A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec de cacao si crema de iaurt cu...

Postat de: Veronica22 in Prajituri

Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste tot zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile pe rand cate o lingura de ulei si cate un galbenus....Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Creierul il spalam bine, il lasam in apa rece cam 1 ora, insa o mai schimbam o data dupa jumatatea timpului. Il scurgem de apa si il lasam cam 10 minute intr-o sita. Ouale le batem spuma cu...Citeste continuarea

Chipsuri de casa

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata , se spala, si se feliaza subtire ( la feliator sau pe razatoare ) . Spalam feliile de cartofi si le punem pe un servetel sa absoarba apa.Punem ulei la incins intr'o cratita cam...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu ciocolata

Postat de: Criss in Dulciuri

  Intr-un vas amestecam faina cu zaharul si drojdia uscata. Separat amestecam laptele caldut cu untul lichefiat si uleiul. Peste faina adaugam ouale batute, apoi laptele cu untul si uleiul si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata combinata,...

Postat de: Doinavar in Ciorbe

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare fasolea care a stat la inmuiat minim 12 ore. Intr-o alta oala puneti ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece, la foc mic, cu capac 1 ora....Citeste continuarea

Cremșnit ca la mama acasa...

Postat de: Doinavar in Prajituri

Cum se prepara Cremșnit ca la mama acasa (cremeș) cu foi facute in casa Compozitia 1: in apa calduta se pune otetul, zaharul si sarea si se amesteca. Intr-un castron puneti faina, oul si...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere by Gaby_d

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Pentru aluat am amestecat intai ingredientele lichide, apoi am adaugat drojdia, zaharul, sarea si treptat faina.  A rezultat un aluat foarte elasti cu care mi-a placut sa ma joc :)....Citeste continuarea

Crostata cu nutela

Postat de: loredanaaa in Prajituri

Faina se amesteca cu zaharul,un varf de sare,  coaja de lămâie Se adauga untul (lasat cu jumatate de ora inainte la temperatura camerei,taiat bucati)ouale si praful de copt....Citeste continuarea

Cheesecake cu dulceata de afine

Postat de: miha in Prajituri

Blat: In functie de tipul de biscuiti si de preferinta voastra, adaugati si 1-2 linguri zahar, daca este necesar. Biscuitii ii macinam la robot pana obtinem un pesmet fin. Adaugam untul...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu fistic si...

Postat de: Ela68 in Dulciuri

Intr-o cratita mai mare punem apa cu zaharul la fiert pana ce acesta se topeste. Adaugam praful de sare si untul si lasam la foc mic in jur de 2 minute pana ce acesta e complet topit. Dam la o...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: alice_ciobanu in Mancaruri de legume

Taiem ciupercile bucatele mici.  Ceapa o calim in ulei si cand e aurie punem ciupercile taiate. Calim incet, amestecand din cand in cand,pana ce se inmoate si ciupercile si toata zeama...Citeste continuarea

Cornuri pufoase

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Pentru inceput facem o maia din drojdie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite faina si putin lapte caldut/apa minerala calduta. Lasam la dospit 15 minute. Frecam galbenusurile cu zahar si aromele....Citeste continuarea

Clatite cu caramel

Postat de: postavaru in Dulciuri

Pentru inceput pregatim caramelul: Topim zaharul pana devine auriu. Dam deoparte de pe foc si adaugam untul iar apoi smantana pentru frisca si amestecam energic, avand grija la aburi. Punem...Citeste continuarea

Creveti saganaki

Postat de: doralinda72 in Fructe de mare

Crevetii ii curatam doar de coaja, lasam capul si coada si ii clatim putin in apa rece. Intr-o cratita incalzim 2 linguri de ulei si apoi punem la calit ceapa pana se inmoaie putin, dupa care...Citeste continuarea

Ciuperci cu smantana

Postat de: loredanaaa in Mancaruri de legume

Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda  Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand...Citeste continuarea

Chifle cu branza si...

Postat de: adnia in Piine

Primul pas a fost sa prepar faina din grau integral, apoi pe cea din malai (cu ajutorul rasnitei de cafea). Intr-un bol am pus putina apa calduta cu drojdie, am adaugat ouale, untul topit,...Citeste continuarea

Ciorbă dulce de vită

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea  de vită se taie bucăți potrivite și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare la oala minune, cca. 30 de minute dupa ce începe să fluiere. Între timp se...Citeste continuarea

Cartofi acordeon

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos. Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam...Citeste continuarea

Chiftelute pe gratar

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Umezim painea si apoi o stoarcem si o sfaramam, lasand-o intr-un vas unde vom pune carnea si restul de ingrediente. Indicat e, sa lasam utin la frigider ptr a se impregna mai bine carnea cu restul...Citeste continuarea

Ciorbă de raţă cu suc de roşii

Postat de: DinDragostePentruGatit in Ciorbe

Se porţionează raţa, se spală bine bucăţile de carne şi se pun la fiert în apă cu sare. Bucăţile mai grase se taie mărunt şi se pun de-o parte.  (Se vor folosi pentru...Citeste continuarea

Cupcake cu cicoare si goji

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri

Se cerne faina, se amesteca cu sarea si praful de copt, se adauga cacaua cernuta, cicoarea (praf) si se amesteca pana se incorporeaza ingredientele. Intr-un alt bol, se bat ouale cu zaharul, se...Citeste continuarea

Ciorba de os afumat

Postat de: ralu_ca in Ciorbe

Spalam oasele de porc, apoi intr-o oala cu apa punem oasele la fiert.Cand incepe sa se formeze spuma, aceasta se indeparteaza.Se curata zarzavatul ( de preferat bucatile sa fie mai mari de cartof,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata

Postat de: danakarin in Ciorbe

Am spălat fasolea și am pus-o la înmuiat, peste noapte, în apă rece. A doua zi, i-am schimbat apa şi am lăsat-o să dea un clocot. În altă oală, am aşezat costița,...Citeste continuarea

Cornuleţe cu nucă şi vanilie

Postat de: diaconta in Prajituri

Untura si margarina le-am mixat împreuna cu zaharul. Am adaugat apoi oul si am mixat  pâna s-a încorporat. Faina cernuta am amestecat-o cu sare si praful de copt....Citeste continuarea

Cartofi pai la cuptor

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se amesteca bine cu uleiul, sarea, condimentele si verdeturile si se da la cuptor (cca 20 min. la 200 grade). Se pot servi simpli, ca...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne si sos de rosii

Postat de: timea in Cannelloni

Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid). Adaugam...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu bacon si...

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata, se spala. Ceapa se curata si se toaca marunt. Piciorusele ciupercilor se curata, se spala, se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul.  Se pune la calit...Citeste continuarea

Chifle

Postat de: antici_gabytza in Piine

Cernem faina intr-un vas mai adanc si adaugam sarea si zaharul si amestecam. Facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa si lasam la dospit 10 minute. Incalzim laptele care il...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Se spala bine puiul, se pune la fiert impreuna cu piperul boabe. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline impreuna cu orezul. Cand e bine fiarta carnea...Citeste continuarea

Cum se face coliva lipoveneasca -...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Vegan / Raw vegan

Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob.  Se spală în câteva ape şi se pune la fiert...Citeste continuarea

Coca razuita

Postat de: amayrya in Prajituri

Se cerne faina, apoi se adauga 3 oua, o cana de untura, o cana de zahar, 2 lingurite de bicarbonat de amoniu stins cu putin otet, sare si arome (eu am pus esenta de vanilie si lamaie ). Se...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza si se pun la fiert in apa cu sare.  Pana fierb cartofii, intr-o tigaie punem in 30 ml ulei (pe care l-am lasat la incins inainte) ceapa taiata...Citeste continuarea

Ciuperci cu branza si oua pe pat de...

Postat de: privatelaura in Mancaruri de legume

Am curatat si spalat ciupercile si cepele. le-am tocat si le-am pus la calit intr-o tigaie. Am curatat si zdrobit 2 catei usturoi, apoi am presat un pic de sare. Am dat la foc iute ca sa se...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti gratinati

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari si ii punem in apa cu sare la fiert. Se pot fierbe in coaja si se cuata mai apoi si se taie cuburi. Pieptul de pui il...Citeste continuarea

Conopida pane

Postat de: loryt in Aperitive / Garnituri

Se pune la fiert apa in care adaugam o lingurita de sare. Cand apa incepe sa fiarba,se adauga conopida si se opareste,nu se fierbe. Dupa ce s-a inmuiat,se scoate si se lasa putin sa se raceasca....Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: dena in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas incapator se pun ouale si se bat impreuna cu smantana, sarea si piperul. Casul taiat cubulete se adauga peste compozitia de mai sus. Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei se calesc...Citeste continuarea

Chec aromat cu banane

Postat de: Bucatardinpasiune in Prajituri

Intr-un vas mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, cele trei oua si mierea. Apoi incorporam in compozitie faina amestecata cu praful de copt si scortisoara. Pasam bananele si  le...Citeste continuarea

Cartofi wages

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Catofii se fierb în apă cu sare 10 minute. Ar trebui să fie încă fermi.  Se scurg de apă și se amestecă cu celelalte ingrediente.  Se introduc la cuptorul...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca

Postat de: sufletista in Dulciuri

Amestecam ingredientele lichide dupa care adaugam ingredientele uscate si faina treptat pana obtinem o coca nelipicioasa Acoperim si lasam la dospit cca 20 minute Intindem o foaie subtire pe...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu friptura de porc

Postat de: Constelatialeu in Porc

Am curatat cartofii si i-am taiat in 4 (am ales cartofii cam de aceleasi dimensiuni ca sa se faca toti in acelasi timp), am adaugat peste ei uleiul de masline, usturoiul taiat, lingurita de...Citeste continuarea

Csoroge ( tip de gogoaşă unguresc)

Postat de: Anett in Dulciuri

Drojdia o amestecam cu 2 linguri de zahar, se adauga laptele si lasam la loc caldut pana se umfla si apar bule la suprafata. Intr-un vas amestecam faina, untura, galbenusul, sarea...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: Bunica in Prajituri

Intr-un vas am amestecat ouale cu uleiul,praful de sare,faina si laptele. Intr-o tiagaie cu teflon am pus cu polonicul din compozitie . Am lasat sa se rumeneasca pe o parte,apoi am intors...Citeste continuarea

Ciorba cu carnat afumat si zeama de...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata se spala si se razuiesc .Se pun la fiert in 1.5 l apa . Dupa 10 min adaugati orezul si carnatul rondele . Separat , fierbeti zeama de moare. .Va face spuma pe care o ...Citeste continuarea

Cordon bleu din piept de pui

Postat de: Doinavar in Pui

Se taie pieptul de pui in doua jumatati, pe lungime, apoi fiecare jumatate se cresteaza la mijloc, pe lungime, pentru a forma un buzunar mai adanc. Se pudreaza cu putina sare si piper, apoi se...Citeste continuarea

Ciabatta

Postat de: Satisfyyourcravings in Piine

Se amestecă drojdia cu zahărul, sarea și 100 ml apă călduță. Se lasă la loc călduț până devine spumoasă.  Se adaugă peste faină, se mai adaugă apă, dacă mai...Citeste continuarea

Chicken strips cu cartofi prajiti

Postat de: r3nat02006 in Pui

 Se feliaza pieptul de pui in fasii de 1-2 cm, apoi se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmetul amestecat cu condimente. Se pun in tigaia cu ulei incins. Se lasa...Citeste continuarea

Casuta din turta dulce

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas adaugam 100 g zahar si il topim pana devine aramiu,adaugam apa  si lasam sa fiarba pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu ingredientele uscate. In alt bol amestecam...Citeste continuarea

Crema avocado cu parmezan

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Vegan / Raw vegan

Curatati avocado de coaja, apoi retrageti miezul de pe sambure cu ajutorul unui cutit. Puneti intr-un mojar si cu pistilul, amestecati si pasati pana devine pasta. Puteti folosi si un blender in...Citeste continuarea

Cuburi aperitiv cu ardei

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza.  Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina...Citeste continuarea

Cuburi aperitiv cu crema de branza...

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine . Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]