Budinca de branza de vaci cu orez
Postat de: petruta_ionela84 in DulciuriPunem laptele la fiert cand fierbe adaugam orezul si mai lasam pt cca 25 de minute la foc mic Dupa ce s-a racit adaugam orezul in branza de vaci, amestecam, adaugam ouale si amestecam...Citeste continuarea
Budinca cu dovlecei si branza
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriSe unge un vas termorezistent cu unt. Dovlecelul se curata si se feliaza rondele. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza, piperul, praful de usturoi si patrunjelul. Se pune un...Citeste continuarea
Bulete de branza cu marar si chimen
Postat de: Monica1997 in Aperitive / GarnituriSe amesteca branza dulce cu urda si branza topita,apoi se adauga chimen si mararul tocat marunt. Se potriveste de sare apoi se fac bilute asemanatoare usor perisoare sau chiftelute mai mici. Dupa...Citeste continuarea
Biscuiti cu portocala
Postat de: Alina26 in Prajituri1.Puneti intr-un bol faina,amidonul alimentar,zaharul pudra,coaja de lamaie si margarina,si mestecati bine.(le puteti pune si intr-un robot). 2.Adaugati cele doua oua si zeama de portocal si...Citeste continuarea
Budinca de orez cu nectarine
Postat de: ianculubita in DulciuriIntr-un vas punem la fiert orezul cu lapte,smantana,zahar,mirodeniile si lasam pe foc 20-25min apoi dam deoparte;in alt vas punem nectarinele curatate de coaja,taiate cubulete si 2linguri...Citeste continuarea
Burritos cu carne tocata
Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carneMargarina se pune la topit intr-o tigaie. Ardeiul gras se taie cubulete si se pune la calit .Se adauga carnea tocata. Rosiile se toaca marunt si se pun in tigaie peste carne.Se lasa sa se...Citeste continuarea
Bilute din biscuiti cu ciocolata si...
Postat de: epurasha2bb in DulciuriMie imi place sa simt biscuitele crocant langa ciocolata asa ca nu i-am mai stropit cu lapte sau alte lichide.I-am sfaramat cu un ciocan (am avut din aia de la scoala stransi de nepoteleul meu si...Citeste continuarea
Biscuiti digestivi
Postat de: gabrielacuisine in Mancare copiiPunem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare intr-un castron. Adaugam untul la temperatura camerei si framantam cu mana pana il incorporam. Adaugam laptele rece si...Citeste continuarea
Briose cu fulgi de ciocolata
Postat de: butoiaurora76 in PrajituriSe pregatesc 12 forme din hartie pe o tava si se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se amesteca bine cu o lingura intr-un bol ingredientele uscate. Se adauga ouale, laptele si uleiul si se...Citeste continuarea
Budinca de dovlecel
Postat de: Poliana in Aperitive / GarnituriOrezul il spalam in cateva ape apoi il fierbem intr-un litru de apa (cu putina sare) timp de 15-20 de minute. Il lasam la scurs. Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu...Citeste continuarea
Bruschete cu șuncă și Camembert...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriFeliile de pâine se prăjesc la prăjitor, tigaie sau cuptor. Apoi se stropesc cu puțin ulei de măsline, se așează un strat de șuncă, camembertul feliat și se dă la cuptorul cu...Citeste continuarea
Briose cu cirese, crema mascarpone...
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBriosele: Ciresele le spalam, le scoatem samburii si le punem la scurs intr-o sita. Ouale (de la temperatura camerei) le separam, mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si...Citeste continuarea
Branza marinata pane
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriMarinam branza o ora intr-un amestec de ulei de masline , turmeric, oregano, busuioc. Pregatim 3 farfurii una cu oul batut, una cu faina si una cu pesmet. Luam fiecare bucata de branza o...Citeste continuarea
Burgeri cu sos
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriCarnea de vita se amesteca cu cea de porc,se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti.Se pun pe o farfurie. In tigaie punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul.Se...Citeste continuarea
Bors de peste
Postat de: nilgun in CiorbeMorcovii, radacina de patrunjel, cepele, ardeii se taie marunt si se calesc in cele 2 linguri de ulei. Se adauga apa si se fierbe aproximativ 20 de minute. Pestele se spala ff bine....Citeste continuarea
Budinca de cafea si lavanda
Postat de: mimmi in DulciuriPunem 200 ml de lapte la fiert intr-o craticioara. Intr-un bol amestecam galbenusul de ou cu indulcitorul,cafeaua,scortisoara,amidonul si 50 ml lapte. Cand da in clocot laptele,adaugam si...Citeste continuarea
Briose cu piersici caramelizate
Postat de: papabundetot in PrajituriAlbusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Separat am batut bine si galbenusurile cu zaharul pana si-au triplat volumul,apoi am amestecat albusurile cu...Citeste continuarea
Budinca de cartofi by Merisor
Postat de: Bunica in Mancaruri de legumePunem la fiert intr-o craticioara apa cu sare. Cartofii curatati spalat ii taiem in cuburi. Cand sunt fierti ii strecuram si-i lasam la racit,putin. Amestecam branza cu ouale si mararul...Citeste continuarea
Bastonase cu vanilie
Postat de: Sim0naWorld in DulciuriUntul l-am lasat la temperatura camerei 20 minute, apoi l-am pus in blander impreuna cu faina. Am mixat pana am obtinut un amestec sfaramicios, pe care l-am rasturnat intr-un castron. Am...Citeste continuarea
Bagheta cu rucola pt micul dejun
Postat de: simona72 in SandvisuriBagheta o impratim in trei s-au patru bucati, depinde cit este de mare. Taiem fiecare bucata pe verticala, dar nu de tot, scoatem miezul, il faramitam si-l punem intr-un castronel. Adaugam untul...Citeste continuarea
Budinca aperitiv cu dovlecei si branza
Postat de: marianascarlat in Aperitive / GarnituriDovleceii spalati si curatati de coaja se rad pe razatoarea mare intr-un castron incapator. Se adauga in castron branza, orezul spalat, usturoiul pisat, coriandru, piperul, untul la temperatura...Citeste continuarea
Budinca de cartofi cu ciuperci
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriCartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca, Ii curatam de coaja si...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: sufletista in DulciuriIntr-un ibric adaugam untul taiat cubulete si ciocolata rupta,punem pe foc pana se topeste amestecand continuu,luam de pe foc si lasam sa se raceasca, Intr-un vas amestecam faina cu...Citeste continuarea
Briose cu dulceata de piersici
Postat de: eduard_09 in DulciuriIntr-un vas amestecam ingredientele uscate(faina,zaharul,praful de copt) Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit,ouale,adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu...Citeste continuarea
Briose cu pui Dukan
Postat de: carla27carla in PuiCarnea se taie cubulete mici.Se bate albusul spuma,se adauga galbenusurile,apoi in ploaie taratele de ovaz,cele de grau,1 lingura de amidon,iaurtul,carnea de pui ,praful de...Citeste continuarea
Bulete de caşcaval şi brânză
Postat de: Emacristina in Aperitive / GarnituriIntr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua. Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena....Citeste continuarea
Briose cu piersica
Postat de: caroline in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Separat galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se amesteca galbenusurile impreuna cu albusurile batute spuma. Amestecam...Citeste continuarea
Bruschete
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriFeliile de paine se prajesc in tigaie sau in prajitorul de paine,pe ambele parti, Se unge felia de paine cu maioneza amestecata cu 1 catel de usturoi pisat, Se adauga rosiile tocate...Citeste continuarea
Briose cu salam
Postat de: Giorgia_gio in Aperitive / GarnituriAmestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt...Citeste continuarea
Branza de capra pane
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriBranza de capra se feliaza baghetele. Oul se bate cu furculita. Pesmetul se pune in farfurie. Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins. Citeste continuarea
Briose cu capsuni
Postat de: eduard_09 in DulciuriIntr-un vas amestecam faina,malai,zahar,praf de copt. In alt vas mixam oul cu un praf de sare,adaugam treptat uleiul si laptele,adaugam amestecul de faina si amestecam cu o lingura cu miscari...Citeste continuarea
Budinca la pahar cu visine
Postat de: antici_gabytza in DulciuriPunem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la...Citeste continuarea
Budinca la pahar cu zmeura
Postat de: antici_gabytza in DulciuriPunem 500 ml lapte la fiert.Restul de lapte il amestecam cu budinca si zaharul.Rasturnam paharul peste laptele fiert si il mai lasam pe foc pana se ingroasa crema.Lasam sa se raceasca. Pregatim...Citeste continuarea
Bulete de cascaval si branza
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriCascavalul se rade impreuna cu branza intr-un vas mare. Ouale se bat cu berea si se toarna peste branza si cascaval. se adauga, faina, pesmetul, piperul. Se formeaza buletele si se dau prin...Citeste continuarea
Budinca Yorkshire cu chiftelute
Postat de: mena29 in Mancaruri cu carnePrima data mi-am pregatit chiftelele: am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat,sare si piper dupa gust.Am format chiftelele si le-am lasat sa astepte...Citeste continuarea
Briose cu visine
Postat de: Valclaudia in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri, cantitatea de zahar se imparte in doua. Batem albusurile spuma, adaugam jumatate din canttatea de zahar si praful de sare. In alt bol frecam galbenusurile cu...Citeste continuarea
Biscuiti nasturei
Postat de: bylaura in PrajituriMargarina, la temperatura camerei, se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acesta se topeste, apoi se adauga oul si faina amestecate cu praful de copt. Se framanta bine...Citeste continuarea
Beef Stroganoff
Postat de: gabrielacuisine in SpagheteSpalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm. Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si...Citeste continuarea
Biscuiti
Postat de: Dya in PrajituriUntul rece il amestecam cu faina, praful de copt si zaharul. Obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam apoi restul de ingrediente, omogenizam si punem aluatul format la rece pentru o ora. Din...Citeste continuarea
Bruschete cu rosii si usturoi
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriIncalzim cuptorul la temperatura medie. Asezam feliile de paine in tava (pe hartie de copt). Ungem feliile de paine cu ulei, condimentam si dam tava la cuptor pentru cca 7 min. pana cand...Citeste continuarea
Bezele cu cafea
Postat de: Alina26 in Dulciuri1.Ingingem cuptorul.Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul amestecat cu cafeaua,cate o lingura si continuam sa batem. 2.Continuam sa batem pana cand se obtine o spuma foarte tare. 3.Punem...Citeste continuarea
Bruschette cu rosii
Postat de: aliliana in Aperitive / GarnituriRosiile ( din productia proprie 2013) se spala, se curata de nervuri, se taie cuburi. Se dau cu sare, piper, menta, un graunte usturoi tocat foarte marunt, ulei de masline. Feliile de paine se...Citeste continuarea
Briose cu migdale
Postat de: papabundetot in PrajituriSe amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si untul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga...Citeste continuarea
Briose cu budinca de ciocolata
Postat de: papabundetot in PrajituriSe amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si uleiul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga...Citeste continuarea
Bilute de post tavalite in cocos
Postat de: papabundetot in DulciuriIn 2 vase diferite am pus nucile si curmalele in apa si le-am lasat acolo cam…7-8 ore sa se inmoaie. Spre seara cand s-au inmuiat ,am scurs apa si atat nucile cat si curmalele le-am bagat...Citeste continuarea
Briose cu pere,motate cu crema...
Postat de: papabundetot in PrajituriSe amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi...Citeste continuarea
Bruschete cu avocado
Postat de: Valclaudia in Mancaruri de postTaiem covrigii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu ulei de masline, condimentam si presaram busuiocul uscat. Dam tava la cuptor, la temperatura ridicata pana devin aurii....Citeste continuarea
Biscuiti cu aroma de cafea
Postat de: Geanina87 in DulciuriIncepem prin a mixa untul moale cu zaharul pana devine ca o crema. Dizolvam ness-ul in cele 4 lingurite de cafea si adaugam peste unt. Incorporam bine, dupa care punem faina si framantam un aluat...Citeste continuarea
Bulgarasi de cereale si seminte
Postat de: adnia in DulciuriAm amestecat intr-un bol toate ingredientele uscate (semintele, faina si musli), am adaugat zaharul, scortisoara, anasonul si praful de copt, apoi am adaugat apa si am amestecat foarte bine totul...Citeste continuarea
Biscuiti cu vanilie
Postat de: papabundetot in PrajituriAm amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o...Citeste continuarea