amestecate bine cu zaharul pana se formeaza o crema, le rasturnam...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

Amestecam toate ingredientele, pentru obtinerea unui aluat sfaramicios.  Invelim coca intr-o folie de plastic si o dam la frigider 30 minute. Calim ceapa cu putina sare in doua linguri...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]