Paste quatro formaggi
Postat de: Bucataras in PasteAm pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit). In timp ce s-au fiert pastele am preparat...Citeste continuarea
Piftelute cu sos alb
Postat de: caroline in Mancaruri cu carneMai intai preparam piftelutele. Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da...Citeste continuarea
Pui umplut cu ficat, kaizer afumat,...
Postat de: merisor67 in PuiMai intai pregatim umplutura. Punem ficatul la fiert in putina apa cu sare si lasam sa dea in cateva clocote, apoi il scurgem de apa si il taiem cubulete. Taiem kaizerul felii si il prajim...Citeste continuarea
Paste cu branza si kaizer
Postat de: rocsi_1612 in PasteIntr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc. Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute. Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca...Citeste continuarea
Prajitura "VALURILE DUNARII "-...
Postat de: Dea_Dea in PrajituriBlatul: Ouale se freaca cu zaharul pana devin pufoase (10 min), se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.Jumatate din compozitie se...Citeste continuarea
Prajitura cu gem si foi de cartofi
Postat de: ana77 in Mancaruri de post- am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am fiert, iar dupa ce s-au mai racit i-am pasat - am adaugat in piure faina, margarina la temp camerei frecata cu zaharul si praful de copt - am...Citeste continuarea
Pilaf cu alune in vas zepter
Postat de: bylaura in Mancaruri de postReteta si pasii prepararii sunt cat se poate de simpli. O mancarica cat se poate de natural si sanatos gatita. Se incalzeste vasul pana ce acul indicator pleaca din zona galbena. Se pune o...Citeste continuarea
Paste cu creveti
Postat de: iri_love in Fructe de marePentru inceput se curata crevetii, o operatie destul de meticuloasa (am fost musafir in aceea zi, deci nu am participat la curatat ci doar la privit). Dovleacul se spala si se taie...Citeste continuarea
Pilaf bulgaresc
Postat de: gabrielacuisine in Mancaruri de postNu este mare filozofie la prepararea acestui pilaf. Spalam orezul in cateva ape apoi il punem deoparte pana inabusim legumele. Taiem felii ardeiul si morcovul iar ceapa o tocam marunt. Le...Citeste continuarea
Pateu de linte cu migdale si...
Postat de: adnia in Mancaruri de postLintea se pune la muiat intr-un castronel cu apa (in asa fel incat apa sa le acopere) pt. cateva ore (eu le-am lasat peste noapte). La fel am procedat si cu migdalele. Dimineata, am constatat...Citeste continuarea
Pesto alla genovese
Postat de: caroline in Pt. pasteBusuiocul se spala cu apa rece si se usuca cu ajutoarul unui servet. Se piseaza bine usturoiul( curatat) cu putina sare. Punem in robotul de bucatarie usturoiul,semintele de...Citeste continuarea
Pandispan cu visine si iaurt
Postat de: RuxyRux in PrajituriOuale se mixeaza cu zaharul si vanilia, timp de 10 minute pana isi tripleaza volumul. Se adauga pe rand uleiul, mixam bine dupa el, apoi iaurtul, lingura cu lingura, apoi faina si praful de...Citeste continuarea
Papricas cu galuste
Postat de: sufletista in PuiCarnea de pui se spala si se prajeste in putin ulei pana isi schimba culoarea. Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin. Adaugam boiaua de ardei,...Citeste continuarea
Paste cu ciuperci
Postat de: laura2002 in PenneSe pun pastele la fiert cu putina sare. Intre timp pregatim sosul 1. Ceapa se spala si se toaca. 2. Smintina se pune intr-o craticioara si se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mare. 3....Citeste continuarea
Prajitura Dr. Oetker
Postat de: mimmi in PrajituriMod preparare aluat crocant: Se amesteca faina,praful de copt,zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga untul si se amesteca pana la obtinerea unui aluat omogen. Intindem o foaie cu...Citeste continuarea
Prajitura isteata Dukan
Postat de: mimmi in PrajituriBranza,indulcitorul si esenta de vanilie se mixeaza. Adaugam galbenusurile,taratele de ovaz,amidonul si laptele si mixam . Separat batem albusurile spuma. Le adaugam peste compozitia de mai sus si...Citeste continuarea
Paste de vara
Postat de: pittbull in PenneSe pun pastele la fiert in apa cu sare.Cind s-au fiert,se scurg de apa si se lasa la racit. Rosiile se taie in 4 .Mozzarella se taie cuburi mici. Se pun pastele intr-un bol.Se adauga ulei de...Citeste continuarea
Placinta Dobrogeana
Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri"Imbracam" tava in unt topit. Odata pregatite ingredientele si tava, incepem prin a unge foile cu unt topit, cate 2-3 foi suprapuse, dupa care intindem frumos pe toata suprafata branzica...Citeste continuarea
Pulpe de pui la cuptor
Postat de: nadea68 in PuiSe spala carnea si se pune untr-un recipient rezistent la cuptor. Se adauga 2/3 pahare de apa.Se pun cateva fire de rosmarin ,cimbru,usturoi. Se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la...Citeste continuarea
Perisoare cu sos rosu-reteta la...
Postat de: adnia in PuiIncepem cu pregatirea perisoarelor: in vasul robotului de bucatarie punem pieptul de pui taiat bucati, ceapa verde, oul, sare, piper si putine condimente uscate (ierburi aromate,...Citeste continuarea
Pandispan cu cirese
Postat de: Dya in PrajituriBatem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet. Adaugam esentele si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Omogenizam compozitia obtinuta si o turnam...Citeste continuarea
Pandişpan cu vişine
Postat de: Emacristina in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa. Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei. Adaugam...Citeste continuarea
Prajitura "Merisor"
Postat de: merisor67 in PrajituriAdor aluaturile cu iaurt sau smantana, au alta textura decat cele de pandispan! Intr-un bol, batem ouale intregi(dar fara coji, bineanteles), adaugam zaharul apoi uleiul si batem in continuare...Citeste continuarea
Prepelițe pe pat de orez și...
Postat de: panacris in Mancaruri cu carneCarnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o...Citeste continuarea
Piept de pui aromat
Postat de: Alinutza80 in PuiSe incinge cuptorul la 200 grade C. Se unge cu unt o tava. Restul de unt se amesteca cu usturoiul pisat, tarhonul tocat, partunjelul tocat, sare si piper. Pieptul de pui se desface in doua...Citeste continuarea
Pancakes cu dulceata de nuci verzi
Postat de: Geanina87 in DulciuriIntr-un vas amestecam faina, praful de copt, bicarbonatul si praful de sare. In alt vas amestecam bine ouale, laptele batut, esenta si untul, dupa care le incorporam in amestecul de...Citeste continuarea
Pui cu cartofi la cuptor
Postat de: Alinutza80 in PuiCartofii sa curata, se spala si se taie in sferturi, apoi se pun in tava. Pulpele se spala si se pun peste cartofii taiati impreuna cu aripioarele. Ciupercile se curata, se taie in...Citeste continuarea
Pandispan cu caise
Postat de: gurita_ta2005 in PrajituriCaisele se taie feliute subtiri se pun intr-un castron,acoperite cu 1 lingura de zahar brun si se lasa in frigider pana a doua zi. Albusurile se separata de galbenusuri,se pun in castroane...Citeste continuarea
Prajitura cu visine
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriVisinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga. Untul ( de la temperatura camerei) il mixam cu 3-4 linguri de zahar. Incorporam galbenusurile rand pe rand, apoi zaharul si...Citeste continuarea
Pui in lapte de cocos si curry
Postat de: gurita_ta2005 in PuiPieptul de pui se taie cuburi si se spune intr-un castron cu apa. Ceapa se taie feliute subtiri,iar usturoiul il pisam. Intr-o tigaie punem pieptul de pui la calit in 2 linguri de ulei de...Citeste continuarea
Prajitura de ciocolata cu crema...
Postat de: Poliana in PrajituriIncepem cu blatul. Cele 6 albusuri le batem spuma cu un praf de sare. Cand au devenit spumoase incepem sa adaugam zaharul treptat, cate o lingura pe rand. Mixam bine pana cand zaharul e complet...Citeste continuarea
Paine cu seminte in oala de...
Postat de: adnia in PiineSe pregateste oala de lut, umpland-o cu apa si lasand-o asa 1 ora, ca sa aiba timp sa se umfle (daca oala dvs. de lut este emailata, cum e a mea, nu mai e nevoie de acest procedeu). Se coace...Citeste continuarea
Pipote si inimi cu smantana
Postat de: dariadeea in Mancaruri cu carneSe spala bine pipotele si inimile,se curata.Se pun la prajit in ulei,nu foarte tare,se adauga ceapa tocata foarte marunt se mai lasa un pic apoi se adauga apa si se lasa la fiert.Cand sunt fierte...Citeste continuarea
Prajitura cu faina integrala si...
Postat de: adnia in PrajituriAm batut albusurile spuma cu putin zahar si cateva picaturi zeama de lamaie (optional), apoi am dat castronul deoparte. In alt bol mai mare, am mixat toate celelalte ingrediente, la gramada (cu...Citeste continuarea
Pandispan
Postat de: caroline in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu un virf de sare .Adaugam apoi zaharul si mixam bine pina obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile le frecam cu...Citeste continuarea
Papricas de porc cu galuste
Postat de: gurita_ta2005 in PorcCarnea se spala si se taie cuburi potrivite. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce. Se lasa circa 5 minute si se...Citeste continuarea
Prajitura cu biscuiti
Postat de: adasev12 in PrajituriPunem intr-un vas ciocolata cu 200 ml frisca si topim ciocolata la microunde sau pe foc mic, amestecam bine sa se omogenizeze si dam la rece. Un plic de ness il dizolvam cu o lingura de apa si il...Citeste continuarea
Prajitura cu capsuni
Postat de: sufletista in PrajituriBlatul - mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, adaugam galbenusurile pe rand, mixand bine dupa fiecare, uleiul, coaja de lamaie, faina...Citeste continuarea
Pui (de tara) la tigaie
Postat de: COSTEO in PuiPuiul se spala si se curata bine de toti cotorii si se portioneaza. Se pune la fiert cateva ore, pana se despride putin carnea de pe os. Dupa ce a fiert, se pune la tigaie, in putin ulei...Citeste continuarea
Pandispan cu caise
Postat de: Brindusa in PrajituriTava se unge cu unt. Cuptorul se incalzeste la 180 C (tare) Galbenusurile se amesteca putin cu uleiul Albusurile se mixeaza spuma. se adauga zaharul putin cate putin, continuand mixarea pana...Citeste continuarea
Prajitura "Albinita"
Postat de: Geanina87 in PrajituriFOI: Intr-o cratita punem pe foc mic mierea, zaharul si margarina si lasam atat cat sa se topeasca zaharul. Se ia apoi de pe foc si se lasa la racorit, dupa care se adauga putin cate putin din...Citeste continuarea
Prajitura cu nuca
Postat de: Monica1997 in PrajituriSe bat ouale cu zaharul,se adauga smantana apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina. Dupa coacere se taie cubulete si se lasa la racit. Prepararea...Citeste continuarea
Piftele
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriPunem intr-un bol carnea,usturoiul pisat,pesmetul,oul si patrunjelul tocat. Amestecam bine si punem sare si piper dupa gust. Din aluat facem bilute. Intr-o tigaie cu ulei incins,prajim...Citeste continuarea
Pulpe de pui umplute cu legume
Postat de: papabundetot in PuiPulpele de pui le-am marinat putin in sos soia,vin rosu (de tara),curry si fulgi de ardei iute.Morcovul si dovlecelul le-am taiat bastonase,nu foarte subtiri,le-am pus intr-o craticioara cu...Citeste continuarea
Prajitura Noire cu zmeura
Postat de: Patricia_Iordache_79 in PrajituriCum pregatim prajitura: Lasam la temperatura camerei, 75 gr. unt sau il topim usor la MW. Faramitam biscuitii intr-un robot de bucatarie si ii amestecam cu untul. Tapetam o tava de chec...Citeste continuarea
Papricas de pui in vasul Zepter
Postat de: bylaura in PuiAm folosit de la un pui aripile, pulpele si pieptul pe care le-am dezosat. Se pune vasul Zepter pe foc cu o picatura de ulei si asteptam sa se incinga bine pana la jumatatea zonei de culoare...Citeste continuarea
Prajitura cu visine si caise
Postat de: mybella in PrajituriOuale se freaca cu un varf de sare dupa care se adauga zaharul si se freaca bine pana rezulta o spuma alba si bine legata.Se adauga lapte caldut ca sa se topesca zaharul,esenta de rom,coaja de...Citeste continuarea
Prăjiură cu dulceaţă şi fulgi...
Postat de: Ade200 in PrajituriSe preîncălzeste cuptorul la 180 de grade. Se amestecă untul lăsat la temperatura camerei cu zahărul, apoi cu ouăle. Se poate folosi mixerul. se adaugă faina amestecată cu praful...Citeste continuarea
Păstăi cu ardei copţi şi roşii...
Postat de: madi_marin in Mancaruri de legumeSe curăţă păstăile şi se spală. Se scurg şi se adaugă peste ceapa şi usturoiul toacate şi călite în ulei. Se adaugă o cană de apă şi se pun la foc mic cu...Citeste continuarea
Prajitura cu rabarbar si zmeura
Postat de: timea in PrajituriMai intai spalam fructele. Rabarbura trebuie curatata de pielita si taiata in cubulete mici. Ungem tava cu unt, asezam fructele in tava si presaram zaharul si zaharul vanilat. Mixam...Citeste continuarea

















