A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Desert placinta cu iaurt si stafide

Postat de: rena in Dulciuri

Crema : Batem ouale, punem iaurtul, zaharul, grisul, stafidele si vanilia. Amestecam usor, radem coaja de portocala si lamaie. Luam o tava, o ungem cu unt si asezam jumatate din foi unse una...Citeste continuarea

Desert cu branza

Postat de: Dya in Dulciuri

Albusurile le mixam impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma densa, cremoasa. Adaugam apoi crema de branza si galbenusurile, sucul de portocala si stafidele. Omogenizam compozitia si o...Citeste continuarea

Dulce de leche ( dulceață de lapte )

Postat de: CulinaryRainbow in Dulceata / Gem

În primul rând, laptele trebuie să fie proaspăt și gras. Poate fi de vacă sau de bivoliță. Dacă va căpăta aciditate, laptele se va brânzi, iar dacă va fi degresat,...Citeste continuarea

Desert prajitura cu ciocolata

Postat de: xxlanita in Prajituri

Intr-o craticioara se rupe ciocolata bucati, se pune toata smantana apoi se pune pe focul aragazului si se amesteca in continuu pana se apropie de punctul de fierbere, transformandu-se intr-o...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu carne

Postat de: rena in Mancaruri cu carne

Curatam dovleceii si ii radem cu un cutit apoi ii scobim in inauntru cu instrumentul de bucatarie,sau cu o lingurita. Intr-un castron punem carnea tocata,ceapa,patrunjelul,orezul, sare si piper...Citeste continuarea

Desert cu cannelloni şi brânza de...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am pregatit mai întâi umplutura. Pentru asta am amestecat toate ingredientele. Pentru crema am mixat galbenusurile cu zaharul pâna s-au deschis la culoare,am adaugat crema...Citeste continuarea

Dulceata de gutui cu nuci

Postat de: medioto59 in Dulceata / Gem

Curatam gutuile de puf,le spalam,le taiem in jumatate si indepartam partea lemnoasa.Taiem cubulete gutuile si le stropim cu zeama de la o lamaie . Facem siropul................fierbem apa cu...Citeste continuarea

Desert gogosi berlineze

Postat de: ione21 in Dulciuri

Laptele cald se amestecă cu zahărul şi drojdia, apoi se adaugă gălbenuşurile, vanilia, sarea şi untul. Se adaugă făina şi se amestecă bine cu o lingură. Aluatul se răstoarnă pe masa...Citeste continuarea

Dovlecei la gratar, in sos de rosii

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Curatam dovleceii, ii taiem  rondele si ii punem cu  un pic de sare la scurs, pentru 20 minute,  dupa care frigem rondelele pe ambele parti, in tigaia cu gril, fara ulei. Intr-o...Citeste continuarea

Dovlecei gratinati a la grec

Postat de: nikko_nikko in Mancaruri de legume

Dupa ce se spala si li se taie capetele, dovleceii se fierb in apa cu putina sare timp de 6-8 minute. Se scurg si se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite, se toaca...Citeste continuarea

Dovlecel pane

Postat de: madalinanicoleta in Mancaruri de legume

Dovlecelul se curata, se spala si se taie rondele. Intr-un bol se pun cele doua oua si se bat bine cu sare, iar pe o farfurioara punem o lingura de faina. Punem uleiul la-ncins intr-o tigaie si...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti in sos de rosii

Postat de: Alina26 in Mancaruri cu carne

1.Spalam dovleceii,ii taiem pe lung si cu ajutorul unei lingurite scoateti miezul.Pe acesta il tocati marunt. 2.Intr-un bol punem carnea,miezul de dovlecei,oua,parmezan...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: timea in Dulceata / Gem

Spalam bine fructele, apoi le curatam de coaja si de pe cotor.  Taiem fructele cubulete mici si le punem intr-un vas. Stoarcem zeama de la o lamaie peste fructe si adaugam zaharul si...Citeste continuarea

Desert prajitura Krantz

Postat de: vio_dreams in Prajituri

Blat : Batem albusurile spuma tare. Adaugam zaharul putin cate putin si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Macinam miezul de nuca si il punem peste albusurile batute. Omogenizam usor cu...Citeste continuarea

Delicioasa prajitura Tosca, cu blat...

Postat de: vio_dreams in Prajituri

Preparare Delicioasa prajitura Tosca, cu blat cu mac si crema de vanilie Batem albusurile cu un praf de sare pana devin ferme. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare si...Citeste continuarea

Desert prajitura Valurile Dunarii

Postat de: Criss in Prajituri

Blat : Untul topit 1 minut la microunde se mixeaza cu zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ouale intregi pana se fac basicute. Se adauga faina si praful de copt. Se toarna 2/3 din compozitie...Citeste continuarea

Deliciu cu dovleac

Postat de: adnia in Prajituri

  Mod de preparare: In primul rand se pregateste aluatul: intr-un bol incapator se mixeaza galbenusul cu apa plata, praful de sare, untul topit si zahar, pana se obtine o compozitie...Citeste continuarea

Dovleac "placintar" la cuptor

Postat de: ralu_ca in Dulciuri

Dovleacul l-am taiat bucati si l-am introdus la cuptor intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si acoperit pe deasupra cu folie Al. L-am lasat la cuptor cam 1 ora. verificam daca s-a copt cu o...Citeste continuarea

Desert cuburi din biscuiti

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am pus galbenusurile in care am adaugat untul, cacaua, zaharul si zaharul vanilat. Am mixat aceaste ingrediente. Albusurile le-am batut spuma si dupa ce am rupt biscuitii in bucati...Citeste continuarea

Desertul saracului

Postat de: babi5 in Dulciuri

Se pune apa cu sarea la fiert. Cand apa clocoteste adaugam faina in ploaie amestecind continuu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem in formele de silicon putin umede, lasand...Citeste continuarea

Drob din ficat de pui - Aperitiv...

Postat de: simona72 in Ficat

Iata cum se prepara Drob din ficat de pui - Aperitiv gustos si usor Ficatul de pasare se spala si se curata de pielite, se pune in strecuratoare si se lasa sa se scurga de surplusul de apa....Citeste continuarea

Duo de cascaval si pate de curcan

Postat de: Monya in Sandvisuri

Pe jumatate de felie de paine se aseaza feliile de cascaval, iar cealalta felie se unge cu pateu. Se adauga si feliile de rosie si se savureaza imediat. Citeste continuarea

Dovlecei si/sau ardei umpluti la...

Postat de: Doinavar in Mancaruri cu carne

Dovleceii curatati i-am taiat in doua si i-am scobit, am scos cotoarele ardeilor. (Puteti sa umpleti doar dovlecei sau ardei, ce si cum aveti.) Am curatat morcovul, ceapa si prazul si le-am...Citeste continuarea

Desert prajitura negresa

Postat de: Irina in Prajituri

Iata si reteta mea de negresa:  Untul l-am mixat impreuna cu zaharul, am adaugat galbenusurile si iar am mixat. Am adaugat cacao, nucile macinate, zaharul vanilat si esenta de rom....Citeste continuarea

Desert prajitura frantuzeasca

Postat de: Criss in Prajituri

Foi cacao:  intr-un castron mixam untul cu zaharul, adaugam smantana, iar la final faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao. Aluatul obtinut il dam la frigider pentru 1-2 ore,...Citeste continuarea

Drob de pui

Postat de: Steffy in Aperitive / Garnituri

Fierbem ficatul de pui intr-un vas si pulpele in alt vas. Eu am aruncat prima apa la fiecare vas. Cand se patrund usor cu furculita sunt gata. Inlaturam pielea de pe pulpe si desfacem carnea de pe...Citeste continuarea

Desert la pahar

Postat de: ankyy in Dulciuri

In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in ploaie zaharul. Cand frisca s-a intarit suficient, adaugam crema mascarpone si esenta de vanilie...Citeste continuarea

Dovleac umplut

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Dovleacul se spală, apoi se taie în două, se curăță de semințe și se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la foc mediu.  După ce s-a copt, se scoate...Citeste continuarea

Desert cu piersici (reteta nr. 100)

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Piersicile le punem la scurs, dupa ce s-au scurs le presaram cu scortisoara. Foaia de aluat se taie in dreptunghiuri egale.(eu am gasit aluat gata taiat) Crestam aluatul in interior la 1 cm...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: diana_k in Dulceata / Gem

Gutuile se spala bine de puf, se curata de coaja si se taie, se indeparteaza casuta cu samburi si partea lemnoasa, apoi se taie cubulete mici. Intr-o cratita cu fundul gros se pune zaharul si...Citeste continuarea

Dulceata de Gutui - Philips...

Postat de: Dya in Dulceata / Gem

Spalam bine gutuile, le curatam de puf si le taiem in cuburi mici. Le punem apoi in vasul aparatului, adaugam apa, zaharul si sucul de lamaie.  Inchidem capacul si setam programul de...Citeste continuarea

Dulce de Halloween

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Avand putin timp la dispozitie am folosit preparat pentru tort deja gata facut :) Deci ,se iau forme mici de hartie pentru briose....se pune o lingura de preparat pentru tort,se pune si o mica...Citeste continuarea

Dovleac umplut cu branza

Postat de: simona72 in Cook and smile

Bucata de dovleac este cea ramasa de la musaca, este o parte de dovleac in care au stat semintele, deci are gaura si este numai bun de umplut. Feliutele de cartof se dau pe razatoarea cu ochiuri...Citeste continuarea

Dulceata de prune

Postat de: carla27carla in Dulceata / Gem

Prunele se spala si se scoate samburele.Intr-o cratita se pun prunele ,se pune zeama de lamaie si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand s-au inmuiat se pune zaharul si se lasa sa fiarba pana este...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: carla27carla in Dulceata / Gem

Gutuile se spala de puf,se curata de coaja si apoi se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Intr-o cratita mare se pun gutuile razalite,zeama de lamaie si apa si se da la fierbere.Cand se inmoaie bine...Citeste continuarea

Dovleci din aluat dospit

Postat de: adnia in Prajituri

Se mixeaza dovleacul, impreuna cu laptele, ouale, untul topit si extractul de vanilie. Se rastoarna intr-un bol incapator si se incorporeaza, pe rand, toate celelalte ingrediente, amestecand cu...Citeste continuarea

Desert prajitura Valurile Dunarii...

Postat de: diana_k in Prajituri

Blat:  Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul si la urma faina cernuta impreuna cu praful de copt. Trei sferturi de compozitie se toarna in tava, restul...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: papabundetot in Dulceata / Gem

Gutuile pe care le-am avut au cantarit muult mai mult,cantitatea prezentata mai sus este strict fruct taiat cuburi mici. Am pus o oala mare cu apa si zaharul la foc,stelutele de anason,batoanele...Citeste continuarea

Desert cu fructe la pahar

Postat de: elenita in Dulciuri

Intr-un vas vom pune cele doua linguri de apa si cele 3 lg de zaha. Ddam focul la mic sa se formeze un sirop, dupa care vom adauga fructele pe care le vom lasa pret de 10 minute la foc mic fara...Citeste continuarea

Desert cu mascarpone

Postat de: bianca92 in Prajituri

Crema mascarpone se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat cu ajutorul unui mixer.La sfarsit se adauga si oul si se amesteca bine apoi se lasa in frigider pana pregatim sosul de fructe....Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema de ness...

Postat de: diana_k in Prajituri

Cum se prepara Desert prajitura cu crema de ness si nuca reteta delicioasa Blat : Albușurile se bat spuma cu zaharul, se incorporeaza galbenusurile si uleiul si se mixeaza putin, apoi se...Citeste continuarea

Dip de spanac

Postat de: ankyy in Mancaruri de post

Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc in 2 lg de ulei si 3-4 lg de apa. Intre timp spalam spanacul (eu am folosit un bol mediu, dar puteti sa ajustati cantitatea de spanac...Citeste continuarea

Desert prajitura Nely

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Blat 1:  Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase, se pun galbenusurile frecate cu ulei, faina amestecata cu praful de copt, iar la...Citeste continuarea

Dulceaţă de afine

Postat de: botcrina in Dulceata / Gem

Fructele rămase de la siropul de afine, le vom folosi la dulceaţă. Punem circa 1 l de apă, peste fructe, adaugam zahărul şi lăsăm dulceata la fiert. Amestecam în continuu, ca...Citeste continuarea

Desert cu banane si ciocolata (fara...

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am obtinut se aseaza intr-o tava si se pune la frigider. Cu mixerul amestecam crema de branza,...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti

Postat de: andaoana in Porc

Se spala si se curata dovleceii. Se taie si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite cu coada lunga. Pina se umplu cu compozitia de carne, se sareaza putin si se lasa cu gura in jos, sa...Citeste continuarea

Desert cornuletele copilariei

Postat de: mamaieelena in Prajituri

Aluat : Toate ingredientele pentru aluat se amesteca bine, apoi se adauga faina si se framanta o coca nu prea tare. Se lasa 15 minute sa creasca. Aluatul se face sul si se portioneaza egal, de...Citeste continuarea

Desert rapid cu gutui si cereale

Postat de: andaoana in Dulciuri

Gutuile le spalam bine, le curatam de cotoare si le taiem in sferturi. Le punem sa fiarba cu 3 linguri de zahar in apa atata cat sa treaca peste ele.(mai puneti zahar daca vrei sa fie mai dulce...Citeste continuarea

Dulceață de gutui

Postat de: panacris in Dulceata / Gem

Gutuile se spală bine de puf, apoi se taie în patru, se curăță de coajă, sămburi și se toacă mărunt. De obicei în rețeta clasică, gutuile mărunțite se stropesc cu zeamă...Citeste continuarea

Desert rapid cu piersici si zmeura

Postat de: Alina26 in Dulciuri

1.Scoateti jumatatile de piersici si puneti-le la scurs. 2.Intr-o tigaie puneti zaharul si zeama de lamaie.Lasati sa se toapeasca,apoi adaugati zmeura.Lasati 3-4 minute pana nu mai are zeama....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]