A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Omleta cu cascaval afumat si...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Pentru doua portii, batem ouale cu cascavalul ras si facem o omleta mare, in putin ulei de masline. O intoarcem pe ambele parti. Apoi o taiam pe jumatate si o asezam pe doua farfurii....Citeste continuarea

Orez cu legume si piept de pui...

Postat de: Dya in Mancare copii

Pieptul de pui se taie in cuburi mici si se rumeneste usor, folosind progarmul FRY pentru 15 minute aproximativ. Intre timp, tocam legumele si impreuna cu mazarea si cu porumbul dulce, le adaugam...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: Carmen_Ana in Mancaruri de post

Morcovul l-am dat pe razatoare,ceapa am taiat-o marunt / felii ,iar ardeiul l-am taiat cubulete. Am asezat legumele in interiorul oalei si am adaugat uleiul,apoi am apasat butonul MENU, am...Citeste continuarea

Orez dulce cu stafide

Postat de: eusimi in Mancare copii

Orezul se pune cu laptele la programul PILAF al Multicooker-ului pentru 15 minute. Se adauga zaharul, stafidele, coaja de lamaie si zeama de la lamaie si se mai lasa aprox. 10 minute amestecand...Citeste continuarea

Omleta taraneasca

Postat de: Carmen_Ana in Aperitive / Garnituri

Batem ouale intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust. Taiem felii ceapa, ciupercile si carnatii cabanosi . Adaugam o lingura de ulei in vasul de teflon si apasam butonul MENU, apoi...Citeste continuarea

Omleta cu sunca si marar

Postat de: merisor67 in Mancare copii

Ungem vasul multicookerului cu uleiul de masline si asezam feliile de sunca in el. Conectam aparatul la sursa de curent si setam programul Boil pentru 10 minute. Intr-un bol, batem cele 3...Citeste continuarea

Oua in cuiburi

Postat de: Cocktail_of_Senses in Aperitive / Garnituri

Bateti albusurile bine de tot, apoi adaugati baconul si ceapa maruntie, parmezanul si boia. Pe o tava acoperita cu hartie de copt montati din amestescul obtinut niste cuiburi, iar mijlocul il...Citeste continuarea

Omleta la Cuptor

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina. Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi   le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline. Tocam...Citeste continuarea

Orez cu ficatei de pui

Postat de: pity19 in Ficat

Orezul il punem la fiert impreuna cu morocovul clatit , curatat si taiat marunt; Ficatul de pui il clatim in jet de apa rece , punem intr-o cratita 5 linguri de ulei la incins in care punem...Citeste continuarea

Orez cu lapte si budinca de ciocolata

Postat de: abstract01 in Dulciuri

Orezul se prepara in vasul Philips Multicooker, se alege functia pentru orez, eu am ales  functia RICE/PASTA pentru 40 de minute. In timp ce acesta se pregateste, se face budinca...Citeste continuarea

Oua umplute cu pate si ciuperci

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa din oala. Le scurgem cand sunt gata, le bagam sub jetul de apa rece sa se racoreasca apoi le...Citeste continuarea

Oua umplute cu crema de branza

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb . Se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Branza se amesteca cu smantana si se pune la blender. se condimenteaza cu sare si boia.  Se pune crema de...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci Pleurotus

Postat de: Nicole28 in Aperitive / Garnituri

Spalam si taiem ciupercile. Punem ulei la incins,apoi punem ciupercile in tigaie, presaram deasupra sare si fulgi de chili si le lasam la foc pana se prajesc. Intre timp spargem...Citeste continuarea

Omleta coapta cu ceapa verde

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

In vasul multicooker-ului punem cubul de unt si ceapa verde tocata marunt. Selectam din MENU functia FRY, pentru 5 minute. Adaugam apoi ouale batute spuma, fasiile de ardei gras si cuburile de...Citeste continuarea

Ouă la capac

Postat de: LidiaChivu in Aperitive / Garnituri

Se pune tigaia pe foc şi, când este încinsă, se unge cu grăsime sau ulei. Se pun ouăle şi ceapa roşie, tăiată cubuleţe, se presară pe toată suprafaţa ouălor, condimentele...Citeste continuarea

Oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Postat de: tiby in Aperitive / Garnituri

Se spala bine ouale sub jet de apa rece. Intr-o oala, se pregateste apa cu cele 3 linguri de otet si putina sare apoi se introduc cojile de ceapa rosie si galbena (daca dorim o culoare mai...Citeste continuarea

Oua Faberge

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

A tunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa...Citeste continuarea

Ouale mele rosii

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Ouale se spala cu apa si detergent si se limpezesc foarte bine.Se pun la fiert in apa cu sare circa 10 minute. Se pregateste vopseaua:1 litru de apa se pune la fiert cand a fiert se adauga otet...Citeste continuarea

Omleta cu tochitura moldoveneasca

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Spargem 3-4 oua, adaugam laptele, condimentam si batem bine cu o furculita Punem o tigaie cu o lg de ulei la incins, adaugam ouale batute, lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si scoatem...Citeste continuarea

Oua vopsite

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput clatim bine ouale , le punem intr-o oala in care adaugam apa cat sa le acopere ; Intr-o oala cu apa punem cojiile de ceapa si lasam sa fiarba pana apa devine rosioara! Cand...Citeste continuarea

Orez cu sos de ciuperci

Postat de: BorzaAndrei in Aperitive / Garnituri

Intr-o cratita se pune un strop de ulei , orezul , oregano , piperul , sarea si apa dupa care se pune la foc mic sa fiarba. Intre timp facem sosul! Taiem ceapa marunt si o punem intr-o...Citeste continuarea

Oua umplute cu smantana

Postat de: Luana in Aperitive / Garnituri

Se pun ouale le fiert 6 minute. Apoi se pune apa rece pe ele si se lasa 3 minute pentru a se coji usor. Se taie in 2 iar galbenusurile se amesteca cu smantana , iaurtul, mustarul , ceapa...Citeste continuarea

Oua vopsite

Postat de: mihaelab in Aperitive / Garnituri

Mai intai spalam bine ouale  dupa care le punem intr-un vas cu apa si le punem la fiert. Dupa ce au foert ouale timp de10-15 min le scoatem din apa . Intr-un vas punem 200ml apa o dam...Citeste continuarea

Oua vopsite

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Se spala in apa calduta ouale (se degreseaza) si se pun la fiert. Cum ne dam seama ca a fiert un ou tare? Scoatem un ou fierbinte din apa clocotita si il invartim pe masa ca un titirez, daca se...Citeste continuarea

Orez cu sofran

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Spalam orezul ,pana apa devina clara. Punem orezul intr-o craticioara. Eu folosesc una de fonta,pentru ca nu se lipeste orezul de ea. Adaugam o cana de apa,acoperim cu capacul si punem la...Citeste continuarea

Oua vopsite in coji de ceapa

Postat de: delia64 in Aperitive / Garnituri

Se spala ouale . Punem cojile de oua in castron si le acoperim cu apa , punem 5 linguri de otet pentru a fixa culoarea ,  lasam 20 minute si intre timp aranjam ouale in ciorap . Pe...Citeste continuarea

Oua rosii

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Ouale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari . Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga. Prepararea vopselei : Intr-un vas...Citeste continuarea

Oua vopsite cu tehnica hartiei...

Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri

Spalam bine ouale si le punem la fiert aproximativ 30 minute. Taiem hartia creponata in fasii de aproximativ 2 cm latime si 6 cm lungime. Luam oul fierbinte, dam fasia de hartie prin otet,...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: AndreaPiti in Aperitive / Garnituri

Am fiert ouale tari. Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile. Am tocat foarte marunt ardeiul. Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul , ardeiul si patrunjelul, si am sarat....Citeste continuarea

Oua colorate de Paste

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Spalam si degresam ouale, cu ajutorul unui burete abraziv. Le clatim bine cu apa rece si le punem la fiert la foc mic, in apa cu sare . Separat fierbem 2 litri de apa pentru vopsit. Apa trebuie...Citeste continuarea

Oua vopsite de Paste

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Clatim ouale in jet de apa rece  , le punem intr-o oala , acoperim cu apa si le dam la fiert . Punem coji de ceapa intr-o oala cu apa clocotita, pornim focul , lasam pana isi schimba...Citeste continuarea

Oua vopsite ptr Iepuras :)

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Clatim ouale dupa care le punem sa fiarba intr-o oala , turnam apa peste cat sa le acopere ; Lasam sa fiarba , dupa aprox 15-20 de minute , spargem un ou si verificam . Punem apa la clocotit...Citeste continuarea

Oua pentru Pasti

Postat de: claudiaO in Aperitive / Garnituri

Ouale se spala bine, apoi se pun la fiert in apa rece cu sare. Separat, intr-o craticioara punem la fiert apa,cu sare, 3 linguri de otet si culoare dintr-un pliculet - fiecare culoare se face...Citeste continuarea

Orez cu peste si sos de piper verde

Postat de: danielaR in Pangasius

Punem la fiert orezul. Lasam sa fiarba acoperit cu capac. Batem oul. Pregatim pestele, il dam prin faina si pesmet si apoi prin ou si il prajim Sosul de piper se face cu 250 ml lapte rece si...Citeste continuarea

Omleta frantuzeasca cu piperade

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

 Se prepara in primul rand piperade-ul de ardei : se spala si se curata ardei si ceapa si se taie fasii lungi. Intr-o tigaie neaderenta se pune putin ulei de masline , se adauga ardeii ,...Citeste continuarea

Oreo Cheesecake

Postat de: simonacallas in Torturi

Preparăm blatul: biscuiţii îi amestecăm bine cu zah ă rul  ş i untul, se obţine o pastă pe care o aşezăm la baza tăvii sau a formelor, presând bine cu degetele....Citeste continuarea

Orez cu piept de pui si legume

Postat de: Dya in Pui

Taiem pieptul de pui in cubulete mici si il rumenim la foc potrivit. Tocam apoi legumele si le calim impreuna cu carnea de pui. Cand devin translucide adaugam orezul si il prajim cam 5 minute la...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Legumele tocate dupa bunul plac, se rumenesc in 2-3 linguri cu ulei. Se condimenteaza dupa gust si se adauga ouale batute spuma. Se coace apoi la foc potrivit, de preferat intr-o tigaie de teflon....Citeste continuarea

Ouă coapte în cuib de lipie

Postat de: simonacallas in Aperitive / Garnituri

Caşcavalul, şunca, ceapa, pătrunjelul, sarea, piperul le amestecăm. Lipia o tăiem în sferturi. Din 2 sferturi formăm un pahar într-un bol termorezistent. Din celelalte două...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: pity19 in Dulciuri

Intr-o oala adaugam laptele , punem pe foc , lasam pana incepe sa fiarba ; Adaugam zaharul , si putin cate putin , amestecand continuu adaugam si orezul ; Lasam sa fiarba ; Punem intr-o farfurie...Citeste continuarea

Ostropel din pulpe de pui

Postat de: caroline in Pui

Pulpele le spalam,le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare. Cand au fiert,le scurgem de apa si le inlaturam pielita. Punem ulei intr-o tigaie si rumenim frumos pulpele pe ambele...Citeste continuarea

Omleta cu paste umplute

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Fierbem pentru 5 minute apoi punem pastele sa se scurga bine de apa. Punem o tigaie cu putin ulei.Cand uleiul s-a...Citeste continuarea

Omleta cu mazare

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Mazarea se fierbe in apa, se scurge si se pune deoparte. Intr-o tigaie se pune uleiul si carnatii taiati felii si se calesc putin. Se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Se...Citeste continuarea

Ochelari din foietaj cu Nutella

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat. Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru. Deasupra...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: dantes in Mancaruri de post

Se spala orezul si se amesteca cu porumbul,mazarea,ardeiul gras taiat marunt. Se pune in tava se adauga uleiul,o cana de apa si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Deasupra se pune o...Citeste continuarea

Orez cu mix de legume mexicane

Postat de: deyutzky in Mancaruri de legume

Intr-o craticioara punem orezul si il spalam bine in 2-3 ape reci, apoi il scurgem bine de apa. Turnam peste orez 1 cana de apa, uleiul si sare dupa gust si punem oala pe aragaz la foc mare...Citeste continuarea

Orez cu stevie

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Ceapa se curata,sapal si toaca marunt. Intr-o cratita sau tigaie adanca ,pune uleiul si caleste ceapa timp de 2-3 minute. Stevia curatata de nervura principala,se spala se se opareste....Citeste continuarea

Omleta cu bacon si marar

Postat de: Luana in Aperitive / Garnituri

Se taie julien baconul si se caleste  putin in ulei. Ouale le batem bine su sare si piper si o lingura de apa . Adaugam baconul peste oua si mararul . Lasam sa se prajesca circa 2...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: pity19 in Ficat

Punem 5 oua la fiert , le lasam aprox 10 minute ; Dupa ce au fiert , curatam de coaja fiecare ou , taiem in doua , golim de galbenus . Galbenusul il amestecam cu uleiul si pateul , iar apoi umplem...Citeste continuarea

Orzo cu arome mediteraneene gata...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Orzo se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.  Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se amestecă și taie roșiile și busuiocul.  Orzo se amestecă cu pasta de roșii...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]