A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftele de porc cu morcovi si cartofi

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Preparare chiftele de porc cu morcovi si cartofi Morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari,apoi si cartofii la fel se curata si se razalesc.Se amesteca cu carnea tocata,se...Citeste continuarea

Chiftele cu piure si sos de rosii

Postat de: marieta in Mancaruri cu carne

Preparare chiftele cu piure si sos de rosii Carnea se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa, cartoful curatat si ras, impreuna cu usturoiul si ceapa pe razatoarea mica, oul, condimentele si...Citeste continuarea

Cotlet in sos picant cu paste

Postat de: Dya in Paste

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant Modul de preparare al Pastelor: Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam...Citeste continuarea

Chiftele coapte

Postat de: adinaciosescu in Porc

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana...Citeste continuarea

Clatite cu branza, cascaval si nutella

Postat de: marieta in Dulciuri

Se bat oaule cu sarea, bicarbonatul, laptele, apa minerala, apoi se adauga faina pana se face un aluat ca o smantana subtire. Se lasa sa se odihneasca 30 de minute. Se prajesc clatite in...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei

Postat de: luminita20_2006 in Mancaruri de legume

Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita , mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si...Citeste continuarea

Caras a la grec

Postat de: luminita20_2006 in Crap / Caras

Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute. Separat se face sosul amestecand...Citeste continuarea

Ciocolata de casa ( ca la mine...

Postat de: naomy in Dulciuri

Pentru primul strat de ciocolata de casa cu migdale si arahide Amestecam laptele praf cu colacao ,intre timp punem apa la fiert cu zaharul brun si amestecam pana se dizolva si se formeaza un...Citeste continuarea

Cornulete in doua culori cu dulceata

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Preparare cornuletele in doua culori cu dulceata Punem intr-un lighean laptele, uleiul, zaharul, sticluta de rom, drojdia dizolvata cu un pic de otet, 3 linguri faina si amestecam. Lasam cam...Citeste continuarea

Clatite integrale simple, cu...

Postat de: alinutzika in Dulciuri

Preparare clatite integrale simple, cu dulceata sau cu cascaval Se separa ouale. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se  freaca cu zaharul si sarea. Laptele il amestecam cu uleiul,...Citeste continuarea

Carne de porc cu pilaf de orez

Postat de: alinutzika in Porc

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in ulei de masline, impreuna cu carnea de porc . Daca mai e nevoie, adaugati apa. Se condimenteaza, iar cand e prajita carnea, se scoate pe o...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei cu cartofi

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

fierbem cartofii curatam dovlecei i,ii dam prin razatoare si ii stoarcem bine de zeama curatam morcovul,il dam prin razatoare ceapa o tocam marunt curatam cartofii si ii pisam cu o...Citeste continuarea

Ciorba de copanele de pui reteta...

Postat de: eduard_09 in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se...Citeste continuarea

Chiftele de cartofi

Postat de: eduard_09 in Aperitive / Garnituri

se curata cartofii si se spala se dau prin razatoare (ochiul mic),dupa care se scurg bine de apa morcovii se curata si se dau prin razatoare se curata usturoiul si se piseaza se...Citeste continuarea

Ciuperci la borcan

Postat de: alinutzika in Conserve

Se curata ciupercile , se spala si se taie in bucatele mai marisoare. Se pun intr-o tigaie antiaderenta (eu le-am pus in Hot-pan) si se stropesc cu putin ulei. Se amesteca cu grija si se lasa...Citeste continuarea

Caracatita cu rosii cherry si capere

Postat de: lilik in Fructe de mare

Spalam bine caracatita si o portionam(daca este mare,daca sunt micute le lasam intregi) si le punem pe prosoape de hartie sa absoarba apa in exces. Intre timp curatam usturoiul si il punem...Citeste continuarea

Crema pentru tort

Postat de: anatrisca in Dulciuri

Margarina se topeste impreuna cu zaharul pe foc mic, apoi se adauga faina amestecand pentru ca sa nu se lipeasca de fund. Laptele se incalzeste separat si se toarna fierbinte. Amestecam pe...Citeste continuarea

Chiftelute din conopida si brocolli

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Curatam conopida si o punem la fiert impreuna cu brocolli  , lamaia ,un varf de lingura sare,putina supa instant.Cand este fiarta se scurge apa si se lasa la racit.Intr-un bol...Citeste continuarea

Chec cu mere si glazura de caramel

Postat de: cameliamatei in Prajituri

Se curata merele de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-un vas acoperite cu scortisoara. Se despart ouale. Galbenusurile se bat bine cu zaharul, dupa se adauza esenta si zaharul vaniliat. Se...Citeste continuarea

Chec zebra

Postat de: miremirc in Prajituri

  Mod de preparare pentru reteta de chec zebra : Untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana capata o consistenta pufoasa (eu am mixat cam 5 minute), apoi adaugam ouale...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cartofi i curatati si crestati se sareaza si pipereaza si apoi in fiecare despartitura se pune cate o bucatica de cascaval. Se pune ulei peste ei ,se acopera cu folie de alumuniu si se dau la...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare pentru Chiftele de dovlecei Curatam dovlecelul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem putina sare si il lasam sa stea 10 minute sa-si lase apa. Stoarcem bine...Citeste continuarea

Cotlet in sos picant

Postat de: Dya in Porc

Mod de preparare pentru cotlet in sos picant Ceapa taiata julien, morcovii si ardeii, se calesc in uleiul incins, pana se rumenesc usor.. Se adauga apoi cotletul, spalat si taiat...Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu mozzarella

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Dam cartofii si mozzarella prin razatoarea mare, apoi le amestecam cu restul ingredientelor. Daca nimerim cartofi care retin multa apa in timpul fierberii, nu ezitati sa adaugati faina si pesmet,...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: carmenvlad in Sirop / Compot

Se aleg caise sănătoase şi mai puţin coapte, se spală bine cu apă rece, se scot sâmburii şi se aşază fructele în borcane până aproape de gâtul borcanului. Se...Citeste continuarea

Cod negru cu mujdei si mamaliga

Postat de: Onesta in Peste

Reteta de cod negru cu mujdei si mamaliga   se prepara rapid si cu un rezultat excelent. Hai sa povestim cum se face: Am lasat pestele la decongelat, apoi l-am spalat, l-am uscat, l-am...Citeste continuarea

Ceai de ghimbir

Postat de: mimmi in Bauturi

Punem la fiert 1 l apa. Adaugam lamaia si ghimbirul taiate felii si batoanele de scortisoara. Din momentul in care incepe sa fiarba lasam la fiert 15 minute. Punem in 2 cani cate un plic de ceai...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei cu carnati si iaurt

Postat de: Onesta in Ciorbe

Cum se face ciorba de dovlecei cu carnati si iaurt Se curata , spala si : se taie marunt ceapa , morcovul si telina se dau prin razatoarea cu ochiuri mari , dovleceii se taie cubulete...Citeste continuarea

Crackers

Postat de: LauraA in Aperitive / Garnituri

Aluatul pentru crackers l-am facut la masina de paine. Am pus intai ingredientele lichide: apa, uleiul, zaharul iar apoi faina si in centrul ei drojdia uscata. Cand masina a facut beep-beep am...Citeste continuarea

Crumble cu prune si mango

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Sa trecem la prepararea acestui delicios crumble cu prune si mango . Ce ziceti? Preincalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt vasul in care pregatim desertul. Punem fructele feliate pe...Citeste continuarea

Cuiburi de viespi cu stafide si nuca

Postat de: naomy in Dulciuri

Mod de preparare pentru cuiburi de viespi cu stafide si nuca Se pune faine intr-un castron mai mare si intr-un colt se adauga sarea ,drojdia si laptele caldut si se lasa la dospit 10...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde

Postat de: marieta in Ciorbe

Inainte caleam legumele in ulei si iesea foarte gustoasa ciorba de fasole verde , dar aveam arsuri la stomac dupa ce mancam. Acum toate legumele le fierb!! Se pune apa la fiert intr-o oala...Citeste continuarea

Clatite cu dovlecei

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Pentru a prepara aceasta reteta de clatite de dovlecei vom proceda astfel: Se spala si se curata dovleceii, apoi se dau pe razatoarea mare si se sareaza. Se lasa 20-30 de minute, apoi se...Citeste continuarea

Ciulama de cartofi de post

Postat de: MIUTA in Mancaruri de post

Ciulamaua de cartofi este o reteta de post ce se prepara foarte usor. Se curata cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare.Se caleste in ulei o ceapa tocata marunt.Se pune peste...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: postavaru in Ciorbe

Curatam legumele. Taiem ceapa marunt si o punem la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa. Adaugam apoi morcovii taiati rondele si ardeiul taiat cubulete. Lasam 1-2 minute iar apoi adaugam...Citeste continuarea

Cremsnit sau Prajitura desteapta

Postat de: Corina33 in Torturi

Se pune la topit intr-o craticioara untul cu zaharul si 3 linguri de lapte. Dupa ce s-a topit se lasa la racit, apoi se adauga galbenusurile pe rand amestecand bine, coaja de portocala sau lamaie,...Citeste continuarea

Conopida gratinata

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se desface conopida in buchetele si se spala bine. Punem o oala cu apa si putina sare la foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam conopida. O lasam sa fiarba pana intra usor furculita. Se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi ca la bunica

Postat de: anomisana in Ciorbe

Am curatat toate legumele pentru ciorbita de cartofi si le-am taiat cubulete. Am curatat si taiat cubulete un piept de pui. Pentru a face economie de timp si mai putina caldura in bucatarie ca...Citeste continuarea

Clatite umplute cu ficatei

Postat de: anomisana in Ficat

Am preparat un aluat de clatite din lapte, oua, faina si un praf de sare. Cantitatea de faina o pun in functie de lapte si de dimensiunea oualor. Cat timp s-a odihnit aluatul in frigider am...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu carne proaspata...

Postat de: adasev12 in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de varza cu carne proaspata de porc, o reteta simpla, grozav de buna pentru un pranz in familie: O reteta simpla de Ciorba de varza cu carne proaspata de porc . Se...Citeste continuarea

Cozonac cu stafide fara zahar

Postat de: marieta in Prajituri

Ouale se bat spuma cu sarea apoi se adauga pe rand iaurtul,laptele incalzit cu margarina,uleiul,esentele,drojdia,coaja de lamaie. Se mixeaza bine apoi se adauga cate putina faina mixand intruna...Citeste continuarea

Conserva de peste in ulei

Postat de: MIUTA in Conserve

Se curata pestele, se taie felii si se sareaza. Se lasa 3 ore la rece in frigider. Se scoate se spala si se pune peste el otet atat cat sa treaca peste peste. Se lasa in otet 30 minute. Se pun...Citeste continuarea

Chiftele de porc

Postat de: Onesta in Porc

Carnea de porc se trece prin masina de tocat de doua ori , dac-o ,,robotiti" , o pritociti voi din butoane , se amesteca cu condimente pe  gustul fiecaruia , se curata , spala si toaca...Citeste continuarea

Chiftelute

Postat de: mihaelab in Mancaruri cu carne

Punem carnea intr-un lighenas unde vom adauga si oul,sarea,cimbrul,piperul,patrunjelul taiat marunt si cartoful dat pe razatoarea cu ochiuri mici si stors bine si usturoiul pisat. Amestecam...Citeste continuarea

Cotlet cu sos picant

Postat de: vero_closca in Porc

Curati legumele,le speli si le usuci. La fel procedezi si cu carnea.Ardeii capia ii coci pe flacara aragazului apoi ii cureti de coji si seminte.Intr-o tigaie rumenesti pe ambele parti cotletul...Citeste continuarea

Chiftele de ciuperci

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Curatam ciupercile si le punem la fiert in apa in care am pus piper boabe, 1 frunza de dafin, sare si oregano. Lasam sa fiarba 5 minute apoi le scurgem bine de apa. Tocam foarte marunt...Citeste continuarea

Clatite cu piersici in caramel de...

Postat de: lilik in Dulciuri

Prima data pregatim sosul de caramel: punem zaharul cu cele 2 linguri de apa sa se caramelizeze.cand tot zaharul este topit si a capatat o culoare aurie punem peste caramel frisca...Citeste continuarea

Clatite cu urda si gem de afine

Postat de: postavaru in Dulciuri

Iata cum am preparat reteta de Clatite cu urda si gem de afine Pentru aluatul de clatite am folosit retata Gabitze i. Am amestecat laptele cu zaharul si galebnusurile. Am adaugat...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Aperitive / Garnituri

Am luat 2 dovlecei mai măricei, i-am curățat de coajă și de sâmburi și i-am tăiat bucăți. Între timp am pus o oală cu apă și un pic de vegeta să fiarbă. Când apa a...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]