A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu fructe de padure

Postat de: lia in Torturi

Biscuitii ii punem in robot si ii faramitam. Untul il topim in microunde si-l adaugam peste biscuiti impreuna cu esenta, mixand in continuare pana ce sant absorbite in totalitate. Punem compozitia...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si ciocolata alba

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru crema am încălzit smantana cu ciocolata rupta bucatele si extractul de vanilie având grija sa nu se încălzească prea mult crema. Am lăsat la frigider 3 ore, apoi am...Citeste continuarea

Tort Sweethearts

Postat de: Ela68 in Torturi

Blatul : Se bat albusurile cu un praf de sare, se adauga zaharul pana obtinem o bezea, apoi galbenusurile si uleiul. Cernem faina si cacaoa si le incorporam in amestecul de oua. Coacem la...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: privatelaura in Torturi

Albusurile cu apa se bat spuma. Cand s-au intarit, se adauga zaharul si se amesteca pana se obtine o bezea tare; se adauga galbenusurile. Se amesteca bine pana se omogenizeaza; La sfarsit se...Citeste continuarea

Tarta amaretto cu crema de vanilie...

Postat de: alba_zori in Dulciuri

1 .Am facut aluatul:Intr-un bol am amestecat oul cu esenta de migdale,zaharul,scortisoara si romul,am adaugat faina data prin sita,o lingurita de praf de copt si a devenit o compozitie...Citeste continuarea

Tort cu lamaie, ciocolata si nuca...

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru crema am inclazit ciocolata impreuna cu laptele. Cand ciocolata a fost topita am lasat sa se raceasca putin, apoi am amestecat-o cu mascarpone. Am lasat crema la frigider peste noapte....Citeste continuarea

Tort diplomat "Valentine's Day"

Postat de: Petrutac in Torturi

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu 300 gr zahar. Se adauga zeama de la compot si se pune la foc mic pana se dizolva zaharul (nu se fierbe). Separat se pune gelatina in 200 ml apa rece ,...Citeste continuarea

Tort Valentine's Day

Postat de: gurita_ta2005 in Torturi

Se separa albusurile de galbenusuri,se bat spuma albusurile cu un praf de sare si cu zahar in ploaie pana se intareste.Cu zaharul ramas se amesteca bine galbenusurile,se adauga esentele,se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu piure de castane

Postat de: mimmi in Dulciuri

 Tiramisu reţetă cu piure de castane In poza de ingrediente se vad doar 250 g piure de castane congelat,pe care il lasam la dezghezat la temperatura camerei,pe langa acesta am mai...Citeste continuarea

Tort cu nuca "Inimioara"

Postat de: Veronica22 in Torturi

Albusul se bate bine impreuna cu apa,adaugam zaharul si galbenusurile. Incorporam pe rand nuca si apoi faina impreuna cu praful de copt. Pentru ca nu am inca o forma de copt in forma de inima...Citeste continuarea

Tarte cu crema de ciocolata si zmeura

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos. Adaugam pudra de vanilie amestecata cu esenta. Adaugam oul si il incorporam apoi adaugam apa si faina. Omogenizam compozitia si dam la frigider...Citeste continuarea

Tort Valentine's Day

Postat de: Creatsa in Torturi

Pentru blatul alb batem albusurile spuma cu un praf de sare,apoi adaugam zaharul lingura cu lingura si mixam in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul,apa,vanilia si galbenusurile...Citeste continuarea

Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Iepurele l-am fiert la inceput in ciorba si am pastrat si zeama. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si usturoiul taiat marunt si ciupercile scurse de apa. Dupa ce s-au calit cateva...Citeste continuarea

Tortilla cu bacon şi ouă de...

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe  şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg. Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei...Citeste continuarea

Tocanita de vita cu praz,...

Postat de: Brindusa in Vita

Intr-o cratita se incalzeste uleiul. Carnea  stersa bine de umezeala se aureste in ulei pe toate partile. Se adauga ceapa si se amesteca bine. Se lasa putin sa se aureasca si aceasta. Se...Citeste continuarea

Tort Red Velvet - Tort pentru...

Postat de: pusikmea in Torturi

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, pana devine spuma, dupa care se adauga ouale, pe rand, amestecand foarte bine dupa fiecare. Separat se amesteca iaurtul cu colorantul si cacaoa...Citeste continuarea

Tort cu visine

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Blat 1 - scoatem samburii din visine si le punem la scurs. Albusurile le batem spuma cu zaharul si cu praful de sare. Treptat adaugam galbenusurile (unu cate unu) si amestecam. Adaugam faina...Citeste continuarea

Tort aniversar cu afine, frisca si...

Postat de: simona72 in Torturi

Pt blat: mixam albusurile spuma cu un virf de cutit de sare, se adauga zaharul, galbenusurile si toate celelalte ingrediente ude, mixind dupa fiecare. La urma se adauga faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tarta cu fructe rapida (video)

Postat de: Doinavar in Torturi

Se inmoaie piscoturile rand pe rand in compot si se aseaza in tava. Se toarna praful de crema si zaharul vanilat in castronul cu lapte si se amesteca aproximativ 3 minute.  Se intinde crema...Citeste continuarea

Tort cu blat de negresa si crema de...

Postat de: Brindusa in Torturi

Topeste untul si ciocolata la baia de aburi. Ai grija sa nu intre apa in crema. Amesteca bine cu un tel in forma de para, pana ce se omogenizeaza si nu mai ramane nici o bucata de ciocolata...Citeste continuarea

Tort cu crema de portocale

Postat de: mimmi in Torturi

Pentru blat : Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei. Separam albusurile de gelbenusuri. Intr-un bol frecam galbenusurile cu zaharul. In alt bol mixam spuma albusurile cu un praf...Citeste continuarea

Tort cu mouse de ciocolata alba

Postat de: silvi0ara in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de  sare , apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul,...Citeste continuarea

Tuslama

Postat de: Doinavar in Vita

Se face foarte repede, pentru ca  folosim o bucata de burta gata fiarta. Dupa ce a fiert burta pentru ciorba, scoateti o bucata mai marisoara, lasati-o sa se racoreasca putin si taiati-o...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si cafea

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Pentru blat mixam untul cu zaharul pudra pana ce devine o crema spumoasa. Adaugam ouale, pe rand, mixand puternic dupa fiecare. Turnam in ploaie faina amestecata cu cacaua, praful de copt si...Citeste continuarea

Tortilla de patatas

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Cartofii se sărează și se prăjesc în ulei încins câteva minute, până capătă o culoare aurie, dar sunt încă cruzi. Se scot pe un prosop de hârtie și se...Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: ela in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare apoi adaugam jumatate din cantitatea de zahar si mixam bine pana se intareste bine albusul. Separat,frecam...Citeste continuarea

Tort inima cu fructe, frisca si...

Postat de: timea in Torturi

Blat:  mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul mixand inca 1-2 min. Apoi adaugam treptat mixand dupa fiecare: galbenusurile, uleiul si laptele. Incorporam faina...Citeste continuarea

Tort cu mousse de visine

Postat de: sufletista in Torturi

Blatul - mixam albusurile spuma cu zaharul, adaugam galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare. Adaugam apa si faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si cacaoa. Turnam compozitia in...Citeste continuarea

Tocăniță de porc cu ciuperci

Postat de: panacris in Porc

Su curăță ceapa și ardeii, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei și apa, cca. 10 minute la foc mic. Carnea se spală, se curăță de grăsimi, se taie bucățele ți se...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu fructe

Postat de: nico15 in Torturi

1. Incalzim cuptorul la 170 grade, amestecati zaharul cu untul pana devine o crema usoara. 2. Puneti melasa, amestecati ouale puneti unul amestecati, urmatorul amestecati asa procedati dupa...Citeste continuarea

Tagliatelle cu dovleac

Postat de: adnia in Paste

Din toate ingredientele se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. se pot...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blat: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam putin cate putin zaharul. Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul si faina amestecam cu praful de copt si cacaoa. Punem...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si fructe

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Mixam ouale spuma impreuna cu zaharul. Adaugam apa calda, esenta, praful de copt, faina, iar la final cacaoa. Incorporam bine toate ingredientele. Ungem o tava de tarta cu margarina,...Citeste continuarea

Tăiţei Long Life şi omletă cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Ciupercile Shiitake se hidratează 20 de minute în apă fierbinte. Se scurg, se îndepărtează piciorușul și se taie felii. Se amestecă laptele cu florile de mușețel și se...Citeste continuarea

Tort cu ananas si crema de vanilie

Postat de: Sidy in Torturi

Preparam budinca dupa instructiunile de pe plic, apoi o lasam sa se raceasca, invartind din cand in cand in ea sa nu lasam sa se faca crusta. Dupa ce s-a racut mixam untul cu mixerul si...Citeste continuarea

Tort Caraibi

Postat de: alba_zori in Torturi

Teoria poate e usoara, dar putin lunga, merita facut cu siguranta! Deci sa incep sa scriu cum am facut: Pandispanul: Am separat ouale, galbenusurile le-am frecat cu 30 gr zahar, vanilia si...Citeste continuarea

Tort Sacher cu glazura de ciocolata...

Postat de: Maria68 in Torturi

Pentru blat, se topeste ciocolata in bain-marie( dar sa nu depaseasca temperatura de 40 grade). Se bate untul cu 75 g zahar si zaharul vaniliat, pana se dizolva zaharul. Se inglobeaza...Citeste continuarea

Tocanita cu legume si pulpe de pui

Postat de: loredanaaa in Pui

Se taie toate legumele marunt Intr-o oala se pun 4 linguri de ulei si se calesc toate legumele Se adauga apa cat sa acopere legumele, Cand scade apa se adauga condimentele si patrunjelul,...Citeste continuarea

Tartă cu ciocolată

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se prepară aluatul pentru blat: se topeşte grăsimea până devine cremoasă, apoi se amestecă cu făina cernută, oul bătut, esenţa şi apa. Se frământă un aluat , iar daca este...Citeste continuarea

Tort Sacher

Postat de: timea in Torturi

Topim ciocolata pe baie de aburi. Untul il mixam spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare cateva minute. Adaugam ciocolata usor racita si mixam pana la omogenizare. Apoi adaugam pe rand...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Blatul- Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam zaharul, esenta, plicurile de zahar vanilat si laptele. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca. Turnam compozitia intr-o tava...Citeste continuarea

Tort cu piscoturi

Postat de: iqphantom in Torturi

Crema Nesquick : Se hidrateaza gelatina in 8 linguri de apa. Restul ingredientelor se amesteca cu mixerul la viteza mare pana rezulta o crema densa. ( 10 -20 min depinde de puterea...Citeste continuarea

Tort cu mousse de zmeura si ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat -topim ciocolata cu untul si lasam sa se raceasca. Mixam albusurile spuma cu zaharul si praful de sare,adaugam galbenusurile pe rand si mixam bine dupa fiecare. Adaugam ciocolata si...Citeste continuarea

Tort padurea neagra

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blatul- faina se amesteca cu ingredientele uscate,apoi adaugam treptat uleiul si laptele,esenta de rom si omogenizam. Compozitia o sa fie mai lichida decat un blat cu oua. Compozitia se...Citeste continuarea

Tort din blat de pandispan de...

Postat de: loredanaaa in Torturi

Blat de pandispan de ciocolata Zaharul se imparte in 2 boluri mici a cate 150g in fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. Apa clocotita se adauga la cacao si cu un tel sau lingura se...Citeste continuarea

Tort "dobos" cu blat de biscuiti si...

Postat de: Doinavar in Torturi

Crema se prepara foarte rapid si usor, dar trebuie facuta cu o zi inainte, ca sa se intareasca la frigider. Puneti intr-o craticioara, la foc mic, frisca nebatuta, iar dupa cateva minute, cand se...Citeste continuarea

Tarta cu urda si gem de capsuni

Postat de: loryt in Prajituri

Pentru inceput, se prepara aluatul . Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt. Se adauga oul si margarina taiata in bucati, amestecandu-le pe toate, cu...Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: miha in Torturi

Clatite: Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana compozitia devineca o crema. Turnam untul topit si iaurtul si omogenizam....Citeste continuarea

Tort chocolate on chocolate

Postat de: sunrisseee in Torturi

Blat: Se pun pe foc laptele,uleiul,60g cacao si apa si se lasa pana se omogenizeaza bine ingredientele.Se amesteca ouale cu zaharul,se adauga ingredientele uscate :faina,65g cacao,bicarbonatul,...Citeste continuarea

Tort inimioara cu caramel si...

Postat de: lacrimioara in Torturi

Blat :albusurile se bat bine cu un praf de sare dupa care punem zaharul si batem bine pana devine lucios ca la bezea.Galbenusurile le batem cu  uleiul  pana devine ca o crema dupa care...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]