A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cornulete cu bors si dulceata de...

Postat de: panacris in Dulciuri

Intr-un vas inalt se amesteca uleiul, borsul si drojdia. Se omogenizeaza foarte bine cu mixerul, apoi se adauga sarea, zaharul tos, zaharul vanilinat si faina amestecand usor pana se incoproreaza...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu cartofi...

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Spalam ciupercile, le rupem coditele si le decojim. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi sau felii. Eu i-am taiat intai felii, apoi i-am maruntit pentru a umple mai bine...Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor in sos de...

Postat de: Sim0naWorld in Porc

Coastele le-am fiert putin, cat si-au lasat spuma. Intr-un castron am amestecat sucul de rosii, cimbru, boia, ghimbir, ardei iute pisat si sarea.  Intr-o tigaie am pus la calit ceapa...Citeste continuarea

Cartofi si mazare la cuptor

Postat de: Retetegg in Mancaruri de post

Cartofii i-am spalat foarte bine, am indepartat coaja si i-am pus la fiert impreuna cu morcovii bine curatati si ei.   Am pus mazarea la fiert in apa cu sare cateva clocote.  ...Citeste continuarea

Cheesecake (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Dulciuri

Puneti biscuitii intr-un robot de bucatarie si mixati-i pana au consistenta pesmetului. Amestecatii biscuitii sfaramati cu untul si zaharul si omogenizati bine totul. Transferati crusta astfel...Citeste continuarea

Ciocolata bicolora cu arahide

Postat de: Criss in Dulciuri

Apa  + zaharul se pun la fiert pana cand se topeste zaharul si rezulta un sirop care seamana la consistenta cu mierea . Se adauga cacao si si se amesteca , se lasa sa mai dea un clocot,...Citeste continuarea

Ciorbă falsă de burtă - rețetă...

Postat de: elucubratiiculinare in Ciorbe

Se pun la fiert în aprox. 2 litri apă, o ceapă tocată mărunt, împreună cu un morcov și jumătate curățat și tăiat în două. O jumătate de morcov se dă pe răzătoare...Citeste continuarea

Cannelloni Bolognese

Postat de: Retetegg in Cannelloni

Prima data am pregatit sosul bolognese : Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline. Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa...Citeste continuarea

Ciorba de cocos

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Am portionat cocosul, dand deoparte pulpele si pieptul, pe care le-am folosit la o fripturica. Restul bucatilor le-am portionat si le-am pus la fiert in cca 4 litri apa. Am lasat sa fiarba cca...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi

Postat de: Geanina87 in Ciorbe

 Intr-o oala cu apa,adaugam cartofii si telina taiati in cuburi,morcovul dat pe razatoare,iar ardeiul fasii. Tocam ceapa si o calim in ulei, dupa care o adaugam in oala.Lasam sa fiarba 15...Citeste continuarea

Ciorba cu afumatura

Postat de: andreea_angelo in Ciorbe

Costita se taie si se pune la fiert, o lasam sa dea cateva clocote inainte sa punem legumele. Tocam ceapa si ardeiul, morcovul rondele, cartofii eu i-am taiat pai, ca la cartofi prajiti. Adaugam...Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu afine

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Intr-n vas se pun faina, oul, iaurtul, zaharul vanilat si apa minerala. Se amesteca totul foarte bine, se adauga lapte pana devine o pasta subtire (buna pentru clatite), se adauga si uleiul. Se...Citeste continuarea

Crochete de cartofi

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am fiert in coaja, apoi i-am racit putin, i-am decojit si i-am pasat. I-am pus intr-un bol incapator si am adaugat sare, ghimbir, nucsoara, 2 linguri de faina, branza rasa si ouale...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de peste si...

Postat de: ANCA in Ciorbe

Se foloseste orice peste de apa dulce, chiar mai multe feluri. De data asta am avut babusca. Se curata si se fileteaza pestele,  apoi se toaca la robot sau masina de tocat carne. Pestele...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu organe de miel

Postat de: cristeena20 in Oaie

- Taiem organele de miel in cuburi  - Cartiofii se curata si se tau cuburi mari - se face un sos in blender din 4 catei de usturoi- untura de porc(cca 4-5 linguri), sare, si mai mult...Citeste continuarea

Chec cu stafide si nuci

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-ouale se mixeaza bine cu putina sare si zaharul,pana-si dubleaza volumul se adauga in fir subtire uleiul dupa care si laptele -praful de copt si bicarbonatul se vor cerne impreuna cu faina...Citeste continuarea

Chai cu anason

Postat de: mitinita in Bauturi

Apa se pune la fiert impreuna cu anasonul, cuisoarele, cardamonul si scortisoara. Dupa ce fierbe cinci minute, adaugam plicul de ceai si mai lasam sa fiarba putin. Adaugam laptele si mai...Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Pregatim faina si o cernem intr-un vas( unde si framantam). Punem drojdia intr-un bol impreuna cu un praf de faina( cat luam intre degete), o lingura de zahar si cele 5 linguri de apa....Citeste continuarea

Crostoli

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Foaaaaarte simplu: se amesteca frisca cu faina, se framanta bine, se intinde o foaie subtire, dupa care va jucati cu pintenul putin.....taiati aluatul in forme. Se incinge ulei cam de doua...Citeste continuarea

Clatite cu miere de albine si coniac

Postat de: doralinda72 in Dulciuri

Intr-un bol, punem faina si ouale apoi progresiv turnam laptele amestecand mereu. Nu amestecam deloc faina cu ouale inainte de a turna laptele ptr ca devina o compozitie greu de amestecat cu...Citeste continuarea

Chifteluțe de varză - rețetă de...

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Varza se toacă fideluță și se freacă cu puțină sare. Cartofii se curăță de coajă, se spală și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se fierb 15 minute, se...Citeste continuarea

Cozonac cu cacao

Postat de: panacris in Prajituri

Maricica,(masina de paine) a trecut din nou la treaba. Se pun ingredientele in urmatoarea ordine, laptele caldut, faina cernuta, sarea, zaharul, zaharul vanilat, drojidia uscata, coaja de lamaie,...Citeste continuarea

Creveti cu sos de portocale

Postat de: panacris in Fructe de mare

Crevetii se scurg de excesul de apa (in cazul in care sunt congelati),se decorticheaza daca nu sunt deja decorticati si se pun in amestecul de condimente (sare, piper, ghimbir, suc de portocala,...Citeste continuarea

Ciorba alba cu perisoare

Postat de: panacris in Ciorbe

Legumele se curata, se spala si se taie bucatele. se pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei de masline, la foc mediu, cca. 30 de minute, neacoperit. Intre timp  carnea tocata, se...Citeste continuarea

Chifle cu branza cheddar si carnaciori

Postat de: Oana in Piine

Pentru aluat eu am folosit masina de paine, am pus ingredientele la programul pentru framantat si dospit de 1h25. Pe masa infainata se intinde aluatul in forma dreptunghiulara, cu grosime de 1 cm....Citeste continuarea

Ciuperci gratinate cu cascaval afumat

Postat de: adela1981 in Aperitive / Garnituri

Foarte usor de pregatit :) ciupercile se spala si se usca  de apa ( se lasa la scurs, sau se invelesc in hartie de bucatarie), daca nu va place pielita se pot curata. Usturoiul se toaca grob...Citeste continuarea

Covrigi cu brânză dulce

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca. Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea. Brânza am amestecat-o cu zaharul si oul batut.Am pus apoi untul topit si aromele. Am...Citeste continuarea

Curcubeu

Postat de: Creatsa in Prajituri

Pentru blat am mixat albusurile spuma cu un praf de sare,am adaugat treptat zaharul,galbenusurile,uleiul si cacaua amestecata cu faina si praful de copt cernute. Am tapetat o tava 35/25 cm cu...Citeste continuarea

Crumble cu legume

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Legumele se sotează câteva minute în ulei, având grijă să rămână crocante. Se adaugă vinul și se lasă la foc mic pentru 15 minute. Se scot, se amestecă cu...Citeste continuarea

Chec de carne

Postat de: Maria68 in Aperitive / Garnituri

Painea se taie cubulete, se amesteca cu ouale si se lasa  cateva ore la frigider( eu am lasat 6 ore). Dupa care se adauga carnea taiata bucatele, usturoiul si patrunjelul taiat marunt....Citeste continuarea

Ciorba de cocos cu taitei de casa

Postat de: Toamna07 in Ciorbe

Dupa ce am spalat pasarea  foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa. Cand cocosul a fost aproape fiert  am adaugat peste el ceapa si radacinoasele...Citeste continuarea

Calcan pe pat de legume

Postat de: panacris in Peste

Legumele se aseaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei, putin vin, se asezoneaza de sare si piper, apoi se pun in cuptorul preincins, cca. 10 minute la foc mediu. Intre timp, pestele...Citeste continuarea

Crap cu mamaliguta si mujdei de...

Postat de: Creatsa in Crap / Caras

Am spalat bine pestele,l-am asezonat cu sare si piper si l-am lasat sa se odihneasca 1 ora. Intr-un bol am batut bine ouale cu un praf de sare,am dat pestele prin faina ,ou si l-am pus la...Citeste continuarea

Ceva fin si cremos tricolor

Postat de: panacris in Sandvisuri

Crema de branzica se imparte in trei cescute. In prima cescuta se adauga o lingurita de icre negre si se freaca energic, cu mixerul Bucataras, pana se obtine culoarea albastra. In o doua cescuta...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu bors - de post

Postat de: ana77 in Mancaruri de post

- se amesteca intr-un vas uleiul, borsul si drojdia - intr-un castron se amesteca faina cu sare , zahar, esentele si se adauga amestecul lichid cate putin framantand un aluat maleabil,...Citeste continuarea

Cascaval de casa

Postat de: alen14 in Aperitive / Garnituri

Laptele si branza de vaci se pun la fiert in jur de 15-20 minute. Se ia de pe foc si se pune intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a scurs intr-un bol se adauga si branza de oi, un galbenus si...Citeste continuarea

Ciorba de burta cu legume

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si se spala . Morcovul , patrunjelul , telina si gogosarul se taie marunt [ sau dupa preferinta , rondele ]. Se pune burta la fiert impreuna cu legumele...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: Bunica in Dulciuri

2 linguri de zahar le-am pus intr-o cana pentru siropul da zahar ars. Am amestecat ouale+2 linguri+zaharul vanilat+lapte . Zaharul ars din cana l-am pus in 2 forme din ceramica si l-am...Citeste continuarea

Cartofi prajiti cu branzica si ou

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Am curat cartofii,i-am spalat bine si i-am taiat subtire.I-am pus la prajit in uleiul incins pana s-au rumenit.(am facut si niste trandafiri din cartofi pentru decor,merg de minune pe un platou...Citeste continuarea

Cozonac cu iaurt

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-in laptele caldut de va dizolva drojdia si zaharul(amestecam pana se dizolva complet),se dauga apoi aromele,la sfarsit adaugam iaurtul la temperatura camerei dar si galbenusurile si oul...Citeste continuarea

Crap cu ciuperci in sos tomat

Postat de: rocsi_1612 in Crap / Caras

Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet. Il condimentam cu care si piper pe ambele parti si il lasam sa stea asa vreo 15-20 de minute. Ciupercile le spalam si le lasam sa se...Citeste continuarea

Chec cu fulgi de ciocolata

Postat de: andreea_angelo in Prajituri

Se adauga amestecul pt copt cu margarina,laptele si cele 3 oua intr-un vas si se mixeaza pana preparatul devine cremos,se adauga fulgii de ciocolata si se omogenizeaza,se unge o forma de chec cu...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Intr-un vas yena am pus cele 5 linguri de zahar la caramelizat pana zaharul devine lichid si de culoare maronie Separat batem ouale cu cele 200 gr zahar pana se topeste zaharul Adaugam...Citeste continuarea

Chifltelute in sos

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul. Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins. Dupa ce se rumenesc se scot pe...Citeste continuarea

Croque Mademoiselle Vegetarian

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Feliile de dovlecel se stropesc cu ulei, se asezonează și se acoperă cu ierburile de Provence.   Se gătesc la grill 4 minute pe fiecare parte. Se unge o parte a fiecărei felii de...Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui si branza...

Postat de: deyutzky in Mancaruri cu carne

Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert pana sunt fierti pe jumatate. Se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt. Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin...Citeste continuarea

Clatite cu mere

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Se pregateste aluatul de clatite: Se baut ouale cu un praf de sare, se adauga zaharul vanilat, faina se toarna treptat (amestecata cu praful de copt) la fel si laptele  pana se obtine un...Citeste continuarea

Champignon cu smantana, rosii si...

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul, apoi se adauga rosiile si se fierb la foc mic pentru 15 minute....Citeste continuarea

Coronita de post cu cacao si aroma...

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Intr-un vas punem zaharul, zaharul vanilat, uleiul, un praf de sare si mixam pana se topeste zaharul. Adaugam apoi apa minerala. Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, si o adaugam...Citeste continuarea

Cottage Pie

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Ceapa, usturoiul si morcovul le punem in blender impreuna cu ciuperciile scurse bine, sare, piper, ulei de masline. Se mixeaza bine, dupa care adaugam si rosiile decojite si mixam pana devine o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]