Trandafiri din foietaj
Postat de: angyb in Aperitive / GarnituriLasam sa se dezghete foile de foietaj. Intindem foile si le taiem fasii de 4-5 cm . Punem deasupra feliile de mortadela taiate in jumatate si rulam. Rulourile obtinute le punem in...Citeste continuarea
Tortelli umplute cu hribi in sos de...
Postat de: pittbull in PastePastele le punem la fiert in apa cu sare.Cind sunt fierte le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de smintina. Sosul de smintina il preparam calind kaizerul taiat fisii adaugind apoi...Citeste continuarea
Tort Diplomat
Postat de: merisor67 in TorturiFructele din compot se pun la scurs intr-o sita. Gelatina se pune la hidratat in putina zeama de compot. Frecam galbenusurile cu zaharul, apoi cu laptele si se pun la fiert pe baie de aburi....Citeste continuarea
Tortellini in suc de rosii
Postat de: caroline in TortelliniIntr-o tigaie punem uleiul de masline si adaugam usturoiul. Cand acesta a prins culoare, il scoatem din tigaie si adaugam ceapa tocata foarte fin, sucul de rosii si restul de condimente. Daca...Citeste continuarea
Tort cu ananas, ciocolata si physalis
Postat de: nico15 in TorturiSe va cerne: faina, amidonul, praful de copt si cacaoa. Se separa ouale si se va bate spuma tare albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si zaharul vanilat continuand amestecarea....Citeste continuarea
Tort Cuib
Postat de: nico15 in TorturiPentru blat: Preincalzim cuptorul la 180°C. Separam ouale si vom bate separate albusurile de galbenusuri. Pentru inceput batem albusurile cu un praf de sare, dupa ce incepe sa se...Citeste continuarea
Tort de ciocolata a la Nico
Postat de: nico15 in TorturiSeparam ouale, albusurile le batem cu un praf de sare, galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devine ca o spuma. Adaugam treptat albusul in galbenusuri si continuam sa amestecam. In alt...Citeste continuarea
Tortellini cu carne in sos de ceapa...
Postat de: gurita_ta2005 in TortelliniCeapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline. Usturoiul se striveste si se taie marunt, se adauga peste ceapa la calit. Se stinge cu vinul alb si se lasa sa scade zeama. Rosiile...Citeste continuarea
Tort pentru ziua mamei..
Postat de: Constelatialeu in TorturiTortul clasic: Blatul,se bat albusurile spuma cu un pic de sare,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,nuca si faina.Se unge o forma de tort si pune compozitia si de da la cuptor,se incearca cu...Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu bomboane m&m.
Postat de: cristinutza_vida in TorturiPreparare blat: Se separa cele 10 oua,intr-un castron mai mare se pun albusurile si se mixeaza bine apoi se adauga zaharul si se mai mixeaza pana devin tari.Se adauga galbenusurile si se...Citeste continuarea
Tort "Menta si Ciocolata"
Postat de: Ela68 in TorturiBlatul : Se amesteca cacaua cernuta cu zaharul, nuca macinata si se toarna peste ele apa clocotita. Se pune la foc mic si se tine 2-3 minute. Se lasa la racit si incorporeaza pe rand cate un...Citeste continuarea
Tort "Amandina"
Postat de: Creatsa in TorturiPentru blat amestecam galbenusurile cu 80 g zahar,adaugam treptat amestecand continuu uleiul,apa si faina amestecata cu cacaua cernute in prealabil. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie si krantz
Postat de: timea in TorturiBlat 1: Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Cand albusurile sunt tari, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam cateva minute. Apoi adaugam treptat mixand dupa fiecare:...Citeste continuarea
Tort Amaretto cu ciocolată
Postat de: elucubratiiculinare in TorturiSe începe cu prepararea blatului. Untul la temperatura camerei se freacă bine cu zahărul pudră până se transformă în spumă. Adăugăm ouăle - la temperatura camerei,...Citeste continuarea
Tort aniversar 64
Postat de: iri_love in TorturiPentru inceput preparam blatul care cu siguranta ca cel de casa va fi mult mai bun. Separam ouale,iar albusurile le batem cu zaharul , separat amestecam galbenusurile cu uleiul si le...Citeste continuarea
Tocanita de porc
Postat de: gatiticuspor in PorcTaiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei. Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai...Citeste continuarea
Testoasa din cozonac
Postat de: adnia in PrajituriLe-am amestecat pe toate si am pus aluatul la crescut intr-un loc caldut. Apoi am format testoasa si am bagat-o la cuptor aprox 30 min. A iesit asa! Citeste continuarea
Tort de ciocolata (cu crema ganache)
Postat de: dakris in TorturiCrema Intr-o craticioara se pun frisca lichida si untul. Cand ajunge la temperatura de fierbere se adauga ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana ce aceasta se topeste. Se lasa la racit...Citeste continuarea
Tort "Fantezie"
Postat de: dakris in TorturiCrema ganache Intr-o craticioara se pun 200 ml frisca lichida si 50 g unt. Cand ajunge la temperatura de fierbere se adauga ciocolata neagra rupta bucatele si se amesteca pana ce aceasta...Citeste continuarea
Turta dulce
Postat de: mimmi in Dulciuri1/2 cana de zahar o caramelizam, adaugam 1/2 cana de apa si facem un sirop de zahar ars care il lasam la racit. Din 1/2 cana zahar, galbenusuri, ulei, scortisoara, nucsoara, bicarbonat,...Citeste continuarea
Taitei de casa picanti
Postat de: adnia in PasteDin toate ingredientele se formeaza un aluat tare, apoi se lasa sa se odihneasca 30 min (ca sa se aseze glutenul). Aluatul se taie cu cutitul in 4 bucati, care se aplatizeaza usor si se trec pe...Citeste continuarea
Tort din fructe
Postat de: adnia in Dulciuri"Blatul" tortului e realizat din pepene galben, iar decoratiunile sunt din kiwi, banane si visine...foarte simplu ! Citeste continuarea
Tort Chocolate-Coconut
Postat de: Ela68 in TorturiMixam galbenusurile cu 30 gr de zahar, zaharul vanilat si sarea pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare.Topim ciocolata la bain marie, o lasam sa se raceasca putin si o adaugam peste...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu blat
Postat de: diana_k in TorturiTiramisu reţetă cu blat Blat: Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul treptat, se mixeaza in continuare pana acesta se topeste si se obtine o spuma densa, lucioasa. Apoi se...Citeste continuarea
Tort cu crema de visine, iaurt si nuci
Postat de: getix in TorturiPt. blat : Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă împreună cu zahărul. Se adaugă pe rând galbenuşurile si se amestecă uşor după fiecare. Se...Citeste continuarea
Tarta de mamaliga cu friptura de porc
Postat de: adnia in PorcAm facut mamaliga, apoi am turnat-o in tava de tarta unsa cu unt, apoi am lasat la racit. Intre timp am preparat friptura cu sos: am calit ceapa, am adaugat bulionul si chili, apoi cateva...Citeste continuarea
Tarta cu crema de mar copt
Postat de: adnia in PrajituriMai intai am copt merele in cuptor, iar dupa ce s-au mai racit putin, le-am curatat de coaja, am razuit miezul copt cu lingurita, am amestecat cu puuutin zahar si scortisoara, si am mixat totul...Citeste continuarea
Tort stea ~ LA MULTI ANI 2013 ~
Postat de: corina241 in TorturiBlatul:Separam albusurile pe care le batem spuma si apoi incorporam zaharul,mixam pana obtinem o bezea lucioasa.Galbenusurile frecate cu uleiul le vom adauga peste albusuri.Praful de copt...Citeste continuarea
Tarta de ciocolata
Postat de: cristeena20 in PrajituriBaza de tarta: - biscuitii se faramiteaza pudra; amestecati cu untul topit pana devine o pasta omogena; se imbraca forma de tarta cu acest amestec, ca baza de tarta. Umplutura:...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originala
Postat de: cristeena20 in PrajituriTiramisu reţetă originala -Facem intai cafeaua si o lasam la racit. Eu am pus in ea putina esenta de rom si putin lichior de cirese. - Intre timp preparam crema: mixam bine galbenusurile...Citeste continuarea
Tort cu crema mascarpone si...
Postat de: mamaieelena in TorturiAm pregatit blatul cu o zi inainte astfel: se separa albusul de galbenus si se bat bine ca pentru bezea. Se adauga zaharul, se amesteca in continuare, se pun galbenusurile pe rand urmand apoi...Citeste continuarea
Tort cu nuca si ciocolata -La multi...
Postat de: angyb in TorturiBlatul: mixam untul pana cand devine cremos .adaugam pe rand galbenusurile de ou dupa care zaharul ,ciocolata si nuca macinata. Batem spuma albusurile cu un varf de sare dupa care le...Citeste continuarea
Tort de ananas
Postat de: alen14 in Torturi6 galbanusuri se bat cu 2 pachete de margarina, zahar pudra, frisca, zahar vanilat. Se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi se adauga ananasul din compot. Cu sucul se inmoaie piscoturile. Se pune un...Citeste continuarea
Tort de clatite cu ciocolata si...
Postat de: adnia in PrajituriPrepararea si asamblarea tortului este extrem de simpla: se fac clatitele, se lasa la rece, apoi se monteaza: clatita+gem de zmeura+ciocolata+clatita+frisca+ciocolata...si tot asa. Ultimul strat...Citeste continuarea
Tort cu crema de iaurt si piersici
Postat de: camelia75 in TorturiMod de preparare blat: Incalziti cuptorul. 1.Separati albusurile de galbenusuri. 2.Cu mixerul bateti albusurile cu sarea si apa pana devin spuma,apoi adaugati zaharul si zaharul...Citeste continuarea
Tort Raw in degrade
Postat de: adnia in Vegan / Raw veganPrepararea unui astfel de tort este extrem de simpla, rapida si la indemana oricui! Ingredientele pt. blatul alb se mixeaza bine in blender, pana se obtine o pasta faramicioasa, care se aseaza...Citeste continuarea
Tort cu jeleu de visine
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare. Se adauga zaharul vanilat si zaharul pe rand batand bine dupa fiecare. Se adauga 1 lg de apa si se mai bate putin....Citeste continuarea
Tort de piscoturi cu cappuccino
Postat de: timea in TorturiPregatim mai intai budinca de ciocolata dupa instructiunile de pe ambalaj dar cu catitatile de lapte si zahar de mai sus. In momentul in care incepe sa fiarba adaugam cele 3-4 linguri de...Citeste continuarea
Tort Intercontinental
Postat de: postavaru in TorturiPentru foi mixam albusurile cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana luceste spuma si face tzepi. Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o adaugam peste bezea....Citeste continuarea
Tavalita roz
Postat de: LadyCrs in DulciuriSeparam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare....si apoi turnam zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine pufoasa. Separat amestecam galbenusurile cu...Citeste continuarea
Tort exotic
Postat de: giorgi in TorturiBlatul: Se bate albusul spuma tare cu un praf de sare ,se adauga mierea si se bate (mixeaza) in continuare ,apoi incorporand migdalele macinate.La urma am pus galbenusurile ,incorporandu-le...Citeste continuarea
Trufe de branza
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriSe amesteca energic branzeturile, pana se omogenizeaza, apoi se lasa la rece cca. 25 de minute. Din amestecul obtinut se fac bilute, care apoi se rostoglesc prin diversele mirodenii. Un sfat,...Citeste continuarea
Tort la minut :)
Postat de: pittbull in TorturiFrisca se bate bine pana nu cade din castron daca il intorci. Ciocolata se marunteste cu un cutit. Se aseaza prima parte din blat, se insiropeaza cu compotul de piersici. Se aseaza un strat...Citeste continuarea
Tort cu inima de jeleu
Postat de: diaconta in TorturiPentru blat am mixat ouale întregi cu zaharul pana se deschid la culoare si îsi dubleaza volumul.Am pus apoi uleiul prelins pe marginea vasului si am mixat in continuare. Am adaugat...Citeste continuarea
Tort cu crema de portocale si vanilie
Postat de: rocsi_1612 in TorturiBlatul: Ouale (de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Incorporam faina treptat, iar la urma punem praful de copt. Ungem o tava cu margarina...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originala, cu frisca
Postat de: Creatsa in TorturiTiramisu reţetă originala, cu frisca Mixam galbenusurile cu zaharul pudra si romul pana se albesc si devin ca o spuma.Le adaugam peste mascarpone si amestecam bine.Separat mixam frisca si o...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie si fructe
Postat de: Maria68 in TorturiSe mixeaza 3 galbenusuri cu uleiul si zaharul, se adauga coaja rasa de portocala, nuca macinata si treptat, faina cernuta cu praful de copt. La sfarsit se incorporeaza delicat cele 7 albusuri...Citeste continuarea
Tosca
Postat de: Creatsa in PrajituriPentru blat mixam albusurile spuma cu un praf de sare ,adaugam zaharul treptat si mixam pana devine o bezea tare si lucioasa.Adaugam pe rand apa rece,uleiul,nuca de cocos,macul si faina cernuta...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu blat
Postat de: adriana65 in TorturiTiramisu reţetă cu blat Pentru blat se separă ouăle; albuşurile se bat cu mixerul sau cu ajutorul robotului de bucătărie, se adaugă zahărul şi 1 lingură apă fierbinte. Când...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu blat
Postat de: alinutza1983 in PrajituriTiramisu reţetă cu blat Prima data rumenim usor alunele de padure. Punem zaharul intr-o craticioara iar cand acesta este complet topit si are o culoare frumoasa aurie, adaugam alunele de...Citeste continuarea