Tort ecler
Postat de: vio_dreams in TorturiFierbem apa impreuna cu uleiul. Cand clocoteste o dam deoparte si adaugam imediat faina amestecand rapid. Lasam sa se racoreasca. Adaugam ouale unul cate unul si le incorporam. Trebuie sa...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: Alina26 in Torturi1.Rupeti ciocolata si lasati sa se topeasca incet in baie de aburi.Separati galbenusurile de albusuri.Mixati 175g de unt,si incet incet adaugati 75g de zahar.Bateti pana devine cremos.Cand a...Citeste continuarea
Tochitură Panacris
Postat de: panacris in PorcCeapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă. Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la...Citeste continuarea
Tochitura de curcan
Postat de: Elena_Daria in CurcanCarnea de curcan se taie cubulete. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper. Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem...Citeste continuarea
Tort de ciocolata - de post
Postat de: rhapsody in TorturiCrema 1. Punem frisca la infierbantat intr-un vas pe foc mediu, amestecand mereu. Cand apar primele bule la suprafata, oprim focul, punem ciocolata taiata si amestecam pana la...Citeste continuarea
Trifle cu limoncello
Postat de: diamond in PrajituriPortocalele se storc de sucul lor...intr-un vas de marime potrivita acolo unde urmeaza sa asamblam desertul. Peste sucul de portocale se adauga imoncello, verificand echilibrul dintre dulceata...Citeste continuarea
Tarta rustica cu prune si nuci
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriAluatul: Intr-un bol punem margarina rece taiata cubulete. Adaugam faina, zaharul, zaharul pudra cu pastai de vanilie, sarea, coaja rasa de lamaie si amestecam cu degetelele pana obtinem un...Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: ianculubita in DulciuriIntr-un vas rotund topim 50g unt,adaugam zaharul brun presarat pe toata suprafata apoi asezam merele curatate si taiate felii Intr-un bol batem bine oul cu zaharul tos,adaugam untul...Citeste continuarea
Tocanita de legume
Postat de: COSTEO in Mancaruri de postCiupercile se curata si se pun la fiert in apa rece cu sare ,dupa ce au fiert se lasa la scurs de apa . Ceapa se curata si se toaca marunt si se pune intr-o cratita la calit,impreuna cu...Citeste continuarea
Tort cu mere
Postat de: claudia529 in TorturiMerele se cuarata de coaja si de cotor ( pentru cei ce doresc un plus de savoare pot face o gaura in mijlocul merelor unde pot adauga stafide , lasate inainte in rom , nuci si putin gem ) . Tava...Citeste continuarea
Tort 'noroios' cu ciocolata mud cake
Postat de: alba_zori in TorturiSe pune ciocolata,untul si laptele intr-o cratita incapatoare pe baie de aburi pana se inmoaie totul si devine o crema. Foarte simplu: -Se adauga faina si cea cu praf de...Citeste continuarea
Tort ganache
Postat de: oana_d in TorturiCrema: frișca se mixează la viteza 2 sau 3 cu o ciocolată topită într-o linguriță de unt și eventual 3 linguri de apă (depinde de conținutul ei în cacao: dacă are mai multă...Citeste continuarea
Tort cu crema de capsuni
Postat de: Creatsa in TorturiFrecam galbenusurile cu 100 g zahar si vanilia cu ajutorul unei linguri.Adaugam treptat uleiul si apa amestecand continuu.Amestecam faina cu cacaua si o cernem in prealabil apoi o adaugam peste...Citeste continuarea
Tort cu nuca de cocos si cocktail...
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLAT: Albusurile si apa se bat cu un praf de sare , se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si se mixeaza, se adauga nuca de cocos...Citeste continuarea
Tarta cu capsuni
Postat de: Creatsa in DulciuriPentru blat mixati albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugati treptat cate o lingura de zahar si mixati bine pana se topeste zaharul. Amestecati galbenusurile cu uleiul si le...Citeste continuarea
Terina din vin alb dulce cu zmeura...
Postat de: nico15 in Dulciuri1. Spalati si pregatiti fructele. 2. Intr-o cratita(oala) puneti foile de gelatina inmuiata impreuna cu apa si incalziti pana cand gelatina s-a dizolvat, doar incalzita nu o fierbeti....Citeste continuarea
Trandafirasi cu nuca si cacao
Postat de: Constelatialeu in DulciuriGalbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin spumoase se adauga uleiul ca la maioneza,apoi nuca macinata amestecata cu cacaoa si faina.La final se adauga abusurile batute spuma tare si zaharul...Citeste continuarea
Tort inima 'Bucataras Grozav'
Postat de: TAB1TA in TorturiAlbusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se amesteca cele doua compozitii. Faina amestecata cu praful de copt si cacaua se adauga treptat. Se aseaza compozitia intr-o...Citeste continuarea
Tarta cu crema si amaretti
Postat de: Geanina87 in DulciuriIntr-un bol mai mare framantam un aluat cu toate ingredientele de mai sus,apoi il punem in folie de plastic si il dam la rece pentru o jumatate de ora.Dupa ce sta la rece,scoatem aluatul si...Citeste continuarea
Tarta Tatin cu mere
Postat de: diamond in Prajituri-merele se spala, se curata de coaja si de seminte... se taie felii... -am folosit ustensila din imaginea atasata, buna si practica de altfel... -merele se stropesc cu zeama de lamaie ca sa...Citeste continuarea
Tarta cu visine
Postat de: ella49 in PrajituriSe separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga zaharul treptat pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se bat cu uleiul si se incorporeaza in...Citeste continuarea
Tort cu mascarpone si piersici
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat: Albusurile se bat spuma tare ,se adauga zaharul,se bate pana se topeste zaharul,apoi se adauga galbenusurile unul cate unul.Adaugam nuca macinata si faina,omogenizam si turnam...Citeste continuarea
Tarta de branza
Postat de: Alexandru29 in TorturiDati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat...Citeste continuarea
Tort cu ricotta
Postat de: antici_gabytza in TorturiBlat -mixam albusurile spuma cu 1 praf de sare, dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Adaugam faina cernuta cu...Citeste continuarea
Tarte cu Ceva fin si dulceata de mure
Postat de: Bucataras in PrajituriPuneti crema de branza intr-un bol si amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati 1-2 linguri de dulceata de mure, amestecati usor. Puneti cate o lingura plina de crema in fiecare coaja de...Citeste continuarea
Tarta rustica cu afine si banane
Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri1. Se pun intr-un bol: faina, sarea, zaharul, oul si untul topit si se mixeaza pana se incorporeaza ingredientele si se obtine un aluat potrivit pentru framantat. 2. Se poate pastra la...Citeste continuarea
Tort diplomat 2
Postat de: antici_gabytza in TorturiPunem laptele la fiert si dupa il lasam sa se raceasca.Galbenusurile le mixam cu zaharul si cu un praf de sare pana devine o crema spumoasa.Adaugam amidonul si mixam iarasi.Dupa ce s-a racit...Citeste continuarea
Tarta cu vanilie si agrise
Postat de: Heracleea in PrajituriIngredientele pentru blat se amesteca bine si se lasa deoparte intr-un loc caldut pentru a creste putin. Intre timp se pregateste umplutura tartei. crema de branza se amesteca bine cu iaurt,...Citeste continuarea
Telina pane
Postat de: TAB1TA in Aperitive / GarnituriTelina se curata, se spala, se taie felii de 0,5 cm si se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca. Se scurge bine de apa, se trece prin faina, ou batut in...Citeste continuarea
Tort
Postat de: petruta_ionela84 in TorturiPt blat: se separa ouale,albusurile se bat spuma tare cu sarea si se adauga zaharul si treptat batand continuu pana ce spuma devine consistenta.Separat se bat galbenusurile ,apoi peste...Citeste continuarea
Tort Steaua
Postat de: antici_gabytza in TorturiBlat - Mixam ouale cu zaharul si esenta pana se topeste si devine o crema pufoasa. Amestecam faina, praful de copt, cacaoa, sarea dupa care le cernem. Adaugam treptat peste compozitia de oua si...Citeste continuarea
Tort de biscuiti cu crema de...
Postat de: Creatsa in TorturiPentru crema de capsuni puneti 250 ml lapte la fiert. Separat intr-un bol amestecati praful de budinca, zaharul si restul de 50 ml lapte. Adaugati laptele fierbinte in fir subtire, apoi...Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: Dianaaa in PrajituriIngredientele pentru aluat se aseaza intr-un castron. Se framanta pana nu se mai lipeste de maini si devine usor tare. Margarina, zaharul si zaharul vanilat se pun intr-un vas la bain-mare....Citeste continuarea
Tarta cu branza - lacrimi dulci
Postat de: diana_k in PrajituriFaina se freaca cu untul moale, se adauga zaharul, oul praful de copt, Se adauaga lapte treptat cat sa obtinem un aluata moale ce nu lipeste. Se unge o tava de copt de 24cm cu putin ulei si se...Citeste continuarea
Tocanita de galuste cu cotlet de porc
Postat de: Dea_Dea in PorcCeapa se toaca si se pune la calit, se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper Se pune apa si se pun feliile de cotlet taiate cuburi , se lasa la fiert pana este apropape...Citeste continuarea
Tort cu nutella
Postat de: raluka93 in TorturiBlat Se separa albusurile de galbenusuri,se bat albusurile spuma tare cu 250 g zahar.Se bat galbenusurile cu 3 linguri de ulei,se adauga esenta de rom cu zaharul vanilat si se dizolva praful...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci si mazare
Postat de: ralu_ca in Mancaruri de postSpalam foarte bine ciupercile, se lasa sa se scurga, apoi se taie cubulete mici. Mazarea se baga sub jet de apa si lasam sa se scurga. Ceapa se taie marunt si o punem intr-o cratita in care am...Citeste continuarea
Tort de biscuiti
Postat de: ralu_ca in TorturiMai intai preparam crema de vanilie. Intr-o cratita amestecam bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat, faina si laptele. Aceasta o punem pe foc si amestecam continuu cu telul pana incepe sa...Citeste continuarea
Tocana de carne cu ceapa
Postat de: CookieMonster in Porc1. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune intr-o tigaie impreuna cu untul, inabusind-o 20 de min. Se sareaza si pipereaza dupa gust. O scoatem cu o paleta si o punem intr-un castron. 2....Citeste continuarea
Tocana cu pui
Postat de: ella49 in PuiSe rumenesc ciocanelele in ulei si se scot.In uleiul ramas se caleste ceapa taiata, pana devine aurie.Apoi se adauga ciocanelele,rosiile in bulion,o lingura de bulion,sare si piper dupa gust.La...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Dianaaa in PrajituriTiramisu reţetă originală Pentru inceput se separa ouale cu grija. Galbenusul se amesteca cu zaharul pana se topeste si devine ca o crema. Dupa aceea se adauga mascarponele, se mixeaza si se...Citeste continuarea
Tarta cu ghebe
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriCarnea fiarta o taiem bucatele si o rumenim usor in unt si ulei intr-o tigaie. Adaugam ciupercile taiate mai mare,lasam sa mai scada putin din apa lasata, adaugam pasta de ardei copt si iute,...Citeste continuarea
Tort de mere ( de post)
Postat de: COSTEO in Mancaruri de postMerele se spala si se curata si taie bucati .Intr-un vas termorezistent care se unge cu putin ulei cu o pensula se pun merele taiate cu zahar, scortisoara si esenta de rom. Se lasa la...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu carne de vita
Postat de: gaby_d in VitaO mancare banala si simpla pe care copiii mei o papa intotdeauna cu pofta. O fac cu orice fel de carne, vita, porc, pui. Intr-o cratita cu fund dublu pui uleiul si-l lasi sa se incinga...Citeste continuarea
Tort cu nuca si mousse de ciocolata...
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLAT: Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devin o bezea. Se adauga galbenusurile frecate cu uleiul, se omogenizeaza, se adauga nuca...Citeste continuarea
Tartă cu măr şi caramel sărat
Postat de: Satisfyyourcravings in PrajituriCu ajutorul unui mixer electric, se mixează untul cu zahărul până se albeşte. Se adaugă făina, oul, sarea și vanilia şi se amestecă până la omogenizare. Se înveleşte...Citeste continuarea
Tort din piscoturi cu fructe de...
Postat de: andremys in TorturiSe inmoaie fiecare piscot in lapte si se face un strat din piscoturi, peste acest strat adaugam nutella ,o intindem uniform peste tot, dupa care adaugam bananele taiate felii. Revenim cu stratul...Citeste continuarea
Trottole cu carne
Postat de: mihaelar63 in PasteFierbeti pastele in apa clocotita cu sare respectand timpul indicat pe eticheta.Strecurati-le . Curatati legumele si la taiati marunt, Taiati carne cubulete . Prajiti legumele usor , adugati...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu ceapa
Postat de: Valclaudia in PuiSpalam pulpele de pui si le impartim in doua. Curatam cepele, le tocam si le calim in ulei timp de 5 minute apoi adaugam sare si piper. Asezam bucatile de carne peste ceapa, adaugam o cana...Citeste continuarea
Tarta cu pui si legume
Postat de: timea in PuiSpalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt. Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem cubulete mici. Punem legumele impreuna cu bucatile de pui intr-o...Citeste continuarea