Omleta cu cascaval afumat si...
Postat de: Oana in Aperitive / GarnituriPentru doua portii, batem ouale cu cascavalul ras si facem o omleta mare, in putin ulei de masline. O intoarcem pe ambele parti. Apoi o taiam pe jumatate si o asezam pe doua farfurii....Citeste continuarea
Orez cu legume si piept de pui...
Postat de: Dya in Mancare copiiPieptul de pui se taie in cuburi mici si se rumeneste usor, folosind progarmul FRY pentru 15 minute aproximativ. Intre timp, tocam legumele si impreuna cu mazarea si cu porumbul dulce, le adaugam...Citeste continuarea
Orez cu legume
Postat de: Carmen_Ana in Mancaruri de postMorcovul l-am dat pe razatoare,ceapa am taiat-o marunt / felii ,iar ardeiul l-am taiat cubulete. Am asezat legumele in interiorul oalei si am adaugat uleiul,apoi am apasat butonul MENU, am...Citeste continuarea
Orez dulce cu stafide
Postat de: eusimi in Mancare copiiOrezul se pune cu laptele la programul PILAF al Multicooker-ului pentru 15 minute. Se adauga zaharul, stafidele, coaja de lamaie si zeama de la lamaie si se mai lasa aprox. 10 minute amestecand...Citeste continuarea
Omleta taraneasca
Postat de: Carmen_Ana in Aperitive / GarnituriBatem ouale intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust. Taiem felii ceapa, ciupercile si carnatii cabanosi . Adaugam o lingura de ulei in vasul de teflon si apasam butonul MENU, apoi...Citeste continuarea
Omleta cu sunca si marar
Postat de: merisor67 in Mancare copiiUngem vasul multicookerului cu uleiul de masline si asezam feliile de sunca in el. Conectam aparatul la sursa de curent si setam programul Boil pentru 10 minute. Intr-un bol, batem cele 3...Citeste continuarea
Oua in cuiburi
Postat de: Cocktail_of_Senses in Aperitive / GarnituriBateti albusurile bine de tot, apoi adaugati baconul si ceapa maruntie, parmezanul si boia. Pe o tava acoperita cu hartie de copt montati din amestescul obtinut niste cuiburi, iar mijlocul il...Citeste continuarea
Omleta la Cuptor
Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / GarnituriBatem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina. Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline. Tocam...Citeste continuarea
Orez cu ficatei de pui
Postat de: pity19 in FicatOrezul il punem la fiert impreuna cu morocovul clatit , curatat si taiat marunt; Ficatul de pui il clatim in jet de apa rece , punem intr-o cratita 5 linguri de ulei la incins in care punem...Citeste continuarea
Orez cu lapte si budinca de ciocolata
Postat de: abstract01 in DulciuriOrezul se prepara in vasul Philips Multicooker, se alege functia pentru orez, eu am ales functia RICE/PASTA pentru 40 de minute. In timp ce acesta se pregateste, se face budinca...Citeste continuarea
Oua umplute cu pate si ciuperci
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriPunem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa din oala. Le scurgem cand sunt gata, le bagam sub jetul de apa rece sa se racoreasca apoi le...Citeste continuarea
Oua umplute cu crema de branza
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriOuale se fierb . Se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Branza se amesteca cu smantana si se pune la blender. se condimenteaza cu sare si boia. Se pune crema de...Citeste continuarea
Omleta cu ciuperci Pleurotus
Postat de: Nicole28 in Aperitive / GarnituriSpalam si taiem ciupercile. Punem ulei la incins,apoi punem ciupercile in tigaie, presaram deasupra sare si fulgi de chili si le lasam la foc pana se prajesc. Intre timp spargem...Citeste continuarea
Omleta coapta cu ceapa verde
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriIn vasul multicooker-ului punem cubul de unt si ceapa verde tocata marunt. Selectam din MENU functia FRY, pentru 5 minute. Adaugam apoi ouale batute spuma, fasiile de ardei gras si cuburile de...Citeste continuarea
Ouă la capac
Postat de: LidiaChivu in Aperitive / GarnituriSe pune tigaia pe foc şi, când este încinsă, se unge cu grăsime sau ulei. Se pun ouăle şi ceapa roşie, tăiată cubuleţe, se presară pe toată suprafaţa ouălor, condimentele...Citeste continuarea
Oua de Paste vopsite cu coji de ceapa
Postat de: tiby in Aperitive / GarnituriSe spala bine ouale sub jet de apa rece. Intr-o oala, se pregateste apa cu cele 3 linguri de otet si putina sare apoi se introduc cojile de ceapa rosie si galbena (daca dorim o culoare mai...Citeste continuarea
Oua Faberge
Postat de: amalia01 in Aperitive / GarnituriA tunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa...Citeste continuarea
Ouale mele rosii
Postat de: carla27carla in Aperitive / GarnituriOuale se spala cu apa si detergent si se limpezesc foarte bine.Se pun la fiert in apa cu sare circa 10 minute. Se pregateste vopseaua:1 litru de apa se pune la fiert cand a fiert se adauga otet...Citeste continuarea
Omleta cu tochitura moldoveneasca
Postat de: pity19 in Aperitive / GarnituriSpargem 3-4 oua, adaugam laptele, condimentam si batem bine cu o furculita Punem o tigaie cu o lg de ulei la incins, adaugam ouale batute, lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem...Citeste continuarea
Oua vopsite
Postat de: pity19 in Aperitive / GarnituriPentru inceput clatim bine ouale , le punem intr-o oala in care adaugam apa cat sa le acopere ; Intr-o oala cu apa punem cojiile de ceapa si lasam sa fiarba pana apa devine rosioara! Cand...Citeste continuarea
Orez cu sos de ciuperci
Postat de: BorzaAndrei in Aperitive / GarnituriIntr-o cratita se pune un strop de ulei , orezul , oregano , piperul , sarea si apa dupa care se pune la foc mic sa fiarba. Intre timp facem sosul! Taiem ceapa marunt si o punem intr-o...Citeste continuarea
Oua umplute cu smantana
Postat de: Luana in Aperitive / GarnituriSe pun ouale le fiert 6 minute. Apoi se pune apa rece pe ele si se lasa 3 minute pentru a se coji usor. Se taie in 2 iar galbenusurile se amesteca cu smantana , iaurtul, mustarul , ceapa...Citeste continuarea
Oua vopsite
Postat de: mihaelab in Aperitive / GarnituriMai intai spalam bine ouale dupa care le punem intr-un vas cu apa si le punem la fiert. Dupa ce au foert ouale timp de10-15 min le scoatem din apa . Intr-un vas punem 200ml apa o dam...Citeste continuarea
Oua vopsite
Postat de: Mokuska in Aperitive / GarnituriSe spala in apa calduta ouale (se degreseaza) si se pun la fiert. Cum ne dam seama ca a fiert un ou tare? Scoatem un ou fierbinte din apa clocotita si il invartim pe masa ca un titirez, daca se...Citeste continuarea
Orez cu sofran
Postat de: mitinita in Aperitive / GarnituriSpalam orezul ,pana apa devina clara. Punem orezul intr-o craticioara. Eu folosesc una de fonta,pentru ca nu se lipeste orezul de ea. Adaugam o cana de apa,acoperim cu capacul si punem la...Citeste continuarea
Oua vopsite in coji de ceapa
Postat de: delia64 in Aperitive / GarnituriSe spala ouale . Punem cojile de oua in castron si le acoperim cu apa , punem 5 linguri de otet pentru a fixa culoarea , lasam 20 minute si intre timp aranjam ouale in ciorap . Pe...Citeste continuarea
Oua rosii
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriOuale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari . Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga. Prepararea vopselei : Intr-un vas...Citeste continuarea
Oua vopsite cu tehnica hartiei...
Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / GarnituriSpalam bine ouale si le punem la fiert aproximativ 30 minute. Taiem hartia creponata in fasii de aproximativ 2 cm latime si 6 cm lungime. Luam oul fierbinte, dam fasia de hartie prin otet,...Citeste continuarea
Oua umplute
Postat de: AndreaPiti in Aperitive / GarnituriAm fiert ouale tari. Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile. Am tocat foarte marunt ardeiul. Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul , ardeiul si patrunjelul, si am sarat....Citeste continuarea
Oua colorate de Paste
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriSpalam si degresam ouale, cu ajutorul unui burete abraziv. Le clatim bine cu apa rece si le punem la fiert la foc mic, in apa cu sare . Separat fierbem 2 litri de apa pentru vopsit. Apa trebuie...Citeste continuarea
Oua vopsite de Paste
Postat de: pity19 in Aperitive / GarnituriClatim ouale in jet de apa rece , le punem intr-o oala , acoperim cu apa si le dam la fiert . Punem coji de ceapa intr-o oala cu apa clocotita, pornim focul , lasam pana isi schimba...Citeste continuarea
Oua vopsite ptr Iepuras :)
Postat de: pity19 in Aperitive / GarnituriClatim ouale dupa care le punem sa fiarba intr-o oala , turnam apa peste cat sa le acopere ; Lasam sa fiarba , dupa aprox 15-20 de minute , spargem un ou si verificam . Punem apa la clocotit...Citeste continuarea
Oua pentru Pasti
Postat de: claudiaO in Aperitive / GarnituriOuale se spala bine, apoi se pun la fiert in apa rece cu sare. Separat, intr-o craticioara punem la fiert apa,cu sare, 3 linguri de otet si culoare dintr-un pliculet - fiecare culoare se face...Citeste continuarea
Orez cu peste si sos de piper verde
Postat de: danielaR in PangasiusPunem la fiert orezul. Lasam sa fiarba acoperit cu capac. Batem oul. Pregatim pestele, il dam prin faina si pesmet si apoi prin ou si il prajim Sosul de piper se face cu 250 ml lapte rece si...Citeste continuarea
Omleta frantuzeasca cu piperade
Postat de: Sylvia in Aperitive / GarnituriSe prepara in primul rand piperade-ul de ardei : se spala si se curata ardei si ceapa si se taie fasii lungi. Intr-o tigaie neaderenta se pune putin ulei de masline , se adauga ardeii ,...Citeste continuarea
Oreo Cheesecake
Postat de: simonacallas in TorturiPreparăm blatul: biscuiţii îi amestecăm bine cu zah ă rul ş i untul, se obţine o pastă pe care o aşezăm la baza tăvii sau a formelor, presând bine cu degetele....Citeste continuarea
Orez cu piept de pui si legume
Postat de: Dya in PuiTaiem pieptul de pui in cubulete mici si il rumenim la foc potrivit. Tocam apoi legumele si le calim impreuna cu carnea de pui. Cand devin translucide adaugam orezul si il prajim cam 5 minute la...Citeste continuarea
Omleta cu ciuperci
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriLegumele tocate dupa bunul plac, se rumenesc in 2-3 linguri cu ulei. Se condimenteaza dupa gust si se adauga ouale batute spuma. Se coace apoi la foc potrivit, de preferat intr-o tigaie de teflon....Citeste continuarea
Ouă coapte în cuib de lipie
Postat de: simonacallas in Aperitive / GarnituriCaşcavalul, şunca, ceapa, pătrunjelul, sarea, piperul le amestecăm. Lipia o tăiem în sferturi. Din 2 sferturi formăm un pahar într-un bol termorezistent. Din celelalte două...Citeste continuarea
Orez cu lapte
Postat de: pity19 in DulciuriIntr-o oala adaugam laptele , punem pe foc , lasam pana incepe sa fiarba ; Adaugam zaharul , si putin cate putin , amestecand continuu adaugam si orezul ; Lasam sa fiarba ; Punem intr-o farfurie...Citeste continuarea
Ostropel din pulpe de pui
Postat de: caroline in PuiPulpele le spalam,le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare. Cand au fiert,le scurgem de apa si le inlaturam pielita. Punem ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pulpele pe ambele...Citeste continuarea
Omleta cu paste umplute
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriPunem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Fierbem pentru 5 minute apoi punem pastele sa se scurga bine de apa. Punem o tigaie cu putin ulei.Cand uleiul s-a...Citeste continuarea
Omleta cu mazare
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriMazarea se fierbe in apa, se scurge si se pune deoparte. Intr-o tigaie se pune uleiul si carnatii taiati felii si se calesc putin. Se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Se...Citeste continuarea
Ochelari din foietaj cu Nutella
Postat de: nadea68 in DulciuriAluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat. Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru. Deasupra...Citeste continuarea
Orez cu legume
Postat de: dantes in Mancaruri de postSe spala orezul si se amesteca cu porumbul,mazarea,ardeiul gras taiat marunt. Se pune in tava se adauga uleiul,o cana de apa si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Deasupra se pune o...Citeste continuarea
Orez cu mix de legume mexicane
Postat de: deyutzky in Mancaruri de legumeIntr-o craticioara punem orezul si il spalam bine in 2-3 ape reci, apoi il scurgem bine de apa. Turnam peste orez 1 cana de apa, uleiul si sare dupa gust si punem oala pe aragaz la foc mare...Citeste continuarea
Orez cu stevie
Postat de: Bunica in Mancaruri de postCeapa se curata,sapal si toaca marunt. Intr-o cratita sau tigaie adanca ,pune uleiul si caleste ceapa timp de 2-3 minute. Stevia curatata de nervura principala,se spala se se opareste....Citeste continuarea
Omleta cu bacon si marar
Postat de: Luana in Aperitive / GarnituriSe taie julien baconul si se caleste putin in ulei. Ouale le batem bine su sare si piper si o lingura de apa . Adaugam baconul peste oua si mararul . Lasam sa se prajesca circa 2...Citeste continuarea
Oua umplute
Postat de: pity19 in FicatPunem 5 oua la fiert , le lasam aprox 10 minute ; Dupa ce au fiert , curatam de coaja fiecare ou , taiem in doua , golim de galbenus . Galbenusul il amestecam cu uleiul si pateul , iar apoi umplem...Citeste continuarea
Orzo cu arome mediteraneene gata...
Postat de: Satisfyyourcravings in PasteOrzo se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se amestecă și taie roșiile și busuiocul. Orzo se amestecă cu pasta de roșii...Citeste continuarea