A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Budinca de branza de vaci cu orez

Postat de: petruta_ionela84 in Dulciuri

Punem laptele  la fiert cand fierbe adaugam orezul si mai lasam pt cca 25 de minute la foc mic Dupa ce s-a racit adaugam orezul in branza de vaci, amestecam, adaugam ouale si amestecam...Citeste continuarea

Budinca cu dovlecei si branza

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

   Se unge un vas termorezistent cu unt. Dovlecelul se curata si se feliaza rondele. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza, piperul, praful de usturoi si patrunjelul. Se pune un...Citeste continuarea

Bulete de branza cu marar si chimen

Postat de: Monica1997 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca branza dulce cu urda si branza topita,apoi se adauga chimen si mararul tocat marunt. Se potriveste de sare apoi se fac bilute asemanatoare usor perisoare sau chiftelute mai mici. Dupa...Citeste continuarea

Biscuiti cu portocala

Postat de: Alina26 in Prajituri

1.Puneti intr-un bol faina,amidonul alimentar,zaharul pudra,coaja de lamaie si margarina,si mestecati bine.(le puteti pune si intr-un robot). 2.Adaugati cele doua oua si zeama de portocal si...Citeste continuarea

Budinca de orez cu nectarine

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un vas punem la fiert orezul cu lapte,smantana,zahar,mirodeniile si lasam pe foc 20-25min apoi dam deoparte;in alt vas punem nectarinele curatate de coaja,taiate cubulete si 2linguri...Citeste continuarea

Burritos cu carne tocata

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Margarina se pune la topit intr-o tigaie. Ardeiul gras se taie cubulete si se pune la calit .Se adauga carnea tocata. Rosiile se toaca marunt si se pun in tigaie peste carne.Se lasa sa se...Citeste continuarea

Bilute din biscuiti cu ciocolata si...

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Mie imi place sa simt biscuitele crocant langa ciocolata asa ca nu i-am mai stropit cu lapte sau alte lichide.I-am sfaramat cu un ciocan (am avut din aia de la scoala stransi de nepoteleul meu si...Citeste continuarea

Biscuiti digestivi

Postat de: gabrielacuisine in Mancare copii

Punem faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare intr-un castron. Adaugam untul la temperatura camerei si framantam cu mana pana il incorporam. Adaugam laptele rece si...Citeste continuarea

Briose cu fulgi de ciocolata

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Se pregatesc 12 forme din hartie pe o tava si se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se amesteca bine cu o lingura intr-un bol ingredientele uscate. Se adauga ouale, laptele si uleiul si se...Citeste continuarea

Budinca de dovlecel

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Orezul il spalam in cateva ape apoi il fierbem intr-un litru de apa (cu putina sare) timp de 15-20 de minute. Il lasam la scurs.  Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu...Citeste continuarea

Bruschete cu șuncă și Camembert...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Feliile de pâine se prăjesc la prăjitor, tigaie sau cuptor. Apoi se stropesc cu puțin ulei de măsline, se așează un strat de șuncă, camembertul feliat și se dă la cuptorul cu...Citeste continuarea

Briose cu cirese, crema mascarpone...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Briosele: Ciresele le spalam, le scoatem samburii si le punem la scurs intr-o sita. Ouale (de la temperatura camerei) le separam, mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si...Citeste continuarea

Branza marinata pane

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Marinam branza o ora intr-un amestec de ulei de masline , turmeric, oregano, busuioc. Pregatim 3 farfurii una cu oul batut, una cu faina si una cu pesmet. Luam fiecare bucata de branza o...Citeste continuarea

Burgeri cu sos

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Carnea de vita se amesteca cu cea de porc,se pun condimentele si se formeaza burgeri rotunzi si turtiti.Se pun pe o farfurie. In tigaie punem untul si bucatiile de burgeri impreuna cu untul.Se...Citeste continuarea

Bors de peste

Postat de: nilgun in Ciorbe

Morcovii, radacina de patrunjel, cepele, ardeii se taie marunt si se calesc in cele 2 linguri de ulei.  Se adauga apa si se fierbe aproximativ 20 de minute.  Pestele se spala ff bine....Citeste continuarea

Budinca de cafea si lavanda

Postat de: mimmi in Dulciuri

Punem 200 ml de lapte la fiert intr-o craticioara. Intr-un bol amestecam galbenusul de ou cu indulcitorul,cafeaua,scortisoara,amidonul si 50 ml lapte. Cand da in clocot laptele,adaugam si...Citeste continuarea

Briose cu piersici caramelizate

Postat de: papabundetot in Prajituri

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Separat am batut bine si galbenusurile cu zaharul pana si-au triplat volumul,apoi am amestecat albusurile cu...Citeste continuarea

Budinca de cartofi by Merisor

Postat de: Bunica in Mancaruri de legume

Punem la fiert intr-o craticioara apa cu sare. Cartofii curatati spalat ii taiem in cuburi. Cand sunt fierti ii strecuram si-i lasam la racit,putin. Amestecam branza cu ouale si mararul...Citeste continuarea

Bastonase cu vanilie

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Untul l-am lasat la temperatura camerei 20 minute, apoi l-am pus in blander impreuna cu faina. Am mixat pana am obtinut un amestec sfaramicios, pe care l-am rasturnat intr-un castron. Am...Citeste continuarea

Bagheta cu rucola pt micul dejun

Postat de: simona72 in Sandvisuri

Bagheta o impratim in trei s-au patru bucati, depinde cit este de mare. Taiem fiecare bucata pe verticala, dar nu de tot, scoatem miezul, il faramitam si-l punem intr-un castronel. Adaugam untul...Citeste continuarea

Budinca aperitiv cu dovlecei si branza

Postat de: marianascarlat in Aperitive / Garnituri

Dovleceii spalati si curatati de coaja se rad pe razatoarea mare intr-un castron incapator. Se adauga in castron branza, orezul spalat, usturoiul pisat, coriandru, piperul, untul la temperatura...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu ciuperci

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca, Ii curatam de coaja si...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un ibric adaugam untul taiat cubulete si ciocolata rupta,punem pe foc pana se topeste amestecand continuu,luam de pe foc si lasam sa se raceasca, Intr-un vas amestecam faina cu...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de piersici

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate(faina,zaharul,praful de copt) Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit,ouale,adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu...Citeste continuarea

Briose cu pui Dukan

Postat de: carla27carla in Pui

Carnea se taie cubulete mici.Se bate albusul spuma,se adauga galbenusurile,apoi in ploaie taratele de ovaz,cele de grau,1 lingura de amidon,iaurtul,carnea de pui ,praful de...Citeste continuarea

Bulete de caşcaval şi brânză

Postat de: Emacristina in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua. Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena....Citeste continuarea

Briose cu piersica

Postat de: caroline in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Separat galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se amesteca galbenusurile impreuna cu albusurile batute spuma. Amestecam...Citeste continuarea

Bruschete

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Feliile de paine se prajesc in tigaie sau in prajitorul de paine,pe ambele parti, Se unge felia de paine cu maioneza amestecata cu 1 catel de usturoi pisat, Se adauga rosiile tocate...Citeste continuarea

Briose cu salam

Postat de: Giorgia_gio in Aperitive / Garnituri

Amestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt...Citeste continuarea

Branza de capra pane

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Branza de capra se feliaza baghetele. Oul se bate cu furculita. Pesmetul se pune in farfurie. Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins. Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un vas amestecam faina,malai,zahar,praf de copt. In alt vas mixam oul cu un praf de sare,adaugam treptat uleiul si laptele,adaugam amestecul de faina si amestecam cu o lingura cu miscari...Citeste continuarea

Budinca la pahar cu visine

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Punem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la...Citeste continuarea

Budinca la pahar cu zmeura

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Punem 500 ml lapte la fiert.Restul de lapte il amestecam cu budinca si zaharul.Rasturnam paharul peste laptele fiert si il mai lasam pe foc pana se ingroasa crema.Lasam sa se raceasca. Pregatim...Citeste continuarea

Bulete de cascaval si branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se rade impreuna cu branza intr-un vas mare. Ouale se bat cu berea si se toarna peste branza si cascaval. se adauga, faina, pesmetul, piperul. Se formeaza buletele si se dau prin...Citeste continuarea

Budinca Yorkshire cu chiftelute

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

Prima data mi-am pregatit chiftelele: am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat,sare si piper dupa gust.Am format chiftelele si le-am lasat sa astepte...Citeste continuarea

Briose cu visine

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, cantitatea de zahar se imparte in doua. Batem albusurile spuma, adaugam jumatate din canttatea de zahar si praful de sare. In alt bol frecam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Biscuiti nasturei

Postat de: bylaura in Prajituri

 Margarina, la temperatura camerei, se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acesta se topeste, apoi se adauga oul si faina  amestecate cu praful de copt.  Se framanta bine...Citeste continuarea

Beef Stroganoff

Postat de: gabrielacuisine in Spaghete

Spalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm. Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si...Citeste continuarea

Biscuiti

Postat de: Dya in Prajituri

Untul rece il amestecam cu faina, praful de copt si zaharul. Obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam apoi restul de ingrediente, omogenizam si punem aluatul format la rece pentru o ora. Din...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii si usturoi

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Incalzim cuptorul la temperatura medie. Asezam feliile de paine in tava (pe hartie de copt). Ungem feliile de paine cu ulei, condimentam si dam tava la cuptor pentru cca 7 min. pana cand...Citeste continuarea

Bezele cu cafea

Postat de: Alina26 in Dulciuri

1.Ingingem cuptorul.Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul amestecat cu cafeaua,cate o lingura si continuam sa batem. 2.Continuam sa batem pana cand se obtine o spuma foarte tare. 3.Punem...Citeste continuarea

Bruschette cu rosii

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Rosiile ( din productia proprie 2013) se spala, se curata de nervuri, se taie cuburi. Se dau cu sare, piper, menta, un graunte usturoi tocat foarte marunt, ulei de masline. Feliile de paine se...Citeste continuarea

Briose cu migdale

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si untul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga...Citeste continuarea

Briose cu budinca de ciocolata

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si uleiul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga...Citeste continuarea

Bilute de post tavalite in cocos

Postat de: papabundetot in Dulciuri

In 2 vase diferite am pus nucile si curmalele in apa si le-am lasat acolo cam…7-8 ore sa se inmoaie. Spre seara cand s-au inmuiat ,am scurs apa si atat nucile cat si curmalele le-am bagat...Citeste continuarea

Briose cu pere,motate cu crema...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi...Citeste continuarea

Bruschete cu avocado

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Taiem covrigii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu ulei de masline, condimentam si presaram busuiocul uscat. Dam tava la cuptor, la temperatura ridicata pana devin aurii....Citeste continuarea

Biscuiti cu aroma de cafea

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Incepem prin a mixa untul moale cu zaharul pana devine ca o crema. Dizolvam ness-ul in cele 4 lingurite de cafea si adaugam peste unt. Incorporam bine, dupa care punem faina si framantam un aluat...Citeste continuarea

Bulgarasi de cereale si seminte

Postat de: adnia in Dulciuri

Am amestecat intr-un bol toate ingredientele uscate (semintele, faina si musli), am adaugat zaharul, scortisoara, anasonul si praful de copt, apoi am adaugat apa si am amestecat foarte bine totul...Citeste continuarea

Biscuiti cu vanilie

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]