Tigaie picantă vegetariană
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legumeLegumele se sotează câteva minute în ulei, având grijă să rămână crocante. Se adaugă vinul, sosul de soia, chilli, sare, piper și se lasă la foc mic pentru 15...Citeste continuarea
Tarta cu struguri
Postat de: dalina2007 in PrajituriIntr-un bol se pune faina, zaharul pudra (este de preferat zaharul pudra caci se va incorpora mai usor) si untul rece taiat cubulete si se amesteca bine. Se adauga un ou si se framanta in...Citeste continuarea
Tort spirală cu cremă de brânză
Postat de: diaconta in TorturiAm pregatit mai întâi blatul. Am separat ouale.Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare.Apoi am pus zaharul cate o lingura pe rând. Galbenusurile le-am amestecat cu...Citeste continuarea
Tort cu dulceata de capsuni,...
Postat de: gabytza89 in TorturiPregatire blat : Se freaca galbenusurile cu zaharul adaugand apa putin cate putin pana se obtine o crema, faina se se amesteca cu praful de copt, iar albusurile se bat separat spuna apoi...Citeste continuarea
Tort de biscuiti cu cafea
Postat de: Creatsa in TorturiPrima data pregatim blatul de baza.Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam treptat cate o lingura de zahar pudra,galbenusurile ,apa,uleiul si cacaua amestecata cu faina. Tapetam o tava de...Citeste continuarea
Taitei aromati
Postat de: AnyCostescu in Mancaruri de posttaiteii se fierb in apa clocotita cu putina sare. in acest timp maruntim jumatate din amestecul de nuci,alune,etc. Deasupra se pun taietii scursi bine, zaharul vanilat si zahar dupa gust....Citeste continuarea
Trufe de ciocolată cu fulgi de chilli
Postat de: Satisfyyourcravings in DulciuriCiocolata cu lapte se topeşte la bain-marie împreună cu 100 de grame de ciocolată pură, laptele condensat și semințele păstăii de vanilie, având grijă ca fundul vasului...Citeste continuarea
Tort de caramel si ciocolata
Postat de: Creatsa in TorturiPentru blat separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul treptat, galbenusurile, apa si uleiul. Amestecam faina cu cacaoa si le cernem...Citeste continuarea
Tarta cu urda si branza de burduf
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriSe amesteca branza de burduf cu urda bine bine. Se adauga smantana, ouale si mararul tocat marunt si se amesteca bine. Se unge o forma cu ulei si se tapeteaza cu gris. Se toarna...Citeste continuarea
Tort
Postat de: andreea_angelo in TorturiSe adauga amestecul pt copt, margarina, cele 6 oua si laptele intr-un vas cu ajutorul mixerului (sau telului) la cea mai joasa treapta, pana devine cremos, apoi se mixeaza la cea mai inalta...Citeste continuarea
Trigoane cu gutui si smochine
Postat de: Sidy in PrajituriCuratam de coaja gutuile si smochinele apoi le taiem cubulete. Intr-un vas punem zaharul la caramelizat si adaugam apoi smochinele si gutuile, amestecam bine sa se omogenizeze cu zaharul...Citeste continuarea
Tort simplu
Postat de: AnyCostescu in TorturiSe fac 3 foi din ingredientele de mai sus. Se coc foile pana trec de testul cu scobitoarea:) Dupa ce se racesc se insiropeaza cu siropul facut din 5 lg zahar, 200ml apa si o esenta de vanilie...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie si glazura...
Postat de: ramonamocansuciu in TorturiBlatul: se separa ouale,albusul de galbenus,se bate albusul cu zaharul si zaharul vanilinat,se adauga galbenusurile,se mai bat putin,dupa care se adauga faina si praful de copt.Se baga la...Citeste continuarea
Tort ''Amalia''
Postat de: antici_gabytza in TorturiSe mixeaza albusurile cu zaharul bine, dupa care se adauga galbenusurile si mixam bine dupa fiecare. Adaugam uleiul, amestecam faina cu praful de copt si adaugam peste albusuri. Adaugam si esenta...Citeste continuarea
Tortellini cu sunca si busuioc
Postat de: mihaelar63 in TortelliniSunca taita fasii si ceapa verde taiata rondele se inabuse usor in ulei . Sarati condimentati + busuiocul [ eu am avut doar uscat] si turnati smantana amestecand . In acelasi timp fierbeti...Citeste continuarea
Tocana de legume si carne
Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carneLegumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o...Citeste continuarea
Tarta cu pere
Postat de: Alinutza80 in PrajituriAluatul se lasa la decongelat, intre timp se pregateste umplutura. Perele se curata de coaja si se taie in doua, se scoate casuta samburilor. Se pun apoi intr-un castron cu sucul de lamaie...Citeste continuarea
Tort Toffifee
Postat de: epurasha2bb in TorturiCrema alba se face asa: se toarna intr-un vas inalt nemetalic frisca vegetala si se bate bine de tot, apoi se adauga intaritorul de frisca si se mai bate putin, apoi se adauga laptele condesat,...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă rapida
Postat de: andreea_angelo in PrajituriTiramisu reţetă rapida Se adauga amestecul pentru copt, 50g margarina moale, 3 oua si 50 ml lapte ,se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul la cea mai joasa treapta, pana ce preparatul...Citeste continuarea
Tort caucazian
Postat de: Criss in TorturiPasul 1 Se bat spumă ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat. Se amestecă făina cu cacao, se încorporează în spumă de ouă și se amestecă ușor cu uleiul și esența de...Citeste continuarea
Tarta cu gem de gutui - de post
Postat de: ana77 in Prajituri- pregatim aluatul din faina, margarina batuta spuma cu zaharul, esenta vanilie un praf sare si 1/2 cana apa rece - framanatam aluatul si il impartim in 2 bucati - din prima bucata intindem...Citeste continuarea
Turta dulce
Postat de: cristina_s_world in PrajituriIntr-un bol amestecam 500 g faina cu toate celelalte ingrediente, pana cand compozitia e omogena si fara cocoloase. Mai adaugam faina, putin cate putin pana cand compozitia se transforma...Citeste continuarea
Tort "Krem a la Krem"
Postat de: Creatsa in TorturiPentru blat mixam galbenusurile cu jumatate din zahar si vanilia. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si le incorporam galbenusurilor. Mai adaugam uleiul si...Citeste continuarea
Tarta cu dovleac
Postat de: Retetegg in PrajituriIntr-un bol am pus margarina si am amestecat-o bine cu 100 g zahar. Am pus apoi ouale, esenta de vanilie, praful de copt si cel de sare, apoi faina treptat pana am obtinut un aluat omogen dar nu...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu piure de cartofi...
Postat de: Sim0naWorld in PuiCarne de pui am prajit-o bine pe ambele parti, apoi am scos-o si am tinut-o la cald. In uleiul ramas am calit ceapa si ardeii tocati marunt. Cand legumele s-au inmuiat putin am pus carnea...Citeste continuarea
Tort delicios
Postat de: Corina33 in TorturiPentru blat , se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul si se continua baterea pana se topeste. Se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, se pun esenta, cacaua si faina, amestecand usor...Citeste continuarea
Tortulet de avocado cu peste sabie...
Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri1. Am pregatit o cratita antiaderenta cu ulei de masline si am asezat cele doua felii de peste sabie, am condimentat cu sare, piper, nuscoara, putin curry, masline si prune uscate, vin alb si am...Citeste continuarea
Tort cu citrice
Postat de: Mihaela11_jo in TorturiBlatul Se amesca untul cu zaharul pana devine cremos;se adauga ouale unul cate unul si se amesteca bine. Separat se amesteca faina cu migdalele,coaja rasa de lamaie si portocala si...Citeste continuarea
Tort cu clementine si crema de cocos
Postat de: rhapsody in TorturiBlat 1. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu 1 cana zahar, iar galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana cand isi tripleaza volumul. 2. Peste galbenusuri...Citeste continuarea
Tort cu mere felii si zahar ars
Postat de: mon in Dulciuriarzi cele 10 linguri de zahar intr-o cratita,apoi pui feliile de mere peste zaharul ars si dai cratita la cuptor cat sa se rumeneasca putin merele.pregatesti blatul asa:bati albusurile putin apoi...Citeste continuarea
Taitei de casa fara ou.
Postat de: lilik in PasteCernem cele 2 tipuri de faina intr-un bol si amestecam cu sarea,apoi facem o fantana la mijloc si icorporam treptat apa,amestecand cu o furculita. Cand am adaugat toata apa,incepem sa framantam...Citeste continuarea
Tradicijonalna Srpska pljescavica...
Postat de: alen14 in Mancaruri cu carneSe amesteca carnea de porc cu cea de vita, se adauga sare piper dupa gust, bicarbonatul de sodiu, se adauga in apa calduta si se toarna peste compozitie. Compozitia se amesteca timp de...Citeste continuarea
Tartă cu lamâie şi bezea
Postat de: diaconta in DulciuriPentru foaia de tarta ,am amestecat ingredientele uscate,am pus untul rece taiat cubulete si l-am amestecat repede cu vârfurile degetelor pâna când compozitia a devenit...Citeste continuarea
Taitei cu lapte(de post).
Postat de: lilik in Mancaruri de postPunem laptele pe foc cu un praf de sare,iar cand da in fiert punem taiteii(sau alte paste) si zaharul. Lasam sa fiarba 5 minute,apoi adaugam vanilina si coaja rasa de portocala,mai lasam sa dea...Citeste continuarea
Tort Malaga
Postat de: madi_marin in TorturiSe prepară aluatul pentru blat: se mixează ouăle întregi cu zahărul, apoi se adaugă uleiul şi se mixează în continuare. Se cerne făina împreună cu praful de copt şi se...Citeste continuarea
Tort de sarbatoare
Postat de: Creatsa in TorturiPrima data facem blatul pentru rulada: Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare apoi adaugam treptat cate o lingura de zahar pudra si mixam pana devine...Citeste continuarea
Tort amandina
Postat de: adriana65 in TorturiSe începe cu prepararea blatului: albuşurile se bat spumă cu un praf de sare; se adaugă zahărul, se bat până ce acesta se topeşte apoi se adaugă apa. Gălbenuşurile se...Citeste continuarea
Tort de biscuiti
Postat de: DanMonica in TorturiBiscuitii ii rupem bucati mici, turnam peste ei compotul de ananas si amestecam putin. Untul (aflat la temperatura camerei) il mixam cu zaharul pudra pentru 2-3 minute, apoi adaugam cacaoa....Citeste continuarea
Tuslama
Postat de: DanMonica in VitaFierbem burta bine in 2-3 ape, iar cand se raceste o taiem bucati potrivite. Separat incepem sa pregatim sosul: punem pe foc o cratita, in care am turnat uleiul, si adaugam treptat faina,...Citeste continuarea
Tartelete cu sardine
Postat de: adriana65 in Aperitive / GarnituriAm tocat ceapa roşie şi gogoşarul apoi le-am călit în 2 linguri ulei de măsline. După înmuierea lor am adăugat usturoiul tăiat feliuţe. Am întins aluatul de...Citeste continuarea
Tort cu crema de dulce de leche si...
Postat de: bucataria_cu_mirodenii in TorturiDupa cum va spuneam, este bine sa pregatiti tortul inainte cu o zi de eveniment. Asadar, pregatiti ingredientele sa le aveti la indemana, boluri, mixerul si toate ustensilele necesare....Citeste continuarea
Tort "Foret Noire"
Postat de: Creatsa in TorturiBlatul alb: Se topeste untul ,cand s-a racit se amesteca cu mierea ,vanilia,zaharul si ouale apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Umplutura de visine: Se pun visinele...Citeste continuarea
Tort de nuci si ciocolata
Postat de: Creatsa in TorturiBlaturi Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga treptat zaharul,uleiul nucile si faina. (Se coc 3 blaturi) Crema de vanilie Se pune laptele la fiert, se amesteca...Citeste continuarea
Tocana de legume cu orez
Postat de: lilik in Mancaruri de postCuratam ceapa,o spalam si o tocam marunt(sau o facem cu robotul).Morcovii ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.Ardeii ii spalam,ii curatam de cotoare si seminte si ii taiem cubulete....Citeste continuarea
Turte coapte in tigaie fara ulei
Postat de: bahna_violeta in PiinePregatim coca: punem faina cernuta intr-un vas, punem laptele caldut si putina sare. O framantam bine, facem turte pe care le coacem in tigaia incinsa fara nici un strop de ulei sau pe plita. Citeste continuarea
Taitei de orez cu spanac
Postat de: bahna_violeta in Mancaruri de postPunem apa la fiert, dupa ce a fiert o luam de pe foc punem taiteii de orez in apa si acoperim, lasam asa pentru 10 minutele. Punem spanacul la prajit dupa ce s-a prajit punem si taiteii de orez,...Citeste continuarea
Tocana de legume cu orez
Postat de: Corina33 in Mancaruri de postSe curata legumele si se spala. Ceapa se taie julien si se pune la calit in ulei incins amestecand din cand in cand. Morcovii se dau pe razatoarea mare si se adauga la calit peste ceapa. Ardeii se...Citeste continuarea
Trenulet
Postat de: bucatarimcudiana in PrajituriPentru foaie , am separat ouale, am batut albusul spuma cu zaharul, galbenusul l-am amestecat cu uleiul, am combinat cele doua compozitii la care am adaugat faina. Aluatul l-am intins pe o foaie...Citeste continuarea
Tort cu zmeura
Postat de: marinicayou10 in TorturiBlat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul.Se bate bine.Se adauga galbenusurile,apoi faina,praful de copt,esenta,zaharul...Citeste continuarea
Tort de cacao si vanilie
Postat de: MotanLaOale in TorturiPentru blat se bat albusurile cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o crema lucioasa. Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Se adauga faina si se...Citeste continuarea