Tort cu capsuni si crema de iaurt
Postat de: miha in TorturiGelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa rece. Ciocolata rupta bucatele se topeste la foc mic impreuna cu smantana pentru frisca. Cand ajunge la punctul de fierbere se da...Citeste continuarea
Trandafiri din mere si foietaj
Postat de: Patricia_Iordache_79 in PrajituriDezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei. Spalam merele, le taiem pe jumate, le scoatem cotorul si le taiem felii subtiri (cu tot cu coaja). Feliile taiate le punem...Citeste continuarea
Tort de inghetata cu ciocolata,...
Postat de: vio_dreams in TorturiPreparam mai intai blatul . Batem albusurile pana devin spuma tare, astfel incat daca intoarcem castronul cu fundul in sus sa nu curga. E foarte important sa fie castronul curat si sa nu existe...Citeste continuarea
Terina de pui cu orez si legume
Postat de: vio_dreams in PuiTaiem pieptul de pui fasii.Orezul il acoperim cu apa si il lasam 10-15 minute apoi il scurgem. Morcovul il fierbem in prealabil doar atat cat sa ramana crocant apoi il taiem cuburi....Citeste continuarea
Tort cu mousse de ciocolata
Postat de: Poliana in TorturiPentru blat pregatim o tava de copt de diametru 24cm. O ungem cu unt si o tapetam cu faina. Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Batem spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul,...Citeste continuarea
Tort aperitiv cu cremă de...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriPrepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...Citeste continuarea
Tort cu rulada si crema de capsuni
Postat de: diana_k in TorturiPentru blatul de cacao: Albusurile se bat spuma cu mixerul, se adauga zaharul, se mixeaza bine, bine apoi se adauga galbenusurile si la final faina si cacaua. Se coace blatul intr-o tava...Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars
Postat de: delia64 in TorturiIn cratita in care facem tortul punem cele 5 linguri de zahar la caramelizat , tapetam uniform peretii cratitei . Crema de zahar ars Batem albusurile cu zaharul, adaugam...Citeste continuarea
Tartine cu branza proaspata Delaco...
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriAm pus branza intr-un bol impreuna cu smantana, ceapa si boiaua de ardei, am amestecat pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare, dupa gust. Am taiat cateva felii de paine, le-am...Citeste continuarea
Tort curcubeu
Postat de: ianculubita in TorturiAlbusurile batute spuma cu un praf de sare, zeama de lamaie, aromele, zaharul treptat apoi faina adaugata cu lingura; dupa ce am omogenizat totul, impartim compozitia in 3 boluri adaugand...Citeste continuarea
Tort de capsuni acoperit cu ciocolata
Postat de: Alina26 in TorturiUngeti o tava rotunda de 22 cm diametru,cu unt.Rupeti piscoturile in trei parti si lipiti pe peretii si fundul tavii cu piscoturi.(trebuie sa impartiti piscoturile in 3,dupa ce le-ati rupt.)...Citeste continuarea
Tort Amandina
Postat de: elucubratiiculinare in TorturiPentru blat , se bat bine albușurile cu zahărul. Adăugăm gălbenușurile, unul câte unul. Adăugăm treptat uleiul și la sfârșit făina amestecată cu praful de copt și cacao....Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si crema
Postat de: doralinda72 in TorturiPunem faina, cacao si pudra impreuna intr-un vas si lasam deoparte. Separam albusurile de galbenusuri si batem cu mixerul la o viteza mare, albusurile pana se face o spuma mai densa apoi adaugam...Citeste continuarea
Tarta cu mere si gem de prune
Postat de: timea in PrajituriPregatim aluatul: frecam untul cu zaharul si un varf de sare, adaugam oul batut si coaja de lamaie si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie. Adaugam apoi apa si treptat faina amestecand...Citeste continuarea
Tort cu mousse de ciocolata si...
Postat de: Ela68 in TorturiBlatul: Se prajesc nucile si migdalele intr-o tigaie sau farfurie de tabla, apoi le punem in blender si le mixam impreuna cu celelalte ingrediente. Aranjam pe un platou hartie de...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu pui
Postat de: gurita_ta2005 in PuiCeapa se toata marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si pulpele de pui si morcovul taiat feliute subtiri. Dupa cateva minute se adauga condimentele, se mai lasa putin sa se...Citeste continuarea
Tocanita de ceapa cu pui
Postat de: sasha in PuiPulpele se fierb in apa cu sare pt 15 minute ca sa putem lua spuma. Se curata ceapa si se toaca marunt. Cand pulpele s-au fiert se prajesc in ulei incins pentru 2 minute si se adauga...Citeste continuarea
Tort Rosette Padurea Neagra
Postat de: alba_zori in TorturiPentru pandispanul cu ciocolata: 1.Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu zaharul pudra pana a devenit crema,am adaugat vanilia,uleiul de floarea soarelui si coaja de lamaie,a rezultat o...Citeste continuarea
Tort din rulada cu capsuni
Postat de: merisor67 in TorturiPentru rulada batem albusurile bine cu putina sare folosind telul, iar cand spuma devine mai tare incepem si punem treptat zaharul si apa minerala. Continuam cu galbenusurile pe care le...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata
Postat de: eduard_09 in TorturiBlatul - Albusurile le mixam cu praful de sare, dupa care adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul, adaugam faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea
Tort Snickers
Postat de: Flori82 in TorturiBlat Se mixeaza albusurile cu zaharul (pana devine compozitia pentru bezea), se adauga faina, cacao, praf de copt si nuca. Se da la cuptor pentru 40-45 minute intr-o tava de tort detasabila,...Citeste continuarea
Tocăniţă de porc cu ciuperci
Postat de: madi_marin in PorcSe pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc...Citeste continuarea
Tort de ciocolata (Jofre)
Postat de: patrick_2010 in TorturiBlat: Cele 10 albusuri se bat spuma tare. Pe rand se adauga cel 16 linguri de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga 1 galbenus, apoi praful de copt, cele 2 linguri de cacao si cele 10...Citeste continuarea
Trufe cu branza si multe arome
Postat de: corina241 in Aperitive / GarnituriPregatim intr-un bol felurile de branza si obtinem o pasta omogena din care formam mici mingiute. Pregatim boluri mici in care punem separat, patrunjelul, ardeiul rosu, chimen si susan in care...Citeste continuarea
Tort cu ruladă şi cremă de brânză
Postat de: diaconta in TorturiAm pregatit mai întâi rulada. Am separat albusurile de galbenusuri. Am batut albusurile cu un praf de sare. Când spuma a devenit foarte ferma,am adaugat zaharul pe...Citeste continuarea
Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli
Postat de: rodicamaria in PasteBrocoli se fierbe in apa cu sare. Se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune in robot si se marunteste (cateva pulsatii). Apa nu se arunca, se lasa deoparte. Taiteii se...Citeste continuarea
Tort olandez cu mere
Postat de: Zamfira in TorturiAluatul: omogenizam faina cu untul rece (razuit sau taiat marunt), putina sare, zahar si 2 linguri de apa foarte rece. Framantam un aluat moale si fraged (atentie untul sau margarina sa nu apuce...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu galuscute
Postat de: simona72 in PorcCarnea de porc o spalam si o curatam de pielite si o taiem cubulete. Ceapa taiata pestisor o punem la calit in ulei, adaugam morcovii taiati feliute, ardeiul gras, lasam legumele pe foc sa se...Citeste continuarea
Tocana de ceapa cu carne de porc
Postat de: carla27carla in PorcCeapa se curata si se taie pestisori, ardeiul se curata de cotor si se taie fasii subtiri. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pune ceapa. Se...Citeste continuarea
Tortul toamnei
Postat de: Angelica in TorturiMod de preparare: Blatul: 1.Pornim cuptorul la 160 gr grade si ungem cu unt o tava cu diametrul de 22 cm. 2.Intr-o cratita cu fundul gros punem ciocolata si untul si o dam la foc...Citeste continuarea
Tort "Diana si Florin"
Postat de: Patricia_Iordache_79 in TorturiCum pregatim tortul Florin : Punem stafidele intr-un castronel, turnam whisky cat sa le acopere si le lasam pana in momentul folosirii. Punem intr-un vas cu fundul gros, gelatina, apa, cele 2...Citeste continuarea
Tort cu frisca si cirese
Postat de: TAB1TA in TorturiAm dat drumul la cuptor la 170°. Am separat ouale. Am batut albusurile tare impreuna cu zaharul. Am amestecat faina cu praful de copt. Am amestecat galbenusurile cu praful de sare. Am pus...Citeste continuarea
Tortilla de conopida
Postat de: AnyCostescu in Aperitive / GarnituriDin aceste cantitati ies 2 tortilla.. Deci sa trecem la treaba:)) Conopida se taie bucati,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare Dupa ce e fiarta (se gusta) se sscurge de...Citeste continuarea
Tarta cu ricotta si ciocolata alba
Postat de: Ela68 in PrajituriPunem branza ricotta la scurs intr-o sita, 24 ore la frigider, acoperita. Pentru obtinerea aluatului de tarta amestecam intr-un bol faina, sarea si zaharul. Adaugam untul taiat cubulete si...Citeste continuarea
Tort panna cotta cu jeleu de capsuni
Postat de: vio_dreams in TorturiPunem intr-un bol iaurtul, ouale, zaharul si uleiul. Mixam si apoi adaugam faina, praful de copt si sarea. Mestecam bine pana se omogenizeaza compozitia. Taiem capsunile cubulete si le...Citeste continuarea
Tort de fasole "batuta"
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de postSpalam fasolea si o punem in apa rece, de seara pana dimineata. Cand s-a facut dimineata, ne apucam de treaba. Aruncam apa in care a stat fasolea peste noapte, punem fasolea in...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu blat
Postat de: iqphantom in TorturiTiramisu reţetă cu blat Pregatire: Blat: Albusurile se bat spuma tare cu mixerul . In spuma rezultata se adauga galbenusurile ( unul cate unul), uleiul in fir subtire si faina...Citeste continuarea
Toast cu ouă şi somon
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriOuăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul. Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă...Citeste continuarea
Taitei chinezesti cu peste
Postat de: simona72 in PastravEu am avut pastrav somonat proaspat, asta am gasit asta am cumparat, puteti folosi orice fel de peste va place. Deci, pestele curatat, spalat, condimentat cu sare si piper. Am facut o marinata...Citeste continuarea
Tocanita de hribi cu smantana
Postat de: gaby_d in Mancaruri de legumePune uleiul la incins intr-o tigaie. Ceapa curat-o si tai-o julien (sau toac-o). Lasa ceapa la calit apoi adauga ciupercile taiate sau tocate si caleste-le impreuna inca 10 minute amestecand....Citeste continuarea
Tarta cu fructe si budinca de vanilie
Postat de: ana77 in PrajituriALUAT: - am framantat un aluat din toate ingredientele, l-am infasurat in folie alimentara si l-am lasat la frigider 30 min. - am luat aluatul de la rece si l-am intins in tava de tarta...Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: Irina in PrajituriEu am folosit robotul de bucatarie pentru aluat si l-am preparat imediat. Aluatul de tarta : Puneti faina, zaharul si sarea in robot si amestecati de cateva ori. Taiati untul...Citeste continuarea
Tort Egiptean
Postat de: Ela68 in TorturiBlat : Se prajesc alunele si migdalele si se macina. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul , apoi faina si migdalele (plus alunele ) macinate. Se coace intr-o forma cu...Citeste continuarea
Tort cu piersici si ananas fara blat
Postat de: Patricia_Iordache_79 in TorturiPui gelatina la hidratat in cantitatea de apa specificata pe plicul de gelatina. Amesteci apoi gelatina hidratata cu cele 4 linguri de zahar, adaugi cele 2 oua si pui pe foc mic, amestecand...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: Patricia_Iordache_79 in TorturiCum preparam blatul: Pornim cuptorul la 200 grade. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se formeaza o spuma tare. Se adauga galbenusurile, toate odata, se...Citeste continuarea
Trufe din branza feta
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / GarnituriMixezi cele 2 tipuri de branza, adaugi ceapa tocata fin, piperul, pana obtii o pasta omogena. Dai acest amestec la frigider, pentru o ora sau peste noapte. Pregatesti 5 boluri, punand in primul...Citeste continuarea
Tort mille-feuille cu crema de urda
Postat de: loredanaaa in Torturi- un aluat de foietaj cumparat care are 2 foi in el, fiecare am impartit-o in jumatate si asa am avut 4 foi de tort din fiecare. - fiecare foaie de aluat se intinde cu facaletul...Citeste continuarea
Tort de ciocolata, vanilie si fructe
Postat de: Doinavar in TorturiPuneti gemul intr-un castron (eu am folosit gem de bobite de soc), 3 galbenusuri, uleiul si zaharul vanilat, amestecati cu un tel, adaugati praful de copt stins cu otet si omogenizati. Adaugati...Citeste continuarea
Tort cu frisca
Postat de: antici_gabytza in TorturiBlat- Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma cu plicurile de zahar vanilat si esenta.Galbenusurile amestecate bine cu zaharul pana se formeaza o crema, le rasturnam...Citeste continuarea
Tarta cu ciuperci
Postat de: Ela68 in Aperitive / GarnituriAmestecam toate ingredientele, pentru obtinerea unui aluat sfaramicios. Invelim coca intr-o folie de plastic si o dam la frigider 30 minute. Calim ceapa cu putina sare in doua linguri...Citeste continuarea