A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tochitură combinată

Postat de: portiadelumina in Mancaruri cu carne

Dintru început spun că de mare ajutor mi-a fost carnea prăjită de la cazan. A scutit din timp şi din muncă pentru că decât a fost încinsă pentru a scăpa de surplusul de...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: timea in Prajituri

Batem albusurile spuma tare cu un varf de sare, adaugam pe rand cele trei linguri de zahar, apoi adaugam galbenusurile frecate cu praful de copt si la final incorporam faina folosind mixerul la...Citeste continuarea

Tort Bunicul

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat 1/negru: 1. Preincalzim cuptorul la 190°C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Intr-un vas batem albusurile spuma cu praful de sare si cu zaharul tos si brut. 4. In alt...Citeste continuarea

Tarta Linzer

Postat de: timea in Prajituri

Se pun intr-un bol: untul/ margarina, scortisoara, sarea si coaja de lamaie apoi se adauga treptat faina si nuca macinata mixind incet. Se adauga apoi zaharul pudra si cele 2 galbenusuri mixand...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă combinata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Tiramisu reţetă combinata 1. Facem foile: Topim untul in 200 ml caldut, adaugam si aromele...romul, coaja de portocala, vanilia. Lasam putin la racit. Nessul il dizolvam in 100 ml...Citeste continuarea

Tocanita de pipote cu ceapa

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pipotele le punem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea acolo vreo 20 de minute, apoi schimbam apa si le mai lasam 20 de minute. Le spalam bine si le punem la scurs intr-o sita. Ceapa o...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă reinterpretata

Postat de: merisor67 in Torturi

Tiramisu reţetă reinterpretata Fierbem cafeaua la filtru, o indulcim putin, eu am pus totusi 2 lingurite de zahar, apoi o lasam la racit, iar dupa racire punem si coniacul. Amestecam...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine densa si consistenta. Galbenusurile se mixeaza cu cele 3 linguri cu ulei si se adauga...Citeste continuarea

Tartă cu vișine și migdale

Postat de: panacris in Prajituri

Se topește margarina, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu  ouăle  şi praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi coaja de lămâie.  Se adaugă...Citeste continuarea

Tocană de berbecuț

Postat de: panacris in Oaie

Ceapa se curăță, se taie grosier și se pune la dinstiut/călit, în puțin ulei și apă, cca. 5 minute acoperit. După ce a devnit translucidă ceapa, se adaugă ardeii tocați mărunt,...Citeste continuarea

Tort de vanilie si ciocolata

Postat de: Creatsa in Torturi

Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul.Se adauga pe rand cate un...Citeste continuarea

Tort Mos Craciun

Postat de: Ubulika in Dulciuri

Se bat ouale cu zaharul,lamaia si faina.Punem compozitia in tava si dam la cuptor pt 10/15 minute.Cand e gata o lasam la racit. Facem crema :Frecam untul cu zaharul praf pana il facem...Citeste continuarea

Tartine cu salata din piept de pui,...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat eu am pus ingredientele, mai putin faina in bolul pentru mixer si am mixat, apoi am pus treptat faina amestecata cu bicarbonatul si praful de copt. Cand se intareste aluatul, scoatem...Citeste continuarea

Trio Pudding

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Se pregatesc budincele conform instructiunilor de pe plic si se pun cat sunt calde in cupe/pahare umezite putin in prealabil.Se servesc cu frisca/topping de ciocolata sau asa simple. Citeste continuarea

Trio Krem a la Krem

Postat de: Creatsa in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul pana devine o spuma tare si lucioasa.Se adauga pe rand galbenusurile,uleiul,esenta si faina amesteca cu praful de copt si cacaua cernute in...Citeste continuarea

Triunghiuri cu mere si scortisoara

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Aluatul se lasa la decongelat. Merele se curata de coaja si cotoare, apoi se taie cubulete. Peste mere se adauga zaharul si scortisoara dupa gust. Aluatul se intinde si se taie in 10...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si mascarpone

Postat de: Creatsa in Torturi

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma tare si lucioasa. Separat se freaca galbenusurile cu esenta de rom, zaharul vanilat si uleiul si se...Citeste continuarea

Tarta cu gem de visine

Postat de: alba_zori in Prajituri

Am facut o minge din ingredientele pentru aluat si am lasat la odihnit 30 minute in frigider. Am intins intre doua folii transparente. Am uns formele mele de tarte cu ulei si am asezat aluatul...Citeste continuarea

Tarta cu prune si dulceata

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Amestecam toate ingredientele uscate. Amestecam galbenusul de ou si smantana adaugam faina, untul si incepem sa framantam o coca nelipicioasa si dam la rece cca 1 ora. Intindem coca intr-o...Citeste continuarea

Tort Juventus

Postat de: angyb in Torturi

Pentru inceput topim pe baie de abur 200 g ciocolata alba cu 200 ml frisca dupa care o lasam la rece. Blatul: Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta de rom. Batem spuma albusurile,...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si ananas

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Ouale le mixam spuma cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Adaugam esenta, praful de copt, apoi faina cernuta. La final incorporam cacaoa pe care o trecem si pe ea prin sita. Ungem...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu carne

Postat de: adnia in Porc

Am prajit usor carnea, apoi am asezat-o intr-un vas de lut, am condimentat, am adaugat legumele deshidratate, cartofii taiati cuburi mai mari, rosia (cubulete marunte) si 1 cana cu apa, apoi am...Citeste continuarea

Tort parfe de ciocolata

Postat de: doralinda72 in Torturi

Incepem cu blatul : amestecam cu mixerul ouale, zaharul si vanilia la o viteza mare, pana cand compozitia se dubleaza si se albeste putin. Oprim mixerul si adaugam faina, cacao, amidonul,...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pulpa de porc

Postat de: antici_gabytza in Porc

Carnea se spala si se taie bucati. Se prajeste in uleiul incalzit dupa care le scoatem pe un servetel absorbant. In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa sa se caleasca putin, ardeiul...Citeste continuarea

Tocanita de fasole rosie cu carne...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Intr-un ceaun punem ceapa taiata feliute subtiri cu ulei de masline la calit. Dupa cateva minute adaugam si carnea taiata fasii potrivite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga vinul rosu...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu pui

Postat de: doralinda72 in Pui

Intai fierbem carnea cu putina sare, apoi o lasam deoparte in zeama care a fiert. Taiem ceapa in felii si o calim in putin ulei. Cand e gata, punem bulionul de rosii, mai lasam putin si apoi punem...Citeste continuarea

Teriyaki Steak

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se amestecă mirinul cu sake, sosul de soia, zahărul, ghimbirul și semințele de susan. Se așează bucățile de carne în marinata obținută anterior și se refrigerează pentru minim 24...Citeste continuarea

Taitei cu varza

Postat de: cristeena20 in Paste

- Taiem varza fidea si o saram- lasam asa cca 30 min. O stoarcem si o calim in ulei de masline, amestecand incontinuu. Cand s-a inmuiat si calit putin ,aduagam dupa gust , daca vrem (eu nu ama vut...Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de: adnia in Mancaruri de legume

  Am facut repede aluatul, amestecand cu robotul 1 ou, untul, faina si sarea dupa gust, apoi am dat  la rece bila de aluat formata (cca 30 min). Am uns cu unt o forma mica de jena...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie

Postat de: Steffy in Prajituri

Sucul de portocale impreuna cu 6 linguri zahar si 6 linguri apa se fierb si se dau la rece. Apoi facem budinca de vanilie din 500 ml lapte si 4 linguri zahar, conform instructiunilor de pe...Citeste continuarea

Tartă aromată cu mere și...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Prajituri

Se amestecă făina cu zahărul și cu cele două tipuri de semințe + un praf de sare.  Se adaugă uleiul, apa minerală după care praful se copt stins cu suc de lămâie. ...Citeste continuarea

Tort creme Ole cu capsuni

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul ca la bezea, se adauga galbenusurile, unul cate unul si la final plicul de creme ole de ciocolata. Se amesteca pana se omogenizeaza. Se toarna...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata Nutella

Postat de: IrinaChef in Bucataras in oras

Pentru Blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu cele 2 linguri de apa rece,treptat zaharul se bate pana se face bezea.Galbenusul se freaca cu cele 2 linguri de...Citeste continuarea

Tort egiptean Lu`s

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Foile Se fac pe rand.Se bat albusurile spuma tare cu un  praf de sare se adauga zaharul si se bat in continuare,apoi faina si alunele ( eu am pus nuci).Compozitia se pune in forma de tort...Citeste continuarea

Turtite din dovlecei

Postat de: adnia in Mancaruri de legume

Se taie dovleceii cuburi, se presara cu sare si se lasa 30 min. la scurs.Se pun in blender, impreuna cu celelalte ingrediente si si mixeaza bine. Daca pasta este prea moale, se mai adauga faina....Citeste continuarea

Tort spirala cu caramel si crema de...

Postat de: Sidy in Torturi

Prima data pregatim blatul pentru spirala . Facem blatul de pandispan din 6 galbenusuri frecate bine cu apa si cu cele 7 linguri cu zahar.Frecam bine cu mixerul 3 minute. Albusurile cu un...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Punem ciocolata impreuna cu laptele intr-un vas pe foc si invartim din cand in cand. Cand s-a topit complet, oprim focul. 3. Separam...Citeste continuarea

Tocanita delicioasa

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Legumele se curata si se taie: ceapa si ardeiul julien ,iar morcovul betisoare. Se pun la calit in cele 5 lg de ulei.Se lasa pana se inmoaie.Tot acum eu am pus si jumatate de caciulie de...Citeste continuarea

Tort cu budinca de vanilie

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Blatul-mixam galbenusurile cu zaharul pana devine o crema. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,faina o amestecam cu cacao si praful de copt. Amestecam crema de galbenusuri cu faina dupa...Citeste continuarea

Tort sarlota

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste,se adauga nuca si faina,apoi albusurile batute spuma tare.Se toarna in forma de tort compozitia,forma unsa si tapetata cu faina sau...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul. Punem vasul cu crema de galbenusuri pe baie de aburi si treptat adaugam peste galbenusuri lapte si amestecam...Citeste continuarea

Thuringer la gratar cu cartofi cu...

Postat de: timea in Mancaruri cu carne

Mai intai punem cartofii, curatati si taiati cubulete, la fiert in apa cu sare. Carnatii ii crestam si ii punem pe gratar si ii prajim pe ambele parti. Ceapa o curatam, o taiem felii si o...Citeste continuarea

Tort de clatite cu budinca de...

Postat de: gurita_ta2005 in Prajituri

Pregatim compozitia de clatite,amestecam bine toate ingredientele si incepem sa facem clatitele.Se prejesc pe ambele parti dupa care se scot pe o farfurie,pe care o acoperim.Dupa ce am terminat cu...Citeste continuarea

Tocana de fasole neagra

Postat de: georgiana24 in Mancaruri de post

Se alege bine fasolea, se spala si se pune la fiert. Aveti grija ca sa nu aveti probleme cu stomacelul se schimba apa de 3 ori Pana fierbe fasolea se taie legumele marunt si se calesc un pic in...Citeste continuarea

Tort Furtunos

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Galbenusurile frecate spuma cu zaharul, pana se topeste, se adauga faina si la final albusurile batute spuma tare. Se incorporeaza bine, amestecam incet sa nu se lase adaugam si...Citeste continuarea

Tiramisu reţeta cu frisca

Postat de: alba_zori in Torturi

Tiramisu reţeta cu frisca Foarte rapid si simplu: Am pregatit cafeaua,am adaugat cafeaua instant, zahar dupa gust, esentele de rom si romul. Am pregatit crema: Am pus 150 gr zahar...Citeste continuarea

Tochitura...cu ou si mamaliguta

Postat de: ralu_ca in Porc

Carnea de porc se taie bucati mici, iar carnatii rondele. Intr-o cratita se pune putin ulei, apoi bucatile de carne si amestecam cateva secunde, dupa aceea adaugam apa si vin, cat sa se acopere...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si visine

Postat de: Creatsa in Torturi

Pentru blat mixam albusurile spuma cu un praf de sare ,apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa si tare.Adaugam pe rand cate un galbenus,uleiul si faina amestecata cu...Citeste continuarea

Trufe cu lichior de ou

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

Pregateste mai intai un chec simplu, amestecand toate ingredientele cu mixerul si turnand apoi compozitia intr-o tava de chec, care va sta la copt circa 25 de minute. Poti, de asemenea sa cumperi...Citeste continuarea

Tarta foietaj cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se decongeleaza foietajul la temperatura camerei. Branza se amesteca cu ouale, iaurtul si verdeata tocata. Se tapeteaza tava cu hartie pergament. Se intinde prima foaie, ea este o foaie...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]